647
Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
  • strebacom
    Köszi de milyen védelem lehet rajta(starforce)...
  • grebber
    Küldtem mindenkinek (utolsó 5 kommentelőnek) privátot.
    Egészségetekre!
  • ricsa008
    engem is érdekelnének
  • Hellsing47
    linket tudnátok adni mindkettőhöz pm-ben? :)
    bár a the hunt jobban érdekel, külföldi fórum szerint a condemned és a manhunt keveréke :)
  • zakariás
    Igen a második kép. Kijött Oroszul.
    Az első kép a The Hunt is kint van már Oroszul.
  • strebacom
    Áááá nem jó képet linkeltem ez az:
  • strebacom
    Ez lenne az: (?)
  • zakariás
    Kijött ruszkiknál. Legalábbis már fennt van oroszul. Angol vagy német megjelenés mikor várható? Tudja valaki?
  • Shodan
    orosz komrádok mindig késnek, nem tudtátok.
  • Prince23
    Rosseb má nekiek is
  • Maxtreme
    Cryostasis Action Q1 2009

b+...
    Úgy látszik ez is késik...
  • Seth
    Eu-ban van mára időzítve, USA a bizonytalan ,2008 4.negyedév. Reménykedjünk
    Most akkor mivan? Mikor jelenik meg? Azon a linken nincs dátum...
  • Maxtreme
    na ez szép volt:) (véletlenül az img-re kattintottam :D)
    így a jó :)
  • Maxtreme
    Csak nem November 7-dikén.
  • Prince23
    Ezt nem várják a gamerek :D ugyhogy kijön ez :)
    Remélem nem nyögik be holnap hogy késik...
  • grebber
    Cryostasis: Sleep of Reason - elindult a hivatalos weboldal

Az 505 Games a közelmúltba bejelentette a hivatalos Cryostasis: Sleep of Reason WEBOLDAL elindulását. Az oldalon már ismert képek és videók mellett új részleteket is felfedezhetünk. Az Action Forms által fejlesztett játék 1968-ba repít vissza bennünket egy északi-sarki orosz kutatóállomásra, ahol Alexander Nesterov meteorológus bőrébe bújunk. A főhős az örök fagy világában a hidegháború idején egy jégtörő fedélzetén ragad, és az ismeretlen veszedelmen kívül embertársaival is kénytelen szembenézni. A játék külön érdekessége, hogy a Mental Echo névre keresztelt eljárás lehetővé teszi, hogy a fedélzeten található 7 NPC emlékeibe jutva megváltoztassuk korábbi tetteiket, így azok következményeit is.

• strebacom
    Hajrá Nv.....
  • grebber
    Cryostasis: Sleep of Reason Using Nvidia Physx Technology
  • Prince23
    Megjelenés: NOVEMBER 7. (EU)
  • Prince23
    képek
  • strebacom
    Ja tényleg, hasonlit, legalábbis a zene...
  • Nwis86
    Trailer ittmegnézhető helyből
    engem nagyon Bioshockra emlékeztet:)
  • grebber
    18 kép + 1 Trailer
  • grebber
    Csak 150 topikom van az nem sok.Valakinek kell nyitni hogy legyen hol beszélni a gameről.
  • GCsab
    AZTAKÚRVA!!! XDXDXDXDXD
    Grat Grebber!!! Azthittem, hogy azért ennyi topikot nem nyitottál meg :D
    Miközben olvastam anonymouS üzentetét XD
    De ez kemény! XD
  • grebber
    10 új kép
  • ricsa008
    és mikor is jön?
  • AntiHero
    CRYOSTASIS MÚVI
  • grebber
    Új képek
  • strebacom
    Új infó!!
  • grebber
    5 új kép
  • strebacom
    "A játék fejlesztésének előkészületeit 4 hónappal a Vivisector kiadása előtt kezdték meg az Action Forms team tagjai. Az Cryostasis: Sleep of Reason története 1968-ba repít vissza bennünket egy Északi-sarkon elterülő orosz kutatóállomásra, ahol Alexander Nesterov meterológusként egy óriási hó és jégvihar után bennragadunk egy hatalmas épületben. Mikorra a pánik kellően elhatalmasodik, tovább tetézi a bajt ismeretlen és nagyon veszélyes lények feltűnése. Ezekből a teremtményekből összesen 15 fajtát kell majd legyilkolnunk bőrünk mentése végett. A grafikai megjelenítésről az AtmosFear 2.0 Engine fog gondoskodni, amely gyönyörű látványvilágot teremt fejlett képességeivel.

Akárcsak a Vivisector esetén, a Cryostasisban sem lesz multiplayer. A játék egyértelműen a történetre épít, ez van a középpontban. A megjelenés pontos ideje nem ismert, mert azt már egyszer 2006 év végéről áttolták 2007-re. Az alkotás kizárólag PC-re érkezik..."-Cybergeneration

• Lammer
    johat ne b4szogasd mar szerencsetlent, elotte egy nappal nyitott csak topikot... nah XD
    /tsak vitzel D:
  • AnonymouS
    Grebber neked topiknyitási kényszered van? :D (nem sértés!)
  • Thanatos
    irl tuti megkotyanna de lehet gamekhoz meg filmekhez már tul hozzászoktam vagy nemtom, ilyet ált alapbóól éjjel nyomom fülhalgatóval de még igy se valami tul extra a elgtöbb :/ ált nyugodtan konstatálom hogy megint egy zombi ugrott a képembe és már csak 78 hp-m van... :P de amugy én nem erre akartam kijukadni hanem arra hogy valami nem a sötétségtől lessz félelmetes hanem ahoz kell az egész game összhangualta és storyja :) a sötétség sokkal inkább engine hiányosság eltakarására való manapság :D
  • Lacc
    Szóval neked egy kivilágítatlan orosz jégtörő tele zombikkal a sarki éjszakában meg se kottyanna :P
  • akyyy
    volt már hasonlo game nem? -.-