8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Gordianmail
    Valamelyik banknál lehet családi fotót, vagy amit akarsz azt nyomtattatni kártyára....nemrégi szolgáltatás, unokatesómnak van, de nem tudom, hogy melyik bankban... de a lényeg hogy lehet...
  • marcinger
    És van valami olyan hely ahol kinyomtatják olyan anyagra mint a bankkártya?
  • ldavid
    valamelyik bank csinál saját képes kártyákat, de nem tudom melyik
    ott gondolom meg lehet csinálni hasonlót
    de ez csak egy sima kártya, nem használható fizetésre
  • Mas7er
    http://www.youtube.com/watch?v=2GHiAEeFQs0&feature=related

ez volt már ?
  • marcinger
    Ez király! Hol tudnak ilyen képet rányomni kártyára mo-n?
  • ldavid
    az orosz előrendelők játékbeli hitelkártyát kapnak ajándékba
    előlap | hátlap
  • mikisanzi
    na ennyit a gigatelepítésről:

"When popping the disc into the PS3 for the first time, you'll have a brief installation. Don't worry, it only takes ten minutes or so, and there's a pleasant bit of GTA history trivia to keep you occupied."

• Tibor
    Itt a törölt review!
  • ldavid
    a SA-hoz hasonló 2player lehetőség elképzelhető, de konkrét infó még nincs róla
  • brodix
    HI!
    lesz gta-ban olyan lehetőség,hogy 1 ps-n többen játszani?
  • Mas7er
    nem az a lényeg, h melyik konzol, hanem, hogy van-e!
  • Sephi
    Kozolnem veled hogy a PS3 többet szokott tölteni meg HDD-rol is mint az Xbox360 pedig az utóbbinak csak 1x meghajtója van, úgyhogy jogos volt Evogordon hozzaszolasa.
  • amdrula
    Ne legyél ostoba, amikor átmentél másik szigetre...
  • marcinger
    Ennél a játéknál az xbox tölt gyorsabban, de a hozzászolásokban írják, hogy valamikor a PS tölt gyorsabban valamikor a box.
  • Alwares
    Ne legyetek már ostobák? Mikor töltöttek a GTA-ák? A játék elején igen, kb fél percig aztán soha. És ááh ne idegesítsetek! Hogy lehetne telepíteni X360-ra?
  • Mas7er
    nehogymár a ps tulajoknak, úgymond nagyobb élvezeti indexe legyen ezzel a telepítős marhasággal! "A rockstar igérete szerint a töltésmentesen lehet majd menni a városban"- szerintem nekünk boxosoknak nem kell parázni!
  • bubu13
    akkor most fel lehet isntalállni a boxra a játékot?
  • marcinger
    A rockstar igérete szerint a töltésmentesen lehet majd menni a városban.
  • Yoda001
    énse vagyok X ellenes, csak amit itt pár ember művel (nem ebben a topicban), és azthiszi a doboz a nyerő mindenben, azmár nevetséges amúgy jöhetene már :(
  • Evogordon
    Csak ellenkezés képen írtam :D Nem vagyok én PS3 gyűlölő. Egyébként ps3-ra azért kell sok játéknál telepíteni mert lassú a blu-ray olvasó és nem képes olyan sebességgel olvasni mint egy dvd olvasó.. Így telepítéssel még gyorsabb lesz a box-on
  • Yoda001
    genygébb konzol? miértis? egyébként inkább installálja fel, minthogy egésznap töltsön 1-1 városrésznél....kedves XBOX 360 user
  • Evogordon
    De nem kötelező mint a gyengébb konzolnál :DD
  • Tibor
    Jéé az X360-on is lehet felmásolni HDD-re és érdemes is!
  • Mas7er
    Ja, és nem SE gémet veszek, de egy ilyen nikóst elfogadnék
    (v lolásat? ) ! -persze az alap mozaik borító is nagyon bejön!
  • Mas7er
    GTA IV Achievmentek!

http://gtaplace.hu/hirek/ach/ach.html
  • ldavid
    jó kérdés, itt ezek az újak vannak kitéve,
    de az is lehet, hogy ez csak annak a doboznak a borítója, amiben a sok cuccal együtt lesz a játék
  • algor91
    nekem a special lesz xbox360-on, de melyik borító lesz ez vagy a régen bejelentett?
  • ldavid
    a Walmart és a Best Buy oldalán felbukkant két Special Edition borító

• Yoda001
  • ThugEdge
    hát az igaz, hogy most ebben a kategóriában ez viszi a kasszát, de sztem ősz/tél szezonra már azért lefog csengeni a láz
    meg úgy tudom a saints row 2 is még idén kijön
  • Tibor
    Érdemes megnézni.
  • Gabe18
    Szerintem a Mafia 2 idén már nem jön ki.Eddig nagyon kevés infó van róla,meg idén ebben a kategóriában a GTA 4 mellé bedobni valamit szerintem nem szerencsés húzás.És ez szinte független attól hogy a GTA 4 mennyire lesz jó vagy mérföldkő.A rekord eladás igy is, úgy is garantált...
  • pc killer
    Elegem van már a képekből, videókból, leírásokból! Annak örülnék már ha "véletlenül" meg lehetne találni a játék "biztonsági másolatát" hamarosan a neten...Pl. 5 perc múlva

természtesen meg fogom venni csak az a 24+ nap...pff
  • ThugEdge
    "egy igazi mérföldkövet a videojátékok történetében"

na erre kiváncsi leszek
    tudom itt sokan várják ezt,de én speciel a maffia2-t azért még megvárnám, mielőtt ez lesz kikiáltva az év játékának, de mondom biztos igényes lesz ez a darab-gondolom
  • AntiHero
    mocskos jó. 65h+ dúrván a játék idő.
  • Gabe18
    Rövid beszámoló...
  • Mas7er
    25 nap az nem 94
  • cenobite
    Az utolsó 3-4 nap meg majd vánszorogni fog. :D
  • Ragnar360
    Nemtom, de most én ugyérzem,h nagyon telik az idő, márcsak 25 nap...az nem is olyan sok :)
  • cenobite
    Egyre kevesebb...! :)