Hendrick Motorsports

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Remélem most is jólszerepelünk,ránk férne.Minden versenyzõ top 10-es lesz!Vagy nem:-)De nemvagyok telhetetlen,de azért ha lehet ne essen ki senki az elején..sem..!.-)

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Eszméletlen királyul néz ki szerintem!!! Van egyébként minden golf cucc, kanapé, óra, táska szóval amit akarsz.

Downhill!!

Jeff Gordon
az nem is sok. 7dollár, az olyan 1400Ft!! én vennék egy ilyet ha lehetne nálunk kapni!

The only speedometer is in your head.

gordon 24
NASCAR.com-on néztem:
J. Gordon Resin Driver Ornament
Free Atlas with orders over $75**

Earn NASCAR
RacePoints: 7

Our Price: $6.99

Downhill!!

Jeff Gordon
<#guluszem1><#guluszem1>
lol
hát vajon mennyibe kerülhet? 4e Ft? 😄

gordon 24
Hát ez kemény:

Downhill!!

gordon 24
Nem olyan rossz az!! Volt rá példa a történelembe hogy nyertek még hátrábról is csak jól kell taktikázni.. A kép nagyon kiru.<#wow1><#eljen>

Downhill!!

Jeff Gordon
a Hétvégi versenyen a startpoziciók a következõk:
Jimmie Johnson: 3.
Jeff Gordon: 13.
Brian Vickers: 17.
Kyle Busch: 28.

hát Jeff és Jimmie nemrossz. a többieknek már kapaszkodniuk kell majd...

Jeff Gordon
találtam egy szép képet az All Star Challenge-rõl. megkésve ugyan de azért beteszem:

Jeff Gordon
pontosan így van. az elõzõ futam is nagyon jól sikerült 3 top10es autóval. remélem a folytatás is hasonlóan eredményes lesz a csapat számára.

gordon 24
Végre jól szerepeltünk a Nextel All Star Challange-en!!! Johnson nyert, és harmadik Gordon.

Downhill!!

Jeff Gordon
a futam elõtt, Brian és Jeff az édesanyjukkal!

Jeff Gordon
ez most nagyon jó hétvége volt, 4kocsiból 3top10es, Gordon 2. , Johnson 4. , Kyle 7. Brian Vickers sajnos kiesett, de ettõl még nagyszerû versenyt futottak! Így tovább!!

Jeff Gordon
végülis optmisták lehetünk, ugyanis Jeff Gordon itt ezen a pályán 6x nyert és 3szor indulhatott polebol

Jeff Gordon
hát nem is tudom. Gordon és Vickers biztató lehet az edzés alapján. Brian a 8. mig Jeff a 12. Jimmie már csak a 25. és a leggyengébb Kyle Busch volt a maga 29. helyezésével😞
én azt mondom hogy Jeff Gordon fog nyerni!

gordon 24
Remélem én is már ránk férne egy jó szereplés!!!!

Downhill!!

MrSpock
Remélem ez a hétvége jobblesz!

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon
hát ez megint nem a Hendrickteam versenye volt...

Jeff Gordon
egy fura kép Gordonról, borostásan!<#vigyor2>

gordon 24
Köszi!!! Nekem is tetszik,azóta csak ugy ragyog a szobám!!!<#nevetes1>

Downhill!!

Jeff Gordon
Igaz! Sorry. hát elismerésem. télleg nagyon jó lett. és elég rövid idõ alatt összehoztad! csak gratuláldni tudok. Hát nekem valamiért a 24es kocsi jobban tetszik<#smile>... de a Jimmie is nagyon jó!
Elismerésem!<#worship><#worship><#worship>

gordon 24
Peti!! Nem is mondtál véleményt errõl!
Hogy tetszik???

Downhill!!

gordon 24
Hendrick csapatnak 5-erre a hétvégére gyönyörû volt.

Gordon! Fú Bazeg!!! Az utolsó körben!!! Ezt nem hiszem el komolyan.

Downhill!!

