522
-
#122 Remélem most is jólszerepelünk,ránk férne.Minden versenyző top 10-es lesz!Vagy nem:-)De nemvagyok telhetetlen,de azért ha lehet ne essen ki senki az elején..sem..!.-) -
#121 Eszméletlen királyul néz ki szerintem!!! Van egyébként minden golf cucc, kanapé, óra, táska szóval amit akarsz. -
#120 az nem is sok. 7dollár, az olyan 1400Ft!! én vennék egy ilyet ha lehetne nálunk kapni! -
#119 NASCAR.com-on néztem:
J. Gordon Resin Driver Ornament
Free Atlas with orders over $75**
Earn NASCAR
RacePoints: 7
Our Price: $6.99 -
lol
hát vajon mennyibe kerülhet? 4e Ft? :D -
#117 Hát ez kemény: -
#116 Nem olyan rossz az!! Volt rá példa a történelembe hogy nyertek még hátrábról is csak jól kell taktikázni.. A kép nagyon kiru. -
#115 a Hétvégi versenyen a startpoziciók a következők:
Jimmie Johnson: 3.
Jeff Gordon: 13.
Brian Vickers: 17.
Kyle Busch: 28.
hát Jeff és Jimmie nemrossz. a többieknek már kapaszkodniuk kell majd... -
#114 találtam egy szép képet az All Star Challenge-ről. megkésve ugyan de azért beteszem:
-
#113 pontosan így van. az előző futam is nagyon jól sikerült 3 top10es autóval. remélem a folytatás is hasonlóan eredményes lesz a csapat számára. -
#112 Végre jól szerepeltünk a Nextel All Star Challange-en!!! Johnson nyert, és harmadik Gordon.
-
#111 a futam előtt, Brian és Jeff az édesanyjukkal!
-
#110 ez most nagyon jó hétvége volt, 4kocsiból 3top10es, Gordon 2. , Johnson 4. , Kyle 7. Brian Vickers sajnos kiesett, de ettől még nagyszerű versenyt futottak! Így tovább!! -
#109 végülis optmisták lehetünk, ugyanis Jeff Gordon itt ezen a pályán 6x nyert és 3szor indulhatott polebol -
#108 hát nem is tudom. Gordon és Vickers biztató lehet az edzés alapján. Brian a 8. mig Jeff a 12. Jimmie már csak a 25. és a leggyengébb Kyle Busch volt a maga 29. helyezésével:(
én azt mondom hogy Jeff Gordon fog nyerni! -
#107 Remélem én is már ránk férne egy jó szereplés!!!! -
#106 Remélem ez a hétvége jobblesz!
-
#105 hát ez megint nem a Hendrickteam versenye volt... -
#104 egy fura kép Gordonról, borostásan!
-
#103 Köszi!!! Nekem is tetszik,azóta csak ugy ragyog a szobám!!! -
#102 Igaz! Sorry. hát elismerésem. télleg nagyon jó lett. és elég rövid idő alatt összehoztad! csak gratuláldni tudok. Hát nekem valamiért a 24es kocsi jobban tetszik... de a Jimmie is nagyon jó!
Elismerésem! -
#101 Peti!! Nem is mondtál véleményt erről!
Hogy tetszik??? -
#100 Hendrick csapatnak 5-erre a hétvégére gyönyörű volt.
Gordon! Fú Bazeg!!! Az utolsó körben!!! Ezt nem hiszem el komolyan. -
#99 177.kör: Jeff 2., Jimmie 5. Come on Boys, GoGoGo!!! -
#98 Hajrá Jeff!!!!!! ez most meglehet! -
#97 nemáá, utálom a bokrokat -
#96 ez igaz! sokat nyert, és remélem még nagyon sokat is fog (Ő a legjobb sztem:S)... Kyletól nem semmi teljesítmény lenne hogyha a második szezonjában bajnok tudna lenni... erre ha jól tudom csak Dale Earnhardt volt képes. Isten nyugasztalja! -
#95 Ő már nyert sokat! Na jó, igazából Jeff is szimpatikus versenyző! -
#94 nem, még nem. nekünk megfelelne Ő is. még egy bajnok testvérpár lenne a NASCARban... bár őszintén szólva Jeff Gordon bajnoki címéért szorítok, de nagyon:S -
#93 Kyle Busch lesz a bajnok!!! Vagy mondtam már? :-) -
#92 -
#91 veszett jó ez az új Jeff bukósapi. én is kérek egyet
szerintetek milyen? sokkal jobb mint az előző véleményem szerint... -
#90 a Hendrickesek az edzések között
először Jimmie és Kyle
majd Jeff és Brian
a csapat két legjobb versenyzője: Jimmie és Jeff
végül Kyle és szive választottja
-
Totya000 #89 Átfogalmazom: minden versenyző annyit fog nyerni, amennyit csak tud. -
#88 kössz a képet, megvan az új hátterem. Jó érzés tőled hallani ezt. Eddig úgy tudtam, hogy nem igazán kedveled Gordont... -
Totya000 #87 Gordon annyit fog nyerni, amennyit csak tud, ez szinte biztos.
-
#86 bár inkább nyerjen Jeff annyi futamot ammenyit csak tud... -
#85 Gondolj Kensethre 1futamot nyert és bajnok lett... úgyhogy elég lehet egy stabil top5is a bajnoki címhez... -
Totya000 #84 Előtte és utána lévő 50-50 pontverseny statjára lettem volna jobban kíváncsi, de szép munka és hajrá a fordításokkal és statisztikákkal! :-) -
#83 Igen én is Gordonnak örülnék jobban, de ha a statisztikát nézed jobb volt a Johnson az elmúlt években. Ez persze semmit nem jelent remélem Gordon lessz a bajnok.