Nincsenek idegenek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az említett ábrázolások korántsem szkafanderek, hanem rituális, harci maszkok.
Amúgy meg, gondolod, hogy az 2idegenek" ha ittjártak volna, nem hagytak volna valami konkrét bizonyítékot maguk után? Én legalábbis azt tettem volna.
A turisták is bevésik nevüket a fa kérgébe, bár ezt ma elítéljük, mert természetrongálás.
Kara kánként folytatom tanításom.
Vallásuk tiltja a konkrét ábrázolást.
De felhozhatnám példának a napkaput is, amit valamelyik Dél Amerikai romvárosban találtak..Kerestem a képet neten, de nem találtam ( eddig). Ahol is egy ember van ábrázolva pontosan olyan testhelyzetben amilyenben manapság is indulnak a rakétákban ( félig ülõ félig fekvõ). Körülötte Ott van az ég felé mutató kúp alakú rakéta-forma, lábai tökéletesen kivehetõ pedálokat nyomnak, ( melyeknek rudazata lefelé vezet a hajtómûhöz) A kiömlõ nyílásnál stilizált lángok is láthatók. És nem is hamis, a dombormû az eredetiségét senki sem vitatja.
Vannak szaharai sziklabarlangokban rajzok szkafander-szerû öltözéket viselõ nõkrõl férfiakról. Mert amikor egy állatot vagy vadászatot látunk egy barlang falán, akkor az õsember realista ábrázolásmódját hangoztatják. Ha meg ilyen "érdekes" képeket, akkor pedig az õsember fantáziáját dícsérik..
Megnézhetnél egy-két Danniken filmet, elég sok érdekességet mutat be benne. A következtetéseivel persze nem kell egyetérteni.
De így összeszedve igen sok jel mutat arra, h az emberiség egyszer ( vagy többször ) már ismerte a repülés titkát. Valszeg egy ilyen szerkezet szállt le a zsidó táborban is Ezékiel idejében.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Csodálatos mûvészeti alkotások születtek az ókorban, Távol-Kelettõl Amerikáig.
Egy ilyen technikai szerkezetet biztosan tudtak volna valósághûen ábrázolni. Nincs ilyen ábrázolás (festmény, grafika, szobor, dombormû stb.), bár erõltetett belemagyarázások, sõt, hamisítványok, itt-ott akadnak.
Végigolvasni most sajnos nincs idõm, de beleolvastam, és nem láttam semmi olyat, ami egyértelmûen ismert technológiára utal.
Tudnál idézni esetleg olyan részt, ami szerinted ilyen?
1. zsidó bölcsek szerint 7-féleképp lehet értelmezni a Bibliát
2. mi már hármat ismerünk:
-szó szerinti
-szimbolikus
-kódos, a héber betûk mátrixot alkotnak, melyet lehet nemcsak jobbról balra, de fordítva és függõlegesen és átlósan is olvasni
arról nem is beszélve, hogy egyesek szerint minden benne van, ami lesz, van, volt, mindíg és mindenhol:-)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Amúgy napfogyi nem lehet, mert akkor a belseje sötét lenne, ugye?
Szóval, most nincs idõm, de este megint jövök egy fotóval.
Ne kapcsolj át, ne menj messzire, maradj velünk!
Viszlát este!
Vagy inkább ma már sokkal több jelenséget ismerünk, így sokkal könnyebb a mi kultúránknak megfelelõ dolgokat belemaygarázni a leírt jelenségbe. Szépen követhetõ, hogy minden kultúra a saját világképe szerint értelmezi az ilyan dolgokat. Pl. 50 éve még rakétával magyarázták, ma meg már tudjuk, hogy azok alkalmatlanok a csillagközi utazásra, így az ufók valószínûleg nem azzal közlekednek. Szóval, honnan tudjuk, hogy a mi magyarázatunk a helyes?
Ugyanazt mondjuk. Csak õk az ismeretlent nem ufónak értelmezték, hanem túlvilági lényeknek meg mágiának.
És semmi de semmi elõnye nem származik belõle? Inkább csak hátránya??
Szal ezek olyan erõs hatások, míg élnek nem felejtik..
Tessék, egy jó kutatási téma picológusoknak.."
Elkéstél. Már kutatják régóta. Sokféle magyarázat létezik, korábban már írtam is egy párat.
na mindegy, reggel van, majd délután, akkor hátha fog majd az agyam
Ettõl függetlenül lehet élet máshol is, sõt akár hasonlíthat is a földire, de amit itt látunk, az annyira be van ide ágyazódva, olyan jól nyomon lehet követni az evolúcióját, hogy majdnem kizárt a pánspermia elmélete. Én tehát nem hiszek a román ûrhajósnak (aki amúgy nem egy elfelejtett senki, mert volt moszkvai nagykövet 2000 után, alapító tagja egy, 270 ûrhajóst tömörítõ szervezetnek, és vezetõségi tagja volt az ENSZ egyik testületének, amelynek célja az ûr békés hasznosításának elõmozdítása).
bár sci-fikben volt szó róla, most csak kettõ jut eszembe:
Mars mentõakció
Star Trek
Az emberiség legnagyobb kérdése. Ráadásul folyton feltesszük magunknak, csak éppen kisebb dolgokban, vagy elfelejtjük. Logikus absztraktív-asszociatív gondolkodás (többek közt), ami az embert felemelte állattársai fölé.
