905
TM Hungary - http://trackmania.hu | Warez kérdések természetesen törlődnek.
Pályagyűjtemény Ntextől;) - 16730 pálya TMUF-hez (link frissítve!)
-
#142 ok, sry, tévedtem -
Dodo55 #141 10000 forintos emeltdíjas sms nincs :) -
#140 De van hozzá crack kb. 1-2hónapja :) -
SkyLinEXX #139 amúgy hogy lehet ami a neven be van 1 csík pl. más színűre csinálni?? -
#138 N-TEC 2007 első negyedévet mondott, és máshol olvastam hogy Németországban pl. 2007 Február lesz a megjelenés, de pl. Franciországban, Kanadában, Svájcban biztosan korábban lesz -
Dodo55 #137 Az az aktivációs kódos starforce az a starforce proactive, a lemezesen meg starforce defenceline vagy frontline lesz. Azokhoz nem kell aktivációs kód, csak a lemezt ellenőrzik. -
SkyLinEXX #136 Tudom!szted hogy játszanék vele?Rendes crack el tolom! -
SkyLinEXX #135 Nem érdekel a multiplayer!mer ott a hamachi!nah csak nekem a single is elég!multis dologra ott va a hamachi!csak már ma szeretnék united ezni! -
Dodo55 #134 TMS-hez van már rendes crack. -
SkyLinEXX #133 Jah!nem tok várni 4 hónapot!Én már ma akarok játszani!akármin múlik!csak ami bankártyás az nem!de pl. emelt díjas sms re kéne küldeni valamit az annyira jó lenne!de ezek baszni ezt csinni! -
Dodo55 #132 De ha neten akarsz játszani, akkor nem lesz elég átb*szni a straforce-ot, kell egy eredeti player key is, azt meg csak úgy szerezhetsz, ha megveszed.
Amúgy NGcs, amit mondott neked megjelenési időpontot az az N-TEC-es ember az csak a magyar időpont ugye? Tehát külföldön hamarabb ki fog jönni a lemezes ugye?
Mert akkor amíg itt nem kapható, addig legalább singlebe ki tudom próbálni :) -
SkyLinEXX #131 bazz!sztem a 4.5 az erősebb!csak ha va egy nem használt activation key ed csak akkor tod kijátszani a starforce-t! 3.6 nál meg a meghajtó lehúzzásal simán átbaszható!de nem is tom hogy kell azt! -
SkyLinEXX #130 ha lenne pénzem akkor megvenném!de még egy kurva jó procira sincs pénzem!kb. 100 ft om va!elköltöttem ramra a pénzem! -
#129 gyengébbre sikerült mint a 3.6 volt? mert tms-hez szerintem mai napig nincs sima crack, bár igen ki lehet játszani végülis -
#128 a starforce a kedvenc gamedhoz tartozik:)
ha pedig annyira a kedvenc gamed, akkor legalább tiszteld annyira a készítőket hogy támogatod őket azzal hogy megveszed, de erre senki sem kötelez, mint ahogy arra sem hogy ezzel játssz. -
Dodo55 #127 Ha kijön a dobozos verzió, akkor lesz warez verzió, ne aggódj, mert a starforce 4.5 elég gyengére sikerült, simán átb*szható 1-2 trükkel. -
SkyLinEXX #126 Utálom a Starforce-t nem tok a kedvenc gamemmal játszani! -
SkyLinEXX #125 én nem veszek semmit se boltból!Nincsa annyi pénzem rá! -
#124 akkor vársz néhány hónapot és boltból megveszed -
SkyLinEXX #123 de nekem nincs bankkártyám -
Dodo55 #122 1. Neki sincs még meg úgy tudom
2. Ha meg lenne, akkor sem adná meg, mert egyszerre csak 1 gépre lehet regisztrálni a kódot, ha másik gépre akarod, akkor deaktiválni kell, szóval ha megadná, akkor vagy te vagy ő nem tudna játszani.
(Ugyanezért nem működik az a 4 kód, ami azon az orosz oldalon van, mert szerintem azokat valaki más már aktiválta) -
SkyLinEXX #121 Vagy megadod a tiedet?de privibe! -
#120 utóbbi, 39€, és már elég sokszor volt linkelve több oldal is ahonnan lehet (pl. #74) -
SkyLinEXX #119 Mibe kell fizetni?SMS be vagy bank kártya? -
SkyLinEXX #118 de még nincs magyarországon!Kaphattam volna de én letöltöttem free-n! -
#117 aktivációs kódot emailben kaptál a nadeotól miután ugye megvetted neten^^ -
SkyLinEXX #116 Nekem el se indul a game!aktivációs kód kell neki!jó nektek hogy játszhattok! -
#115 ezért nem igazán értem ezt a manialinket, maniacodet, hiszen ha bepakolok carparkról leszedett skineket mint ahogy tmo-ban, tms-ben is tettem, ugyanúgy működik, és teljesen ingyen van... -
ngear #114 elb*tam 300 coppert, hogy letöltsem a solo replayeket (hogy jó időket menjek)...
de van egy ingyenes módja: united.tm-exchange-ről leszeded a replayt, bemásolod a dokumentumok\TrackMania United\Tracks\Replays\Downloaded
mappába, és átnevezed pl: StadiumC5_sandder_(0'39''62).replay.gbx -re.
hopsz és tudsz már jobb időt menni... (user nevére bármit írhatsz... írd be loginod...)
utána restartolni kell a tmu-t!
néhol jobb az "eredeti" replay-idő, de sokkal nem különböznek
copperadományokat szívesen fogadok az ötletért :D -
#113 de az nem dobozos verzió-.- -
#112 Fent vagyok de senki se elérhető -
SkyLinEXX #111 Lehet hogy nektek béta va meg de nekem a 2.0.3 as verzió va meg! -
SkyLinEXX #110 Akkor mér jelent már meg a game pár országban???? -
#109 hol láttál te dobozos verziót? -
Dodo55 #108 Ha lenne már dobozos verzió, akkor lenne már SFClone, mert a Starforce 4.5 simán átb*szható lehúzással, vagy SFNightmare-el.
Azért nincs dobozos verzió még amúgy, mert későn érkezett meg a master lemez, amit sokszorosítanak. -
SkyLinEXX #107 Mos ne gyertek!de van!van dobozos verzió!!!cask magyarországon nincs!!! -
#106 nincs dobozos verzió még -
SkyLinEXX #105 Jah és Sunrise ba valaki akar jönni multizni akkor jöjjön hamachi ra
Network name:skyline-tmsunrise
Password:65556 -
SkyLinEXX #104 Már rég kijött a dobozos verzió!November 17. én!Csak azt nem értem hoyg mér nem adtak hozzá kódot ha le lehet tölteni!Nah mind1 akkor én addig játszok a sunrise val meg a nations el! -
Dodo55 #103 Működő warez verzió akkor várható, amikor kijön a dobozos verzió, addig nincs értelme warezről beszélgetni.