450
-
echo #170 Nah ez így kevés. A kérdést akkor úgy teszem fel, hogy milyen kritérumok alapján fogasz el valamit valószínűnek, mondjuk annyira mint az ufokat. -
roliika #169 meg a filózás önmagában semmit nem ér. Sem a matek, sem a fizika. Tapasztalatot kell szerezni! -
roliika #168 Gyorsító nélkül + már nem is lehet gondolkodni, nehogy használjuk ami ott van bent és valami gondolkodás izére való. -
roliika #167 Igen! Vagyis én mindíg %-okban gondolkodok. Ha túl van 50%-on akkor igaz. Van, hogy 90-100%. -
echo #166 Hát ha nincs otthon részecske gyorsítód vagy legalább valami jókora rádióteleszkópod, akkor szerintem tényleg nem tudod megfőzni :) -
echo #165 Nah én is felteszek egy kérdést: POntos milyen kritérium alapján fogadsz el tetszőleges dolgot igaznak? -
roliika #164 Jó, csak ők meg nem látnak előre. Szóval bele se mernek gondolni, hogy létezik más, mert mindent a fizikától várnak el ,hogy magyarázza el nekik! Mintha éhes lennék, van 1 csomó alapanyag, de nem bírom megfőzni. -
#163 if i told you i have to kill you
[Smoker man from X-files] -
roliika #162 Mondjuk ők tényleg "kicsit" debilek ez igaz. 6 éve mikor középsulis voltam hozzánk is járt 1 amcsi csávó ..hát...khmm...nem tudta miből készül a kenyér+ hasonló...csirke neki a fagyasztóban terem. 4.esként érkezett, vissza minősítették másodikasnak/azt is csodállom/. -
echo #161 Jaj, már megint. Ez a materializmus valami nagyon ósdi kifejezés, mert az hogy anyag az olyan képlékeny dolog, hogy mit is jelent. Szerintem csak ilyen hívő körökben divatos. Van helyette egy olyan fizikalizmus. Ez annyit jelent, hogy azokról a dolgokról gondoljuk azt, hogy vannak amiről a fizika azt mondja. Azaz, nyitva van hagyva a kérdés, hogy mi is ez pontosan. Hogy atomok, elektronek, kvarkok, vagy valamiféle tereken lévő fodrozódások. Tök mindegy, ha egyszer a legjobb előrejelzéseket produkáló elmélethez be kell vezetni a télapót vagy a szellemeket az is belefér. Magyarul a fizikalista simán elfogadhat olyan dolgokat amik nem láthatók, de az aktuálisan legjobb elmélet felteszi őket. -
roliika #160 Értem. Tehát a több száz videó, több ezer kép, több százezer szemtanú pl hivatalos személyek beszámolója, eltérítettek százezrei, és implantátumos ezrei ami a Földön nem létező anyagokból van, ez mind számodra semmit sem jelent? Komolyan mondom, azon csodálkozok, hogy az emberek Lottóznak. Na arra tényleg kicsi az esély és mégis, pedig aztán még logika sincs benne. Ehh...reménytelen az emberek nagy része. Sajnos. -
#159 "Mielőtt még azt mondanád hogy éjjel készült... elég vastag felhőtakaró borítja az eget, és azt látni amint egy lyukon ki... vagy inkább bekaindikál a nap... ennyi és nem több"
Csak azert, mert az USA-ba elkuldtem par ismerosomnek a kepet poenbol, egybol bevittek a helyi UFO klubba, hogy a nap helyen egy leszallo UFO van, aminek hajtomuvebol kiaramlo gazok latszanak sugar iranyu vonalak menten. Eszaki tengertol 40km-re lakom, ilyen kepeket tucat szam lehet csinalni mivel a levego paras.
Ami viszont megnyugtat, hogy a magyarok jartak altalanos iskolaba es nem cumiznak be mindent elsore.
Erdekes egybeeses, hogy a legtobb UFO bejelentes az USA-ban van. -
echo #158 Na ez nem is hülyeség. Nem lepődnék meg ha lenne némi korreláció az isten és az ufo hívők halmaza között :) -
echo #157 Egy csomó ilyen dolog van
Alapvetően:
A) ha többekkel együtt látnám, hogy három csészealj ripityomra lövi a parlamentet (azaz egy egyértelmű jelenlétűk saját szemmel, plusz azáltal, hogy mások is látják kizárhatom, hogy részeg vagyok :)
B)Ha ugyan erről, több általam megbízhatónak ítélt hírforrás beszámolna (azaz megbízható beszámolók alapján)
C)Tudósok akár közvetett bizonyítékok alapján, a földön kívüliek itt létét tartják a legvalószínűbb hipotézisnek (azaz szakértők véleménye alapján)(természetesen ezen utóbbi esetben továbbra sem lepődnék meg ha ezen hitem később tévesnek bizonyulna) -
roliika #156 Materialista az olyan állatfaj, aki ha nem hordaná a kezében a mobilt minden nap, akkor tagadná a rádióhullámok létét is mert nem tudja megfogni. Akinek nem inge... -
roliika #155 Nem...materialisták közül senki sem normális már abban az értelemben,hogy nagyon be vannak szűkülve. Lehet persze attól még jó özletember vagy matemetikus, bár a matek emeltebb szintje már nem ragaszkodik egyáltalán a materializmushoz, pl az elméleti matek ami fizikailag nem bizonyítható.
