905
  • gabi89
    Szerintem meg szarok...
    Amúgy engem kurvára felhúzott most a game.
    Rohadt platform pályák végefelé elég nehezek
  • bazs1
    szerintem azok jó pályák lennének, és fognak is csinálni olyanokat, szerintem
  • Tobacco
    most olvasom eltünt a fél üzim :D
    szerintem azok a mapok amiben ez a motorblok elem benne van nem lesznek sikeresek a szervereken, úgy hogy nem is nagyon fogják használni.
  • Tobacco
    nekem is csak a nations jön be.

szerintem az pálya elem amiben benne van.
  • FLeK0
    Inkább teljesen külön kellett volna ott is szedni őket, nekem pl. a nations részen kívül egyik másik sem jön be, így a platform részt se tudom végig csinálni, pedig single playerben még az a legértelmesebb.
  • SkyLinEXX
    Amúgy nem értem mér az united ben is a nations ből van a legtöbb!Platform ba a Normal nál tartok ahol 4 Nations challenge va és 1 Bay!mér nem lehet úgy pl. 1 island 1 nations 1 bay 1 desert stb.!
  • gabi89
    Ez az új pálya elem nekem nagyon nem tetszik :D
    Véletlen neki megyek kicsit a falnak akkor már annyi, mert pl., nem megy fel az emelkedőn, mert nincs meg a sebesség és kezdhetem előröl
  • SkyLinEXX
    jah!de amúgy az bug hogy pl. vízi utat tok építeni a földre?amúgy nekem kurvára nem jön be a nations!még így is!kurvára idegesítően nehéz és szaggat:S!Island a legjobb meg a többi!
  • ngcsnet
    az már nem trackmania lenne
  • Zs0lt1
    Ezzel természetesen egyet értek, de gondolj bele, mekkora poén lenne, ha ütköznének az autók és pl le lehetne szorítani a másikat stb :-)
  • Tobacco
    na meg van mi okozta a leálást:)
    érdekes új pálya darabb, de remélhetöleg nem foják sokan használni map épitéskor :D
  • Tobacco
    hát most bele keseredtem a játékba, egyedül a nations rész tetszet nagyon egészen addig a pillanatig mig el nem kezdödöt a motor lefuladásos trük meg egy 2% emelkedön nem bir felmenni a kocsi.
  • bazs1
    ott a pont
  • ngcsnet
    "[...]pedig akkor lenne kibaszott nagy játék."

ez hülyeség :)

TM pont azért olyan sikeres játék, mert 100% ügyességen múlik;)
  • revizor
    Ha meg zavar a túl erős fény, fekete fólia a monitor elé! Egérmutató felfelé húz, jobb felső sarok zenei hangerő.
  • revizor
    Na összejött, letöröl, újrarak, újraindít, fut, - ilyen se volt még. De aztán kipróbáltam, hát nem sok meglepetés ért. Ugyanaz mint az eddigiek, nem hazudtak. Aki azt írta, hogy ezt külön nem kellene árusítani, annak igaza volt.
  • Dodo55
    Használjátok az Unleashed SFClone-t, gond nélkül megy, és eredetik maradnak a játék fájljai, szóval a patchelés és hasonlók nem lesznek gondok, meg ha majd megveszitek eredetibe, akkor nem kell újból feltelepíteni.
  • gabi89
    Mennyit szendvedtek már a reloadedes vezióval nekem az Sfclone van meg és feltettem és simán indult csak a serialt kelett beírni.
  • moon21
    üdv!
    nekem az a problémám, hogy mindent ugy csináltam, ahogy azt j0nNyKa leirta, elinditom a gamet, felvillan a tálcán a TMU ablaka, és eltűnik, és nem csinál utána semmit. erre tud vki megoldást??
  • arty
    hamachi - virtuális lant hoz létre interneten levő gépek közt, van topikja is ;)
  • Tobacco
    na most volt idöm bele nézni jobban a játékba, és mivel csak a stadium érdekel igy csak azt néztem, és csak azt tudom mondani nagyon király lett, kár, hogy a füvet enyire lenyirták :D

