Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami érdekelne:
- mennyire komplex a játék (értsd: lehet e variálni egy karakteren orrba szájba mint az Anarchy Online-ban például az implantoknál, vagy mint az EVE-Onlineban a hajók felszerelése, vagy inkább olyan mint a WoW, ahol - amennyire én tudom - nincs annyira nagy szabadság)
- mennyire csapatorientált a dolog (ventrilo/teamspeak használat például jellemzõ?)
- PvPben mi a cél, mi a jutalom?
- PvP-ben mennyire uralják a terepet mondjuk a régi/magas szintû karakterek? Kicsik összeállva leverhetnek e nagyobbakat, vagy azok annyira überek hogy ihaj...
- farmolás/grindelés mennyire jellemzõ a játékra?
amenyiben nincs
2h fegyveresek közül az orc berserker, vagy a human knight jobb aoe-ben?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1. Mi az az AoE?
2. Human Archernek mire erdemes gyurnia?
3. Milyen skilleket erdemes fejlesztenem?
valamint par tippet is elfogadnek, most kezdtem. eddig MMO-k kozul csak L2-vel foglalkoztam, de az teljesen eltero stilusu.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
képek: picasaweb.google.com/educika
elem köveket inkább ruhána rakj, kesztyûbe cipõbe resist miatt.sapkába.
100 a amx szint.
klánháborúkban. ott nagyon ütõs.
Szal. azt mondod, hogy csak az attack érték számít a fegyó->AoE sebzésben és az elementális sebzés nem. Magyarán nem érdemes elemi kövekkel megpakolni a fegyót?!
Tehát sok plusszos staff kell, sok fizikai sebzéssel?! ÉS fine staff, mert az is növeli az AoE-t is?!
Cap limit a maximálisan elérhetõ szint limit.
Ha nem PvP kari az ele, amit elõre tudtam én is, akkor hol lehet majd jól használni (grind+fejlõdésen kívül term.) késõbb?!
az atack számit.megnézed c betünél a karaktered atack értékét, és az aoe sebzési %át.abból jön ki az aoe sebzése.
a block hozzáadódik természetesen.
ez a block csak sima ütéseket véd le, a játékosok meg skilleznek, amit csak skill block kövekkel tudsz védeni. elementalist grind kari, nem pvp.
chakram nagyon gyenge, vegyél staffot.magas szinten nagyon sok az eltérés a kettõ sebzése közt.
+old fel és tegyél bele physical atack köveket.
46on lett volna érdemes, akkor kapod utolsó skilled.
fine staff nagyon fontos, nekem vmi 30at ad atackomhoz ami nagyon soakt jelent.
a questeket érdemes, de mivel a moonelfek 40után 61ig semmi küldit nem kapnak érdemes felhalmozni õket ara az idõre.
õõ, hát izé én nemistudom 😊 asszem április vége óta játszom, de nem napi 24 órát.
cap limit azmi?😊
veled egyzsintût érdemes, de vigyázz, mert ha 4 szinttel alattad van azért büntetés jár.
köveket nem lehet kivenni se fegyobol se ruhából, azok fixek.
- mágia ellenállás szerintem is felesleges
- elementális is felesleges
- most még nem kellenek annyira hp+ cuccok, mert így sem nagyon tudnak megölni a mobok, késõbb viszont tényleg át kell rá állni, ez tény, én is készülök rá lelkiekben
- chakram-ot használok és egyelõre csak elementális köveket rakok bele plusz sebzésért
Kérdéseim lehetnek???
- Az str (HP) növelõ passzív skill az kell?
- A fegyónak mely értéke számít az AoE-k sebzésében (már ha tényleg számít)?
- A block% cuccok rucikban hozzá jönnek-e pluszban a soul barrier block%-ához?
- Miért nem jó PvP-ben a soul barrier? Azt reméltem, hogy a block% vonatkozik a player-ekre is, nem?
- Chakram jobb AoE-hez, vagy a staff?
