Hendrick Motorsports
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most tényleg beszúrtad ugyanazt a képet ugyanarról az oldalról mégegyszer? :-)

Ebbõl csak Harvick top5-jét találtam el. :-)
Gratulálok a bajnoknak!
Gratulálok a bajnoknak!
grt Jimmie! már nagyon ráfért ez a bajnoki cim!
Ö a harmadik a Hendrick Teamböl,aki bajnoki cimet szerzett😊
Ö a harmadik a Hendrick Teamböl,aki bajnoki cimet szerzett😊
The only speedometer is in your head.
JIMMIE JOHNSON A BAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!

hát akiknek én szurkoltam, bármely szériában is legyen, egyikse lett bajnok😊
igen, az nemárt😄
hátha ez bejön, akkor vendégem vagy egy sörre😄
sztem képtelenség😊 de van rá esély. kiváncsian várom a versenyt😊
hátha ez bejön, akkor vendégem vagy egy sörre😄
sztem képtelenség😊 de van rá esély. kiváncsian várom a versenyt😊
Ne légy ilyen gonosz... Jobb lenne ha mind a top 10 be lenne . Akkor lenne bazi izgalmas.
Downhill!!
Attól még lehet valaki nagy versenyzõ, mert nem nyer bajnoki címet. Mark Martin négyszer vol 2. év végén és 12-szer végzett a top5-ben a bajnokságban.
Johnson balesetet fog szenvedni és top30-on kívül végez majd.
Kenseth is top15-ön kívül fejezi be, akárcsak Hamlin, aki még a top20-ba sem fog bekerülni.
Junior is csak a 10. hely környékén végez és az kevés lesz neki.
Harvick pedig hoz egy top5-öt és megnyeri a bajnokságot.
Na, ezt majd visszaolvasom a verseny után... :-)
Johnson balesetet fog szenvedni és top30-on kívül végez majd.
Kenseth is top15-ön kívül fejezi be, akárcsak Hamlin, aki még a top20-ba sem fog bekerülni.
Junior is csak a 10. hely környékén végez és az kevés lesz neki.
Harvick pedig hoz egy top5-öt és megnyeri a bajnokságot.
Na, ezt majd visszaolvasom a verseny után... :-)
Ja de ezeknek nem drukkoltam.. Akinek én drukolok csak Everts hozta a formát. A többiek mind buktak idén.
Downhill!!
Tiger Woods megnyerte a 2006-os PGA Championship-et és Pljuscsenko is nyert az idei téli olimpián. :-)
se Gordon...
borzalmas év.
bár én inkább az amerikai Haydennek szurkoltam:S
borzalmas év.
bár én inkább az amerikai Haydennek szurkoltam:S
hát igen, és mindháromszor volt esélye megnyerni az utolsó futamon, és mindháromszor elveszitené? jó igen van rá esély, de eléggé pechesnek kellene ahhoz lennie, hogy ezt is elbukja.
télleg akkor már megkérdem, hogy te kit vársz a nextel kupa gyözetese cimre?
télleg akkor már megkérdem, hogy te kit vársz a nextel kupa gyözetese cimre?
Mondjuk jövõre. Eddig mindhárom Chase-be bejutott.
ebböl Gordon egymaga négyet vállalt, és azthiszem egy elsöség Terry Labonte névehez kötödik😊
szerintem ezt most megnyeri, ha ezt is elvesziti, akkor nemtudom mikor nyerhet újra, ez ilyen ajtó-ablak helyzet,madjnem.
Hendrick Motorsports<#vigyor2>#vigyor2>.
A csapat 22 év alatt 2239 autót indított el Cup versenyen. 149-szer nyert és 5 bajnoki címet szerzett.
Johnson tavaly 52 pontos hátránnyal, a 2. helyen érkezett Homestead-be Stewarttal szemben. A 32. helyrõl indulhatott és egy deffektnek köszönhetõen a 40. helyen végzett. Ötödik lett a bajnokságban.
Johnson az eddigi 29 Chase-es versenyébõl 7-szer nyert és 5-ször végzett a top30-on kívül.
A csapat 22 év alatt 2239 autót indított el Cup versenyen. 149-szer nyert és 5 bajnoki címet szerzett.
Johnson tavaly 52 pontos hátránnyal, a 2. helyen érkezett Homestead-be Stewarttal szemben. A 32. helyrõl indulhatott és egy deffektnek köszönhetõen a 40. helyen végzett. Ötödik lett a bajnokságban.
Johnson az eddigi 29 Chase-es versenyébõl 7-szer nyert és 5-ször végzett a top30-on kívül.
Hát srácok holnap kiderül hogy a Hendrick Motorsport 2006-ban bajnokot avat-e. Ugye Gordon sajnos nem lehet de Johnson által a 48-as félig meddig Gordon tulajdonu aut igen. Ugyhogy hajrá Johnson sikerüljön az elsõ cup gyõzelem!!!
Downhill!!
szép pár nagyon. négy napja esküdtek.sok boldogságot nekik.
Ingrid csinos<#finom>#finom>
Ingrid csinos<#finom>#finom>