Jeff Gordon
177.kör: Jeff 2., Jimmie 5. Come on Boys, GoGoGo!!!

Jeff Gordon
Hajrá Jeff!!!!!! ez most meglehet!

ChevyG
nemáá, utálom a bokrokat
Jeff Gordon
ez igaz! sokat nyert, és remélem még nagyon sokat is fog (Õ a legjobb sztem:S)... Kyletól nem semmi teljesítmény lenne hogyha a második szezonjában bajnok tudna lenni... erre ha jól tudom csak Dale Earnhardt volt képes. Isten nyugasztalja!

Miss Lucifer
Õ már nyert sokat! Na jó, igazából Jeff is szimpatikus versenyzõ!

négyszázgát

Jeff Gordon
nem, még nem<#smile>. nekünk megfelelne Õ is. még egy bajnok testvérpár lenne a NASCARban... bár õszintén szólva Jeff Gordon bajnoki címéért szorítok, de nagyon:S

Miss Lucifer
Kyle Busch lesz a bajnok!!! Vagy mondtam már? :-)

négyszázgát

gordon 24
<#worship><#worship>

Downhill!!

Jeff Gordon
veszett jó ez az új Jeff bukósapi. én is kérek egyet<#rinya><#rinya><#rinya>

szerintetek milyen? sokkal jobb mint az elõzõ véleményem szerint...

Jeff Gordon
a Hendrickesek az edzések között
elõször Jimmie és Kyle

majd Jeff és Brian

a csapat két legjobb versenyzõje: Jimmie és Jeff

végül Kyle és szive választottja

Átfogalmazom: minden versenyzõ annyit fog nyerni, amennyit csak tud.

Jeff Gordon
kössz a képet, megvan az új hátterem<#eljen><#smile>. Jó érzés tõled hallani ezt. Eddig úgy tudtam, hogy nem igazán kedveled Gordont...

Gordon annyit fog nyerni, amennyit csak tud, ez szinte biztos.

Jeff Gordon
bár inkább nyerjen Jeff annyi futamot ammenyit csak tud...

Jeff Gordon
Gondolj Kensethre 1futamot nyert és bajnok lett... úgyhogy elég lehet egy stabil top5is a bajnoki címhez...

Elõtte és utána lévõ 50-50 pontverseny statjára lettem volna jobban kíváncsi, de szép munka és hajrá a fordításokkal és statisztikákkal! :-)

gordon 24
Igen én is Gordonnak örülnék jobban, de ha a statisztikát nézed jobb volt a Johnson az elmúlt években. Ez persze semmit nem jelent remélem Gordon lessz a bajnok.

Downhill!!

Jeff Gordon
Igen remélem én is, hogy egy bajnoki címmel lesz gazdagabb a csapat...
legjobban Gordonnak örülnék, de ha Jimmie nyer akkor se leszek szomorú, de azért annyira nem fogok örülni neki...

Jeff Gordon
nagyon szép és jól kidolgozott statisztika. nagyon köszi. hálas vagyok érte és az ilyenek viszik elõlre a topicot... (sajna én most nem nagyon tudok fordítani egyéb elfoglaltság miatt), de egy statisztikára tõlem is számíthattok... remélem a 7végén sikerül befejeznem...

gordon 24
Tehát elkészült a Statisztika. Én ugy gondoltam a dolgot ,hogy 2004-ben történt ez az ominózus eset, ezért kettõ évet gondoltam ide-oda, igaz a 2006-év negyedénél járunk csak. Az eredmények az adott év versenyzõire vannak kiszámolva, és minden Hendrickes Winston/Nextel-es versenyzõt tartalmaz.(Busch és Craftsman-t Nem)

