522
-
#42 pontosan Kyle Busch autójában ült Terry Labonte... -
#41 Én tavaly kezdtem ismerkedni a sorozattal és akkor Kyle Buschnak kezdtem el szurkolni. Igaz, csak az autóján lévő jópofa medvéje miatt, de persze aztán hamar meg is néztem kié a medvés autó. :-) -
#40 A Hendrick teamnek eleddig 2 bajnoka van, akik összesen 5x nyertek: Jeff Gordon 4x (1995,1997,1998,2001) és Terry Labonte 1x (1996). -
#39 rendben. a kedvenceid ugysem egy csapatban mennek mert Labonte a Petty Enterprises csapatot, míg Yeley a Joe Gibbs Racing et erősíti. egyébként Bobby tesója Terry 10évig volt Hendrickes, egy év megszakítással, és 1996-ban ő volt az aki éppenhogy megelőzte akkori csapattársát a vég elszámolásnál, akit véletlenül Jeff Gordonnak hívnak. Labonte 37pontal lett bajnok akkor. Mind2 Labontet kedvenced vagy csak Bobbyt? -
#38 Hali, én tulajdonképpen csak beköszönök ide, de én maradok B.Labonte/Yeley/Crocker szurkoló :))
-
#37 Gordonon kívül egyik sem volt még bajnok -.- -
#36 rendben. megcsinálom. talán a 7en. de lehet hogy a jövö hétre tolódik. -
Totya000 #35 Szívesen látnék itt egy magyar nyelvű Hendrick Motorsports történelmet. Jól jönne a wikipédiába és az idetévedt látogatók is örülnének neki, gondolom. -
#34 Na megyek szunyálni!! Szerbusztok! -
#33 rendben, mi bátorítunk -
#32 sztem abszolút jó ötlet. egyetértek gordon 24el, nem fog minket széthúzni... jótársaság vagyunk és mind2helyen publikálunk:) -
#31 rendben. -
#30 Be kell reklámozni a NASCAR topikba is!!!! Jeff Gordon te vagy az illetékes!!! -
#29 Nem hiszem mert ettől még irunk oda is, és mindenki irjon ide is. -
#28 bizonyos szempontbol örülök ennek a topiknak, és bizonyos szempontbol pedig nem:
(+) hamár van minden <>#&@<@ focicsapatnak topikja, nehogy már pont a NASCAR-os topikoknak ne lenne!
(-) talán kicsit széthuzza majd kicsiny közösségünket
de én inkább az elöbbire voksolok! -
#27 -
#26 hmm, nem tsak meglepöttem -
#25 készülök -
#24 Nem tudom fogunk-e én biztos nem mert én nekem ez a csapatom. A többiek nevébe nem nyilatkozom!!! -
#23 rémet láttam :| ugye több csapatnak már nem fogtok nyitni topikot?
amúgy szeretem a NASCAR-t, de én Dale Jr.-nak drukkolok -
#22 Mi történt? -
#21 atyám -
#20 gondot jelent????? -
#19 Lurdy ház, modell & hobby bolt. A volt Sony Murányival szembe a fsz-ten. 3900-ft volt 1:25-ös AMT makett. -
#18 honnan szerváltad? -
#17 Itt van Jeff Gordon Autójának félkész makketje, még sok van hátra de már készül.
-
#16 WTF?! -
#15 -
#14 te már csak tudod... grat az építő jellegű hozzászólásért... -
#13 Nascar=NASCAR -
#12 mért a focicsapatoknak lehet, külön tápik, meg a formaeggyes "istállóknak"?! -
#11 tudtam, tudtam hogy Te vagy az!!! -
#10 Ez nem igy van, Jeff Gordon 2001-ben volt utoljára bajnok. És én még mindig őt szeretem, egyébként a Johson, Ky Busch,Vickers még nem volt.
Nem divat Jeff Gordon Fan vagyok, hanem igazi, és nem azt szeretem aki éppen nyer!
Egyébként utoljára tavaly október 23-án nyert Martinsville-ben.
(Lécives ne kötöszködj) -
#9 Ez Nascar, itt nem mindig a bajnokokat szeretik:) -
#8 Nem:) -
#7 majd jön egy újabb bajnok és akkor azt fogod szeretni -
#6 ez így van -
#5 Nem, ennyire szeretjük őket!!! -
#4 Ezek az autók:
-
#3 Nem túlzás ez egy kicsit?