905
  • gabi89
    Ezt most mért nekem írtad??
  • Tobacco
    Sajnos adódót egy kis gond, ez abból adódik, hogy a hamachi egyszerre 16 belépést kezel le. És aki belépet egyszer ,és nem aktív az foglalja a helyet másoktól. Ezért folyamatosan törölve lesznek azok akik nem aktívak. És ha újra szeretnétek játszani megint be kell lépni a szervere. A másik nagy probléma, hogy elfelejtitek meg patchelni a játékot.
    Csak patchel játékkal lehetséges a kapcsolódás a szerverhez, ezért kérlek patchaljétek meg.
  • gabi89
    Voltam most este Macika extreme szerverén
    itt egy map a szerverről nagyon durva
  • Dodo55
    Frissíts.
    Ha meg rld van meg akkor meg vedd meg vagy szerezd be az unleased-et.
  • Wanille
    na, amíg erretéved vki meek tmnezni
  • Wanille
    ha vki tud segíccsen plz, nem tok belépni a serverre, azt írja hogy:"your exe have dont match the server version" vagy mi
  • gabi89
    Hamacin nyomjátok ??
    Ha igen mi a szerver neve.(mostanában nem jártam erre...bocsi,hogy nem vagyok képbe)
  • Dodo55
    Majd jövök én is asszem.
  • Tobacco
    meg még elöte jó páran :)
    8 an voltunk egyszere :) és az már nem is rossz egy ilyen nehezen elérhető szerverel. Meg sajnos sok ismerösnek gondja vana tört játékal :(
  • SkyLinEXX
    5 en?
  • Tobacco
    Ma este már egész sokan össze jötünk :D
  • SkyLinEXX
    Legújjab pályám(stadiumos) a Backjump
  • Guer
    thx mostmár müxik a regem

ja amugy én arra a barnás cuccra gondoltam amire feketével van irva egy-két szöveg azt nehézkes elolvasni kijelölés nélkül :)
  • Tobacco
    Nagyon csinos map

Hogy lehet igy átcserálni a texturákat?
  • Tobacco
    OFF:
    Guer nem tudom mi volt a gondod a regisztrácioval?

Guer regisztráció dátuma: péntek 05 január 2007 - 11:28:15

Az oldal világos háttérel van.

ON: Holnap Január 6-án 16-órától.
  • Guer
    sajna nekem nem sikerült regelni pedig próbáltam
    lehet kikéne hagyjad a reget ugy legalább többen látnák az oldalt
    ja és egy tanács :) ha sötét hátteret választaszz akkor a szövege vmi világos szinű legyen hogy el lehessen olvasni ...
  • Tobacco
    Igen bent lesz.

Most élesztem újra a régi tmn-es honlapot. ott mindig ki lesz irva mikor lesz szerver.

megadom a cimet: http://tmme.extra.hu
  • Guer
    oké
    ha lesztek jövök szívesen...
    bár ez a hamachis izét még nem ismerem most felraktam és beléptem a serveretekre innentöl kezdve gondolom lanba már benn lessz a játékon belül (persze ha majd él a server)
  • Tobacco
    Guer, most kicsit pihen a szerver, mert mapokat kell válogatni meg késziteni, és sokaknak a napokban van vizsgája. legközelebb szombaton lesz szerver kb 17 órátol.
    Stadion, és round mode 30 pontig.
  • Guer
    mér?
    legjobb...
  • SkyLinEXX
    Én már voltam 1x fenn csak nem szeretem a stadionos pályákat(vagyis nem a kedvencem)ezér nem sokáig voltam!
  • Guer
    mikor szoktatok fennt lenni?
  • Tobacco
    saját maphoz tudsz saját zenét berakni, de a legjobb ha lehalkitod a zenét és elinditasz winampal valami kedvedre valot :D:ÉD
  • zolo
    A játékba lehet zenét berakni?Mert ami gyári van, azok egy pár perc után megunhatók...Sztem a Sunrise zenéje sokkal jobb volt.
  • ngcsnet
    avagy a dokumentumok/trackmania united rc3/tracks/challenges/downloaded
  • SkyLinEXX
    nah macika itt a link
  • Tobacco
    M-EXTREM szerver volt macika/EXTREM hamachival elérhető.
    Szerver név: M-EXTREM
    jelszó: tmuumt
  • SkyLinEXX
    a legújjab pályám:) jah és lécci írjatok az award ba!
    http://united.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=70340#auto
    kép a pályáról:
  • Tobacco
    C:\Program Files\TrackMania United\GameData\Tracks\Campaigns\Nadeo\United\Race\Stadium\Downloads
  • gabi89
    Hova kell bemásolni pontosan??
  • Tobacco
    Az első TMU-s mapom
  • Tobacco
    na csináltam kis homok buckákat, de se a peros fekete elem kombináciot, se az emelkedő piros elemeket nem tudom lerakni.
  • Tobacco
    már megvan a megoldás :) nem a játék mappájába menti.
  • Tobacco
    köszi megprobálom.
    Viszont ami nagyop probléma most, hogy az elkészitet mapot le mentem, és a játék meg is találja visszont felforgathatom az egész vinyot nincs ott a file amit ahova lementetem.
    Ez a törés miat van?
  • SkyLinEXX
    én tudom!nah csinálsz egy homokos dombot és aztán a piros ból átcsinálod feketére ott van a feketéknél kanyarosan is lehet meg egyenesen is és akkor a domb oldalára rakod a feketéket és kész!
  • Tobacco
    megtudnátok mondani, hogy a salakos részhez tartozo fekete szélel jelölt elemeket ,hogyan lehet map épitésnél felhasználni?
  • SkyLinEXX
    aki megnézi az 1 jót röhöghet!
  • SkyLinEXX
    sikerült:D:D:D:D Replay
  • SkyLinEXX
    elírtam Platform C4
  • SkyLinEXX
    jó neked czky!legalább eljutottál odáig én még a Platform C3 nál tartok!nem tom megcsinni!jah és az lenne a kérdésem hogy mér nincs intró a tm united ben?