905
  • grebber
    2006-12-24 PC Game ISOs TrackMania United (C) NADEO RELOADED 19x50 MB
  • SkyLinEXX
    hogy lehet kampányt vagy ghost ot csinálni a tmu ban?
  • 8zabi #260
    starforce 4.5 basic, főleg az online csalások elkerülése miatt, nem érdekli őket ha lemásolod, mert úgy sem tudsz neten játszani vele, ami a lényege
  • SkyLinEXX
    a 4.5 ös starforce arra törekedett hogy lehetetlen legyen feltörni erre meg átverni könnnyen lehet egy clone dvd vel!
  • SkyLinEXX
    én úgyse tom megvenni!túl drága lesz!
  • Dodo55
    All emulation off és ment???
    Hát nem tudom, de ez a 4.5-ös starforce elég gyengécskére sikeredett
    De azért ez még nem ok arra, hogy ne vegyem meg, mert jó kis online feature-ök vannak.

Most még kicsit hajlandó vagyok segíteni a warez kérdésekben kicsit, mert most feltételezem, hogy ha megjelent volna már magyarországon, akkor már megvettétek volna(persze úgyse, de mondjuk, hogy feltételezem :)).
    Ha megjelenik magyarországon, akkor viszont warez off.
  • SkyLinEXX
    nekem is fura volt!mindig kérte...
  • SkyLinEXX
    Dodo!nekem all emulations off on volt és simán elindult!a Nations pályákba loser vok!Island ot kijártam!a Desert be kezdek mos bele
  • Dodo55
    All emulations on, azt mehet a mount.
  • vibo
    nektek milyen daemon beálítással megy?
  • Dodo55
    Kipróbáltam, tökéletesen megy 64 Bites Vistaval.
    Ami rendkívül érdekes, hogy nem kért SF driver telepítéshez restartot.
    Lehet, hogy visszafogta egy kicsit magát a starforce?
  • SkyLinEXX
    nekem is elindult!nem tom mi lehet a gond nálad!kár hogy nem lehet Island al vagy akármivel kezdeni!de szerencsére az island a 2.
  • SkyLinEXX
    Meglátjuk hogy elindul e nekem!
  • vibo
    yo.nekem is a 4.08HE van fenn de nem megy.lehet vmi beállítás para van nálam?nektek milyen daemon beálítással megy?vagy mi lehet itt a gáz?köcce.p
  • Dodo55
    A 4.08HE x86 biztos jó, nekem megy azzal.
    Viszont, hogy az x64 is jó -e az mindjárt kiderül, mert most egy 64 bites Vista-ban vagyok.
  • SkyLinEXX
    köszi bazs1!már csak 10 perc és lejön a TMU!
  • bazs1
    hót mindegy
  • SkyLinEXX
    csak annyi van írva hogy Daemon Tools 4.08 abból honnan tudjam hogy meik verzió?mer nem tom hogy a HE meg a x86 ra gondolt e vagy nem:S
  • FLeK0
    read.nfo
  • SkyLinEXX
    Még 1 kérdés:Daemon Tools 4.8HE-x86 az túl új verzió vagy pont jó az united hez?
  • SkyLinEXX
    Köszi angelhard!akkor nem kell újra csinnom azt a nagy rakás pályámat
  • bazs1
    te az az AngelHard vagy akire gondolok?:D
  • angelhard
    Na szal a TMO, TMSX, TMN mappok kompatibilisek a TMU-val és az egyéb cuccok is...viszont a TMU-s mappok (amibe új elemek is vannak) azok lefele nem kompatibilisek...
  • SkyLinEXX
    te béta teszter voltál?honna tudod hogy TMN sek?lehet hogy nem raktak bele oan cuccot ami csak a tmu ba va!
  • ngcsnet
    próbáld meg, szerintem lehet

szerk.: TMU bétában találkoztam sima TMN-es mapokkal
  • SkyLinEXX
    amúgy kb. 19 órára lejön a tmu!
  • SkyLinEXX
    de tms pályát tok rakni a tmu ba?
  • ngcsnet
  • bazs1
    tmu pályát nem tudsz tmsbe rakni!
  • SkyLinEXX
    Tmu-s pályát akartam átrakni a tms be akkor kiírta hogy ez a pálya tm.c6 os vagy mi már nem emlékszem!lefotózzam?
  • ngcsnet
    hogyhogy nem mükszik? minek a konvertáló progi?

tms-ből akarod átrakni a mapokat tmu-ba? nem tudom lehet-e, de konvertáló progi biztos nincs
  • SkyLinEXX
    Jah és Indul a game ezzel a daemon tools al?: Daemon Tools 4.08HE x86
  • SkyLinEXX
    Oké,kössz!Csak kár hogy nem mükszik a tm.c5 ös pálya a unitedben!tm.c6 os pálya kell neki!nincs konvertáló progi hozzá?
  • ngcsnet
    működni fog, csak tedd be a megfelelő könyvtárba
  • SkyLinEXX
    az én kérdésemre is válaszolnátok?#224
  • Attila56
    nagyon szépen köszönöm :)
  • Dodo55
    Igen az.
  • Attila56
    Sziasztok.Ez a United ez nem az amikor az összes rész benne van és egybe van rakva? :)(csak érdeklödök,ne szedjétek le a feje3met azért mert ezt kérdeztem)
  • SkyLinEXX
    Én se szoktam felülírni!de amúgy működni fog az a kocsim amit a Sunrise ban csináltam?(Skin,nem modell)
  • ngcsnet
    én ajánlom a mentés máskéntet, mert gondolom egy eredeti autót akarsz felülírni, ami alapból írásvédett, ezért nem engedi.

de ha mindenképp felül akarod írni (szerintem inkább ne) akkor a játék mappájában gamedata\skins\vehicles könyvtárban kapcsold ki a zipen az írásvédettséget egyszerűen.