-
sonicXX #154 Ez a kérdés olyan mint a vallás: amíg meg nem tapasztalod, nem hiszed hogy van.
Próbáltál már csont materialistát meggyőzni Isten/Istenek létezéséről? :) -
sonicXX #153 hát egy hamis csészealjat ;) -
roliika #152 OK. Mondj 3 dolgot ami meggyőzne téged arról , hogy itt vannak! Amúgy én senkit nem akarok győzködni, mindenki azt és abban hisz amiben akar. Én+ láttam amit láttam+ tapasztaltam a bőrömön. -
oneman #151 Mielőtt még azt mondanád hogy éjjel készült... elég vastag felhőtakaró borítja az eget, és azt látni amint egy lyukon ki... vagy inkább bekaindikál a nap... ennyi és nem több -
roliika #150 Az ieeltő jól bele fényképezett a Napba nam mondom! :D Amúgy szép kép! De ezen mit kéne latni? -
echo #149 Szerintem ami még fontos ebben a dologban:
1. Tegyük fel vannak földön kívüliek
2. Tényleg folyamatosan itt víkendeznek a földön és tényleg ezeket veszik fel ezek a kamerák és tényleg az összes egyéb beszámoló és bizonyítékocska hiteles
Következtetés: még ebben az esetben is az dönt helyesen, az alakít ki racionális nézeteket, aki azt mondja, hogy neki a jelenlegi beszámolók kevesek és majd ha lesznek további megerősítő tények akkor esetleg változtat az álláspontján. Példa a félre értések elkerülése végett: tegyük fel, hogy muszály kialakítanom egy véleményt, hogy mi lett a Barcelona-Vasas meccs eredménye, amikor azt én még nem ismerem, de már a meccset lejátszották. Ekkor az általam ismert inforációkat figyelembe véve akkor is az a helyes döntés, ha azt mondom, hogy a Barca nyert, ha valójában a Vasas nyert. Visszatérve az Ufós sztorira, igazából tök mindegy, hogy ezek a képek, tényleg UFOkat ábrázolnak e vagy sem, ha az ember próbál racionálisan gondolkodni és nem hinni mindeféle dolgokban összevissza, akkor mindenképp csak azt mondhatja, hogy hiszi vagy roppant valószínűtlennek tartja, hogy itt vannak a földön a földön kívüliek. -
#148 Ez egy ejszakai felvetel.Bepostolom megegyszer - mivel nem nagyon keltette fel az erdeklodest - hogy nehany velemeny szulessen, mit is lathatunk a felvetelen. Elso sorban azok velemenye erdekelne akik mar lattak UFO-t. -
roliika #147 Tuti! EZ meg egy nagyon luftos marha meleg labda, látod! Már izzik, ráadásul színesben! /Potoshoppal nem lehet összehozni ilyeneket, a tárgy körvolalánál nincs rasztereződés, tehát eredeti kép, más kérdés hogy mit ábrázol, de "hőtérképpel" megvizsgálható/. -
#146 "Bár az is igaz hogyha itt lennének, akármilyen fejledtek is lennének, nem hiszem hogy eltudnának így rejtőzni hogy pár átlagember látta volna őket, de a kutatók meg ilyenek nem bírnák megtalálni"
-Nem hiszem hogy rajtunk kívül léteznek itt értelmes lények, különben is hova tudnának elbújni? Neked mi érről a véleményed? - kérdezte Z5007
-Ne fárassz ilyen hülyeségekkel lécci! - mondta Z1023, a másik hangya, majd felkapta az egyik kenyérmorzsát az abroszról.
