Hát ez bizony csúnya átfolyós betegség, jobblett volna tesztelőnek ha bemegy egy gyógyszer boltba és vesz rá valami bogyót :D ... Na de komolyan , szerintem annyira nem olyan nagy hiba, amúgy a másik csuklója is eléggé kivan fordítva.
Ragnar360#1502
Nme unod meg a fikázást ? Én az SDTV-ddel nem villognék, apám...bár már volt annyi eszed, h odaírod, hogy LCD-n is meglehet majd nézni, megám...ne magadból indulj mondtam már.
és most képzeld el, h torz hangon mondom az aláírásod : HÁÁÁÁROOMMmmmSZÁÁÁÁÁZHAAATVANNNNNNNNNNN ...hülyegyerek!
lássuk be nem néz ki vmi hűde jól, de reméljük a gém maga jó lesz,na meg tény,hogy meg kő majd nézni lcdtv-n is, ez csak egy kép,meglátjuk mozgásban mit tud
Ragnar360#1488
Nézzél már magadra és rájössz ki a félkegyelmű! Én itt befejeztem, ha tovább nyomjátok a SÜKETDUMÁT, akkor rossz vége lesz minden szempontból.
na látom megint itt ovigyogyi pisisarkozol
inkább az a "milyen dolog", hogy nem kéne más mamáját a szádra venni te félhülye, biztos neked is van és nem esne jól
nem értem, hogy a moderátor miért nem banolja ki ezt a félkegyelműt
Ragnar360#1486
Most szted ezzel meghatottál...véletlenül félrelinkelek vmit, utánna egyből, ÉN javítom, erre a sok köcsög rákap is beszól...milyen dolog ez ? Az anyukájának, de ne nekem. ENNYI.
Nem egyszer rad lett szólva, hogy kicsit kulturáltabban kene forumoznod nem? Hiányzik a ban? Utoltso harom hozzaszolasodat nézd at újra. Szerinted mennyire neznek itt hulyenek az ilyenek miatt?
01. Call of Duty 4: Modern Warfare—Activision
02. Grand Theft Auto IV*—Rockstar
03. Grand Theft Auto IV Special Edition*—Rockstar
04. Rock Band Special Edition—MTV
05. Guitar Hero III Bundle—Activision
06. Rainbow Six Vegas 2—Ubisoft
07. Halo 3—Microsoft
08. Army of Two—EA
09. Assassin’s Creed—Ubisoft
10. Mass Effect—Microsoft
PS3
01. Call of Duty 4: Modern Warfare—Activision
02. Grand Theft Auto IV*—Rockstar
03. Gran Turismo 5: Prologue—SCEA
04. Grand Theft Auto IV Special Edition*—Rockstar
05. MLB 08: The Show—SCEA
06. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots*—Konami
07. Rock Band Special Edition—MTV Games
08. Assassin’s Creed—Ubisoft
09. Uncharted: Drake’s Fortune—Sony
10. Rainbow Six Vegas 2—Ubisoft
Hát most nem hiszem h lenne játék amit jobban várok a GTA4-től de a Mafia az mindig is verte !m!i!n!d!e!n!b!e!n! még a SA-t is!
viszont azt hiszem ha így mennek majd a rivjúk, akkor ez biztos lesöpri az eddigi eladásokat 360-ra
most már én is kezdek izgatott lenni, pedig elég szkeptikus vagyok még mindig, de tán egy jó kis HD felbontású ingém meghozná a kedvem:)
pont most akartam linkelni, de ez nem előzetes, hanem ez már rivjú, legalábbis a n4g állítása szerint, mindenesetre 10/10-et kapott
hát akkor ennek világ szenzésönnek kő lenni
meglátjuk
Bocs a linkek nem lettek jók :) Innen is el lehet érni:
rendernek meg azért csúnya lenne az a videó :/
Persze hogy szebbek a Mafia2 képek. A Mafia1 is szebb volt mint bármelyik GTA, játékélményben pedig... Háááát ööööööö a GTA toronymagasan... ízlések és pofonok. ;)
Amúgy a Mafia 2 infok:
A játékban három nagy maffiacsalád képviselteti magát. Nekik vagy ellenük vállalhatunk küldetéséket. Ez okés, de nem valami nagy "feature"
A rendőrök csak akkor hívnak erősítést, hogyha tényleg komoly zűrt okozunk. hát ettől sem dobtam hátast
Összesen 2 órányi átveztő jelenetre számíthatunk biztos szépek és jók lesznek.
játék három fejezetből fog állni. na bumm
A város teljes 5,7 négyzetkilométeres területe már a kezdéskor bejárható. ez jó
A kocsikra egyedi rendszámtáblákat szerelhetünk.
[/b] vs GTA:SA autótuning-rendszer [/b]
Kétféleképpen reagálhatunk környezetünkre: Normális és erőszakos módon. whoa! micsoda interakció
Az utcai árusoktól is vehetünk kaját, pl. hotdogot. Vásárlás közben nem támadhatnak meg. GTA:SA-ban már megvolt.
A járókelők cigiznek, újságot olvasnak, várnak a buszra, kukáznak stb. ez is biztos jól néz majd ki
A történet bizonyos részein választás elé állít a játék, aminek később konzekvenciái lesznek. Ennek megfelelően többféle befejezésre számíthatunk. ez jó pont.
Vehetünk házakat, ahol deponálhatjuk az összegyűjtött javakat. GTA-kban már megvolt, bár az anyagi javak deponálása nem világos előttem
A tárgyakkal (székek, üvegek, stb. szabadon lehet garázdálkozni. de jó.
A térkép fejlettebb waypoint rendszert használ majd. Ugyancsak fejlődik a checkpoint rendszer. ...
Nem lesz kezelőfelület a képernyőn. ...
Az edzőtermekben új közelharci mozdulatokat tanulhatunk. GTA:SA
Várhatóan az ajtókon átlövés lehetősége is bekerül majd a játékba. majd meglássuk...
Félreértés ne essék, nem vagyok a Mafia2 ellen, sőt nagyon várom és örülni fogok, ha egy remek játékkal leszünk gazdagabbak. Viszont eddig a grafikán kívül MESSZE elmarad a GTA4-től. Utóbbiról ugye szintén a megjelenés után kapunk majd végleges képet, de ez a fentebb említett Mafia 2 "feature" lista még a San Andreas-hoz képest is sovány. Mindegy sok van még a megjelenésig, akármi is lehet.
Ne felejtsd el , hogy a trailerekben látott graf nem olyan mint amilyen valóban lesz. De aki nagy GTA fan az ezt mar megszokhatta.
jó jatek lesz, de ne varjunk tőle sokat, így csak kellemesen lehet csalódni :D