BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
kösz az infót!!

szeretem az ilyen képeket mikor az xy széria típusai egymás mellett vannak, kár hogy ilyen kicsi kép! :S

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

DanielT
Innen badarság rendelni, hisz nyomtatott, vasalt cucc. Te is simán meg tudod csinálni, az Office depot-ban 1700Ft ba kerül egy 6db A4 -es felvasalható, nyomtatható fólia, amire azt nyomsz amit akar. Az oldal tulajdonosa is ugyanezt csinálja.
MaSzKa
mestermunka:

DJ Skyline
Poulou olcsón! <#smile> valószínû rendelek majd egy M Powerest! igazából ezt néztem ki (a rövidujjú inget), csak itthon kb 10.000 Ft körül mozog az ára! :\

Magnumrolcsi
BMW M3 Challange.

MaSzKa
pont ezt néztem tegnap

csak a srác szerintem nem jól kezeli (lehetne jobban is<#worship>)

DJ Skyline
ez sem rossz, elfogadnám! <#hawaii>

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
összekeveredtem ezekbe a linkekbe

óvatosan vezessetek BMW-t:
http://www.youtube.com/watch?v=QsJg6CmHznA

Durva<#csodalk>

DJ Skyline
nekem a #613-ban, és ebben is Death of Gilles Villeneuve címû videót hozza be! mondjuk nem semmi az sem, végén ember hogy kirepül már az autóból! :o :\

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
ha megnézitek a képeket akkor látszódik sokat nem fejlõdtünk a 40év alatt - ez az autó ma is megállná a helyt az tutti

valami M5-õs bmw felniket rá azt lehetne eladni újból úgy mint a Ford GT40-eseket

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
mondjuk kadett-b nekem 300Le elég is lenne 4x4-be :-)

malter
nem éri meg,a kis kategoria hoz legtöbbet a konyhára(250 a limit 300fölött nem támogat bmw mert szerintük ott már nem lehet biztonságos 1 auto ebben van is valami,igy fölös is sztem 100ezer le-s verdákat csinálni
MaSzKa
nem bírtak má a sok lóerõvel

amúgy azt nem értem a BMW M8-asba szánt motor ment bele a McLaren F1 GTR-be az 600Le volt 1994-be azóta eltelt vagy 13év és most 507Le-nél tartanak
nem értem mi ez a visszafejlõdés
azt tudom hogy a Eu-s normáknak meg kell felelni, de azért elgondolkodtató

MaSzKa

Sland
OMG...<#wow3>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

malter
biztos törött volt<#idiota>
MaSzKa
hát nem tudom
az illesztések nem a legjobbak

DanielT
Eszméletlen kurvajól néz ki ez a gép!!!
Sland
AC Schnitzer GP3.10 3-Series Coupe with Alternative LPG Drive

Most így ennyi a BMW újdonságokból...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Sland

Sland

Sland

GT Legends meg szinte GTR 😄

Amúgy nem ez a lényeg, hanem hogy nem indul, egyszerûen nem értem

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa
ez GT Legends-en alapszik de min1

amúgy a magyrok között elvertem benne elés sok embert:-)

nagyon jó kis játék
én éjjel nappal tolom má 2 napja:-)

MaSzKa

hát basszus, bármit csinálok (régebbi vagy legújabb graf driver, reinstall, mindenféle grafikai beállítás, stb.) pálya betöltés végén mindig lefagy és kilép... Pedig a GTR2 amin allapszik ez az egész, gond nélkül ment

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ez de komoly, köszi!

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaSzKa
nem rossz

Jah, tegnap kaptam meg én is a Bildet és egybõl kiszúrta a szemem😊

norbi56
cs all láttátok már az új 8-as prototípust?1 kép van róla az auto bild-ben be is teszem mobillal vannak és ujságból szal nem a legjobb minõség az a kocsi a bal felsõ sarokban nem õ de ez sztem látszik

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

malter
szolj mikor pakoljak😄
nem tudom elérhetö-e már nem VIP vendégeknek
DanielT
Oda majd én is megyek mindenképpen, de az Münchenben van.
malter
mit kerestél a házunknál?(te mázlista)😊
én a muzeumot nézném meg szivesen ami anno total carba volt
DanielT
Ha már Lipcsében voltam tegnap, elmentem megnézni a gyárat. Sok mindent nem láttam mert csak kívül néztem szét, de a hely szelleme így is áthatott 😄

MaSzKa
"BMW-erõforrások fogyasztása az egyik legrosszabb volt a mezõnyben. Ennek ellenére különleges edzésmotort építettek, ahol az elektronikának köszönhetõen a motor egy körig hihetetlen 1400 lóerõs teljesítményre volt képes. Ez azt jelentette, hogy 1 literre majdnem 1000 lóerõ jutott! Ezzel a BMW minden idõk legerõsebb Forma-1-es motorját építette meg. Soha senki nem épített ennél erõsebb F1-es erõforrást. "

MaSzKa
"Az idényzáró helyszíne, Kyalami mintegy 2000 méterrel van a tengerszint felett, a levegõ sûrûségre érzékeny turbók esetében itt könnyen végzõdhetett motorhibával a hétvége. A Brabham-BMW nem bízott semmit a véletlenre. Az angol gárda a verseny elõtt Kyalamban tesztelt, a bajorok 13 motort gyártottak le a versenyre és az elektronikus befecskendezés mellé, biztos, ami biztos egy mechanikusat is beszereltek az autókba. A Brabham BT52-es nagyobb hûtõket kapott és szénszál erõsítésû féktárcsákat. Mire a mezõny többi tagja megérkezett, Piquet-ék már tudták, hogy mire kell odafigyelni. Piquet és Patrese rögtön a rajt után az élre álltak, Prost pedig megpróbálta a lépést tartani a két Bramhammal. A Renault francia pilótájának esélyei a 35. körben szálltak el, amikor a turbófeltöltõ megadta magát. Piquet innentõl kezdve csak a biztonságos célba érkezésre koncentrált. A versenyt csapattársa Patrese nyerte, az elsõ turbós világbajnoki címet pedig Nelson Piquet Sauto Major és a BMW motorja, elcsenve a címet a Renault orra elõl. 630 napnak kellett eltelnie az elsõ bemutatkozás és a világbajnoki cím között.'"

MaSzKa

Hm, érdekesek<#eljen>