2002: Top 5: 20 Top 10: 46 Pol: 7 Win: 6
2003: Top 5: 33 Top 10: 49 Pol: 8 Win: 8
2004: A Tragikus eseményig:
Top 5: 28 Top 10: 50 Pol: 9 Win: 11
2004: Oktoberétõl:
Top 5: 8 Top 10: 8 Pol: 0 Win: 2
2004: Top 5: 36 Top 10: 58 Pol: 9 Win: 6
2005: Top 5: 34 Top 10: 60 Pol: 5 Win 10
2006: Top 5: 9 Top 10: 14 Pol: 1 Win: 2 (Texas Utáni Eredmények)

Tehát ha ezt nézzük akkor a multkor nem volt igazam, nagyábol a csapat évrõl évre hasonló eredményekkel zárja az idényt. Ez alatt 4,5 év alatt nem volt bajnoki címük, de elég sok elsõ helyel büszkélkedthet a csapat.

Szerintem ebböl az látszik hogy a versenyen elért helyezésekre nem hatott ki ez a Tragédia, csak a versenyzõk és a csapat lelkére .

Az 5 év alatt ezek a versenyzõk érték el ezeket az eredményeket:

Jimmie Johnson, Jeff Gordon, Terry Labonte, Jerry Nadeau, Joe Nemechek,Kyle Busch.

Persze a kiemelkedõ versenyzõk: Jimmie Johnson és Jeff Gordon, az eredmények jó részt tõlük ilyen jó.
A 4,5 év alatt a két éllovas eredménylistája:

Jeff Gordon: Top 5: 55, Top 10: 72, Pol: 15, Win: 15
Jimmie Johson: Top 5: 57, Top 10: 91, Pol: 9, Win: 20

Reméljük idén hasonló eredmények várhatóak+ egy bajnoki cím.

Downhill!!

gordon 24
Megnézem mit tehetek!! Remélem sikerül, de a többiek is irhatnak a témával kapcsolatban!

Jó a cikk!!<#worship>

Downhill!!

Természetes, hogy kihatott mindenkire ez a tragédia. Kellene egy jó statisztika a témában. Vállalod?

Közben ide, sok Hendrick Motorsports hír közé bepréselnék én is egy Phoenix elõtti interjút Vickers-szel:

"Bármennyire is élvezem a szabadidõt, elön egy idõ után az a pont, amikor elég lesz belõle. Egy szabad hétvégével a hátunk mögött, én már készen állok újra a hétvégi Nextel Cup versenyre a Phoenix International Racewayen."

"Már két éve a verseny késõ délután kezdõdik és villanyfény alatt ér véget, ami tulajdonképpen jó dolog, mert úgy hallottam, hogy a hõmérséklet a hétvégén 90F-t (32C) is elérheti majd."

"A nappali órákban elkezdett és az éjszakába nyúló versenyek jó néhány kihívással szembesítik a csapatokat. A versenyzõk jobban örülnek a hûvösebb idõjárásnak, hiszen nem szokatlan, hogy a cockpitben (pilótafülke) a hõmérséklet eléri a 140-150K-t (60-65C)."

"Az elegendõ folyadékpótlás a verseny egyik kulcsa. Ha azt gondolod, hogy a folyadékpótlást csak egy napra érvényes, akkor rosszul csinálod. Már korábban el kell kezdeni a héten, hogy a lehetõ legjobb állapotban állhass rajthoz."

"A pilóták akár 5-10 fontnyit (2,2-4,5 kg) is kiizzadhatnak. Az autók fel vannak szerelve folyadékpótló berendezéssel, amelybe mindenki a saját maga által kedvelt italt töltheti."

"Néhányan azt szeretik, ha egy vizespalack van a kezük közelében, amelybõl a kiállások alatt ihat és az autón belül egy tartóba teszik bele. Másoknak, köztük nekem is, van egy folyadékpótló berendezése, amely egy hûtõtáskához hasonló szerkezetbõl és egy csõbõl áll. A csõ a bukósisakom elejébe fúrt lyukon keresztül jut el hozzám, lehetõvé téve azt, hogy ihassak, amikor szükségem van rá."

