450
-
roliika #210 "Olyan rosszat álmodtam, elvittek az UFO-k" - ok ez eddíg simán bemagyarázható, hogy rosszat álmodott, stb, de mikor szúrásnymok vannak rajta és mint már párszor említettem, itt a Földön nem található pár centis anyagokat találnak bennük, nekem azt ne magyarázzák+ alvászavar, paralízis, + elmebetegséggel, mert ebben az esetben aki ezeket cáfolja, az nincs tisztában a bizonyítékokkal. -
roliika #209 Nem is.:D Diák vagyok. :D Nem sokáig már. Szerencsére. J Naudinnak is vannak elképzelései a plazma meghajtásról, bár ő nem plazma meghajtásnak, hanem valamiféle ellenerőnek hívja. Olyasmi mint az ion hajtómű. Csináltam már én is otthon lifert tényleg működik. 1 ilyen kütyüt bevittek a NASA-hoz és lilájuk nem volt mitől működik, mert oldal irányú tolóerőt is ki tud fejteni, nagyobb hatékonysággal, mint az ő ion hajtóműveik, amire ugye milliárdokat költöttet, bár a NASA-nál a fölösleges költekezés már megszokott dolog, példa erre az a cerka ami minden felületen tud írni, víz alatt+ mindenhol, -200 fokban is. 1 millió dollárt költöttek rá de magcsinálták! Az oszoszok grafit cerkát használnak... -
#208 bocs, de te mi a frászról beszélsz???
Letöltötted a videot? Nézd meg.
No most azokat a felvételeket a Mexikói hadserek legmodernebb katonai felszerelésével, kameráival vették fel. Különböző tartományokban ráadásul.
Az ügyel kapcsolatban egyébként még senki nem foglalt állást, mert egyszerűen nem tudnak.
Vannak valamik a felvételen, ami nem ember gyártotta eszköz és nem is természeti jelenség.
No akkor mi a fene??
Mi ebben az összeesküvés elmélet?
Persze te felfoghatod úgy is, hogy a lapföldi mikulás repül ottan a rénszarvas-szánjával, de mi ezt nem vesszük be. -
roliika #207 Gondolj csak arra, hogy mi sem csak Audikkal + BMW-kkel járkálunk /de jó is lenne/. -
roliika #206 " e hogy ennyire különböző idegenek látogatnának el hozzán, hát nagyon kétlem. " Pedig elképzelhető. És az is elképzelhető, hogy nem hagyományos értelemben vett idegen járművek ezek. -
#205 Nem is tudom hol hallottam:
" A világegyetem olyan nagy hogy kész pocsékolás lenne ha csak egy élő bolygó lenne benne" -
#204 Nah, meginn lemaradtam... na mindegy.
Nekem az a véleményem, hogy túl kicsi az esélye annak, hogy ne legyenek értelmes életformák rajtunk kívül a világegyetemben... max nem jutottak el a Földig, vagy nem mernek idejönni, mer' túl hülyék vagyunk, de azt is el tudom képzelni, hogy már köztünk is élnek idegenek... Na mindegy, ha esetleg oltári nagy baromságot írtam volna, kérem nézzék ezt el nekem... -
#203 Na ne csináld már!
Szerinted hány méterről okozhat egy plazmadarab ilyen szintű hallucinációt? Hát biztos nem okoz semmit még 100 méterről sem, és nem sok olyan ufó észlelés van, ami 100m-nél közelebbről látszott. Szóval akkor hányad részét is magyarázza meg ez a nagyszerű elmélet az észleléseknek? 0,00000000000001% körül lehet? :D LOL
Szóval nagy kamu ez a jelentés, maradjunk annyiban. -
LowEnd #202 Pont erről van szó. A csészealj, a kis szürkék és társaik emberközpontúságunk következményei lehetnek.
