Ragnar360#1343
Gyertek át a PC-sbe ez fos :d már sorry, én is ritkán nézek be ide.
Azt tegyétek be favba.
Ragnar360#1342
Még az 5.1-et is átkötöm PC-ről sztem :D brutál lesz...
Router meg alap, h kell.
Csak aztán nehogx az legyen, h napi 1 órát értek rá balblabla :D ...akit érdekel az megoljda és odateszi magát, ha kell szabit is vesz ki(nem 1 emberke mondta ezt :D)
Aki gondolja vegyen fel Livera: xl Ragnar lx
En az Assassin's Creed /Mass Effect -eket vartam ennyire.
Jo jatek lesz, alig varom.
Én is, mint állat, csak a Mass Effectet vártam még ennyire...
Mas7er#1338
nem nagyon értek hozzá, nekem upc-m van, és az állítólag csak azt az egy hálókártyát fogadja el amit az aktiváláskor észlelt!az adsl hídon, pedig csak egy hely van a kábelnek és az is a gépbe megy. megyek melózni, esetleg este megvitatjuk
thx
marcinger#1336
Minek router? AZ elején én is azzal szenvedtem, msotmár csak a modemből dugom át a kábelt. Adsl netem van egyszer beírtam a felhasználó nevet és a jelszót és azóta egyszer sem kellett pedig már jópárszor kihuztam a boxból a netkábelt. Szerintem én inkább a multival kezdem mert ha előbb végigviszem a singlet már 100000-ik leszek a toplistán, vagy hasonló. A singlet majd szépen fokozatosan.
Jah, könnyen lehet, hogy csak akkor mutatja, ha váltogatjuk. Nekem ez speciel tetszik. Ne legyen folyton ott egy otromba rajz, ami letakarja a kép x %-át.
Freedy#1328
A 2. képen nem kocsiban ül niko, mégsincs fegyver. Bár lehet, hogy csak a sárga paca takarja ki... Vagy úgy lesz, mint a bully-ban, hogy amikor fegyvert váltunk, akkor rajzolja ki...:?
marcinger#1327
Ja, és a másik képen meg lehet pont eltakarja az a sárga téglalap.
Fegyver meg a kocsiban ülve nincs jelezve szvsz.
Freedy#1324
Érdekes, nincs életcsík+fegyverjelző kép, ami mibnden eddigi gta-ban megvolt... kíváncsi vagyok, hogy itt hogy oldották ezt meg. Én már mindjárt megbolondulok, játszani szeretnék vele!!:D
ldavid#1307
április 29-én a jékkal egyidőben indul egy új oldal, a Rockstar Social Club, ahol a multiplayer statisztikák és toplisták lesznek megtekinthetők
később a GTA IV-en kívűl más játékok is felkerülnek rá
15-étől lehet regisztrálni Xbox Gamertag/PS Net ID-vel