Eddig a Cup-ban nem nyertek még a pole-ból Phoenix-ben, de valamikor el kell kezdeni. :-)
Egy gyõzelemnek is örülnék😊

viszont csak a 23.helyröl indul...
öö, hát h rajt mikor lesz azt nemtom, már egy ideje köröznek, és mintha felhös is lenne az ég, szóval nem éppen a legideálisabb az idö, de hát ott is november van már.
öö, hát h rajt mikor lesz azt nemtom, már egy ideje köröznek, és mintha felhös is lenne az ég, szóval nem éppen a legideálisabb az idö, de hát ott is november van már.
Jeff Gordon a Terry Labonte számára megrendezett elismerö ünnepségen tart beszédet:

Nah köszi.. Akkor jól tudtam. És most mivan ezzel a Cottal Olvastam az indexen hogy nem tetszik a NASCARosoknak. Ha ennyire ellenzik akkor minek erõltetik? Nem értem.
Downhill!!
Igen, jól tudod. Jelenleg úgy néz ki, hogy a Chevrolet Impala és a Dodge Avenger váltja fel a jelenlegieket, de csak a COT versenyekre. Ebbõl 16 lesz jövõre.
Én ugy tudom hogy a Cot futamokat azzal tolják de lehet nem jól és a sima Mai versenyeket Monte Carloval. Totya Jól tom?
Downhill!!
ezekszerint akkor jövöre még nem minden chevys csapat megy Impalával?:S mert azt irtad h 2007töl mindkettö lesz😊
NASCAR Cup:
1971-1987.: Monte Carlo (1971-es Charlotte-i versenyen mutatták be válaszként a Pontiac Grand Prix-re),
1988-1994.: Lumina,
1995-2006.: (újra) Monte Carlo,
2007-tõl: Monte Carlo és Impala.
A Monte Carlo a NASCAR legsikeresebb márkája: a Cup-ban több, mint 400-szor gyõzött.
Az Impala-t, amely egy afrikai antilopfajról kapta a nevét, 1958-ban kezdték el gyártani. Az 1971-es újratervezésétõl 2000-ig semmit sem változtattak az alvázán. Ekkor leváltotta a Lunina-t és a legnagyobb számban eladott GM-termékké vált.

1971-1987.: Monte Carlo (1971-es Charlotte-i versenyen mutatták be válaszként a Pontiac Grand Prix-re),
1988-1994.: Lumina,
1995-2006.: (újra) Monte Carlo,
2007-tõl: Monte Carlo és Impala.
A Monte Carlo a NASCAR legsikeresebb márkája: a Cup-ban több, mint 400-szor gyõzött.
Az Impala-t, amely egy afrikai antilopfajról kapta a nevét, 1958-ban kezdték el gyártani. Az 1971-es újratervezésétõl 2000-ig semmit sem változtattak az alvázán. Ekkor leváltotta a Lunina-t és a legnagyobb számban eladott GM-termékké vált.

mondjuk ez is olyan idöszak, mint amikor anno a Monte Carlo váltotta a Luminát, majd hozzászokunk. egyébként nem vészes, és az Impala nem kis név a Chevyn belül.
Jaja nekemis jobban tetszett😊
Csak gondoltam idézek egyet😄
Csak gondoltam idézek egyet😄
nekem a Monte Carlo jobban tetszett, bár ez se rossz, csak az a hátsó szárny ne lenne... nagyon bután néz ki, szerintem:S
Nagyonszép😊
Impala Sevi😄
Benzin a Benzinhez,Olaj az Olajhoz,nyugodj békében Monte Carlo!😊
Impala Sevi😄
Benzin a Benzinhez,Olaj az Olajhoz,nyugodj békében Monte Carlo!😊
biztos láttátok már ti is, motorsporton az új Chevyt. Nos a COT(Car of Tomorrow) program keretében jövöre leváltják a Monte Carlot és az Impala lesz helyette, nekem a magam részéröl hiányozni fog a Monte Carlo, a Lumina óta ez az alap Chevy modell ami résztvesz a cup futamokon(Totya! jót tudom?)
nos ime néhány kép a jövöröl:
Jeff Burton és Jimmie Johnson mutatja be az új autót:
Jimmie Johnson rántja le a leplet az új autóról, kicsit mintha meglepödne:
az új autó:

nos ime néhány kép a jövöröl:
Jeff Burton és Jimmie Johnson mutatja be az új autót:
Jimmie Johnson rántja le a leplet az új autóról, kicsit mintha meglepödne:
az új autó: