905
  • Dodo55
    Ezt a TMU hír topicjába is beírtam, ide is beírom:

Nekem megvan eredetibe a TrackMania és a Sunrise is.
    Az lenne a jó, hogy azoknak, akiknek mindkettő megvan, mint nekem, azoknak ingyenes lenne.
    Ez szerintem technikailag megoldható lenne, mert egyéni serial tartozik a TrackMania-hoz és a Sunrise-hoz is, ezért könnyen ellenőrizhető lenne, hogy valaki tényleg megvette -e mindkettőt.

Azért mondom ezt, mert nem hiszem, hogy olcsó lenne, és azoknak akik megvették mindkét előző részt, nem biztos, hogy megérné kiadni annyi pénzt az összevonásért, és pár extráért.

Még az is jó lenne, hogy ha ingyenes nem is, de lényegesen olcsóbb lenne azoknak, akiknek megvan mindkettő előző TM.
  • ngcsnet
    ezt már tudjuk
  • Bankrupt #20
    http://www.gamekapocs.hu/hir/5012/%C9v+vegen+erkezik+az+uj+TrackMania
  • ngcsnet
    2006. Szeptermber 3.
    utalás a kiadás dátumára vajon?
  • ngcsnet

Hmmm...ez mintha valami jelzés lenne, ezen a képen volt rajta :D
  • ngcsnet
    Ezt a képet nézegetve lehet látni hogy a hátterben ott kuksolnak a rallyból ismert várak, de én új elemeket is látok, amik idáig egyik részben sem voltak benne, szóval kibővítés is lesz...
  • Dodo55
    Szóval a 3 TM egyesítése lesz.
    Remélem ingyenes lesz azoknak, akiknek megvan a TMO+TMS.
  • ngcsnet
    http://www.trackmaniaunited.com/
  • ngcsnet
    akkor hamis volt a forrás :D
  • Istencsászár
    E3-nak rég vége :)
  • ngcsnet
    "Bizonytalan forrásból az derült ki hogy a TMP-t az E3-on fogják bemutatni[...]"
  • ngcsnet
    bár szvsz jobban örültem volna ha pénzért kínálják, mert akkor nem lenne olyan sok n00b barom, akik csak baromkodni jönnek fel játszani...
  • Lammer
    hatigen, de ha nem erezted ki a mondanivalombol a lenyeget akkor a szadba ragom neked is :DDD szal STFU mert orulj neki hogy ingyert van... ajandek lonak ne nezd a fogat... :DDDD
  • ngcsnet
    igen, pont ezért lehetnek problémák, hisz a világon több millió ember tölti le és jáccik vele
  • Lammer
    ne feledd, hogy tok ingyenes!!(most az megint mas dolog, hogy nvidia logo meg mittomen, dehat ingyenes ;))
  • ngcsnet
    hát ha próbáltátok már a crashdayt akkor bizony inkább TM-hez ragaszkodnátok. én jáccottam crashday-el és minden második multiplayer játéknál kilép valamiféle hibaüzivel. ilyen a trackmanában soha nem volt, és nem is lesz.
    a Nadeoban meg lehet bízni!
  • Atkamon
    Igen a Nations valóban nagy 5let! Én most is jáccok vele és nagyon élvezem! Persze van olyan hogy elbaszódik a szerver ami egy kicsit ciki a Nadeo-nak, hogy egy szervert nem tudnak normálisann üzemeltetni, de amúgy nagyon élvezetes gém!
  • Lammer
    jaja, a megannyi fosadek pcs jatekbol egy igazi kis gyongszem es meg a gepigenye sem veszes(nem mintha kene felnem :D)^^
  • Istencsászár
    Trackmania anno új 5let volt.
    Tm Sunrise nem volt rókabőr mivel megannyi ujdonságot tartalmazott szvsz csak a lényegét tekintve volt Tm...
    Tm Original-t vehetjük amolyan Tm goldnak... régi jó, új köntösben uj cumokkal.
    Tm Nations meg free mivolta miatt és lényegét tekintve ( nemzetek harca ) megint csak kicsit új 5let.
  • Lammer
    hehe trackmania az fun...node ez mar sokadik bor style lesz, remelem rosszul erzem skacok...
  • Istencsászár
    Nadeo-osok megállás nélkül dolgoznak:)) hajrá
  • ngcsnet
    Mint azt lehet hogy már olvastátok a TM Hungary fórumban a TrackManiának új része készül. Még nincs túl sok infó, sőt szinte semmi infó nincs még, de a Focus (a TM kiadója) bejelentette hogy a TrackManiaPlanet nevű játékot 2006 szeptemberében adják ki. A hírt a Nadeo még nem erősítette meg.
    Képek hamarosan..