Gordianmail#1423
Valamelyik banknál lehet családi fotót, vagy amit akarsz azt nyomtattatni kártyára....nemrégi szolgáltatás, unokatesómnak van, de nem tudom, hogy melyik bankban... de a lényeg hogy lehet...
marcinger#1422
És van valami olyan hely ahol kinyomtatják olyan anyagra mint a bankkártya?
ldavid#1421
valamelyik bank csinál saját képes kártyákat, de nem tudom melyik
ott gondolom meg lehet csinálni hasonlót
de ez csak egy sima kártya, nem használható fizetésre
"When popping the disc into the PS3 for the first time, you'll have a brief installation. Don't worry, it only takes ten minutes or so, and there's a pleasant bit of GTA history trivia to keep you occupied."
ldavid#1415
a SA-hoz hasonló 2player lehetőség elképzelhető, de konkrét infó még nincs róla
HI!
lesz gta-ban olyan lehetőség,hogy 1 ps-n többen játszani?
Mas7er#1413
nem az a lényeg, h melyik konzol, hanem, hogy van-e!
Kozolnem veled hogy a PS3 többet szokott tölteni meg HDD-rol is mint az Xbox360 pedig az utóbbinak csak 1x meghajtója van, úgyhogy jogos volt Evogordon hozzaszolasa.
amdrula#1411
Ne legyél ostoba, amikor átmentél másik szigetre...
marcinger#1410Ennél a játéknál az xbox tölt gyorsabban, de a hozzászolásokban írják, hogy valamikor a PS tölt gyorsabban valamikor a box.
Ne legyetek már ostobák? Mikor töltöttek a GTA-ák? A játék elején igen, kb fél percig aztán soha. És ááh ne idegesítsetek! Hogy lehetne telepíteni X360-ra?
Mas7er#1408
nehogymár a ps tulajoknak, úgymond nagyobb élvezeti indexe legyen ezzel a telepítős marhasággal! "A rockstar igérete szerint a töltésmentesen lehet majd menni a városban"- szerintem nekünk boxosoknak nem kell parázni!
akkor most fel lehet isntalállni a boxra a játékot?
marcinger#1406
A rockstar igérete szerint a töltésmentesen lehet majd menni a városban.
énse vagyok X ellenes, csak amit itt pár ember művel (nem ebben a topicban), és azthiszi a doboz a nyerő mindenben, azmár nevetséges amúgy jöhetene már :(
Csak ellenkezés képen írtam :D Nem vagyok én PS3 gyűlölő. Egyébként ps3-ra azért kell sok játéknál telepíteni mert lassú a blu-ray olvasó és nem képes olyan sebességgel olvasni mint egy dvd olvasó.. Így telepítéssel még gyorsabb lesz a box-on
genygébb konzol? miértis? egyébként inkább installálja fel, minthogy egésznap töltsön 1-1 városrésznél....kedves XBOX 360 user
De nem kötelező mint a gyengébb konzolnál :DD
ldavid#1398
jó kérdés, itt ezek az újak vannak kitéve,
de az is lehet, hogy ez csak annak a doboznak a borítója, amiben a sok cuccal együtt lesz a játék
algor91#1397
nekem a special lesz xbox360-on, de melyik borító lesz ez vagy a régen bejelentett?
ldavid#1396
a Walmart és a Best Buy oldalán felbukkant két Special Edition borító
hát az igaz, hogy most ebben a kategóriában ez viszi a kasszát, de sztem ősz/tél szezonra már azért lefog csengeni a láz
meg úgy tudom a saints row 2 is még idén kijön
Gabe18#1392
Szerintem a Mafia 2 idén már nem jön ki.Eddig nagyon kevés infó van róla,meg idén ebben a kategóriában a GTA 4 mellé bedobni valamit szerintem nem szerencsés húzás.És ez szinte független attól hogy a GTA 4 mennyire lesz jó vagy mérföldkő.A rekord eladás igy is, úgy is garantált...
Elegem van már a képekből, videókból, leírásokból! Annak örülnék már ha "véletlenül" meg lehetne találni a játék "biztonsági másolatát" hamarosan a neten...Pl. 5 perc múlva
természtesen meg fogom venni csak az a 24+ nap...pff
"egy igazi mérföldkövet a videojátékok történetében"
na erre kiváncsi leszek
tudom itt sokan várják ezt,de én speciel a maffia2-t azért még megvárnám, mielőtt ez lesz kikiáltva az év játékának, de mondom biztos igényes lesz ez a darab-gondolom