Te hogy vizsgálnád a hangyákat? Értelmesnek tartanád őket? Vagy azt mondanád: ösztönből cselekszenek? Ránk nem mondanák vajon ugyanazt?
pfff -
#201 mivel ismerik a reakcióinkat jobb úgy vizsgálódni hogy rejtve vannak. A Földhöz közel elsuhanó üstökösök kíváló eszköz egy szonda elhelyezésére, már ha nem az egész egy szonda.Mostanában több olyanról is hallunk ami közelít hozzánk pl.:Apophis.
De miből gondoljuk hogy ugyanazt érzékelik mint mi?miből gondoljuk hogy hasonlóan néznek ki mint mi? Miért gondoljuk hogy biológiai rendszerük fehérjealapú?Miből gondoljuk hogy az aránylag feljettlen érzékszerveinkkel észlehetjük őket?
Miből gondoljuk hogy ők is csak 3 dimenzót használnak?
Annyira sok a kérdés hogy az egész csak filozófia és feltevés egészen a hivatalos kapcsolatfelvétel napjáig. -
LowEnd #200 Ez az összeesküvés elméletesdi az Internet, a fényképezős, videofelvevős mobilok, digitális kamerák, webcam-ek korában kicsit gyenge lábakon áll.
Ha elrepülne egy "csészealj" bárhol, ahol a bantu négereknél fejletteb civilizáció van, akkor nem csak szemtanúk, de több száz egybevágó felvétel is lenne.
ad 2. Szerintem annak a valószínűsége, hogy technikai civilizációként egyedül vagyunk (az "értelmes élet" kifejezés szerintem nevetségesen gumikategória, egy átlagos kardszárnyú delfin SOKKAL okosabb mint egy átlagember (valamikor 160-170-es IQ ról olvastam)) közelít a nullához.
Mindazonáltal: véleményem szerint az is valószínűtlen, hogy
1. elég fejlettek legyenek / elég közel legyenek a csillagközi utazáshoz
2. Ne legyenek annyira fejlettek, hogy minket csótány és amőba szintnek tartva le se szarjanak
3. Ha már érdeklődnek annyira, hogy idejöjjenek és itt kolbászoljanak, ne kezdeményezzenek valamilyen kommunikációt (elméletgyáros sci-fi rajongók előnyben ;) - a scifi-t én is szeretem)
uff -
#199 Senkinek nem tünt fel, az aláírás a dokumentum alján:
Written By Nanu-Nanu
-
#198 Ők is fogják a TV adásainkat, ha meg is hal Chuck Norris, akkor is fogják nyomni a TV-k és majd ők is látják hogy mindig ő nyer.
feltételezett kommunikációs csatorna két lény közöt a messzi galaxisban:
" -na meg kéne látogatni a Földet.
-te nem láttad az elfogott adásaikban azt az állatot aki szétvert 10 gengszert 3 perc alatt?
-húú tényleg, akkor én oda nem megyek, mert ez minket is lekaratéjoz!"
-
BiroAndras #197 ""Ha mutatsz egy működő trikordert, akkor hinni fogok neked."
akkor sem fognak... elveszik tőled hülyének néznek, lejáratnak, és megmagyarázzák neked hogy az nem is úgy van.."
Egyrészt azt mondtam, hogy ÉN hinni fogok neki, ha NEKEM mutat egyet.
Másrészt nem vehetik el tőle, ha előbb nyílvánosságra hozza. Egy ilyen kütyüt bármelyik TV örömmel bemutat.
De azt sem hiszem, hogy a magyar állam, vagy hadsereg akar/képes eltitkolni ilyen dolgokat. -
BiroAndras #196 "Jó kis plazma lehet az, ami mondjuk egy 15km-re szálló fényes plazmát UFO-nak láttat."
