TrackMania United + Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Szerintem meg szarok...
Amúgy engem kurvára felhúzott most a game.<#mf1><#mf1>
Rohadt platform pályák végefelé elég nehezek <#gonosz3>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bazs1
szerintem azok jó pályák lennének, és fognak is csinálni olyanokat, szerintem

Tobacco
most olvasom eltünt a fél üzim 😄
szerintem azok a mapok amiben ez a motorblok elem benne van nem lesznek sikeresek a szervereken, úgy hogy nem is nagyon fogják használni.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Tobacco
nekem is csak a nations jön be.

szerintem az pálya elem amiben benne van.

Inkább teljesen külön kellett volna ott is szedni õket, nekem pl. a nations részen kívül egyik másik sem jön be, így a platform részt se tudom végig csinálni, pedig single playerben még az a legértelmesebb.

Amúgy nem értem mér az united ben is a nations bõl van a legtöbb!Platform ba a Normal nál tartok ahol 4 Nations challenge va és 1 Bay!mér nem lehet úgy pl. 1 island 1 nations 1 bay 1 desert stb.!

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

gabi89
Ez az új pálya elem nekem nagyon nem tetszik 😄
Véletlen neki megyek kicsit a falnak akkor már annyi, mert pl., nem megy fel az emelkedõn, mert nincs meg a sebesség <#gonosz3>és kezdhetem elõröl

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

jah!de amúgy az bug hogy pl. vízi utat tok építeni a földre?amúgy nekem kurvára nem jön be a nations!még így is!kurvára idegesítõen nehéz és szaggat:S!Island a legjobb meg a többi!

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

ngcsnet
az már nem trackmania lenne<#smile>

Zs0lt1
Ezzel természetesen egyet értek, de gondolj bele, mekkora poén lenne, ha ütköznének az autók és pl le lehetne szorítani a másikat stb :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tobacco
na meg van mi okozta a leálást😊
érdekes új pálya darabb, de remélhetöleg nem foják sokan használni map épitéskor 😄

Tobacco
hát most bele keseredtem a játékba, egyedül a nations rész tetszet nagyon egészen addig a pillanatig mig el nem kezdödöt a motor lefuladásos trük meg egy 2% emelkedön nem bir felmenni a kocsi.

bazs1
ott a pont<#eljen><#eljen><#eljen>

ngcsnet
"<...>pedig akkor lenne kibaszott nagy játék."

ez hülyeség 😊

TM pont azért olyan sikeres játék, mert 100% ügyességen múlik😉

revizor
<#buck><#smile>Ha meg zavar a túl erõs fény, fekete fólia a monitor elé!<#smile><#bohoc> Egérmutató felfelé húz, jobb felsõ sarok zenei hangerõ.<#smile><#smile>

revizor
Na összejött, letöröl, újrarak, újraindít, fut, - ilyen se volt még. De aztán kipróbáltam, hát nem sok meglepetés ért<#zavart2>. Ugyanaz mint az eddigiek, nem hazudtak. Aki azt írta, hogy ezt külön nem kellene árusítani, annak igaza volt.

Használjátok az Unleashed SFClone-t, gond nélkül megy, és eredetik maradnak a játék fájljai, szóval a patchelés és hasonlók nem lesznek gondok, meg ha majd megveszitek eredetibe, akkor nem kell újból feltelepíteni.
gabi89
Mennyit szendvedtek már a reloadedes vezióval nekem az Sfclone van meg és feltettem és simán indult csak a serialt kelett beírni.

üdv!
nekem az a problémám, hogy mindent ugy csináltam, ahogy azt j0nNyKa leirta, elinditom a gamet, felvillan a tálcán a TMU ablaka, és eltûnik, és nem csinál utána semmit. erre tud vki megoldást??

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

arty
hamachi - virtuális lant hoz létre interneten levõ gépek közt, van topikja is 😉

Forza.

Tobacco
na most volt idöm bele nézni jobban a játékba, és mivel csak a stadium érdekel igy csak azt néztem, és csak azt tudom mondani nagyon király lett, kár, hogy a füvet enyire lenyirták 😄

revizor
Az addig rendben is lenne, csakhogy nem mûködik. Hmmm. Hol cse.hetem el? Eddig minden hasonló kiadás ment. Fontos ehhez a legújabb daemon, még azt letöltöm , aztán megprósza megegyszer... Azért köszönöm a jószándékot. <#worship><#wave>

Tobacco
mivel még a boltokban nem lehet kapni ezért warezra szorulok😞
tudnátok olyan progit mondani ami segitségével átt lehet verni a játékot ugy, hogy csinálok egy lan-os szervert és tudjanak hozzám csatlakozni a töbiek?

j0nNyKa
de csak hogy tok jofej legyek
felrakod ebbol: rld-tunt.iso
patcheled ebbol: tmunited_dvd_patch_2006-12-15_setup.exe
crackeled ebbol: 'x':\Crack\ tmunite.dll, TmUnited.exe

