905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
CitizenX #222 Nem tudjátok, melyik fájlt kell megpiszkálni hogy elmenthessem az autómon az egyedi festést? Mert mentésnél kiírja hogy a file nem írható felül. Megnéztem a skins mappában a kérdéses fájlt, nincs rajta írásvédelem. Akkor most mi van?
Egyébként pályaszerkesztőben szerintem a földpályák egyes részei kissé érthetetlenül működnek, legalábbis számomra, idő lesz, mire ezeket rutinszerüen fogom alkalmazni...
Ja, a Nations solo kampány nem volt valami nagy cucc, még tegnap este kivégeztem aranyra az egészet, szopás nélkül. -
Dodo55 #221 Engem viszont érdekel a rendes online, meg a sok online-only feature, úgyhogy megfogom majd venni. -
SkyLinEXX #220 jah látom hogy már megválaszolták még tegnap! -
SkyLinEXX #219 engem annyira nem érdekel hogy nem lehet onlinen multizni!De lehet lan on multizni????mer ha igen akkor ott a hamachi :) -
#218 énis, majd bazsékka együtt megyünk :DDDD -
#217 Ha nem lesz olyan drága akkor lehet hogy megveszem -
#216 Neten is lehet játszani mondjuk Hamachival:) -
#215 Hát én nem merülök bele a letöltésbe, mert csak a netes rész érdekelt volna, és abbol is csak a nations tuningolva :)
Megvárom a megjelenést, ha ezzel is annyit játszok mint a natal akkor böven megéré azt a pénzt -
CitizenX #214 Hát ha tényleg a SF növesztette meg ekkorára, akkor kár volt a sok fáradtság, ugyanis gond nélkül megy a játék. -
Dodo55 #213 A starforce miatt 4 giga, amúgy csak 900.
Amúgy én is meg fogom venni valószínüleg. -
CitizenX #212 Na, netes játék warezban tényleg nem megy, nem tudom, mi a helyzet a legálisokkal, azoknak biztosan működik. Hát nagy kár. Mármint hogy a warezos nem megy... Minden esetre első blikkre elég addiktívnek tűnik a United így kényszerű solóban is, rengeteg féle pálya, mod, szerkesztési lehetőség van benne. Szerintem nagyon jól összehozták, az összes eddigi TM-rész itt van egyben. SkyLinEXX, egyébként ez foglal el olyan sok helyet.
A solo játék viszont gond nélkül megy. Talán lesz mód a netes partikra is, ha nem, én a dobozos verzió debütjekor megveszem eredetiben, egy éve tolom a Nationst, szóval nekem megéri.
TMU első pár kép -
SkyLinEXX #211 4 giga??:O mi foglal ennyit benne?a master lemez vagy mi?de attól még letöltöm! -
Dodo55 #210 Neten nem megy, még eredeti TMS kulccsal sem, amit viszont első indításkor elfogad.
Singlebe tökéletesen működik. -
#209 probálta már valaki?
megy neten is? -
#208 És elvileg simán inditható legalábbis NFO szerint...
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Mount with Daemon Tools 4.08
3. Install the game with serial X54Y-JBJW-RAG6-MGTP-MP3
4. Play -
Dodo55 #207 -
dApRo #206 TrackMania.United.SFCloneDVD-Unleashed -
#205 video -
#204 hát ahogy bétában láttam, szólóban is ott van az internet, a legjobb szóló eredményeket netre elküldi, meg már a menüben alapból bejön a maniazones, manialink, meg minden ilyesmi -
Wanille #203 Akinek nincs dombornyomott bankkártyája(mint pl nekem), és valami fújdecsúnyadolgot tesz:), az soloban sem tud játszani, vagy csak az online játékhoz kell aktivációs kód? -
#202 videó -
SkyLinEXX #201 Figyu!Mi az a Trackmania United DVD Patch?vagyis ezek szerint már van dobozos verzió? -
#200 ték ^^ -
#199 amugy -
#198 nincs, és még nem is lesz egy darabig
max dobozos verzió után -
SkyLinEXX #197 Nincs valakinek crack je hozzá?mer én kerestem és találtam 1 et de bankártya kell hozzá! -
#196 videók
Funclip Contest II
nem Unitedes -
steweee #195 na kéremszépen. annak ellenére hogy első nekifutásra lehúztam a játékot, most hogy játszogatta vele, a kérdésem a következő. van e olyan változata a játéknak (mert fut több név alatt és én le vagyok maradva,sunrise, extreme, united - most hallok egyáltalán róla először) amit meg lehet venni, és tartalmazza az összes kocsit és pályát stb. ja és csak akkor érdekel, ha fel lehet törni hogy minden pálya játszható legyen , mert nagyon zavaró hogy a felénél megakadtam és nics tovább
életem második bolti játékvásárlása lenne, feljődök, ugye? -
#194 szerintem már lejárt az 10000 vásárlási lehetőség -
#193 jaja :DDD -
Dodo55 #192 OK, kösz, akkor ha majd megveszem online(amire sajnos kevés esély van, mert nagyon zavar a 3-ra limitált aktiválás), akkor nem kell újra letöltenem. -
ngear #191 55816321a4b128308892006045e320d8 a hash stimmel, de amint letöltöttem, már volt egy update :) -
#190 egy plateform map -
#189 de mé? elmehetnek a ... -
Dodo55 #188 HMM ha minden igaz, akkor még ebben az évben kijön a TMU lemezes változata, de csak francia nyelven. -
#187 első öt sort jól megfogalmaztad -
Dodo55 #186 Valaki, akinek megvan az online megvehető változat!
Tervezem, hogy megveszem, de nagyon kíváncsi voltam, ezért letöltöttem, tudtam, hogy nem fog működni, de nagyon kíváncsi voltam.
Arra lennék kíváncsi, hogy amit letöltöttem, az ugyanez -e mint amit le kell tölteni, amikor megveszem online.
Nagy valószínűséggel ugyanaz, de azért szeretnék róla megbizonyosodni.
Mert ha ugyanaz, akkor nem kell letöltenem, amikor majd megveszem.
A fájl, amit letöltöttem:
Név: TmUnitedSetup.exe
Méret: 916279274 bájt(873MB)
MD5 Hash: 55816321a4b128308892006045e320d8
Valaki, akinek megvan, plz csinálja azt Total Commanderben, hogy kijelöli a letöltött fájlt, fájl menü, CRC ellenőrzés(sfv formátumban), és ott az MD5 legyen bepipálva.
Ekkor dolgozik egy kicsit a Total Commander, majd lesz egy nagyon kicsi, kevesebb mint 1KB-os fájl, ami tartalmaz egy 32 jegyű betű-szám sorozatot. Ha ez egyezik azzal, amit én írtam most ide a fájl részleteihez, akkor jó fájl van meg nekem.
Jegyzettömbbel nyisd meg ezt a fájlt, majd a tartalmát írd be ide.
Előre is kösz annak, aki megcsinálja. -
SkyLinEXX #185 Dodo55 itt vagy?az oldaladon böngészek! -
#184 mi valami? -
SkyLinEXX #183 Nah akkor valami??