Nincsenek idegenek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
1. Tegyük fel vannak földön kívüliek
2. Tényleg folyamatosan itt víkendeznek a földön és tényleg ezeket veszik fel ezek a kamerák és tényleg az összes egyéb beszámoló és bizonyítékocska hiteles
Következtetés: még ebben az esetben is az dönt helyesen, az alakít ki racionális nézeteket, aki azt mondja, hogy neki a jelenlegi beszámolók kevesek és majd ha lesznek további megerõsítõ tények akkor esetleg változtat az álláspontján. Példa a félre értések elkerülése végett: tegyük fel, hogy muszály kialakítanom egy véleményt, hogy mi lett a Barcelona-Vasas meccs eredménye, amikor azt én még nem ismerem, de már a meccset lejátszották. Ekkor az általam ismert inforációkat figyelembe véve akkor is az a helyes döntés, ha azt mondom, hogy a Barca nyert, ha valójában a Vasas nyert. Visszatérve az Ufós sztorira, igazából tök mindegy, hogy ezek a képek, tényleg UFOkat ábrázolnak e vagy sem, ha az ember próbál racionálisan gondolkodni és nem hinni mindeféle dolgokban összevissza, akkor mindenképp csak azt mondhatja, hogy hiszi vagy roppant valószínûtlennek tartja, hogy itt vannak a földön a földön kívüliek.
-Nem hiszem hogy rajtunk kívül léteznek itt értelmes lények, különben is hova tudnának elbújni? Neked mi érrõl a véleményed? - kérdezte Z5007
-Ne fárassz ilyen hülyeségekkel lécci! - mondta Z1023, a másik hangya, majd felkapta az egyik kenyérmorzsát az abroszról.
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha õk tudnák hogy léteznek, akkor se akarnának pánikot kelteni, ezt írnák hogy nicnsenek (sztem). Ha valaki látott és aztmondja látott, hülyének nézik (lehetséges hogy már sokkal töben láttak ufo-t, csak nem merik elmondani) (nekem régi osztálytársam is elmondta hogy látott már, és nem mondja senkinek, és nem olyan volt aki csak így ilyeneket mondana ^^).
Az szinte biztos hogy ezeken a képeken meg videokon amik így készültek, azok nem valódiak... 😄 ezer magyarázat lehet rá.
Most ilyen félig én is nevetek amit írok, de félig elgondolkodtató. Ha léteznek a világon nagyon kevesen látják õket valószínüleg. Aki nem látja az meg úgyis röhög rajta addig amíg nem látna, de ha látna akkor mi lenne, elkezdené terjeszteni hogy õt is hülyének nézzék, vagy hogy megmagyarázza a szihológus hogy csak álom vagy mittudomén mi? :/
Ja, lehet mondani amiket õk csinálnak, hogy nincs bizonyíték, amik így vannak a képeken azok megmagyarázhatóak, nem ilyen különleges jelenségek, és nem létezik ufo...^^
Nemhiszek az ufo-ban, és semmi ilyen dologban (csak a tisztaságban és szeretetben meg a tudományban <#vigyor>#vigyor>), hisz ez nem hit kérdése 😄
Bár az is igaz hogyha itt lennének, akármilyen fejledtek is lennének, nem hiszem hogy eltudnának így rejtõzni hogy pár átlagember látta volna õket, de a kutatók meg ilyenek nem bírnák megtalálni <#alien2>#alien2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Egyébként szerintem ha azt a mexikói légi felvételt nézzük, mi lehet látszólag megmagyarázhatatlanabb annál? És mégis, arra is meg lehetett lelni a magyarázatot ha eléggé keresték. Ja és az is kiderül az ügybõl, hogy iganis hadseregektõl is kikerülhet ilyen gyanús felvétel és hogy ha az megbízható forrásból származik, akkor lesznek akik beleölnek energiát és rendesen utána járnak!
