Nincsenek idegenek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ieeltõ jól bele fényképezett a Napba nam mondom! 😄 Amúgy szép kép! De ezen mit kéne latni?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Szerintem ami még fontos ebben a dologban:
1. Tegyük fel vannak földön kívüliek
2. Tényleg folyamatosan itt víkendeznek a földön és tényleg ezeket veszik fel ezek a kamerák és tényleg az összes egyéb beszámoló és bizonyítékocska hiteles
Következtetés: még ebben az esetben is az dönt helyesen, az alakít ki racionális nézeteket, aki azt mondja, hogy neki a jelenlegi beszámolók kevesek és majd ha lesznek további megerõsítõ tények akkor esetleg változtat az álláspontján. Példa a félre értések elkerülése végett: tegyük fel, hogy muszály kialakítanom egy véleményt, hogy mi lett a Barcelona-Vasas meccs eredménye, amikor azt én még nem ismerem, de már a meccset lejátszották. Ekkor az általam ismert inforációkat figyelembe véve akkor is az a helyes döntés, ha azt mondom, hogy a Barca nyert, ha valójában a Vasas nyert. Visszatérve az Ufós sztorira, igazából tök mindegy, hogy ezek a képek, tényleg UFOkat ábrázolnak e vagy sem, ha az ember próbál racionálisan gondolkodni és nem hinni mindeféle dolgokban összevissza, akkor mindenképp csak azt mondhatja, hogy hiszi vagy roppant valószínûtlennek tartja, hogy itt vannak a földön a földön kívüliek.

rigidus
Ez egy ejszakai felvetel.Bepostolom megegyszer - mivel nem nagyon keltette fel az erdeklodest - hogy nehany velemeny szulessen, mit is lathatunk a felvetelen. Elso sorban azok velemenye erdekelne akik mar lattak UFO-t.

Tuti! EZ meg egy nagyon luftos marha meleg labda, látod! Már izzik, ráadásul színesben! /Potoshoppal nem lehet összehozni ilyeneket, a tárgy körvolalánál nincs raszterezõdés, tehát eredeti kép, más kérdés hogy mit ábrázol, de "hõtérképpel" megvizsgálható/.

NEXUS6
"Bár az is igaz hogyha itt lennének, akármilyen fejledtek is lennének, nem hiszem hogy eltudnának így rejtõzni hogy pár átlagember látta volna õket, de a kutatók meg ilyenek nem bírnák megtalálni"

-Nem hiszem hogy rajtunk kívül léteznek itt értelmes lények, különben is hova tudnának elbújni? Neked mi érrõl a véleményed? - kérdezte Z5007
-Ne fárassz ilyen hülyeségekkel lécci! - mondta Z1023, a másik hangya, majd felkapta az egyik kenyérmorzsát az abroszról.

😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mardel
De lehet akár egy football labda is, vagy szimpla photoshop... <#beka3>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Hááát az elsõ képaz csak simán ozon lyuk, egyértelmû, nem? Fõleg hogy a kép nem mozog! <#hehe>

Nyílván! A legjobb trükkmesterek dolgoznak a hadseregnél nem tudtad? 😄

Jó kis oldal tényleg! 😊 Jó képek! De tutdod az agyad manipulálja a kép amúgy a fotókon nincs is semmi! És ha mégis akkor az meteorológiai jelenség + a Hold 45. tükörképe ami a Plútóról tükrözõdik vissza részleges szórással! 😄 Meg léggömb + sportrepülõ csak rásüt a Nap! 😄 Meg madár ami 6000m-en repül és kondenzcsíkot húz. 😄

