522
  • Jeff Gordon
    igen ezt én is hallottam,hát majd meglátjuk versenyen hogyan fognak teljesiteni:)
  • Totya000
    Kurt Busch, Ryan Newman, Jack Roush és Ray Evernham is pozitívan nyilatkozott a COT-ról.
  • Jeff Gordon
    hehe:)
    sztem senkinek se tetszik,egyébként ha kicsit áramvonalasabb lenne,és nem lenne azaz undoritó hátsó szárny az autó hátulján,akkor még egész jó is lehetne...
    de akkor az már kb olyan lenne mint a Monte Carlo
  • gordon 24
    Nagyon komnoly!!! Köszönjük!! Neki se tetszik a Cot még egy közös vonás DD.
  • Jeff Gordon
    Jeff Gordon Daytonai interjú (jan 18.)

A négyszeres bajnok a háromnapos tesztnap után volt a média vendége,ahol az Impala SSröl,vagyis a COTról és közelgö apaságáról kérdezték.

Mit gondolsz ez a háromnapos teszt után,hogy látod az esélyeidet?Februárban meglehet a negyedik Daytona 500 gyözelem?
    Ez egy jó teszt volt,a csapatom rengeteg információval rendelkezik,három nap hosszú idö Daytonában.Ideális teszt volt,felmérni az autó karakterét,fogyasztását,gumikopást,öszintén boldog vagyok az új autó eredményével,nagyszerüen teljesitett.Azt kell mondjam a sebességünk nagyon jó volt,bár elég erös ellenszéllel kellett küzdenünk,de semmi okom a panaszra,elégedett vagyok az autóval.

Jeff Burton aggályait fejeztei ki a COTal kapcsolatban,sok aggodalom van a pilótákban az új autót tekintve?
    Igen,mind a pilótáknak,mind a csapatfönököknek vannak aggályaik az új modellt illetöen,úgy szeretnénk menni az autóval,hogy alaposabban fel van készitve,többet tesztelt.A 2008as idényt mindannyian szeretnénk jól megkezdeni,hiszen a NASCARnak az arculata megváltozik egy kicsit ezekkel az autókkal.Ugyanakkor ezaz új autó,egyfajta új kihivás,minden csapatnak meg kell épitenie a saját,és le kell gyöznie ugyanúgy mindenkit,ha a kupát akarja.Viszont idén az új autóval lefutunk 16 versenyt,ez azt jelenti,hogy ezeken a versenyeken kell az autót 2008ra ideálisan hangolni,és bizom benne hogy ezeket a változtatásokat meg tudjuk alkotni.De még igy is nagyon sok idöt igénybe fog venni az átállás,most jelen pillanatban sok COT autót épitünk,hogy minél jobb autót tudjunk felállitani az elsö futamra,viszont sokan nem szeretik ezt az autót,és öszintén mondom,nekem se tetszik.

Neked volt alkalmad tesztelni Montoyával,mit gondolsz,milyen gyorsan tanulja a kanyarokat?
    Véleményem szerint gyorsan tanul,bár a kanyarokban mögöttem volt,tehát nem mellettem vagy elöttem,igy a kanyartechnikájáról nemtudok érdemben nyilatkozni,de egy dolog amit Juanról tudok.Szerintem Ö egy nagyon tehetséges és gyors versenyzö,sokat segithet a Gannassi csapatnak.Szerintem bárki jön ebbe a szériába versenyezni,gyorsan megtanulja az itteni szokást légkört,és úgygondolom Juan nagyszerüen alkalmazkodott.

Gratulálok a közelgö apaságodhoz,ez mennyire változtatja meg az életed,karriered?
    Nem kétséges,nyilván az életemet megváltoztatja.A babát nyárra várjuk,és én mindenképpen szeretnék majd minél több idöt tölteni a kibövült családommal.A gyerek iránt felelösséggel tartozunk,gondoskodnunk kell róla,és ez alkalmanként álmatlan éjszakákkal is járhat,de vállalom ezt a kockázatot.

Fogsz pelenkát cserélni?
    Természetesen.Ugyanakkor én bonyolult szülö leszek úgy lehet,hiszen megint más lenne,ha 21 vagy 22 éves lennék,de már 35 vagyok,mindenesetre nagy boldogsággal tölt el,hogy apa leszek.

Az apád azt mondta,hogy szeretnéd,hogy a gyereked lásson téged versenyezni.
    Erröl beszéltünk már Ingriddel,azt gondolom sok apa büszke lenne arra,hogyha a nézötérröl a fia szurkol neki.Remélem tudok maradni ebben a sportban,ugyan elképzelhetö,hogy a gyerekre is nagyban fog hatni a versenyszellem.

