4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1011 Szevasztok. Valaki tudja hogy , hogy novelem a charismat?
Meg kene a Várostromrol valami magyar leiras , pontosan hogy is megy a dolog.Mert nem vágom. Meg kibol lessz Archlord + ilyenek. Ha tud valaki valamit segitsen pls. koszi
szeva.
-
#1010 akkor ma délutánra megbeszélhetünk egy partit. 3tól otthon vagyok, onnantól már csak koffein függő, hogy meddig maradok..:) -
DagadtNinja #1009 Jol nyomod, en meg nem tudok kockulni kedvemre, mert mindig van valami szar amit meg kell csinalni. Tegnap gepet szervizeltem havernak, meg a festes is tart meg. Remelem hamarosan kedvemre kockulhatok:DDD -
#1008 Azzzz szép, én meg még csak most lettem 28... :( (kihagytam egy napot a héten) -
Hydroceph #1007 :DDDDDDDDD -
#1006 így!
Nem láttam rá lehetőséget, hogy futtatható lenne ablakban.
-
Pukkka #1005 Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül,hogy lehet e a játékot ablakban futtatni,és ha igen, akkor hogyan? -
#1004 Ime :) -
#1003 nah, ma rájöttem mi a legjobb partypárosítás a játékban.
sorcerer+ ele :)
ketten együtt a debuffjainkkal 100%-al csökkentjük a mobok speedjét, és állnak egyhelyben :DDD
-
#1002 értem! -
#1001 a fehér stat az állandó, pl. a concentration ring mindig 15 knowledget ad, de a zöld stat variálódik. két iylen gyűrűm van, egyiken +6 int, és 2 stamina van, másikon 5 stamina. -
#1000 és mi a különbség a fehér és a zöld stat között? -
#999 wisdom, power, physical power, knowledge, agi ilyenek vannak fehér statba.
variknak knowledgeset ajánlom. az ad inthez és wisdomhoz is+ ha tlálsz oylat aminek jo zöld statja van mégjobb:) -
#998 ööö...akkor 10 wisdom ami nekem fehér? egyáltalán mi van akkor ha fehér? -
#997 az int biztos nem fehér:) power meg agi neked nemsokat jelent, de a 9 int barátságos:) -
#996 gondolom ebből az int fehér a többi zöld...asszem nekem 2db 10/3as van -
DagadtNinja #995 Talaltam egy gyururt, es igen jo tulajdonsagokat ad.
Asszem int +9, wisdom +3, power+2, meg az alap tulajdonsaga, ha jol emlexem agility +3. Mar nem kell sok, es tudom is hordani:D -
#994 jo az azért. -
DagadtNinja #993 Hat akkor az nem tul sok. Nekem mar ki van maxolva az intellect, lehet feleslegesen. :SSSS
-
#992 Tom, nekem maxon volt, mert mindent az AoE sebzésre toltam, simán 500-700 között sebeztem 3-4 szinttel magasabb mobokat ais AoE-vel bőven 40 alatt is. -
#991 nah megnéztem ingéjm: 6 int 3 attackot ad. -
#990 jajam. de 15 int az azért ad már valamennyi attackot. -
#989 Az int nem ad rögtön azonos attack bonust. Theát +15int az nem +15 attack, hanem jóval kevesebb. Viszont +10 attack mondjuk, az +10attack azonnal és mehet bele az AoE sebzésébe. -
#988 igen két summon, silver csak egy mobot stunnol, de mivel nekem már 4-es elég jol:) és bazierős, van 10k hp-ja, 308 atackja.
nemtudom, régen ep1-ben combat master többet ért.
de ep2-ben sok passivon változtattak.
msot már én is kigyúrom intellectet, de régen amxos szinten is csak 7-et adott hozzá, ami lofing:) -
#987 kapott 2kilót:D azonnal :D -
#986 Increase gate alatt 2 summonod lehet egyszerre?
Silver területre stunol? vagy csak egyszerre csak 1 mob?
cmbat masternél nem jobb az intellect? -
#985 és akkor majd nem ölik meg a mobok?:D -
#984 Az Archlord támadó skilleket és buffokat kap :O -
#983 nah találtam pár ep3 újabb infót :)
Új mountok:) nagyon aranyosak :) -
#982 ez a hun chat minden nap van? ^^ egyszer már én is felnézek :) -
#981 Noprob, fullos 5-ös partiban gyaktunk a rohattabb részeken, együtt bazi sok pluszunk volt. -
#980 Nah már csak 20% és 27 vagyok, de megyek alukálni.... -
#979 bountie-sd be a férgesét:) -
#978 picit felhúztam most magam:S sok rohadt high level pk-son:S nem tetszik neki hogy aoe van ezért kinyír mindenkit:S 30ason nehéz szembesállni 36assal:S -
#977 sry Dzsedi, volt némi probléma a netemmel, most jött vissza, de már nem álmos vagyok játszani :( -
#976 lv10 linear blow
lv22 swing shot (kétkezes fegyókkal)
lv34 hook
lv 40 big wheel
lv 46 dragon divine -
#975 és a knightnak mik az AOE-jei? -
#974 "area of effect" , területi támadás. -
#973 minden mob szintjének megfelelően bármilyen ruhát fegyvert dobhat. nincs fix drop. tehát egy lv 30as mob valszeg dob 35ös ruhát, és 29es fegyvert. -
#972 miaza AOE?