905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
#62 ez nem jó.
Miért ez a nagy csuszás?
peddig vártam a november végét.
Ugylátszik ez tényleg nem az én évem. -
#61 o( -
Dodo55 #60 -
#59 Ezt válaszolta nekem az NTEC:
"Kedves Gábor !
Az Ön által keresett szoftver magyarországi megjelenése 2007. első
negyedévére tehető !
A franciaországi megjelenés valamivel előbbre tehető, de mivel francia
a fejlesztő cég ez
érthető is.
Üdvözlettel:
Édes Gábor
GameSupport"
-
#58 Eléggé feljavították a Nationst:D nekem alapból is tetszett, de így még jobb lesz. amúgy még az american érdkelene nagyon hogy mit csináltak benne, de arra még várnom kell... -
#57 Na és még egy:D -
#56 még egy -
#55 Itt egy videó -
#54 Itt egy videó a bétáról. a gyerek nem valami jól játszik, de látható "pár" új elem a pályán:D -
#53 köszi:) -
Dodo55 #52 Nemrég 1000-et.
A regisztrációt már lezárták, én sajnos lemaradtam, későn tudtam meg.
De nemsokára lesz 4000 új beta tesztelő, úgyhogy valószínüleg megnyitják újra a regisztrációt. -
#51 most olvastam, hogy összesen 150 db béta kulcsot osztot ki a nadeo -
#50 a bétához hogyan lehetne hozzá jutni?
remélem sok ismerösöm megveszi, hogy újra mehesen aszerverem :) -
#49 nov. 23. -
#48 Mikor jelenik meg? -
#47 kipróbáltam a bétát, november 9.-ig még használhatom.
nagyon tetszik nekem :D
rengeteg olyan dolog van benne amiket a képeken nem lehet észrevenni;)
és a bétában a 9 környezetből csak 1 van benne, de az is nagyon jól ki van egészítve rengeteg új elemmel;) -
#46 téged nem érdekel az ezsgé! -
#45 A képek/filmek készítői ide és ide töltötték fel saját fájlaikat -
#44 Van youtube-on is pár. kiválasztottam ezt az 5perceset -
#43 2 új videó!!! -
#42 képek
infó -
#41 akkor félre értetem, mert nekem ug yrémlet hogy ez az össze TM részt foglaja egybe, csak lesz benne rengeteg plusz dolog, és a TMN ugyan ugy marad az ingyenes verzió. -
#40 Nem kiegészítő lesz, hanem teljesen új játék. -
#39 vajon az új kiegészitők inngyen letölthetök lesznek a nationhoz?
vagy hogy lesz vajon megoldva ha megveszem a játékot, és az új kiegészitökel szerkesztek mapot, az másoknál hogy fog megjeleni? -
#38 új kép -
#37 Igen, erre gondoltam. -
#36 erre gondolsz? Ez a hivatalos oldal;) -
#35 TMX-en van link a united-hez. -
#34 új TMU kép, nem tűnik fakenak -
#33 Eddigieken az volt, és ezen is az lesz. -
#32 Bocs elírtam: TMS -
#31 TMU a CD Galaxisban 4990 ft.
Amúgy remélem nem StarForce védelem lesz rajta, mivel asszem az eddigieken az volt vagy nem? -
#30 szerintem azért annyi nem lesz, TMO-t mostmár 2000forintért lehet kapni, TMS nem tudom most mennyibe kerül, de szerintem 6000 körül van már. -
#29 Azon gondolkoztam, hogy az ára mennyi lesz? A szokásos 12000 ft? Csak mert ugye 3 játék... -
#28 Mindegy. Akkor is nagyon jó játék lesz, az biztos! -
#27 másrészt ha megnézed ezt a képet, láthatod hogy a régi környezetek vannak listázva, szóval nem lesz új rész, csak új pályaelemek lesznek pluszba -
#26 Nem tudom hol hallottál te ilyet, de biztos nem a Nadeótól, egyébként ha új rész is lesz benne, akkor lehet a Planet lesz az. -
#25 Amúgy remélem, hogy pl az Originalt azért feljavítják, mert azzal a grafikával ma már nem lehet eladni játékot, főleg, hogy lassan jön a DirectX 10. -
#24 Én úgy tudom, a pakkban lesz egy teljesen új rész is. Az eddigi részek az extrák. Így nyugodtan elkérhetnek 12000 forintot, mint az új játékoknál. -
#23 probald + eladni meg most gyorsba, es mikor kijon az uj, megveszed azt, csak egy tipp ;)