Balumann
De ez annyira értelmes most 😄
Ha õk tudnák hogy léteznek, akkor se akarnának pánikot kelteni, ezt írnák hogy nicnsenek (sztem). Ha valaki látott és aztmondja látott, hülyének nézik (lehetséges hogy már sokkal töben láttak ufo-t, csak nem merik elmondani) (nekem régi osztálytársam is elmondta hogy látott már, és nem mondja senkinek, és nem olyan volt aki csak így ilyeneket mondana ^^).
Az szinte biztos hogy ezeken a képeken meg videokon amik így készültek, azok nem valódiak... 😄 ezer magyarázat lehet rá.
Most ilyen félig én is nevetek amit írok, de félig elgondolkodtató. Ha léteznek a világon nagyon kevesen látják õket valószínüleg. Aki nem látja az meg úgyis röhög rajta addig amíg nem látna, de ha látna akkor mi lenne, elkezdené terjeszteni hogy õt is hülyének nézzék, vagy hogy megmagyarázza a szihológus hogy csak álom vagy mittudomén mi? :/
Ja, lehet mondani amiket õk csinálnak, hogy nincs bizonyíték, amik így vannak a képeken azok megmagyarázhatóak, nem ilyen különleges jelenségek, és nem létezik ufo...^^
Nemhiszek az ufo-ban, és semmi ilyen dologban (csak a tisztaságban és szeretetben meg a tudományban <#vigyor>), hisz ez nem hit kérdése 😄
Bár az is igaz hogyha itt lennének, akármilyen fejledtek is lennének, nem hiszem hogy eltudnának így rejtõzni hogy pár átlagember látta volna õket, de a kutatók meg ilyenek nem bírnák megtalálni <#alien2>

NEXUS6
Azért ez is jó kis oldal: ufoevidence

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nemsokára csinálok ilyet! 224 videó és 6500 kép..csak mind nem fog felférni. De lesz látogatottság az fix.😄

Szerintem azért is titkolják azokat az eddigi(!) eredményeket miszerint nincsenek, mert még nem tudjuk hogy milyen pszichológiai hatása lenne annak, hogyha megtudnák az emberek, hogy csak egyedül vannak. Ezért keresik Istent, ezért keresik a földönkívülieket... mert szsertnék azt hinni, hogy mindenõl van kiút

Jót írsz pedig! 😊 van pár videóm amin láttszik, hogy mikor megérkeznek akkor szinte a semmibõl jönnek és oda is mennek vissza majd máshol megjelennek. Ilyen gömbvillámot nem láttam még, szóval eléggé érthetik a fizikát akárkik is játtaszanak itt velünk! Nagyon komoly kütyük! 😊 Mikor ide érkeznek akkor fizikai a megjelenésük az fix mivel az I És II. VH-ben is gyûjtögették a roncsaikat!

Szerintem azt a furcsa hosszú háztetõt a mocsárban <#gonosz1>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Nem, dehogy nem eszünk meg, csak jókat mosolygunk 😊

Szerintem Isten pillant ki a felhõk közül ! 😊

Meg nagy szerepet játszik az is hogy az emberek mit akarnak gondolni valamirõl... lásd "Mars csatornák"

" más légköri jelenségek, illetve ezek hatása az agyra." Na ez már durván Man in Blackes nem? Olyan szinten nézik hülyének az embert hogy az félelmetes. És az a szomorú, hogy joggal. Mint 1 birka csorda, aki követi a pulit. Aki + leszakad azt megeszik a farkasok.

Szerintem azzal lehetne kifogani a szelet leginkább az UFO hívõk vitorlájából, ha csinálnának egy weblapot ahonnan letölthetõk lennének olyan videk amik bizonyítottan ilyen légköri jelenségekrõl, meg repülõkrõl, meg balonokról valók és tök ugyan olyanok, mint ezek az ufo videók.
Egyébként szerintem ha azt a mexikói légi felvételt nézzük, mi lehet látszólag megmagyarázhatatlanabb annál? És mégis, arra is meg lehetett lelni a magyarázatot ha eléggé keresték. Ja és az is kiderül az ügybõl, hogy iganis hadseregektõl is kikerülhet ilyen gyanús felvétel és hogy ha az megbízható forrásból származik, akkor lesznek akik beleölnek energiát és rendesen utána járnak!

vagyis "változhat az ember tudladonsága is" (amegyiben ez lehetséges)