- Mit tegyek a fegyóba, hogy jobban sebezzenek az AoE-k?
- Mikor lett volna érdemes reset-elni???
- A fine chakram/staff skill növelné az AoE sebzését is?
- Érdemes-e csinálni a quest-eket? Én eddig igyekeztem mindent precízen megcsinálni, de így kúva lassú a fejlõdés, mivel kint grind-del gyorsabban fejlõdök (nagyon kevés exp jár a quest-ekért és baromi sokat kell kutyagolni hozzájuk).
- Mennyi játékkal lettél 54-es? 😄
- Mennyi a cap limit?
- Milyen szintûként van már értelme PvP-zni (volt hogy 60-asak lenyomtak, mint a csikket, pedig nem is kötöttem beléjük)?
- Ha a cuccban már vannak kövek el lehet-e belõle tûntetni, hogy újakat pakolhassak bele?
elöször is, a mágia ellenállás semmit sem jelent, csak elementális mobok elen iletve pvpben. sima mobok nem ütnek elementállal.
soul barrier elengedhetetlen, hogy grindelhess. pvpben használhatatlan.
+mp kövek tök feleslegesek. gyúrj hp-ra mert, a játékban nekünk van a legkevesebb, és egy berserker két skillbõl leüt.
int nem ad mágia védelemre, csak támadásra.
milyen fegyót hazsnálsz? és milyen köveelkt raksz bele?
holy ground felesleges lesz mivel nagy körzetben fogod huzni a mobokat, kifutsz alóla.
kár hogy msot reseteltél, mert késõbb már a mercuryra sem lesz szükséged, csak a silverre és a cygnusra.
ruháidba +hp, phys resist és skill block köveket pakolj.
Most sima Ronin vagyok, jó az. Van egy két erõsebb mandró a friends listámban, azoknak segítek.
Mióta van két AoE-m, azóta reset-eltem a skilljeimet és kizárólag a mágiára+védelemre megyek (kell a védelem, ha több tucat mob ugrik az emberre):
- int passzív (az erõs mágikus támadásokhoz)
- def master passzív (+def)
- frost armor (+def buff és lassítja az ellent)
- soul barrier (maxon 60% block!!!! kizárólag ez jelenti a túlélést olykor)
- AoE-k (most méreg és kisebbik villám)
- egy summon, elsõ grade-el (most ugye Mercury)
- holy ground (gyógyulgatni, ráérõsen)
- mindkét gyûrûm és a nyakláncom is manát ad 10sec-enként
- potiból 999 felett vagyok állandóan
- autopoti jó erõsre van állítva HP-re, alacsonyra manára
- mindig minimum +5-ös fegyóval flangálok, ha lehet unique-kal, de legalább rare (kell a nagy alapsebzés)
- ruciban is unique-ra utazok, ha lehet, egyelõre százalékos és fix mana növeléssel (bár idõvel át fogok állni inkább HP-ra)
Így már lehet futkározni és tonna szám mészárolni a mobokat csapatostúl. Dõl is az exp. (mondjuk így se olyan gyors fejlõdni)
Amúgy már 25 vagyok félúton a 26-hoz.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
De mikor már meglesz az összes erõs aoe-d, akkor már tudsz huzni egyszerre több mobot, ugy nem lesz lassú.
egyébként tök poén, hoyg minden mobból esik pénz+1 poti. tehát ha 2x megnyomom a space-t, akkor ez a 2 cucc tuti ott lesz a listán, hogy mit vettem fel. viszont a meglepi akkor van, mikor kötelezõen harmadszor is lenyomom a space-t, mert olyankor veszi fel az igazi értékeket 😊 (már ha esik)
most kezdtem es par dolog meg nem igazan tiszta, az angol tudasom pedig nem a legjobb. :]
jatekban a nevem: Legins
Zitus
Zitus
talán rappelz a tuti eddig. Mi az a GaH?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
de játszottam Rappelzet, Flyff-et, L2-t, Lotro-t is, ragnarockot is...😊