NE kever már a dolgokat. Ki beszélt itt 15km-ről? Nem 1 db jelenséget vizsgáltak, hanem sok ezret. Ezek egy részét magyarázhatják az elektomos jelenségek agyra gyakorolt hatásai. Másokat meg nem. -
linkaska #195 Idegenek vannak csak addig nem jönnek a földre míg Chuck Norris életben van.Szerintem is vannak. -
BiroAndras #194 "pl az elméleti matek ami fizikailag nem bizonyítható."
Ezen jót röhögtem. Mért kéne az elméleti mateknek fizikai bizonyíték???
A matekban logikai bizonyítás szokott lenni. -
BiroAndras #193 "Ez egy ejszakai felvetel.Bepostolom megegyszer - mivel nem nagyon keltette fel az erdeklodest"
Azért nem keltette fekl az érdeklődést, mert nem megy a szerver, és így nem tudjuk megnézni a képet. -
Szefmester #192 "Ha mutatsz egy működő trikordert, akkor hinni fogok neked."
akkor sem fognak... elveszik tőled hülyének néznek, lejáratnak, és megmagyarázzák neked hogy az nem is úgy van..
idegen vannak.. én az vagyok... meg a barátnőm is.. hörcsögöt viszont már itt vettük.. -
BiroAndras #191 "Tuti! EZ meg egy nagyon luftos marha meleg labda, látod! Már izzik, ráadásul színesben!"
Ez kapásból megmondom, hogy mi. Egy SR-71 Blackbird jól kivilágítva. -
BiroAndras #190 "más légköri jelenségek, illetve ezek hatása az agyra."
Lehet, hogy vannak, akikhez még nem jutott el a hír : Az agy is "árammal" megy. Vagyis az elektromos jelenségek hatással lehetnek rá. Biztosan ismerős az "elektroszmog" kifejezés. Enyhébb esetben fáradékonyságot, és fejfájást okoz, mivel zavarja az agyműködését. Súlyosabb esetekben viszont bizonyítottan halucinációt okoz. És nem csak a látható ingereket jelent, hanem hangokat, szagokat, érzéseket (külön-külön vagy együtt). A kísérleteknél a gyakra sikerült "valaki van a hátam mögött" érzést kelteni. -
BiroAndras #189 "érdekes módon sohasem tudnak éles képet készíteni az ilyen eseményekről"
Ennek az a magyarázata szerintem, hogy ha éles a kép, akkor sokkal könnyebb rájönni, hogy mégsem ufó. -
BiroAndras #188 "Honnét tudják hogy nem ellenségek?"
Gondolom onnan, hogy senkit sem támadtak meg.
"Szerintem tudják, hogy honnét valók és mifélék"
Persze. Ott mondja a szöveg : Természeti erők. :)
"És találtak az alanyokban olyan anyagokat amelyek nem földi eredetűek! Hát ha ez nem tárgyi bizonyíték akkor mi az?"
Ezzel az a baj, hogy a legtöbb ilyen valójában nincs is meg, vagy nem engedik megvizsgálni. Amit meg megvizsgáltak, arról nem sikerült igazolni, hogy nem földi eredetű (sokszor meg egyértelműen földi).
Ha mutatsz egy működő trikordert, akkor hinni fogok neked. -
BiroAndras #187 "Lényegében nem sokat mondtak, csak hogy nem szellemek, és nem ellenségesek."
Ezt az az 1 mondat mondja. A teljes jelentés nyílván ennél némileg bővebb.
"Így már nem is kell foglalkozni a témával.(?) :)"
Erről szó sinsc. Látod, most is foglalkoznak vele, pedig már 40 éve is volt egy hasonló jelentés. És biztosan nem ez az utolsó. -
BiroAndras #186 "Amúgy tessék szépen megmagyarázni az eltérítéses eseteket."
Ne aggódj, remek magyarázatok vannak rá:
- Álom.
- Alvási paralízis
- Feltűnési viszketegség.
- Rosszul használt hipnózissal létrehozott hamis emlék.
