TrackMania United + Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A regisztrációt már lezárták, én sajnos lemaradtam, késõn tudtam meg.
De nemsokára lesz 4000 új beta tesztelõ, úgyhogy valószínüleg megnyitják újra a regisztrációt.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
remélem sok ismerösöm megveszi, hogy újra mehesen aszerverem 😊
nagyon tetszik nekem 😄
rengeteg olyan dolog van benne amiket a képeken nem lehet észrevenni😉
és a bétában a 9 környezetbõl csak 1 van benne, de az is nagyon jól ki van egészítve rengeteg új elemmel😉
vagy hogy lesz vajon megoldva ha megveszem a játékot, és az új kiegészitökel szerkesztek mapot, az másoknál hogy fog megjeleni?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amúgy remélem nem StarForce védelem lesz rajta, mivel asszem az eddigieken az volt vagy nem?
Árpádvezér
Árpádvezér
Árpádvezér
Árpádvezér
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nekem megvan eredetibe a TrackMania és a Sunrise is.
Az lenne a jó, hogy azoknak, akiknek mindkettõ megvan, mint nekem, azoknak ingyenes lenne.
Ez szerintem technikailag megoldható lenne, mert egyéni serial tartozik a TrackMania-hoz és a Sunrise-hoz is, ezért könnyen ellenõrizhetõ lenne, hogy valaki tényleg megvette -e mindkettõt.
Azért mondom ezt, mert nem hiszem, hogy olcsó lenne, és azoknak akik megvették mindkét elõzõ részt, nem biztos, hogy megérné kiadni annyi pénzt az összevonásért, és pár extráért.
Még az is jó lenne, hogy ha ingyenes nem is, de lényegesen olcsóbb lenne azoknak, akiknek megvan mindkettõ elõzõ TM.
Remélem ingyenes lesz azoknak, akiknek megvan a TMO+TMS.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a Nadeoban meg lehet bízni!
Tm Sunrise nem volt rókabõr mivel megannyi ujdonságot tartalmazott szvsz csak a lényegét tekintve volt Tm...
Tm Original-t vehetjük amolyan Tm goldnak... régi jó, új köntösben uj cumokkal.
Tm Nations meg free mivolta miatt és lényegét tekintve ( nemzetek harca ) megint csak kicsit új 5let.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES