905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
#383 Ezt most mért nekem írtad?? -
#382 Sajnos adódót egy kis gond, ez abból adódik, hogy a hamachi egyszerre 16 belépést kezel le. És aki belépet egyszer ,és nem aktív az foglalja a helyet másoktól. Ezért folyamatosan törölve lesznek azok akik nem aktívak. És ha újra szeretnétek játszani megint be kell lépni a szervere. A másik nagy probléma, hogy elfelejtitek meg patchelni a játékot.
Csak patchel játékkal lehetséges a kapcsolódás a szerverhez, ezért kérlek patchaljétek meg.
-
#381 Voltam most este Macika extreme szerverén
itt egy map a szerverről nagyon durva -
Dodo55 #380 Frissíts.
Ha meg rld van meg akkor meg vedd meg vagy szerezd be az unleased-et. -
Wanille #379 na, amíg erretéved vki meek tmnezni -
Wanille #378 ha vki tud segíccsen plz, nem tok belépni a serverre, azt írja hogy:"your exe have dont match the server version" vagy mi -
#377 Hamacin nyomjátok ??
Ha igen mi a szerver neve.(mostanában nem jártam erre...bocsi,hogy nem vagyok képbe) -
Dodo55 #376 Majd jövök én is asszem. -
#375 meg még elöte jó páran :)
8 an voltunk egyszere :) és az már nem is rossz egy ilyen nehezen elérhető szerverel. Meg sajnos sok ismerösnek gondja vana tört játékal :( -
SkyLinEXX #374 5 en? -
#373 Ma este már egész sokan össze jötünk :D
-
SkyLinEXX #372 Legújjab pályám(stadiumos) a Backjump -
#371 thx mostmár müxik a regem
ja amugy én arra a barnás cuccra gondoltam amire feketével van irva egy-két szöveg azt nehézkes elolvasni kijelölés nélkül :) -
#370 Nagyon csinos map
Hogy lehet igy átcserálni a texturákat? -
#369 OFF:
Guer nem tudom mi volt a gondod a regisztrácioval?
Guer regisztráció dátuma: péntek 05 január 2007 - 11:28:15
Az oldal világos háttérel van.
ON: Holnap Január 6-án 16-órától. -
#368 sajna nekem nem sikerült regelni pedig próbáltam
lehet kikéne hagyjad a reget ugy legalább többen látnák az oldalt
ja és egy tanács :) ha sötét hátteret választaszz akkor a szövege vmi világos szinű legyen hogy el lehessen olvasni ... -
#367 Igen bent lesz.
Most élesztem újra a régi tmn-es honlapot. ott mindig ki lesz irva mikor lesz szerver.
megadom a cimet: http://tmme.extra.hu -
#366 oké
ha lesztek jövök szívesen...
bár ez a hamachis izét még nem ismerem most felraktam és beléptem a serveretekre innentöl kezdve gondolom lanba már benn lessz a játékon belül (persze ha majd él a server) -
#365 Guer, most kicsit pihen a szerver, mert mapokat kell válogatni meg késziteni, és sokaknak a napokban van vizsgája. legközelebb szombaton lesz szerver kb 17 órátol.
Stadion, és round mode 30 pontig. -
#364 mér?
legjobb... -
SkyLinEXX #363 Én már voltam 1x fenn csak nem szeretem a stadionos pályákat(vagyis nem a kedvencem)ezér nem sokáig voltam! -
#362 mikor szoktatok fennt lenni? -
#361 saját maphoz tudsz saját zenét berakni, de a legjobb ha lehalkitod a zenét és elinditasz winampal valami kedvedre valot :D:ÉD -
#360 A játékba lehet zenét berakni?Mert ami gyári van, azok egy pár perc után megunhatók...Sztem a Sunrise zenéje sokkal jobb volt. -
#359 avagy a dokumentumok/trackmania united rc3/tracks/challenges/downloaded -
SkyLinEXX #358 nah macika itt a link -
#357 M-EXTREM szerver volt macika/EXTREM hamachival elérhető.
Szerver név: M-EXTREM
jelszó: tmuumt -
SkyLinEXX #356 a legújjab pályám:) jah és lécci írjatok az award ba!
http://united.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=70340#auto
kép a pályáról:
-
#355 C:\Program Files\TrackMania United\GameData\Tracks\Campaigns\Nadeo\United\Race\Stadium\Downloads -
#354 Hova kell bemásolni pontosan?? -
#353 Az első TMU-s mapom -
#352 na csináltam kis homok buckákat, de se a peros fekete elem kombináciot, se az emelkedő piros elemeket nem tudom lerakni.
-
#351 már megvan a megoldás :) nem a játék mappájába menti. -
#350 köszi megprobálom.
Viszont ami nagyop probléma most, hogy az elkészitet mapot le mentem, és a játék meg is találja visszont felforgathatom az egész vinyot nincs ott a file amit ahova lementetem.
Ez a törés miat van? -
SkyLinEXX #349 én tudom!nah csinálsz egy homokos dombot és aztán a piros ból átcsinálod feketére ott van a feketéknél kanyarosan is lehet meg egyenesen is és akkor a domb oldalára rakod a feketéket és kész! -
#348 megtudnátok mondani, hogy a salakos részhez tartozo fekete szélel jelölt elemeket ,hogyan lehet map épitésnél felhasználni? -
SkyLinEXX #347 aki megnézi az 1 jót röhöghet! -
SkyLinEXX #346 sikerült:D:D:D:D Replay -
SkyLinEXX #345 elírtam Platform C4 -
SkyLinEXX #344 jó neked czky!legalább eljutottál odáig én még a Platform C3 nál tartok!nem tom megcsinni!jah és az lenne a kérdésem hogy mér nincs intró a tm united ben?