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Valóban kissé szerencsétlenül fogalmaztam, de a földönkívüliek általi fejlõdést csupán feltételezésnek írtam (egyébbként nemigen hiszem).
A felsõbb erõt amit meg említettem nemhiszem, hogy lehetne érzékelni jelen tudásunkal, mint fizikai világ része. Szerintem (legalábbis úgy gondolom), hogy amit írtam nem kötõdik anyira erre a bizonyos fizikai világra.
Egyébbként nem lehet, hogy ezek a rejtélyes gyors ide-oda cikázó tárgyak csak részben vannak ebben a dimenzióban és azért ilyen gyorsak? Vagy a dimenzió fizikáját befolyásolják maguk körül? Eselteg a sajátjukat és olyanná válnak mint pl. a fény (nekérdezd hogyan mert fogalmam sincs, csak feltételezés). Hisz ha pl. az ember energia (atomok sokasága) akkor a rezgésszámának növelésével változik a tulajdonága is.

Nah már megint okoskodok <#idiota>

bocsáss meg... ezen mit és hol kellene látni?

rigidus
http://my-cat-is-a.dyn-o-saur.com/hosted/ufo1156.jpg

NEXUS6
Igen alapvetõen és szûkebben valóban azt jelenti. De várom szeretettel a 400 oldalas teljes dokumentumot, jó kis olvasási gyakorlat lesz😉 Aztán eldöntöm, hogy a kiragadott mondatok mit is jelentenek valójában.
PL: "There is no evidence that 'solid' objects exist which could cause a collision hazard."
Ez valóban azt jelenti, hogy nincs rá bizonyíték, hogy létteznének olyan szilárd tárgyak, amelyek összütközés veszélyével járnának.
Viszont ha a szövegkörnyezet más azt is jelentheti, hogy nincs rá bizonyíték, hogy azok az objektumok összeütközési veszélyt jelentenének.😉

Másrészt megint jönnek, hogy olyan fizikai jelenséggel magyarázzák a dolgokat, amelyek háttere továbbra sem ismert. Pl gömbvillám, más légköri jelenségek, illetve ezek hatása az agyra.

meg elég homályos... érdekes módon sohasem tudnak éles képet készíteni az ilyen eseményekrõl

Csak azt írják, nem ellenségesek (továbbá, jelen idõ).

Errõl már elég egyértelmûen kiderült, hogy távoli olajfúró tornyok tüzeinek félreértett hõkamerás képei.

Honnét tudják hogy nem ellenségek? Szerintem tudják, hogy honnét valók és mifélék, de ez csak a saját véleményem és a szöveg is ezt sugallja.

Bizony! És találtak az alanyokban olyan anyagokat amelyek nem földi eredetûek! Hát ha ez nem tárgyi bizonyíték akkor mi az?

Nekem is feltûnt. Lényegében nem sokat mondtak, csak hogy nem szellemek, és nem ellenségesek. Így már nem is kell foglalkozni a témával.(?) 😊

Csak nektek csak ma! 😄 LINK

Jól van na, tényleg nem szó szerint fordítottam, de a mondatott nyilván úgy kell érteni, hogy a természet erõinek a hatáskörébe tartozik a jelenség és nem valami egyéb, azaz nem valakik irányítják. Legalábbis nem látom, hogy másképp lehetne érteni.

NEXUS6
Köszi!

De ez: "... or under any type of control, other than that of natural physical forces";

nem ezt jelenti: "hogy nem irányítják valami értelmes lények sem, hanem csak a természeti erõk!"

Hacsak az értelmet nem tkeíntjük természetfelettinek.

Lehet hogy szarrágásnak tûnik amit írok, de ugyan ezt már az amcsik eljáccották a Condon jelentéssel 1968-ban szal ez nagyon is régi lemez.

Az esetek 90%-át megmagyarázzuk, ami roppant jó statisztikai arány ugye, a többivel nem foglalkozunk, amiket meg leírunk, az valójában igaz is csak, éppen nem úgy kell értelmezni ahogy egy átlegember teszi, magyarul csúsztatunk.