Mesélnél nekünk már gondolatot Benny Parsonsról?
    Az egészben az a legszörnyübb,hogy mindannyian tudtuk,h beteg,de reméltük meggyógyúl és újra a régi lesz,sajnos nem igy történt,azthiszem nyugodt szivvel mondthatom,hogy mindannyiunkat megdöbbentett a halálhire.Benny a NASCAR egyik arca volt,talán a legszilárdabb ember,én senkitöl se hallottam rá rosszat.Nagylelkü személy volt,mindannyiunknak hiányozni fog.

az esetleges nyelvtani hibákért elnézést kérek:)
  • Jeff Gordon
    Jövöhétre igérek egy részletes és hosszú Jeff Gordon interjú magyar forditást,csak most idö hiányában nemtudom leforditani,de remélem jó lesz majd akkor is:)
  • Jeff Gordon
    Szervusz.Örülök h újra itt vagy,már én is várom a szezont,jó lesz újra februártól novemberig nézni a versenyeket.
  • gordon 24
    Hy!!! És elégé örülök ennek én is még egy hónap és aztán.........
  • Laffite
    ...el se hiszem, hogy megint elkezdődik végre az idény...
    amúgy egy nagy "Szevasztok" nektek is, újra itt (is) vagyok
  • Jeff Gordon
    Jeff Gordon is elkezdte a felkészülést a februári Daytonára:

• Jeff Gordon
    én bevallom öszintén a Busch szériát nem igazán követtem tavaly.most lehet ki fogsz röhögni,de nekem nem tetszik,hogy a nexteles pilóták mennek ott is és általában rongyá vernek mindenkit.Szerintem sokkal jobb lenne a busch széria hogyha a fiatal nextelbe tartó pilóták küzdenének egymással,én úgy képzelném el a Buscht,mint a nextel széria elöszobáját,lehet emiatt hülyének néztek,de ha megnézitek idén 824pontal nyerte Kevin Harvick a bajnokságot,némi adalék hogy a top10be alig volt nem nexteles versenyzö.hát nekem ez a véleményem
  • gordon 24
    Köszi!!
    Akkor ezért nem emlékeztem rá. Na akkor majd idén figyelem őt is.
  • Totya000
    Johnson 2006-ba 3-szor indult Busch versenyen :

Itt láthatod ezeket.

Összesen 84 Busch rajtja van.
  • gordon 24
    Johnson elég ritkán megy Buschba ugye. Mert mondod hogy idén fog. Tavaly ment futamokon? Csak azért kérdezem mert én egy két verseny kivételével végig néztem a Busch-t is 2006-ban. És nem találkoztam a nevével. Lehet hogy pont rosz versenyeket néztem.
    Egyébként nem is nagyon értem a Hendrick motorsports két bajnok esélyes piótáját ,iért nem használják ki a Busch-t edzésnelk mint a többi nexteles. Mondjuk ha Cot-t 2008-tól bevezetik akkor ez már tárgytalan.
  • Totya000
    Jimmie-nek = Jimmie
  • Totya000
    Jimmie-nek = Jimmie
  • Totya000
    Ő Kyle Busch. 2007-ben nem indul minden versenyen majd a Busch (vagy akármi is legyen majd a főszponzor) szériában. Lowe's festéssel megy majd Las Vegas, Talladega, Daytona, Chicago és Texas kivételével, mert azokon a Delphi lesz a szponzor.

Nem idén indul először a Lowe's #5-tel, már sokszor ment vele. Johnson pedig Lowe's #48-cal állt rajthoz párszor már a Busch Szériában.

Jimmie-nek idén is vezethet néhányszor Busch autót, a #24-et, amelynek szponzorai a Mountain Dew, az Ore-Ida, a Pizza Hut és a Spectracide lesznek. A #24 sem lesz teljes szezonos. Még Casey Mears és Adrian Fernandez próbálkozhat a #24-ben rajta kívül.
  • gordon 24
    Hát igen... Tavaly is hasonló festése volt a Busch Autójának. Mivel Johnson nem buschos a Lowe's meg sokat fizethet igy aztán reklámozni kell.
  • Jeff Gordon
    Kurt Busch autója ilyen lesz idén a Busch széria keretein belül:
    engem emlékeztet vki más autójára:)

• Jeff Gordon
    Jeff Gordon és Dale Earnhardt Jr. a Time Square-en a #8as kocsi társaságában:

• gordon 24
    Igen, elég szép. Csak az a baj hogy elégé összekutyulták, mert ezt pl Dodge alapra rakták fel. Ugyhogy ahhoz hogy chevy legyen a festést átkell tenni egy chevy-re. Magyarúl csinálni kell egy "uj Mearst" a Játékba és akkor lesz chevy.Persze ha az embert nem zavarja hogy dodge jel van mellette akkor nem gond..
  • Jeff Gordon
    köszi szépen
    wow.nagyon szép.azthiszem elöszedem újra ezt a játékot.
    húha,nagyon tetszik:)
    bár nálam a DuPont 24 a király:D

abból is ez a fajta.
  • gordon 24
    Persze. Igy néz ki a gépezet a Játékban
    2007-es Mears Gép:

• Jeff Gordon
    megtennél nekem egy szivességet? csinálnál róla majd egy képet hogy hogyan néz ki a játékban?

