522
-
#242 Ahogy most állunk simán előfordulhat. Fölleg ha segitő szándékkal fure küldjük egymást.
Itt nem az a lényeg hogy egy rádio meg ilyesmi. Johnson nyerni akart Vickers nek semmi esélyes semmire mindent meg kellett volna tennie azért hogy a Hendrick Csapatnak az a pilotája győzön aki esélyes a cupra. Ez egy szemét huzás volt független attól hogy szándékos vagy véletlen volt. -
#241 nyilván nem szándékos volt. ez teljesen igaz. de akkor is, végülis igazad is lehet: Johnson magának kereste. igy megette amit fözött, várhatott volna még a kivágással, lett volna még rá lehetösége... -
#240 igazad van. igazából nem is értem, hogy miért pont mindig nála szurják el a kerékcserét, a motorbeállitásokat, de vmi hihetetlen peche van az elmúlt két versenyen. most néztem a közvetitést: legutolsó 7 versenyén 5top5je volt. szóval nem lehet azt mondani h nemtesz meg mindent, és mégis ilyen hülye hibák hátráltatják. néha nemértem Rick Hendricket se, hogy miért nem cserélteti le azokat az embereket akik kiélezett helyzetekben sokat hibáznak. egyedül Gordon nemtudja megnyerni a bajnokságot, szükség lesz a pit-teamre is... de még igy is Jeff áll legjobban a Hendrick pilóták közül:
Gordon: 7.
Johnson: 8.
Busch: 10.
no comment...
azért az nagyon csúnya lenne, hogyha a három hendrick pilóta 8-9-10 lenne a szezon végén. -
#239 Na akkor itt beszéljük ezt meg
Ez ategnapi nap szörnyü volt.
Gordon ááááááá mennyin mullot fél méteren sem. amikor már láttam a füstöt mondom ennyi aztán be is jött. A francba. Ja de ezt megint a csodálatossan gyors szerelő gárdának köszönheti. Akármikor bemegy a pitbe mindig 4-5 helyet veszit olyan béna az a csapat hogy az már szörbyű. Gordonnak szerelő csapatot és Chiefet kellene cserélnie meg autót hihetetlen hogy se Jhonsonnak se Vickersnek se Labontenak se Buschnak nem megy szét mindig a gordoné mi a franc van abba a csaptba?
Szar az egész ugy ahogy van. Az sg meg pocsék. Van szavazás régi vs uj design között -
Totya000 #238 Közös rádión volt Jimmie és Vickers. Együtt tevelték ki és ez benne van a pakliban. Jimmie mondhatta volna, hogy Chase van, második hely jó lesz. Örülök, hogy nem elég a msáodik hely a NASCAR-ban senkinek, de megtehette volna. -
#237 akkor sem volt ez egy fair gyözelem Briantöl,gondolom Jimmievel azóta már beszéltek. és a legnagyobb irónia benne: hogy Ö nem chase-es, mig Jimmie csapattársa igen... -
#236 Gordon vezeti a mezönyt:
az arcára rá van irva a csalódottság:
itt még Jr. vezet Vickersék elött:
Vickers örül:
-
#235 hát eléggé bután nézett ki a dolog. végülis Jr. a nagy vesztes szerintem. lehet megnyerte volna, viszont igy lemaradtunk egy jó kis finishröl -
Jeff24 #234 Gondolom ő sem így akarta. -
#233 hát nem számitottam erre. amikor kivágott Johnson akkor már azthittem h lehajrázza Jr.t erre jött a dráma, kitette Vickers mindkettöjüket... nézd Gordon szemszögéböl ez azért nem olyan rossz... (az a legfontosabb:D) -
#232 Egy gyönyörü szép csapatmunkát láttunk... Grat Vickers.... -
Jeff24 #231 Na hogy teccett a vége? -
Jeff24 #230 Nekem sincs bajom vele de jobblenne ha a pályán dőlnének el ezek a dolgok és nem így:) -
#229 Burton gondba került... igy "csak" 153pt lesz a hátránya Jeffnek a másik Jeffel szemben:)