• revizor
    Az addig rendben is lenne, csakhogy nem működik. Hmmm. Hol cse.hetem el? Eddig minden hasonló kiadás ment. Fontos ehhez a legújabb daemon, még azt letöltöm , aztán megprósza megegyszer... Azért köszönöm a jószándékot.
  • Tobacco
    mivel még a boltokban nem lehet kapni ezért warezra szorulok:(
    tudnátok olyan progit mondani ami segitségével átt lehet verni a játékot ugy, hogy csinálok egy lan-os szervert és tudjanak hozzám csatlakozni a töbiek?
  • j0nNyKa
    de csak hogy tok jofej legyek
    felrakod ebbol: rld-tunt.iso
    patcheled ebbol: tmunited_dvd_patch_2006-12-15_setup.exe
    crackeled ebbol: 'x':\Crack\ tmunite.dll, TmUnited.exe
  • j0nNyKa
    gecinehez, pontosan azt kell csinalni, amit leir az nfo
    felrakod, patcheled, crackeled, es megy
    hu.
  • revizor
    Gyerekek ez nagyon idegesítő. Reloaded verzsön, mindent prószáltam nem megy. Legyen szíves Valaki szakhozzáértő foglalja össze egyszer A-Z ig miképp mükszik a reloaded verz. Aztán későbbiekben lehetne erre hivatkozni. Köszi (Jó hagyjuk a ki mit vesz nem vesz témát, arról kinek mi az apukája, senki nem tehet) Köszi előre is!
  • Mikiller
    Sőt csak 1x kell beadni neki a dvd-t, utánna pár napig megy mountolás nélkül is, majd figyelmeztet, hogy mikor kell újra berakni.
  • Mikiller
    Az egeret kell felvinni a képernyő tetejére és legördül a hangerő menüje.
  • Zs0lt1
    hát az ütközés az attól tartok felejtős. egyik tm gémben sincs ütközés sajna, pedig akkor lenne kibaszott nagy játék.
  • arty
    kitöröltem az .ogg okat, igy nincs zene, végre :)

easy+normal-t majdnem kijátszottam, meg is untam :) bárcsak be lehetne kapcsolni ütközést a kocsiknál ........
  • arty
    azt mondja meg vki, a zenét hogy a ....ba kell kikapcsolni? :)
    a launcherben régen ottvolt a hangereje, most unitedben nincs.
    játékon belül szinén nincs ugye!

pokoli idegesitő :(

thxelőre...
  • Dodo55
    Az Unleashed az egy SFClone verzió, azaz elfogadja a starforce.
    A Reloaded az egy crackelt verzió. Valójában csak 900 mega a dvd, de a starforce miatt 4GB. Mivel a reloaded crackes, ezért nem eredeti image, és nincs benne a felesleges több mint 3GB üres adat, ami csak a sf miatt kell.
  • ngcsnet
    más tömörítés? esetleg az 1ik telepítős, másik unpak
  • zolo
    Olvastam az üzeneted bazs de azért beírom.(Csak nem sértődsz meg :P)
    MI a különbség a Reloaded és az SfClone verzió között , hogy az egy 90-szer 50 mega, a másik csak 17.szer 50 mega? A reloaded ki van csontozva, vagy mi van vele?
  • bazs1
    ok:D
  • ngcsnet
    ha megjelenik magyarországon is, akkor röpülni fognak nyugi
  • bazs1
    légyszives hanyagoljuk a warezt és egyéb nem túl illegális dolgot a topikban.
    PMben kérdezzétek ilyeneket!!!
  • scheri
    Itt van csak a crack:
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-tunt!rar.html

De előtte kell a Trackmania.United.Fix-RELOADED (ez maga patch) de le lehet szedni innen is:
    http://www.gameshadowus.com/content/web/patches/any_-_v0.2.0.9_5280.asp
  • Zoral Kiki
    ja bocsi azt kihagytam hogy all options ON on van
  • Zoral Kiki
    Csáo!
    Akkor kihasználnám a lehetöséget és a segitségedet kérem míg lehet:))
    Leszedtem a játékot 89*48 MB SFCloneDVD!!
    kicsomagoltam be mountoltam (daemon 4.08-x86 ) be irtam neki a serialt amit kért és le van huzva az összes optikai meghajto és nagyon nem akar elindulni mi lehet a gond?Nekem eddig minden SF-es játék elindult de ez sehogy sem akar légyszi segits(etek) köszi csáo!!