egyébként sztem jó pilóta lehet belöle,jó csapatba került,bármi meglehet,mindenesetre azt már tudom hogy a preseason játékban az egyik helyen az Ö neve fog szerepelni nálam:)
  • gordon 24
    Szép autó!!! Már a játékhoz le is töltöttem. Tetszik Mears Üdv a csapatban!!!
  • Jeff24
    Ez jó:)
  • Jeff Gordon
    2007: NATIONAL GUARD MEARSET TÁMOGATJA

Miközben 2007-ben kezdődik a Nextel széria újabb évadja, a hadsereg (National Guard) sok éve a NASCAR élcsapatának számmitó Hendrick Motorsportsszal (és a GMACkel) fog összefogni, hogy szponzorálja a #25 Chevroletet, amit Casey Mears fog hajtani a NASCAR NEXTEL Cup Seriesben.

Ez egy fantasztikus nap a csapatunk életében, mondta Rick Hendrick, Hendrick Motorsports tulajdonosa. Nagy kihivás egy új szponzort üdvözölni egy csapatban, de úgyérzem nem lesz gond a National Guard és a GMAC között.Ez a két hihetetlen szponzor adja majd ki a #25 Chevy idei arculatát.

A The National Guard várja, hogy csatlakozhasson a #25 Hendrick Motorsports csapathoz, mondta Colonel (ezredes) Mike Jones, a hadsereg National Guard Strength Maintenance Divisionjének a főnöke. A NASCAR toborzásunknak egy létfontosságú eleme, és hisszük hogy ezaz új kapcsolat tovább növeli majd a részvételünket a sportban.

GMAC kapcsolata Hendrick Motorsportsszal a leghosszabb és legsikeresebb szponzor-csapat-kapcsolatok egyike a NASCARban.A vállalat 1993-ban csatlakozott Hendrickhez és azóta számtalan futamgyözelmet tudhatnak magukénak.

GMAC továbbra is elhivatott támogatója a Hendrick Motorsportsnak és NASCARnak, mondta Barbara Stokel, GMAC alelnöke.A National Guarddal és Casey Mearsel szeretnénk egy új #25ös Chevy képet megalkotni.

A piros, fehér és kék #25 Chevy elsö nyilvános megjelenése Jan. 7én lesz.A megállapodás pénzügyi részleteit nem fedték fel.

A GMACról

GMAC van egy globális pénzügyi szolgáltató vállalat a gépkocsipénzügyben, lakás jelzálogban, biztosításban és kereskedelmi pénzügyi üzletekben működik hozzávetőleg 40 országban. Több mint 300 milliárd dollárra becsült vállalat a 2005-ös nettó bevételeiben körülbelül 2,4 milliárd dollárt kaszirozott.

A National Guardról

A The National Guard az Egyesült Államok Fegyveres alakulatának legöregebb összetevője és a nemzet egyik legöregebb intézménye. A The National Guard működik mind az 50 államban.

A HMröl

1984ben alapitotta Rick Hendrick.A csapatot jelenleg Kyle Busch, Jeff Gordon, Jimmie Johnson és Casey Mears alkotják. A Cupban Chevrolet márkával versenyeznek. A központ Concordban, North Carolina államban vvan, ahol a vállalat alkalmaz 500 embert és emellett büszkén szolgálja a világ legtiszteltebb márkái közül több mint 30-nak a támogatását.
  • gordon 24
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!
  • Jeff24
    Aha félig:D
  • Jeff Gordon
    off:jól néz ki ezaz új avatvarod:)
    te csináltad?
  • Jeff Gordon
    jah.hmm,nembaj:)
    ezeket lehet desktop háttérképként is kezelni
  • BJB
    Megkaptam.Jók a képek. A 2. az már megvolt.
  • Jeff Gordon
    küldtem neked két képet,sry, de amit kérdeztél privátban annak azaz igazi mérete ahogy fel van töltve:S
  • BJB
    Gordon és Johnson fan vagyok.
  • Jeff Gordon
    szerencsétlen:D én azért sajnálom,bár tavaly azért kicsit más volt,mert ha Tonyval lett volna vmi akkor Ö a bajnok:) hát az lett volna még a nagy meglepetés,bár tavaly 5x nyert.karrierje során összesen 10x abból 3x itt. de lehet h rosszak a forrásaim,majd ezzel kapcsolatban megerösitést kérek!
  • Jeff24
    Biffle állandóan itt nyer:)
    Ilyenkor persze h nem foglalkoznak vele:)
  • Jeff Gordon
    ez kevéssé valószínü:D
    elég nehéz nem észrevenni:D
  • Jeff Gordon
    nemtörtént semmise. Ismétlés a tudás apja/anyja stb.
    egyébként én is gratulálok a bajnoknak és futamgyöztesnek is.Mindketten megérdemelten nyertek,csak kicsit más kaliberben:)
  • Jeff24
    Nembaj hátha valaki nemlátja a másikat
  • Jeff24
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH:D
    Elnézést:D