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
gecinehez, pontosan azt kell csinalni, amit leir az nfo
felrakod, patcheled, crackeled, es megy
hu.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

revizor
Gyerekek ez nagyon idegesítõ. Reloaded verzsön, mindent prószáltam nem megy. Legyen szíves Valaki szakhozzáértõ foglalja össze egyszer A-Z ig miképp mükszik a reloaded verz. Aztán késõbbiekben lehetne erre hivatkozni. Köszi (Jó hagyjuk a ki mit vesz nem vesz témát, arról kinek mi az apukája, senki nem tehet) Köszi elõre is!<#worship>

Mikiller
Sõt csak 1x kell beadni neki a dvd-t, utánna pár napig megy mountolás nélkül is, majd figyelmeztet, hogy mikor kell újra berakni.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Az egeret kell felvinni a képernyõ tetejére és legördül a hangerõ menüje.<#wink>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Zs0lt1
hát az ütközés az attól tartok felejtõs. egyik tm gémben sincs ütközés sajna, pedig akkor lenne kibaszott nagy játék.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

arty
kitöröltem az .ogg okat, igy nincs zene, végre 😊

easy+normal-t majdnem kijátszottam, meg is untam 😊 bárcsak be lehetne kapcsolni ütközést a kocsiknál ........

Forza.

arty
azt mondja meg vki, a zenét hogy a ....ba kell kikapcsolni? 😊
a launcherben régen ottvolt a hangereje, most unitedben nincs.
játékon belül szinén nincs ugye!

pokoli idegesitõ 😞

thxelõre...

Forza.

Az Unleashed az egy SFClone verzió, azaz elfogadja a starforce.
A Reloaded az egy crackelt verzió. Valójában csak 900 mega a dvd, de a starforce miatt 4GB. Mivel a reloaded crackes, ezért nem eredeti image, és nincs benne a felesleges több mint 3GB üres adat, ami csak a sf miatt kell.
ngcsnet
más tömörítés? esetleg az 1ik telepítõs, másik unpak

zolo
Olvastam az üzeneted bazs de azért beírom.(Csak nem sértõdsz meg 😛)
MI a különbség a Reloaded és az SfClone verzió között , hogy az egy 90-szer 50 mega, a másik csak 17.szer 50 mega? A reloaded ki van csontozva, vagy mi van vele?

http://flickr.com/photos/zolika90/

bazs1
ok😄

ngcsnet
ha megjelenik magyarországon is, akkor röpülni fognak nyugi <#smile>

bazs1
légyszives hanyagoljuk a warezt és egyéb nem túl illegális dolgot a topikban.
PMben kérdezzétek ilyeneket!!!

Itt van csak a crack:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-tunt!rar.html

De elõtte kell a Trackmania.United.Fix-RELOADED (ez maga patch) de le lehet szedni innen is:
http://www.gameshadowus.com/content/web/patches/any_-_v0.2.0.9_5280.asp
Zoral Kiki
ja bocsi azt kihagytam hogy all options ON on van

Zoral Kiki
Csáo!
Akkor kihasználnám a lehetöséget és a segitségedet kérem míg lehet😊)
Leszedtem a játékot 89*48 MB SFCloneDVD!!
kicsomagoltam be mountoltam (daemon 4.08-x86 ) be irtam neki a serialt amit kért és le van huzva az összes optikai meghajto és nagyon nem akar elindulni mi lehet a gond?Nekem eddig minden SF-es játék elindult de ez sehogy sem akar légyszi segits(etek) köszi csáo!!

grebber
2006-12-24 PC Game ISOs TrackMania United (C) NADEO RELOADED 19x50 MB

Next PC upgrade: 2022

hogy lehet kampányt vagy ghost ot csinálni a tmu ban?

starforce 4.5 basic, fõleg az online csalások elkerülése miatt, nem érdekli õket ha lemásolod, mert úgy sem tudsz neten játszani vele, ami a lényege<#bee1>
a 4.5 ös starforce arra törekedett hogy lehetetlen legyen feltörni erre meg átverni könnnyen lehet egy clone dvd vel!

én úgyse tom megvenni!túl drága lesz!

All emulation off és ment???
Hát nem tudom, de ez a 4.5-ös starforce elég gyengécskére sikeredett<#hehe>
De azért ez még nem ok arra, hogy ne vegyem meg, mert jó kis online feature-ök vannak.

Most még kicsit hajlandó vagyok segíteni a warez kérdésekben kicsit, mert most feltételezem, hogy ha megjelent volna már magyarországon, akkor már megvettétek volna(persze úgyse, de mondjuk, hogy feltételezem 😊).
Ha megjelenik magyarországon, akkor viszont warez off.
nekem is fura volt!mindig kérte...

Dodo!nekem all emulations off on volt és simán elindult!a Nations pályákba loser vok!Island ot kijártam!a Desert be kezdek mos bele

All emulations on, azt mehet a mount.
nektek milyen daemon beálítással megy?

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster