TrackMania United + Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég 1000-et.
A regisztrációt már lezárták, én sajnos lemaradtam, késõn tudtam meg.
De nemsokára lesz 4000 új beta tesztelõ, úgyhogy valószínüleg megnyitják újra a regisztrációt.
Tobacco
most olvastam, hogy összesen 150 db béta kulcsot osztot ki a nadeo

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Tobacco
a bétához hogyan lehetne hozzá jutni?
remélem sok ismerösöm megveszi, hogy újra mehesen aszerverem 😊

ngcsnet
nov. 23.

[HUN]FaTaL
Mikor jelenik meg?

http://goo.gl/gd6Zi5

ngcsnet
kipróbáltam a bétát, november 9.-ig még használhatom.

nagyon tetszik nekem 😄
rengeteg olyan dolog van benne amiket a képeken nem lehet észrevenni😉

és a bétában a 9 környezetbõl csak 1 van benne, de az is nagyon jól ki van egészítve rengeteg új elemmel😉

bazs1
téged nem érdekel az ezsgé!

ngcsnet
A képek/filmek készítõi ide és ide töltötték fel saját fájlaikat

bazs1
Van youtube-on is pár. kiválasztottam ezt az 5perceset

ngcsnet
ngcsnet
Tobacco
akkor félre értetem, mert nekem ug yrémlet hogy ez az össze TM részt foglaja egybe, csak lesz benne rengeteg plusz dolog, és a TMN ugyan ugy marad az ingyenes verzió.

arpad vezer
Nem kiegészítõ lesz, hanem teljesen új játék.

Árpádvezér

Tobacco
vajon az új kiegészitõk inngyen letölthetök lesznek a nationhoz?
vagy hogy lesz vajon megoldva ha megveszem a játékot, és az új kiegészitökel szerkesztek mapot, az másoknál hogy fog megjeleni?

ngcsnet
nearo
Igen, erre gondoltam.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ngcsnet
erre gondolsz? Ez a hivatalos oldal😉

nearo
TMX-en van link a united-hez.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ngcsnet
Eddigieken az volt, és ezen is az lesz.

arpad vezer
Bocs elírtam: TMS

Árpádvezér

arpad vezer
TMU a CD Galaxisban 4990 ft.

Amúgy remélem nem StarForce védelem lesz rajta, mivel asszem az eddigieken az volt vagy nem?

Árpádvezér

ngcsnet
szerintem azért annyi nem lesz, TMO-t mostmár 2000forintért lehet kapni, TMS nem tudom most mennyibe kerül, de szerintem 6000 körül van már.

arpad vezer
Azon gondolkoztam, hogy az ára mennyi lesz? A szokásos 12000 ft? Csak mert ugye 3 játék...

Árpádvezér

arpad vezer
Mindegy. Akkor is nagyon jó játék lesz, az biztos!

Árpádvezér

ngcsnet
másrészt ha megnézed ezt a képet, láthatod hogy a régi környezetek vannak listázva, szóval nem lesz új rész, csak új pályaelemek lesznek pluszba

ngcsnet
Nem tudom hol hallottál te ilyet, de biztos nem a Nadeótól, egyébként ha új rész is lesz benne, akkor lehet a Planet lesz az.

arpad vezer
Amúgy remélem, hogy pl az Originalt azért feljavítják, mert azzal a grafikával ma már nem lehet eladni játékot, fõleg, hogy lassan jön a DirectX 10.

Árpádvezér

arpad vezer
Én úgy tudom, a pakkban lesz egy teljesen új rész is. Az eddigi részek az extrák. Így nyugodtan elkérhetnek 12000 forintot, mint az új játékoknál.

Árpádvezér

Lammer
probald + eladni meg most gyorsba, es mikor kijon az uj, megveszed azt, csak egy tipp 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ezt a TMU hír topicjába is beírtam, ide is beírom:

Nekem megvan eredetibe a TrackMania és a Sunrise is.
Az lenne a jó, hogy azoknak, akiknek mindkettõ megvan, mint nekem, azoknak ingyenes lenne.
Ez szerintem technikailag megoldható lenne, mert egyéni serial tartozik a TrackMania-hoz és a Sunrise-hoz is, ezért könnyen ellenõrizhetõ lenne, hogy valaki tényleg megvette -e mindkettõt.

Azért mondom ezt, mert nem hiszem, hogy olcsó lenne, és azoknak akik megvették mindkét elõzõ részt, nem biztos, hogy megérné kiadni annyi pénzt az összevonásért, és pár extráért.

Még az is jó lenne, hogy ha ingyenes nem is, de lényegesen olcsóbb lenne azoknak, akiknek megvan mindkettõ elõzõ TM.
ngcsnet
ezt már tudjuk

ngcsnet
2006. Szeptermber 3.
utalás a kiadás dátumára vajon?

ngcsnet

Hmmm...ez mintha valami jelzés lenne, ezen a képen volt rajta 😄

ngcsnet
Ezt a képet nézegetve lehet látni hogy a hátterben ott kuksolnak a rallyból ismert várak, de én új elemeket is látok, amik idáig egyik részben sem voltak benne, szóval kibõvítés is lesz...

Szóval a 3 TM egyesítése lesz.
Remélem ingyenes lesz azoknak, akiknek megvan a TMO+TMS.
ngcsnet
akkor hamis volt a forrás 😄

Istencsászár
E3-nak rég vége 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ngcsnet
"Bizonytalan forrásból az derült ki hogy a TMP-t az E3-on fogják bemutatni<...>"

ngcsnet
bár szvsz jobban örültem volna ha pénzért kínálják, mert akkor nem lenne olyan sok n00b barom, akik csak baromkodni jönnek fel játszani...

Lammer
hatigen, de ha nem erezted ki a mondanivalombol a lenyeget akkor a szadba ragom neked is 😄DD szal STFU mert orulj neki hogy ingyert van... ajandek lonak ne nezd a fogat... 😄DDD

ngcsnet
igen, pont ezért lehetnek problémák, hisz a világon több millió ember tölti le és jáccik vele

Lammer
ne feledd, hogy tok ingyenes!!(most az megint mas dolog, hogy nvidia logo meg mittomen, dehat ingyenes 😉)

ngcsnet
hát ha próbáltátok már a crashdayt akkor bizony inkább TM-hez ragaszkodnátok. én jáccottam crashday-el és minden második multiplayer játéknál kilép valamiféle hibaüzivel. ilyen a trackmanában soha nem volt, és nem is lesz.
a Nadeoban meg lehet bízni!

Atkamon
Igen a Nations valóban nagy 5let! Én most is jáccok vele és nagyon élvezem! Persze van olyan hogy elbaszódik a szerver ami egy kicsit ciki a Nadeo-nak, hogy egy szervert nem tudnak normálisann üzemeltetni, de amúgy nagyon élvezetes gém!

Lammer
jaja, a megannyi fosadek pcs jatekbol egy igazi kis gyongszem es meg a gepigenye sem veszes(nem mintha kene felnem 😄)^^

Istencsászár
Trackmania anno új 5let volt.
Tm Sunrise nem volt rókabõr mivel megannyi ujdonságot tartalmazott szvsz csak a lényegét tekintve volt Tm...
Tm Original-t vehetjük amolyan Tm goldnak... régi jó, új köntösben uj cumokkal.
Tm Nations meg free mivolta miatt és lényegét tekintve ( nemzetek harca ) megint csak kicsit új 5let.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lammer
hehe trackmania az fun...node ez mar sokadik bor style lesz, remelem rosszul erzem skacok...