522
-
#322 igen,ez a kép már valóban volt, én szurtam be reggel:) -
Totya000 #321 Most tényleg beszúrtad ugyanazt a képet ugyanarról az oldalról mégegyszer? :-) -
Jeff24 #320 -
Totya000 #319 Ebből csak Harvick top5-jét találtam el. :-)
Gratulálok a bajnoknak! -
#318 Szia! akkor ezekszerint te Johnson fan vagy? -
-
#316 grt Jimmie! már nagyon ráfért ez a bajnoki cim!
Ö a harmadik a Hendrick Teamböl,aki bajnoki cimet szerzett:)
-
#315 Igy van!!! a 2006-os Bajnok Jimmie Johnson!!!! -
BJB #314 JIMMIE JOHNSON A BAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!! -
#313 sok boldogságot nekik.
köszi a képeket! -
Jeff24 #312 -
Jeff24 #311
-
#310 hát akiknek én szurkoltam, bármely szériában is legyen, egyikse lett bajnok:) -
#309 igen, az nemárt:D
hátha ez bejön, akkor vendégem vagy egy sörre:D
sztem képtelenség:) de van rá esély. kiváncsian várom a versenyt:) -
#308 Ne légy ilyen gonosz... Jobb lenne ha mind a top 10 be lenne . Akkor lenne bazi izgalmas. -
Totya000 #307 Attól még lehet valaki nagy versenyző, mert nem nyer bajnoki címet. Mark Martin négyszer vol 2. év végén és 12-szer végzett a top5-ben a bajnokságban.
Johnson balesetet fog szenvedni és top30-on kívül végez majd.
Kenseth is top15-ön kívül fejezi be, akárcsak Hamlin, aki még a top20-ba sem fog bekerülni.
Junior is csak a 10. hely környékén végez és az kevés lesz neki.
Harvick pedig hoz egy top5-öt és megnyeri a bajnokságot.
Na, ezt majd visszaolvasom a verseny után... :-) -
#306 Ja de ezeknek nem drukkoltam.. Akinek én drukolok csak Everts hozta a formát. A többiek mind buktak idén. -
#305 és Sebastien Loeb is megnyerte a WRC-t:D -
Totya000 #304 Tiger Woods megnyerte a 2006-os PGA Championship-et és Pljuscsenko is nyert az idei téli olimpián. :-) -
#303 se Gordon...
borzalmas év.
bár én inkább az amerikai Haydennek szurkoltam:S -
#302 hát igen, és mindháromszor volt esélye megnyerni az utolsó futamon, és mindháromszor elveszitené? jó igen van rá esély, de eléggé pechesnek kellene ahhoz lennie, hogy ezt is elbukja.
télleg akkor már megkérdem, hogy te kit vársz a nextel kupa gyözetese cimre? -
Totya000 #301 Mondjuk jövőre. Eddig mindhárom Chase-be bejutott. -
#300 Igy legyen..
Idén se Sumi se Rossi nem nyert.. Valaki nyerjen má mert megörülök.... -
#299 ebböl Gordon egymaga négyet vállalt, és azthiszem egy elsöség Terry Labonte névehez kötödik:) -
#298 szerintem ezt most megnyeri, ha ezt is elvesziti, akkor nemtudom mikor nyerhet újra, ez ilyen ajtó-ablak helyzet,madjnem. -
#297 Jó ok... +s..
Holnap megtörik a Johnson átok meglátod. -
Totya000 #296 Hendrick Motorsports.
A csapat 22 év alatt 2239 autót indított el Cup versenyen. 149-szer nyert és 5 bajnoki címet szerzett.
Johnson tavaly 52 pontos hátránnyal, a 2. helyen érkezett Homestead-be Stewarttal szemben. A 32. helyről indulhatott és egy deffektnek köszönhetően a 40. helyen végzett. Ötödik lett a bajnokságban.
Johnson az eddigi 29 Chase-es versenyéből 7-szer nyert és 5-ször végzett a top30-on kívül. -
#295 Hát srácok holnap kiderül hogy a Hendrick Motorsport 2006-ban bajnokot avat-e. Ugye Gordon sajnos nem lehet de Johnson által a 48-as félig meddig Gordon tulajdonu aut igen. Ugyhogy hajrá Johnson sikerüljön az első cup győzelem!!! -
#294 szép pár nagyon. négy napja esküdtek.sok boldogságot nekik.
Ingrid csinos -
Jeff24 #293 -
#292 hát ezt nemtudtam, de jól mondod, itt az ideje:) -
Totya000 #291 Eddig a Cup-ban nem nyertek még a pole-ból Phoenix-ben, de valamikor el kell kezdeni. :-) -
Jeff24 #290 Egy győzelemnek is örülnék:) -
#289 Go for Five, csak már szinte nulla az esély rá:( -
Jeff24 #288
-
#287 -
#286 -
#285 viszont csak a 23.helyröl indul...
öö, hát h rajt mikor lesz azt nemtom, már egy ideje köröznek, és mintha felhös is lenne az ég, szóval nem éppen a legideálisabb az idö, de hát ott is november van már. -
#284 most a szokásos festéssel megy:
gyönyörü ezaz autó:) -
#283 Jeff Gordon a Terry Labonte számára megrendezett elismerö ünnepségen tart beszédet: