Papesz#1365
Srácok, szerintem nektek valami bajotok van. Én is várom a játékot, de azért ez már durva, amit leírtok. Próbáljatok már meg haverokat és/vagy barátnőt szerezni, mert a kockaság hosszú távon nem vezet jóra.
Tomy Lee#1364
Nekem még egyből munka után sem sok a 8h:)
Mikor itt lesz gta4 akkor aludni sem fogok:D
Dehogy nem :D A PC-es guru-k be fognak sargulni az irigysegtol es flem fergeteg lesz. Olvass mar par regebbi GTA VC / SA topikot :D Regi szep idok, amikor minden harmadik post anyazas volt :DD
Gabe18#1361
Hát persze az élet megáll,a boltok bezárnak,az utcák elnéptelenednek,a világgazdaság összeomlik, a falvakban a jószágok az istállóban pusztulnak el,mert a gazdák is a GTA 4 multit nyomják reggeltől estig.
Ezt igy elképzelem hogy a dolgozó odamegy a főnökéhez hogy:
-Rendkívüli szabadságra van szükségem!
-És mégis miért hagy itt minket a legnagyobb munkák közepette?
-Mert ma este megyek a GTA 4-ért a boltba és az ezt követő 3 hétben napi 8 órában mutiplayert kell játszanom vele.
-Na és hét közben nem lenne elég napi egy óra munka után?
-Nem...
Mas7er#1360
és reg-nél automatikusan felismeri a live, hogy prémium "szűz gép" , mert semmilyen kódot nem találtam anno a dobozban? sorry de ehhez nagyon kasu vagyok
marcinger#1359
Tudtommal minden géphez van 3 honap gold de ezt csak külön külön profilhoz lehet felhasználni. Tehát ha regelsz az gold lesz ami jó május 1-ig + még az egy hónap amit ilyen kártyán adtak a premiumhoz. Szerintem ez így van és azt a kártyásat csak akkor használod fel ha akarod.
Mas7er#1358
THX átolvasom, átrágom, de regisztrálni nem akarok még, mert lejár a gold, amit a prémiumhoz kaptam! - v nem?
marcinger#1357
Azért egy próbát megér. Ha megy akkor a reghez segítség itt.
amúgy azt vágod-persze nem, mert nem vagy annyi idős-ezért kurvára megütheted a bokád
és nem warn meg nem ban meg ilyen gyerekes szarságok
ez kimeríti a halálos fenyegetés fogalmát, de ha nem hiszed kérdezzél meg vmi idősebb értelmesebb ismerőst
most nagyon túl lőttél a célon gyerek
...te tudod
Tesssséééék????
Te nem vagy normális
Megkérlek, hogy az életben többet ne reagálj a hozzászólásaimra, én sem fogok a tiédre
és kezeltesd magad a mentális problémáiddal
hány évesnek kell lenni ehhez, hogy ilyet mondjon vki?
ldavid#1349
a nagyobb rajongói oldalak exkluzív képeket kaptak
nyissál már baszod egy ragnar360 topikot és beszélgessél magaddal te szerencsétlen maki fasz
ha meg a nyomott warnra gondolsz azt meg nyugodtan fel dughatod a valagadba és ugráljál rajta elélvezésig ha az neked ekkora örömöt szerzett te félkegyelmű
meg menjél is a pc-s topikba aztán fáraszd ott a népeket a baromságaiddal öcsi
Ragnar360#1347
Nem is terád gondoltam núbok egyik királya.
"akkor meg mikor kint lesz konzolokra ott már hiába is kérdeznél, szart sem fognak tudni:)"
te elvből pancser vagy és kérdeznél -.- , tudod x360 topik , na mind1
ILYENEK NE IS SZÓLJANAK HOZZÁM!
ldavid#1346
se anyázás se spoiler nem lesz (max spoiler tag-ben)
amúgy szerintem sincs sok értelme
egy amerikai fansite szerkesztőjének pedig maga a Rockstar küldte el tegnap a játékot :o link
mér egyáltalán ez kijön pc-re?
én úgy tudom nem, egyenlőre
akkor meg mikor kint lesz konzolokra ott már hiába is kérdeznél, szart sem fognak tudni:)
Miert, hogy aztan leanyazanak amikor kijon , hogy SPOILER meg huzza az anyadba a konzolvba?