hát nem kivántam ezt Burtonnek, de legalább igy még marad esély a maradék hat futamra. -
Jeff24 #228 Igen sajnos:( -
#227 na ez egy szuper nap, sajnos Jeffnek nemjött össze, de valahogy éreztem a futam közben, iszonyat jól ment és megvolt az a rossz érzésem, h megint pechje lesz, sajnos igy is lett... -
Jeff24 #226 Há jóhogy:) -
#225 :DDDD
nembaj, de ötletes nem? -
#224 áhhh, most esett le mi az a drájv for fájv:D -
#223 eddig nem, de mostmár igen:) -
Jeff24 #222 Ezt hallottad?:) -
#221 de nagyon jó. igazán találó, és teljes mértékben igaz, már csak meg kell lennie:) -
Jeff24 #220 ez a mondatom ez nagyon híres lett:D
Drájv for FÁJV:D -
#219 és remélem idén meglesz az a bizonyos Fájv:D -
Jeff24 #218 NEXTEL Cup Championships
* 2001 Jeff Gordon
* 1998 Jeff Gordon
* 1997 Jeff Gordon
* 1996 Terry Labonte
* 1995 Jeff Gordon
Busch Series Championships
* 2003 Brian Vickers
Truck Series Championships
* 2001 Jack Sprague
* 1999 Jack Sprague
* 1997 Jack Sprague
Csak,hogy legyen itt is valami:) -
#217 hát tudod ez úgy van, hogy ez nem egy chat és nem lehet állandóan irogatni-de ha van egy jó témád, amiröl lehet vitázni, akkor parancsolj! én mindenképp reagálok rá:) -
Jeff24 #216 Namivan ide nem ír senki?:) -
#215 Jeff Gordoné a pole. ha jól tudom akkor három Hendrickes indult idén az élröl: Kyle biztosan, szerintem Jimmie is és most végre Jeff is. kiváncsi leszek a versenyre.
-
#214 mért nem Huan Pábló? Vagy Hjulett Pákárd? -
#213 :D:D
ja értem, azért furcsáltam hogy HP monogrammal én csak egy embert ismerek:S -
Totya000 #212 JP-re gondolt, de ChevyG pár hete össze-vissza nyomogatja a billentyűzetet. :-) -
#211 HP?
megmondom az öszintét nekem most nem ugrik be hogy kire gondolsz, ezzel a monogrammal mindig a SCOOTER együttes frontemberére asszociálok, sry:) -
#210 kezdem birni ezt a HP srácot -
Totya000 #209 Egy top csapat a Nextel Cup-ban kb. 15-20 millió dolláros éves költségvetéssel gazdálkodik. A Toyota-tól néhány csapat ezért tart, ugyanis félő, hogy 50 milliót is áldoznak majd egy-egy autóra. Erre kell majd egy korlátozás. -
#208 hát a legtöbbet ki más mint a Toyota költi el évente, és olyan 400millió dollárra becsülik a költségvetésüket. hát ebböl nemtom hány Cup csapat jönne ki... tényleg mennyi lehet úgy egy teamnek a költségvetése?
igen, hát ök futnak 18versenyt, nascarosok meg 36ot.
egyébként Montoya lenyilatkozta hogy NASCARban jobb versenyek vannak mint f1ben, pedig még nem is ment élesben. de egyetértek vele... -
Totya000 #207 Azt hiszem, hogy egy top F1-es csapat éves költségvetéséből kb. 18-20 top Cup csapat jönne ki. Ráadásul fele annyi versenyt is futnak. -
#206 nemlehet hogy ebben már a reklámokból származó bevétele is benne van? -
#205 érdekes. hát az 79millió azért az nemrossz. bár azt kell mondani hogy aprópénz ahhoz képest amit az f1esek kapnak egy évben. ha jól tudom MS évente keres ilyesféle pénzt, mig Jeff ezt durván 12év alatt hozta össze, hát NO COMMENT... -
Totya000 #204 Itt van a Guinness rekord a legnagyobb pénzkeresetet illetően a NASCAR-ban. -
Totya000 #203 Na, ez érdekes. A nascar.com 2000-re 3.701.790-et ír, míg a racing-referenceracing-reference 4.918.886-ot. Az awardok pénzdíjai és az egyéb bónuszok pénzek adhatják a különbséget, de még nézelődök. Köszi!