905
  • ngcsnet
    ok, sry, tévedtem
  • Dodo55
    10000 forintos emeltdíjas sms nincs :)
  • gabi89
    De van hozzá crack kb. 1-2hónapja :)
  • SkyLinEXX
    amúgy hogy lehet ami a neven be van 1 csík pl. más színűre csinálni??
  • ngcsnet
    N-TEC 2007 első negyedévet mondott, és máshol olvastam hogy Németországban pl. 2007 Február lesz a megjelenés, de pl. Franciországban, Kanadában, Svájcban biztosan korábban lesz
  • Dodo55
    Az az aktivációs kódos starforce az a starforce proactive, a lemezesen meg starforce defenceline vagy frontline lesz. Azokhoz nem kell aktivációs kód, csak a lemezt ellenőrzik.
  • SkyLinEXX
    Tudom!szted hogy játszanék vele?Rendes crack el tolom!
  • SkyLinEXX
    Nem érdekel a multiplayer!mer ott a hamachi!nah csak nekem a single is elég!multis dologra ott va a hamachi!csak már ma szeretnék united ezni!
  • Dodo55
    TMS-hez van már rendes crack.
  • SkyLinEXX
    Jah!nem tok várni 4 hónapot!Én már ma akarok játszani!akármin múlik!csak ami bankártyás az nem!de pl. emelt díjas sms re kéne küldeni valamit az annyira jó lenne!de ezek baszni ezt csinni!
  • Dodo55
    De ha neten akarsz játszani, akkor nem lesz elég átb*szni a straforce-ot, kell egy eredeti player key is, azt meg csak úgy szerezhetsz, ha megveszed.

Amúgy NGcs, amit mondott neked megjelenési időpontot az az N-TEC-es ember az csak a magyar időpont ugye? Tehát külföldön hamarabb ki fog jönni a lemezes ugye?
    Mert akkor amíg itt nem kapható, addig legalább singlebe ki tudom próbálni :)
  • SkyLinEXX
    bazz!sztem a 4.5 az erősebb!csak ha va egy nem használt activation key ed csak akkor tod kijátszani a starforce-t! 3.6 nál meg a meghajtó lehúzzásal simán átbaszható!de nem is tom hogy kell azt!
  • SkyLinEXX
    ha lenne pénzem akkor megvenném!de még egy kurva jó procira sincs pénzem!kb. 100 ft om va!elköltöttem ramra a pénzem!
  • ngcsnet
    gyengébbre sikerült mint a 3.6 volt? mert tms-hez szerintem mai napig nincs sima crack, bár igen ki lehet játszani végülis
  • ngcsnet
    a starforce a kedvenc gamedhoz tartozik:)

ha pedig annyira a kedvenc gamed, akkor legalább tiszteld annyira a készítőket hogy támogatod őket azzal hogy megveszed, de erre senki sem kötelez, mint ahogy arra sem hogy ezzel játssz.
  • Dodo55
    Ha kijön a dobozos verzió, akkor lesz warez verzió, ne aggódj, mert a starforce 4.5 elég gyengére sikerült, simán átb*szható 1-2 trükkel.
  • SkyLinEXX
    Utálom a Starforce-t nem tok a kedvenc gamemmal játszani!
  • SkyLinEXX
    én nem veszek semmit se boltból!Nincsa annyi pénzem rá!
  • ngcsnet
    akkor vársz néhány hónapot és boltból megveszed
  • SkyLinEXX
    de nekem nincs bankkártyám
  • Dodo55
    1. Neki sincs még meg úgy tudom
    2. Ha meg lenne, akkor sem adná meg, mert egyszerre csak 1 gépre lehet regisztrálni a kódot, ha másik gépre akarod, akkor deaktiválni kell, szóval ha megadná, akkor vagy te vagy ő nem tudna játszani.
    (Ugyanezért nem működik az a 4 kód, ami azon az orosz oldalon van, mert szerintem azokat valaki más már aktiválta)
  • SkyLinEXX
    Vagy megadod a tiedet?de privibe!
  • ngcsnet
    utóbbi, 39€, és már elég sokszor volt linkelve több oldal is ahonnan lehet (pl. #74)
  • SkyLinEXX
    Mibe kell fizetni?SMS be vagy bank kártya?
  • SkyLinEXX
    de még nincs magyarországon!Kaphattam volna de én letöltöttem free-n!
  • ngcsnet
    aktivációs kódot emailben kaptál a nadeotól miután ugye megvetted neten^^
  • SkyLinEXX
    Nekem el se indul a game!aktivációs kód kell neki!jó nektek hogy játszhattok!
  • ngcsnet
    ezért nem igazán értem ezt a manialinket, maniacodet, hiszen ha bepakolok carparkról leszedett skineket mint ahogy tmo-ban, tms-ben is tettem, ugyanúgy működik, és teljesen ingyen van...
  • ngear
    elb*tam 300 coppert, hogy letöltsem a solo replayeket (hogy jó időket menjek)...
    de van egy ingyenes módja: united.tm-exchange-ről leszeded a replayt, bemásolod a dokumentumok\TrackMania United\Tracks\Replays\Downloaded
    mappába, és átnevezed pl: StadiumC5_sandder_(0'39''62).replay.gbx -re.
    hopsz és tudsz már jobb időt menni... (user nevére bármit írhatsz... írd be loginod...)
    utána restartolni kell a tmu-t!

néhol jobb az "eredeti" replay-idő, de sokkal nem különböznek

copperadományokat szívesen fogadok az ötletért :D
  • bazs1
    de az nem dobozos verzió-.-
  • gabi89
    Fent vagyok de senki se elérhető
  • SkyLinEXX
    Lehet hogy nektek béta va meg de nekem a 2.0.3 as verzió va meg!
  • SkyLinEXX
    Akkor mér jelent már meg a game pár országban????
  • bazs1
    hol láttál te dobozos verziót?
  • Dodo55
    Ha lenne már dobozos verzió, akkor lenne már SFClone, mert a Starforce 4.5 simán átb*szható lehúzással, vagy SFNightmare-el.
    Azért nincs dobozos verzió még amúgy, mert későn érkezett meg a master lemez, amit sokszorosítanak.
  • SkyLinEXX
    Mos ne gyertek!de van!van dobozos verzió!!!cask magyarországon nincs!!!
  • bazs1
    nincs dobozos verzió még
  • SkyLinEXX
    Jah és Sunrise ba valaki akar jönni multizni akkor jöjjön hamachi ra
    Network name:skyline-tmsunrise
    Password:65556
  • SkyLinEXX
    Már rég kijött a dobozos verzió!November 17. én!Csak azt nem értem hoyg mér nem adtak hozzá kódot ha le lehet tölteni!Nah mind1 akkor én addig játszok a sunrise val meg a nations el!
  • Dodo55
    Működő warez verzió akkor várható, amikor kijön a dobozos verzió, addig nincs értelme warezről beszélgetni.