Szerintem a Miért? lehet az Ultimate Question of Life, The Universe and Everything
1981-ben repült az ûrben 7 napot, egy orosz ûrhajó fedélzetén.
Õ maga nem tapasztalt semmi különöset, de egy orosz ûrhajós, aki 1 évet tartózkodott az ûrben, magánbeszélgetésben azt mesélte neki, hogy 2 UFO-t látott, de nem jelentette az orosz ûrközpontnak, mert félt, hogy akkor többé nem repülhet.
Maga Prunariu azon a véleményen van, hogy az élet az ûrbõl jutott a Földre, és hisz azoknak a tudósoknak, akik állítják, hogy még ebben az évszázadban megtörténik a kapcsolatfelvétel az idegenekkel.
(Forrás: Adevarul c. lap interjúja.)
rakd be ide a szerkezet képét is légyszives 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Hazafelé menet, már a sötétben, egyszercsak egy világító gömbre lettem figyelmes, felettem kb. 50 méterre. Lásd az alábbi képet. Abból esett ki a "valami".
az elsõ fele alapján
de a második gomb mindent megváltoztatott, honnan sejted az UV-t?
lehet megtaláltad James Bond rosszul kalibrált lézer-pointerét:-)
ha megnyomok rajta egy kis bigyót - mondjuk gombnak - akkor lézersugárnyalábot vetít ki.
A falra vetítve érdekes rajzolata van ennek a lézersugárnak: egy ábrát ábrázol, de még nem jöttem rá, hogy mit. Lehet, hogy a Tejút, vagy a Galaxis egy részlete, de a beazonosításhoz komoly csillagászati ismeretek kellenének. Mert az ugye nem korrekt, ha én belelátnék valamilyen állatövi jegyet...
Most ez idáig rendben is lenne, mert ugye lérezes mutatók vannak minden szatócsboltban, de ezen van egy másik gomb is, amely viszont - ha jól sejtem - az UV tartományban sugároz. A kettõbõl sztereoszkopikus képet lehet összehozni, mondjuk ennyire rájöttem én is, de hogyan tovább? Az is lehet, hogy meg kellene tanulnom az ókori egyiptomi hieroglifákat?
Khm...
ha csoportos, és teljesen egybehangzó, akkor meg több dolog is lehet:
1. átverés
2. õket palizták be, szintén átverés
3. közös kultúrális gyökerek miatt, azonos ingerekre nagyon hasonló halucinációjuk lesz
4. tényleg elvitték õket, de nem az ufo-k, csak néhány hülye doki az 51-es körzetbõl:-) ami, mint az köztudott, elég fura egy katonai kutatóközpont
5. tényleg elvitték ket, és idegenek voltak, akik elvitték õket
érdekesség: van a Mojave-sivatagban egy tábla kb. 20 km-re egy titkos katonai támaszponttól, hogy: "20-km-re titkos katonai lopakodó-repülõgép parkoló", senki nem veszi komolyan, pedig igaz:-D
"legjobban úgy lehet eltitkolni vmit, ha szem elõtt hagyod":
pl. -Hé anyjuk!!! Hol az a kibaszott párizsi, nem találom sehol?!?
-Ott van az orrod elõtt!!!
-De nem látom!!!
-Középen, alulról a második polcon!!!
-Még mindíg nem találom!!! Nincs ott!!!
A feleség odamegy, benyúl a férje mellett a hûtõbe és elõvezi a párizsit, aztán a férj képébe dugja.
-Nem meg mondtam, hogy középen alulról a második polcon?!?
-De. De én akkor se láttam, biztos most tetted oda!
...
Mi késztet normális emberek arra, h UFO észleléseket jelentsenek be, pedig semmilyen elõnyük nem származik belõle, max jól hülyének néi õket mindenki, beszámíthatatlannak bélyegezve õket.. Éppen ezért legtöbben névtelenül teszik az ilyesmit..Az ilyen híreknek mi az értelme: A b-i K.L-né itt és itt ezt és ezt látta??? De a szomszédja is látta stb stb..Miért tör ki rajtuk hirtelen a feltûnési "viszketegség ?"
És Ezékiel miért írogatott ilyesmit ( még a Bibliába is beszerkesztették!!) hiszen ez az egész teljesen kilóg a többi próféta történetei közül..
És máris kész a jó kis dezinformáció.. 😊 😊
Épp ez a baj, hogy nincsenek ilyenek, kivéve azt az egy golyóstollszerû valamit, amit én találtam, de nem mutatom meg senkinek.
de ott marad az a fránya 2% amivel nem tudnak a hivatalos emberek mit kezdeni 😊
ezért vagy nem beszélnek róla (eltussolás)vagy titkositják ezer évre 😊
néhány persze kikerül a köztudatba, de elvész a rengeteg hamis jelenség közt.
lehetne sorolni öket....de hát asszem mindenki ismer 1,2-t 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
1. kevés van belõlük, nagyrészét rá lehet kenni az agyra
2. amit nem, mert van róla kép, ..., lehet hamisítvány (ma már, ah)
3. amirõl tényleges tárgyi bizonyítékok vannak, tehát nem lehet csalás vagy agyi defekt, azt vagy eltussolják, vagy hivatalos esetek, épp ezért titkosak
a nagyon sajnálatos viszont az, hogya 3. esetbõl semmi nem kerül napvilágra, mert azok igazi esetek, viszont összeesküvéselméletek meg hasonlók kikerülnek arra a bizonyos napvilágra, és ez aláássa az egészet
-Huszonhét!
-És még hiszel a mesékben????