647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
strebacom #47 Köszi de milyen védelem lehet rajta(starforce)... -
#46 Küldtem mindenkinek (utolsó 5 kommentelőnek) privátot.
Egészségetekre! -
ricsa008 #45 engem is érdekelnének -
Hellsing47 #44 linket tudnátok adni mindkettőhöz pm-ben? :)
bár a the hunt jobban érdekel, külföldi fórum szerint a condemned és a manhunt keveréke :) -
zakariás #43 Igen a második kép. Kijött Oroszul.
Az első kép a The Hunt is kint van már Oroszul. -
strebacom #42 Áááá nem jó képet linkeltem ez az:
-
strebacom #41 Ez lenne az: (?)
-
zakariás #40 Kijött ruszkiknál. Legalábbis már fennt van oroszul. Angol vagy német megjelenés mikor várható? Tudja valaki? -
#39 orosz komrádok mindig késnek, nem tudtátok. -
#38 Rosseb má nekiek is -
#37 Cryostasis Action Q1 2009
b+... -
#36 Úgy látszik ez is késik... -
#35 Eu-ban van mára időzítve, USA a bizonytalan ,2008 4.negyedév. Reménykedjünk -
#34 Most akkor mivan? Mikor jelenik meg? Azon a linken nincs dátum... -
#33 na ez szép volt:) (véletlenül az img-re kattintottam :D)
így a jó :) -
#32 Csak nem November 7-dikén. -
#31 Ezt nem várják a gamerek :D ugyhogy kijön ez :) -
#30 Remélem nem nyögik be holnap hogy késik... -
#29 Cryostasis: Sleep of Reason - elindult a hivatalos weboldal
Az 505 Games a közelmúltba bejelentette a hivatalos Cryostasis: Sleep of Reason WEBOLDAL elindulását. Az oldalon már ismert képek és videók mellett új részleteket is felfedezhetünk. Az Action Forms által fejlesztett játék 1968-ba repít vissza bennünket egy északi-sarki orosz kutatóállomásra, ahol Alexander Nesterov meteorológus bőrébe bújunk. A főhős az örök fagy világában a hidegháború idején egy jégtörő fedélzetén ragad, és az ismeretlen veszedelmen kívül embertársaival is kénytelen szembenézni. A játék külön érdekessége, hogy a Mental Echo névre keresztelt eljárás lehetővé teszi, hogy a fedélzeten található 7 NPC emlékeibe jutva megváltoztassuk korábbi tetteiket, így azok következményeit is.
-
strebacom #28 Hajrá Nv..... -
#27 Cryostasis: Sleep of Reason Using Nvidia Physx Technology -
#26 Megjelenés: NOVEMBER 7. (EU) -
#25 képek -
strebacom #24 Ja tényleg, hasonlit, legalábbis a zene... -
Nwis86 #23 Trailer ittmegnézhető helyből
engem nagyon Bioshockra emlékeztet:)
-
#22 18 kép + 1 Trailer -
#21 Csak 150 topikom van az nem sok.Valakinek kell nyitni hogy legyen hol beszélni a gameről. -
GCsab #20 AZTAKÚRVA!!! XDXDXDXDXD
Grat Grebber!!! Azthittem, hogy azért ennyi topikot nem nyitottál meg :D
Miközben olvastam anonymouS üzentetét XD
De ez kemény! XD -
#19 10 új kép -
ricsa008 #18 és mikor is jön? -
#17 CRYOSTASIS MÚVI -
#16 Új képek -
strebacom #15 Új infó!! -
#14 5 új kép -
strebacom #13 "A játék fejlesztésének előkészületeit 4 hónappal a Vivisector kiadása előtt kezdték meg az Action Forms team tagjai. Az Cryostasis: Sleep of Reason története 1968-ba repít vissza bennünket egy Északi-sarkon elterülő orosz kutatóállomásra, ahol Alexander Nesterov meterológusként egy óriási hó és jégvihar után bennragadunk egy hatalmas épületben. Mikorra a pánik kellően elhatalmasodik, tovább tetézi a bajt ismeretlen és nagyon veszélyes lények feltűnése. Ezekből a teremtményekből összesen 15 fajtát kell majd legyilkolnunk bőrünk mentése végett. A grafikai megjelenítésről az AtmosFear 2.0 Engine fog gondoskodni, amely gyönyörű látványvilágot teremt fejlett képességeivel.
Akárcsak a Vivisector esetén, a Cryostasisban sem lesz multiplayer. A játék egyértelműen a történetre épít, ez van a középpontban. A megjelenés pontos ideje nem ismert, mert azt már egyszer 2006 év végéről áttolták 2007-re. Az alkotás kizárólag PC-re érkezik..."-Cybergeneration
-
#12 johat ne b4szogasd mar szerencsetlent, elotte egy nappal nyitott csak topikot... nah XD
/tsak vitzel D: -
AnonymouS #11 Grebber neked topiknyitási kényszered van? :D (nem sértés!) -
Thanatos #10 irl tuti megkotyanna de lehet gamekhoz meg filmekhez már tul hozzászoktam vagy nemtom, ilyet ált alapbóól éjjel nyomom fülhalgatóval de még igy se valami tul extra a elgtöbb :/ ált nyugodtan konstatálom hogy megint egy zombi ugrott a képembe és már csak 78 hp-m van... :P de amugy én nem erre akartam kijukadni hanem arra hogy valami nem a sötétségtől lessz félelmetes hanem ahoz kell az egész game összhangualta és storyja :) a sötétség sokkal inkább engine hiányosság eltakarására való manapság :D -
#9 Szóval neked egy kivilágítatlan orosz jégtörő tele zombikkal a sarki éjszakában meg se kottyanna :P -
#8 volt már hasonlo game nem? -.-