;) -
#145 De lehet akár egy football labda is, vagy szimpla photoshop... -
#144 Hááát az első képaz csak simán ozon lyuk, egyértelmű, nem? Főleg hogy a kép nem mozog! -
roliika #143 Nyílván! A legjobb trükkmesterek dolgoznak a hadseregnél nem tudtad? :D -
roliika #142 Jó kis oldal tényleg! :) Jó képek! De tutdod az agyad manipulálja a kép amúgy a fotókon nincs is semmi! És ha mégis akkor az meteorológiai jelenség + a Hold 45. tükörképe ami a Plútóról tükröződik vissza részleges szórással! :D Meg léggömb + sportrepülő csak rásüt a Nap! :D Meg madár ami 6000m-en repül és kondenzcsíkot húz. :D -
#141 De ez annyira értelmes most :D
Ha ők tudnák hogy léteznek, akkor se akarnának pánikot kelteni, ezt írnák hogy nicnsenek (sztem). Ha valaki látott és aztmondja látott, hülyének nézik (lehetséges hogy már sokkal töben láttak ufo-t, csak nem merik elmondani) (nekem régi osztálytársam is elmondta hogy látott már, és nem mondja senkinek, és nem olyan volt aki csak így ilyeneket mondana ^^).
Az szinte biztos hogy ezeken a képeken meg videokon amik így készültek, azok nem valódiak... :D ezer magyarázat lehet rá.
Most ilyen félig én is nevetek amit írok, de félig elgondolkodtató. Ha léteznek a világon nagyon kevesen látják őket valószínüleg. Aki nem látja az meg úgyis röhög rajta addig amíg nem látna, de ha látna akkor mi lenne, elkezdené terjeszteni hogy őt is hülyének nézzék, vagy hogy megmagyarázza a szihológus hogy csak álom vagy mittudomén mi? :/
Ja, lehet mondani amiket ők csinálnak, hogy nincs bizonyíték, amik így vannak a képeken azok megmagyarázhatóak, nem ilyen különleges jelenségek, és nem létezik ufo...^^
Nemhiszek az ufo-ban, és semmi ilyen dologban (csak a tisztaságban és szeretetben meg a tudományban ), hisz ez nem hit kérdése :D
Bár az is igaz hogyha itt lennének, akármilyen fejledtek is lennének, nem hiszem hogy eltudnának így rejtőzni hogy pár átlagember látta volna őket, de a kutatók meg ilyenek nem bírnák megtalálni -
#140 Azért ez is jó kis oldal: ufoevidence -
roliika #139 Nemsokára csinálok ilyet! 224 videó és 6500 kép..csak mind nem fog felférni. De lesz látogatottság az fix.:D -
oneman #138 Szerintem azért is titkolják azokat az eddigi(!) eredményeket miszerint nincsenek, mert még nem tudjuk hogy milyen pszichológiai hatása lenne annak, hogyha megtudnák az emberek, hogy csak egyedül vannak. Ezért keresik Istent, ezért keresik a földönkívülieket... mert szsertnék azt hinni, hogy mindenől van kiút -
roliika #137 Jót írsz pedig! :) van pár videóm amin láttszik, hogy mikor megérkeznek akkor szinte a semmiből jönnek és oda is mennek vissza majd máshol megjelennek. Ilyen gömbvillámot nem láttam még, szóval eléggé érthetik a fizikát akárkik is játtaszanak itt velünk! Nagyon komoly kütyük! :) Mikor ide érkeznek akkor fizikai a megjelenésük az fix mivel az I És II. VH-ben is gyűjtögették a roncsaikat! -
GABOR16 #136 Szerintem azt a furcsa hosszú háztetőt a mocsárban -
echo #135 Nem, dehogy nem eszünk meg, csak jókat mosolygunk :) -
echo #134 Szerintem Isten pillant ki a felhők közül ! :) -
oneman #133 Meg nagy szerepet játszik az is hogy az emberek mit akarnak gondolni valamiről... lásd "Mars csatornák" -
roliika #132 " más légköri jelenségek, illetve ezek hatása az agyra." Na ez már durván Man in Blackes nem? Olyan szinten nézik hülyének az embert hogy az félelmetes. És az a szomorú, hogy joggal. Mint 1 birka csorda, aki követi a pulit. Aki + leszakad azt megeszik a farkasok. -
echo #131 Szerintem azzal lehetne kifogani a szelet leginkább az UFO hívők vitorlájából, ha csinálnának egy weblapot ahonnan letölthetők lennének olyan videk amik bizonyítottan ilyen légköri jelenségekről, meg repülőkről, meg balonokról valók és tök ugyan olyanok, mint ezek az ufo videók.
Egyébként szerintem ha azt a mexikói légi felvételt nézzük, mi lehet látszólag megmagyarázhatatlanabb annál? És mégis, arra is meg lehetett lelni a magyarázatot ha eléggé keresték. Ja és az is kiderül az ügyből, hogy iganis hadseregektől is kikerülhet ilyen gyanús felvétel és hogy ha az megbízható forrásból származik, akkor lesznek akik beleölnek energiát és rendesen utána járnak!