- Paranoia. -
sonicXX #185 Nyilvánvaló, hogy a folyamatos tagadással el akarnak rejteni valamit vagy elvonni róla a figyelmet. Ha nem is konkrétan az idegenekről, akkor az UFO-nak nézhető titkos hadászati kísérletekről mindenképp. -
sonicXX #184 Azok a képek zömében hamisítványok voltak, a mostaniak meg zömében melléfogások. -
sonicXX #183 Talán mert nem az utcán repülnek, hanem mondjuk X kilométer magasan. -
JL666 #182 Miért van, hogy mióta UFO-kat észlelnek azóta csak távoli kis képek vannak, amiból semmit nem lehet kivenni?! Érdekes... -
sonicXX #181 Erre még bőven ráfogható, hogy kísérleti vadászgép.
A legtöbb elhagyatott területen történt megfigyelés hátulütője, hogy a titkos hadászati repüléseket is ilyen helyeken végzik, egyszerűen abból az okból kifolyólag, hogy titkosak, vagyis nem akarják, hogy egy 10millió lakossal rendelkező város gyönyörködjék a látottakban. Ez pedig minimális kockázat mellett jóval költséghatékonyabb, mint ha tengeralattjáróról vagy hajóról szállítanák fel a gépet.
Aki UFO-t akar látni, ne amerikában keresse, nekik túl sok $$$-juk van ahhoz hogy furi cuccokat rakjanak össze amik aztán majd 50 év múlva jelennek csak meg a hadászatban :S
A képen látható ojjektum egyébként szerintem épp vagy utánéget, vagy rakétát lő ki, de az is lehet, hogy plazmával kísérletezik - utóbbi talán a legreálisabb, a plazmakísérletek eddig is kaptak egy halovány publicitást már.
Európa - főleg középeurópa - ebből a szempontból sokkal tisztább. De itt is illenék figyelni arra, hogy már nem az őskorban vagyunk, amikor ha valami repült és az nem madár volt, akkor "valami fura dolog". Abban a legtöbb szakembernek igazat kell adni, hogy az UFO-kutatók többsége a rengeteg légivívmány miatt könnyen téves következtetést vonhat le adott esetben, főleg ha laikusról van szó - a mániások meg mindent UFO-nak néznek, az mégrosszabb.
Egy valamit magáraadó UFO-kutatónak széleskörű és aktuális tudással kell rendelkeznie a légi hadászatról (amennyire lehet a titkosakról is), a földi űrtechnikáról, és ismernie kell a levegőben repkedő mérő és egyéb eszközöket is - ez kb olyan, mintha valaki fejből tudná a bélyeggyűjteményének az összes elemét. Nem kis tudás és rengeteg év összeszedni, rengeteg fáradság és idő aktuálisnak maradni - nem hiszem hogy egy főállás mellett lehetséges. -
Morden23 #180 Mardel-nek igaza van. Miért van az, hogy a régi 50-60-as évekből származó "ufó-képek" ócska vastányérokat ábrázolnak, manapság meg szögletes, modern kinézetű gépeket? :)))
-
#179 Figyelem!Amit nagyon tagadnak az gyanús (de csak a tájékozottaknak). Ez egy piszkos kis kommunikációs húzás, így kell igazat hazudni:
"Nincs bizonyíték, ami arra utalna, hogy a látott jelenség (UFO észlelések) ellenséges lenne, vagy bármi olyan vezérelné, ami eltér a természetes fizikai erőktől".
1. nem ellenséges, persze mert a fű alatt már rég "összejárnak"
2.olyan erő hajtja ami tényleg nem mond ellen a fizikai erőktől, csak épp még nem ismerjük és nem tudjuk mérni.
3. ha én ilyen stratégiai információk birtokában lennél (UFO technika), és is mélyen hallgatnék ,vagy ami jobb aknamunkát folyatnék a médiában, olyan UFO-kal foglalkozó újságokat indítanék, amelyek röhejessé teszik a témát.Agymosás.Ha az ember sokfelől hall mindenfélét egy idő múlva már nem is érdekli az.