"A versenyzõknek a látási viszonyokkal is meg kell küzdeniük, amint lemegy a Nap. A lenyugvó nap ragyogása nagyon nehézzé teszi a dolgunkat mindaddig, amíg teljesen le nem megy. Az egyetlen fegyverünk ellene a színezett búkósisak plexi és a szélvédõ tetejének leragasztószalagozása kivülrõl, hogy útját álljuk a ragyogásnak. Néhányan a napszemüveget is bevetik, de egyik megoldás sem garantálja a pálya egészén a szabadlátást, ami veszélyes is lehet. El tudod képzelni, milyen lehet majdnem vakon vezetni 160 mérföldes (~250 km/h)sebesség körül?"

"A nappalbólból éjszakába való átmenet a verseny alatt a csapat fõnököknek sem egyszerû feladat, ha tartani szeretnék a lépést a pálya folyamatosan változó körülményeivel. A pálya felülete a kezdetben sima, majd közeledve a napnyugtához egyre göröngyösebb. Amennyiben sikerül a kedvezõ beállítás ezek kompenzálására, megvan az esély a jó formára a verseny végére."

"Tavaly a GMAC Racing Team ötödik lett az áprilisi versenyen Phoenix-ben. remélem, sikerül egy hasonló eredmény ezen a hétvégén is!"

gordon 24
Egyébként (ez csak egy privát vélemény!!!) nagyon betett ez a csapatnak.
És szerintem sajnos látszik az eredményességükön is igaz ennek két éve, de nézd meg mennyit nyertek elötte, és mennyit nyernek most!!
Tavaly a Gordon még a chase-be se jutott be.
Jó lehet csak bebeszélem magamnak, de szerintem sajnos sokat számított.

John Hendrick, a Hendrick Motorsports elnöke;
John Hendrick 22 éves ikerlányai, Kimberly és Jennifer Hendrick;
Ricky Hendrick, Rick Hendrick fia, valamint már visszavonult versenyzõ;
Jeff Turner, általános menedzser;
Joe Jackson, DuPont;
Randy Dorton, a Hendrick csapat vezetõ motorépítõje;
Scott Latham, Tony Stewart pilótája;
Dick Tracy és Liz Morrison pilóták.

Nyugodjatok békében!!!!!<#worship><#worship><#wave>

Downhill!!

ChevyG
a NASCAR.com-on:
http://www.nascar.com/2004/news/opinion/10/28/hendrick_tears/

Kicsi Busch kocsiján, az áldozatoknak a képe:
gordon 24
Betett az egész sg-nek a húsvét! Majd talán holnaptól lesz egykis élet.

Downhill!!

ChevyG
ne bántsd Õket, még csak hétfõ van/volt<#smile>
Merre jár a sok Hendrick-fan? A heti 2-3 cikk nem lesz így meg.
Másik fórumról:

A Hendrick-család keresztet emelt a repülõszerencsétlenség helyszínén

A család tagjai egy több, mint 4 méter magas keresztet állítottak a Bull Mountain-en annak a 10 embernek az emlékére, akik 2004-ben elhunytak a repülõgép balesetben.

A 2,5 méter széles fém keresztet egy magánterületen helyezték el két héttel ezelõtt. Egy kisebb helyére tették, amit 2004. október 25-én, nem sokkal a baleset után helyeztek el.

A vizsgálatok szerint a legénység tévesen olvasta le a mûszerek adatait és rossz útvonalon közelítették meg a Blue Ridge Repülõteret és a Beech King Air 200-as nekiütközött a köddel eltakart hegynek.

Életüket vesztették:

John Hendrick, a Hendrick Motorsports elnöke;
John Hendrick 22 éves ikerlányai, Kimberly és Jennifer Hendrick;
Ricky Hendrick, Rick Hendrick fia, valamint már visszavonult versenyzõ;
Jeff Turner, általános menedzser;
Joe Jackson, DuPont;
Randy Dorton, a Hendrick csapat vezetõ motorépítõje;
Scott Latham, Tony Stewart pilótája;
Dick Tracy és Liz Morrison pilóták.