Amúgy tessék szépen megmagyarázni az eltérítéses eseteket.

Az idegen lények hatásait vizsgáló kutatások már 30 éve rég túl vannak ezen a "látott e tûzlabdát traktorosjózsi vagy nem" szinten!

Azért elég bátor és rendkívül ostoba dolog kijelenteni hogy nincs más civilizáció a földin kívõl... max nem jártak még itt.. elég belegondolni a galaxisok/csillagok számába.. és csak 0.1%ot adjunk annak hogy ezen csillagoknak vannak bolygóik.. újabb 0.1%hogy jó helyen van.. megin 0.1%hogy elkezdõdõtt rajta valamiféle élet...0.1% ot adjunk ismét hogy értelmes élet lesz rajta.. 0.1%ot megint hogy technikai civ. van rajta.. stb... nem kis számot kapunk

ez a "marhaság" amit leírtam azt a TVben láttam amikor egy egyenlettel valószínûsítették a földönkívüli civilizációk számát.. végig szorzások voltak az egyenletben és egy szám sem lehetett 0 mivel akkor az eredmény 0 és a földön pedig van élet... még ha nem is tûnik értelmesnek.. az ember mint tudjuk csak a 3. legértelmesebb lény a földön az egerek és a delfinek után..
NEXUS6
Ez marhára teccett!😉))

gát véder nem rokonod, avagy ez a lefekvés elötti fröccs elött vagy már után volt?

Ez az eredeti mondat:
"No evidence exists to suggest that the phenomena seen are hostile or under any type of control, other than that of natural physical forces."

Tehát megállapítja, hogy úgy tûnik nem ellenséges és hogy nem irányítják valami értelmes lények sem, hanem csak a természeti erõk!

Talán ebbõl lett fordítva: link
Egyébként általában a google news-on három másodperc alatt megtalálható az eredeti cikk...

na SETI... õk meg azt sem tudják hogy mit keresenk... akkor hogyan találnák meg?!

Szóval Menjetek aludni!
Úgy se bizonyítunk be semmit a másiknak, csak a szánkat tépjük.
A változás mindig magunkban kezdõdik, és csak magunkat tudjuk megváltoztatni, a többiek meg mondhatnak amit akarnak.

Jóéjszakát!
Nem, csak azt, hogy ez a jelentés kilóg a sorból.

de nem sokat.. leírni sem így kell. amúgy pont ezért használom az idegen eredetû kifejezést, csak ma már ehhez a betûszóhoz lényegében teljes mértékben hozzákapcsolódott ez a jelentés

Blackmail the Universe

Mardel
Nembaj, majd SETIék ráakadnak egyre biztos. Az meg csak a roxy rádiót vagy éppen a sláger rádiót szeretné hallgatni...

Hacsak nincsenek olyan tényezõk, amiket nem ismerünk...

de ez még nem bizonyít semmit...

Blackmail the Universe

de azért ez khm mégiscsak sok(k) volt..<#nevetes1><#nevetes1>

Blackmail the Universe

Mondasz valami vazze! Az egésznek annyi volt az értelme h kicsit megint összekapjanak az összeesküvéspártiak ( mint jómagam) és a konzervatívok...
De valójában a tudományos rovat már egy jó ideje pang. Ez tény. Ha a cikk nem is volt nagyon izgi de legalább a közösségi életet próbálták vele szinten tartani.

MANIPULÁLTAK MINKET VAZE!!! 😄
UFO = UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS = azonosíthatatlan repülõ tárgy! Tehát UFO! Bocs, hogy ilyen hülye vagyok, de én nem így születtem, hanem tanultam! 😄

mondd csak, megint az van, hogy jaaaj, de kis elmaradott csököttagyú senki vagyok, de mégis, csak nem tudsz mondani semmit, vagy én látom rosszul?😮

Blackmail the Universe

A tanulmányt teljes terjedelmében május 15-én hozzák nyilvánosságra a brit védelmi minisztérium honlapján.