Azon sem lepődnék meg, ha tényleg bevallanák, igen vannak idegenek, de az lenne rá a válasz: és, kit érdekel? Anyjuk hozz még egy sört!Ennyi.
-
sonicXX #178 Légyszíves nézz körül az utcákon (mondjuk Pesten): Te hány féle gépjárművet látsz (autók, kisbuszok, buszok, traktorok, kamionok, stb)? Egyformák? Ja, kb addig hogy mindnek van kereke és gurulnak. -
Duncan Idaho #177 Mér hajóból hány fajta van? Aztán akárhogyis nézzük mégis mindegyik hajó. ( ja a hajózás az egyettlen ami akkora múlttal rendelkezik hogy összehasonlítási alapot képezzen) -
#176 "Tuti! EZ meg egy nagyon luftos marha meleg labda, látod! Már izzik, ráadásul színesben! /Potoshoppal nem lehet összehozni ilyeneket, a tárgy körvolalánál nincs rasztereződés, tehát eredeti kép, más kérdés hogy mit ábrázol, de "hőtérképpel" megvizsgálható/."
Ja biztos. Az a poén, hogy mindenki másmilyen UFOt haloozik be, ha mindeki csak 1 félét látna, akkor még hiteles is lenne, de hogy ennyire különböző idegenek látogatnának el hozzán, hát nagyon kétlem. -
#175 Ez a legmulatságosabb rész:
"a plazmával kapcsolatos mezők közelsége kedvezőtlenül befolyásolhatja a járműveket és az embereket". Az ilyen jellegű mezők orvosilag bizonyítottan reakciót gerjesztenek az emberi agy temporális lebenyében, melynek következtében az észlelő emlékezetben az esemény kiszínezve, többnyire helytelenül marad meg
Jó kis plazma lehet az, ami mondjuk egy 15km-re szálló fényes plazmát UFO-nak láttat. LOL
Ennyit a jelentés komolyságáról...
-
echo #174 Nem tom, de én meg úgy látom, hogy kezd kimenni ez az ufó téma a divatból, tíz éve még anyámnál is láttam ilyen cuccokat, manapság már csak a nyolcvanhoz kozelítő nagymamám veszi a hihetetlen magazint :). Jó éjt neked is. -
echo #173 Na jó, de ezeken belül úgy látom elég laza vagy. Mert pl. az írásosnál és élő beszámolónál nem nézed meg kitől származik (nem szakértőtől). Az élő beszámolónál egy fény pont az földön kívüli. Szerintem ennyi erővel hihetnél a boszorkányokban is. Van egy csomó mindenféle beszámoló. Szerintem egy fura öreg nőből akit az utcán látsz is következik annyira, hogy boszi, mint a fény pontból, hogy földön kívüli. Na mindegy nem akarom ezt forszírozni, de szerintem szigorúbbnak kéne lenned ezekben, mert így ezen sok minden olyasmi is átcsúszik amit nem szeretnéál szerintem. vagy legalábbis az lesz a vége, hogy igazából csak azon múlik, hogy milyen intuíciód van éppen...
Ja és egyébként az, hogy a világ egy mátrix szerű izé, mintha nem felelne meg az általad felsoroltaknak egyáltalán... -
roliika #172 Megyek aludni, mert megin csak 24 órából fog állni a nap ami hosszó lesz. Jóéjt! :) Annak tényleg nagyon örülök, hogy egyre több ember nyitottabb sok "szokatlan" téma felé! :) -
roliika #171 Vannak rá elméleti ,tárgyi,és élő/beszámoló/ bizonyítékok, és saját magam is meggyőződök róla és rengeteget olvasok. Ez így együtt. Ha valamelyik is hiányzik, akkor már nem annyira hiteles.