Nincsenek idegenek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az ilyen jellegû mezõk orvosilag bizonyítottan reakciót gerjesztenek az emberi agy temporális lebenyében"
Érdekes, errõl még valahogy nem hallottam.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Sztem sokkal, de sokkal színesebb, zajosabb, komplexebb.
Amit látunk az csak egy szürlemény. Ki tudja, hogy hány %-a a tényleges valóságnak...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
egy szaros fénypontot láttok már egybõl asszodnjátok h ufó ufó ufo?
szánalmasan hülyék egyesek
annyi minden van a fizikában amit még nem tudunk de ami most van azzal a tudással is meg leeht magyarázni rendesen
persze nem azt mondom h más bolygon nincs élet szerintem biztos van egy oylan bolygo amin van de akkorse lehet vmi halálfejlett max akkor ha nagyon messze van
mivel ha már magátol kitalál oan dolgokat amivel "lebeg,cikázik világit...stb" jo sokáig akkor bitto van normális és tudja mi az a hatalomvágy
és mi lenne az elsõ?hát elfoglalni ezt a szemétgolyot...biztos nem "békés kis zöldek"
meg a nagy ufob*ziknak üzenném h elõbb gondolkodj és utána beszélj...
Jelenleg én nem tudok elképzelni mást csak egy bizonyos "felsõbb" erõt, mert ha idegenek hozták volna létre mondjuk a földi élõvilágot akkor õket is létrekellet, hogy hozza valaki és így egy végelen lánc lenne.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Blackmail the Universe
Ha úgy tetszik az univerzum reá épül, és õ néha módosít.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Blackmail the Universe
Nek kérdõjelezem meg az evolúciót, mert szerintem neki is van jogosultsága, de vannak bizonyos ugrások, melyekre nincs magyarázat. Vagy túl kevés a bizonyíték, túl gyors változás stb.
Ráadásul amit nem értek az a DNS-lánc kromoszómaszáma.
Hogy lehet bizonyos fajoknak több mint másoknak.
Ez egyszerû fejlõdéssel szerintem nem lehetséges, az ilyen szintû mutáció meg faji összeférhetetlenséget okoz, vagyis nincs utód. Annak az esélye meg, hogy több egyednél történjen ilyen mutáció mert 1 pár sem lenne elég az adott fajból (elegandõ genetikai kölömbségek hiánya), és hogy e 2 lény egymást megtalálja egy tág populációban még kissebb.
Ez csak egy számomra megnem magyarázott igen nagy juk az evolúcióban.
Én ezért gondolom, hogy lehet egyfajta "felsõbb" teremdõ erõ ami néha átalakította az élõlényeket.
És ebbõl kifolyólag szerintem létezhetnek földönkívüliek, hiszen máshol akkor már miért ne hozhatott volna létre életet ez az "erõ".
Blackmail the Universe
PL:A válasz úgy tûnik nemleges. A jelentés úgy fogalmaz: "Nincs bizonyíték, ami arra utalna, hogy a látott jelenség (UFO észlelések) ellenséges lenne, vagy bármi olyan vezérelné, ami eltér a természetes fizikai erõktõl".
A mondat értelme az én olvasatomban nem az, hogy nincsenek idegen lények, hanem hogy ha a látott jelenségek mögött idegen lények állnak akkor azok nem ellenségesek, illetve hogy a jármûveiket nem általunk ismeretlen fizikai erõk hajtják.
Vajon az olvasást nem tanítják mostanában az iskolában?
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
és ha hasonlo a felépitése mint a földi fejletteb állatoknak nem bir ki egy gyors fordulót kurvagyorsan
és a cikkben is volt vmi plazmás szar és a plazma pont egy fehér gömböcske...😊
bár nem tom h megy-e mivel még ienrõl nem sokat tudok de elképzelhetõ
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Blackmail the Universe
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Blackmail the Universe
Ez a folyamat ami-enyhén szólva- eékerüli a többség figyelmét; az a jó szokása a civilizált társadalomnak, hogy elvárja, hogy megmondják mindenkor, hogy épp miben is kell hinni, vagy mi az ami tudható...hát tessék itt van....
"2001: September 11, a UFO is allegedly filmed during the 9/11 attacks in New York City. A small object can be seen in the sky as the second plane hits the World Trade Center."
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Talá akkor te taníthatsz másokat, hogy ne legyen az amit nem akarsz. Vagy a te érdeked is ez, hogy "báb" emberek kellenek?
Szerintem nehezen lehet eltitkolni egy olyan dolgot amirõl már az õsemberek is rajzoltak barlangokba.
