4171
  • Dartanyan
    Szevasztok. Valaki tudja hogy , hogy novelem a charismat?

Meg kene a Várostromrol valami magyar leiras , pontosan hogy is megy a dolog.Mert nem vágom. Meg kibol lessz Archlord + ilyenek. Ha tud valaki valamit segitsen pls. koszi

szeva.
  • shaba23 #1010
    akkor ma délutánra megbeszélhetünk egy partit. 3tól otthon vagyok, onnantól már csak koffein függő, hogy meddig maradok..:)
  • DagadtNinja
    Jol nyomod, en meg nem tudok kockulni kedvemre, mert mindig van valami szar amit meg kell csinalni. Tegnap gepet szervizeltem havernak, meg a festes is tart meg. Remelem hamarosan kedvemre kockulhatok:DDD
  • Sir Quno Jedi
    Azzzz szép, én meg még csak most lettem 28... :( (kihagytam egy napot a héten)
  • Hydroceph
    :DDDDDDDDD
  • 0Fritz0
    így!

Nem láttam rá lehetőséget, hogy futtatható lenne ablakban.
  • Pukkka
    Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül,hogy lehet e a játékot ablakban futtatni,és ha igen, akkor hogyan?
  • Fayme
    Ime :)
  • Fayme
    nah, ma rájöttem mi a legjobb partypárosítás a játékban.
    sorcerer+ ele :)
    ketten együtt a debuffjainkkal 100%-al csökkentjük a mobok speedjét, és állnak egyhelyben :DDD
  • shaba23 #1002
    értem!
  • Fayme
    a fehér stat az állandó, pl. a concentration ring mindig 15 knowledget ad, de a zöld stat variálódik. két iylen gyűrűm van, egyiken +6 int, és 2 stamina van, másikon 5 stamina.
  • shaba23 #1000
    és mi a különbség a fehér és a zöld stat között?
  • Fayme
    wisdom, power, physical power, knowledge, agi ilyenek vannak fehér statba.
    variknak knowledgeset ajánlom. az ad inthez és wisdomhoz is+ ha tlálsz oylat aminek jo zöld statja van mégjobb:)
  • shaba23 #998
    ööö...akkor 10 wisdom ami nekem fehér? egyáltalán mi van akkor ha fehér?
  • Fayme
    az int biztos nem fehér:) power meg agi neked nemsokat jelent, de a 9 int barátságos:)
  • shaba23 #996
    gondolom ebből az int fehér a többi zöld...asszem nekem 2db 10/3as van
  • DagadtNinja
    Talaltam egy gyururt, es igen jo tulajdonsagokat ad.
    Asszem int +9, wisdom +3, power+2, meg az alap tulajdonsaga, ha jol emlexem agility +3. Mar nem kell sok, es tudom is hordani:D
  • Fayme
    jo az azért.
  • DagadtNinja
    Hat akkor az nem tul sok. Nekem mar ki van maxolva az intellect, lehet feleslegesen. :SSSS
  • Sir Quno Jedi
    Tom, nekem maxon volt, mert mindent az AoE sebzésre toltam, simán 500-700 között sebeztem 3-4 szinttel magasabb mobokat ais AoE-vel bőven 40 alatt is.
  • Fayme
    nah megnéztem ingéjm: 6 int 3 attackot ad.
  • Fayme
    jajam. de 15 int az azért ad már valamennyi attackot.
  • Sir Quno Jedi
    Az int nem ad rögtön azonos attack bonust. Theát +15int az nem +15 attack, hanem jóval kevesebb. Viszont +10 attack mondjuk, az +10attack azonnal és mehet bele az AoE sebzésébe.
  • Fayme
    igen két summon, silver csak egy mobot stunnol, de mivel nekem már 4-es elég jol:) és bazierős, van 10k hp-ja, 308 atackja.
    nemtudom, régen ep1-ben combat master többet ért.
    de ep2-ben sok passivon változtattak.
    msot már én is kigyúrom intellectet, de régen amxos szinten is csak 7-et adott hozzá, ami lofing:)
  • Devil_Gy
    kapott 2kilót:D azonnal :D
  • shaba23 #986
    Increase gate alatt 2 summonod lehet egyszerre?
    Silver területre stunol? vagy csak egyszerre csak 1 mob?
    cmbat masternél nem jobb az intellect?
  • shaba23 #985
    és akkor majd nem ölik meg a mobok?:D
  • Fayme
    Az Archlord támadó skilleket és buffokat kap :O
  • Fayme
    nah találtam pár ep3 újabb infót :)
    Új mountok:) nagyon aranyosak :)
  • Fayme
    ez a hun chat minden nap van? ^^ egyszer már én is felnézek :)
  • Sir Quno Jedi
    Noprob, fullos 5-ös partiban gyaktunk a rohattabb részeken, együtt bazi sok pluszunk volt.
  • Sir Quno Jedi
    Nah már csak 20% és 27 vagyok, de megyek alukálni....
  • Fayme
    bountie-sd be a férgesét:)
  • Devil_Gy
    picit felhúztam most magam:S sok rohadt high level pk-son:S nem tetszik neki hogy aoe van ezért kinyír mindenkit:S 30ason nehéz szembesállni 36assal:S
  • shaba23 #977
    sry Dzsedi, volt némi probléma a netemmel, most jött vissza, de már nem álmos vagyok játszani :(
  • Fayme
    lv10 linear blow
    lv22 swing shot (kétkezes fegyókkal)
    lv34 hook
    lv 40 big wheel
    lv 46 dragon divine
  • ColdFire
    és a knightnak mik az AOE-jei?
  • Fayme
    "area of effect" , területi támadás.
  • Fayme
    minden mob szintjének megfelelően bármilyen ruhát fegyvert dobhat. nincs fix drop. tehát egy lv 30as mob valszeg dob 35ös ruhát, és 29es fegyvert.
  • ColdFire
    miaza AOE?