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A felsõbb erõt amit meg említettem nemhiszem, hogy lehetne érzékelni jelen tudásunkal, mint fizikai világ része. Szerintem (legalábbis úgy gondolom), hogy amit írtam nem kötõdik anyira erre a bizonyos fizikai világra.
Egyébbként nem lehet, hogy ezek a rejtélyes gyors ide-oda cikázó tárgyak csak részben vannak ebben a dimenzióban és azért ilyen gyorsak? Vagy a dimenzió fizikáját befolyásolják maguk körül? Eselteg a sajátjukat és olyanná válnak mint pl. a fény (nekérdezd hogyan mert fogalmam sincs, csak feltételezés). Hisz ha pl. az ember energia (atomok sokasága) akkor a rezgésszámának növelésével változik a tulajdonága is.
Nah már megint okoskodok <#idiota>#idiota>
PL: "There is no evidence that 'solid' objects exist which could cause a collision hazard."
Ez valóban azt jelenti, hogy nincs rá bizonyíték, hogy létteznének olyan szilárd tárgyak, amelyek összütközés veszélyével járnának.
Viszont ha a szövegkörnyezet más azt is jelentheti, hogy nincs rá bizonyíték, hogy azok az objektumok összeütközési veszélyt jelentenének.😉
Másrészt megint jönnek, hogy olyan fizikai jelenséggel magyarázzák a dolgokat, amelyek háttere továbbra sem ismert. Pl gömbvillám, más légköri jelenségek, illetve ezek hatása az agyra.
De ez: "... or under any type of control, other than that of natural physical forces";
nem ezt jelenti: "hogy nem irányítják valami értelmes lények sem, hanem csak a természeti erõk!"
Hacsak az értelmet nem tkeíntjük természetfelettinek.
Lehet hogy szarrágásnak tûnik amit írok, de ugyan ezt már az amcsik eljáccották a Condon jelentéssel 1968-ban szal ez nagyon is régi lemez.
Az esetek 90%-át megmagyarázzuk, ami roppant jó statisztikai arány ugye, a többivel nem foglalkozunk, amiket meg leírunk, az valójában igaz is csak, éppen nem úgy kell értelmezni ahogy egy átlegember teszi, magyarul csúsztatunk.
Amúgy tessék szépen megmagyarázni az eltérítéses eseteket.
Az idegen lények hatásait vizsgáló kutatások már 30 éve rég túl vannak ezen a "látott e tûzlabdát traktorosjózsi vagy nem" szinten!
ez a "marhaság" amit leírtam azt a TVben láttam amikor egy egyenlettel valószínûsítették a földönkívüli civilizációk számát.. végig szorzások voltak az egyenletben és egy szám sem lehetett 0 mivel akkor az eredmény 0 és a földön pedig van élet... még ha nem is tûnik értelmesnek.. az ember mint tudjuk csak a 3. legértelmesebb lény a földön az egerek és a delfinek után..
gát véder nem rokonod, avagy ez a lefekvés elötti fröccs elött vagy már után volt?
"No evidence exists to suggest that the phenomena seen are hostile or under any type of control, other than that of natural physical forces."
Tehát megállapítja, hogy úgy tûnik nem ellenséges és hogy nem irányítják valami értelmes lények sem, hanem csak a természeti erõk!
Talán ebbõl lett fordítva: link
Egyébként általában a google news-on három másodperc alatt megtalálható az eredeti cikk...
Úgy se bizonyítunk be semmit a másiknak, csak a szánkat tépjük.
A változás mindig magunkban kezdõdik, és csak magunkat tudjuk megváltoztatni, a többiek meg mondhatnak amit akarnak.
Jóéjszakát!
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
De valójában a tudományos rovat már egy jó ideje pang. Ez tény. Ha a cikk nem is volt nagyon izgi de legalább a közösségi életet próbálták vele szinten tartani.
MANIPULÁLTAK MINKET VAZE!!! 😄
Blackmail the Universe