És lehet mondani, hogy légköri izé, hogyha a rajz sokszor a mai bizonyíthatatlan eredetû fényképekre hasonlít. Persze biztos, hogy azoknak jelentõs részük hamis, mert eléggé felkapott téma ez az UFO ügy.
De ha van köztük igazi + az õsemberek rajzai ellehet gondolkodni, hogy talán mégsem csak az ember van "fejlett" lény (ez vicces szerintem hisz még magára, környezetére sem tud vigyázni, méghogy fejlett... heh). Talán (szerintem biztos) fejlettebbek is vannak mint az ember.
Blackmail the Universe
"Miért nem mentetek oda, és vizsgáltátok meg?"
Mert naplemente körül nem igazán volt kedvünk szeder bokrokon és méteres "dzsungelen" átvágni magunk, úgy, hogy apám permetezõgépe a hátán, nálam meg kerti szerszámok... és ahogy már mondtam az erdõ vonala 2km-re volt, onnan még min 2-3 km mire a közelébe értünk volna.
Amúgy tudjátok mit mondott apám amikor hazaérve azt mondtam neki -már erõsen szürke volt a táj- "Dehogy mész! Jobb az ilyen dolgokról tudomást sem venni.".
És ez a baj a legtöbb emberrel. "Boldog tudatlanság".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ki állította, hogy zöld emberkék generálták?"
Te nem tudsz olvasni, a válasz nem neked ment, én csak a mondatodat ragadtam ki, hogy 20 percig csak bámúltatok, mint borjú az új kapura...
Blackmail the Universe
De az ufó állítást cáfoló cikk linkjére még mindig vevõ vagyok!
Duncan
Blackmail the Universe
én nagyon sok mindenre nyitott vagyok, akár hiszed, akár nem, de amit az ufóhívõk általában bizonyítékként bedobnak, azok nagyon nem állják meg a lábukat. És persze amikor valaki vitatja, akkor jönnek a fent idézett, elég strucc-taktika ízû szöveggel...
Blackmail the Universe
Ki állította, hogy zöld emberkék generálták?
Én max. azt MEREM sejteni, hogy a tér esetleg 1-2 helyen nem olyan mint amilyennek lennie kell. Ha úgy tetszik ez egy "hiba volt a mátrixban".
Szerintem vannak csak sunnyognak
Csá
Értelmes ember, hogy mondhat ilyet?
"Egyszerûen el kell hinni h NINCS és nem is lesz értelmes élõlény más bolygón..."
Nem gondolod, hogy az Univerzum eléggé tágas ahhoz, hogy értelmesEBB ;-) élõlények is elférjenek benne.
Ostobaság kijelenteni, hogy "ilyen nincs!", ugyanis LEHET.
Amúgy az iylen történetekben az a vicc, hogy ". Nagyjából 20 percig bámultuk és "WTF?!" gondolatokkal a fejünkben igyekeztünk tovább, mert kezdett lemenni a nap."
Miért nem mentetek oda, és vizsgáltátok meg?
Ha lemegy a nap aza fény még akkoris világosságot ad...
És gondoljatok bele ebbe a véletlenbe, mi az esélye annak h egy felrobbanó (régi)nyomda betûdarabai egy Shakespeare-i mûalkotássá tevõdik össze, szinte 0...
Az "azonosítatlan" tárgyak meg jórészt vagy opt. csalódás, vagy csalás, vagy feltûnési viszketkség eredménye, nem más.
Értelmes ember gondolkodik...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Ha belegondoltok gyakorlatilag mindig az aktuális érdekekhez hangolták a "Köz"-véleményét, fõleg egy ilyen témában ami mellett csak nagyon kevesen foglalnak állást.
Egyébként anno évtizedekkel ezelött még sokminden nem került titkosításra és ezek az infók napvilágra kerültek könyvek formájában.
Ha ezen meglévõ ismeretanyagokat a kormányoknak-évtizedek alatt-sikerül megcáfolnia, okoskodó, de minden tényt nélkülözõ állításokkal a földbe taposni, azért a laikus társadalom saját magát okolhatja.....
Mostpedig ott tartunk már, hogy úgy érzik(és jól tudják) a ma emberének elméje könnyedén alakítható, formálható, egész a gyermetegség szintjéig "okosítható".
Õszinte gratuláció a "fejlett" emberi társadalomnak!A "birka" tulajdonság magas szintre emelésében elért eredményeihez!
Lehet, hogy évek múltán a témában tapasztalható infóéhinség miatt még ez a cikk is kincs lesz akkori szemmel ha haladunk tovább eme kijelölt ösvényen......
<#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>