3334
-
#1371 rendőrségen rendszám alapján ki lehet deríteni ki a tulaj és hol lakik -
#1370 Tud valami nagy BMW fan ( olyan aki bmw klubokkal járkál, rengeteg bmw-st ismer stb) infót adni nekem arról hogy mi lehet két géppel.
Mindkettő nagyon igényesen meg volt csinálva, gyönyörű autók voltak eladásuk előtt. Azóta semmit sem hallottam a kocsikról, nem láttam őket, interneten sem találtam rájuk, pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy mi lett a gépekkel.
Az egyik egy E34-es fehér 525i. Széles vesékkel, alsó spoilerral (mint az 540i-n) tolótető, full bőr, manuális váltó. a kocsi elvileg 89-es volt, de új 24szelepes, 192lovas motor került bele. A rendszám GBU-028
A másik szintén egy 5ös bömös, ám régebbi, e28-as volt. az is hihetetlenül szépen meg lett csinálva, régebben ezüst/grafit színben pompázott... annak a rendszáma CDH-120 volt.
ha bárki tud ezekről a gépekről valamit, vagy tud abban segíteni hogy rájuk találjak, akkor légyszi szóljon. nagyon kedvesek voltak ezek az autók az családnak... :) -
#1369 Ritka egy pro arc, a "secrets of speed" videókban is mutat pár jó dolgot, kis turbólyuk-kezeléses előzéssorozat...:)))
[ De ez már Audi. ^^ Erre tessék. ] -
#1368 ez elég komoly volt, masszívan tolta neki, tetszett! kommentárok meg betegek :D -
#1367 Gondolom vótmá de ezt muszáj. Hans Stuck @ Nürburgring @ M3 GTR :O :)))
.:: :) ::. -
gotchaaa #1366
-
Taibi #1365 Az. Kár, hogy nem az enyém... :) -
#1364 szép -
Taibi #1363 E36 Coupe testesíti meg számomra a tökéletes BMW-t. (pláne egy 3 literes motorral :D )
-
#1362 szép -
#1361 én ikább vennék M1 vagy 850i vagy E28 M5 :D -
#1360 Najah, ha annyi pénzem lenne hogy újonnan megvegyek egy ilyen új 7-est, akkor inkább egy E38-at vennék 2-3 milláért, és lesz@rnám hogy drága a szervízelése :)
(nem feltétlen ilyen színben csak ez a kép esett kézre) -
#1359 nem rossz nem rossz, bár nem az én stílusom :D maradok az old school felhozatalnál :D -
-
Reyes #1357 Pedig már reménykedtem, hogy a CS-t jelentik be:) -
#1356 De így néznek ki, csak érdekesen van megvilágítva:
-
Reyes #1355 De a címben hetes BMW előzetes van, aminek nem így néznek ki a lámpái. Akkor hogy is van ez? -
#1354 -
#1353 Két napra feltámad a BMW M1 Procar
-
#1352 Úgy látom hogy az első lámpák egy az egyben a CS-ről lesznek.
Sokan fogják fikázni az biztos, nekem tetszik :) -
Az új luxusmodell bevezető kampányát a legjobb helyen kezdte meg a BMW, a célközönség orra előtt: az amerikai golf-bajnokság legutóbbi fordulóján raktak ki egy plakátot, amely az autó orráról mutat egy eőrsen alulexponált képet. Gyakorlatilag csak a lámpák ledkoszorúi, és a tovább szélesedő BMW vesék vehetők ki a képen, de ennyiből is sejthető, hogy az autó hűtőmaszkja a Concept CS-ére emlékeztet majd. A típus reklámhadjáratát gyakorlatilag ezzel indították útjára, de ha igazak a korábbi hírek, a titkolódzás már nem tart soká: egy-két héten belül közzé teszik az autó leplezetlen fotóit, és a lényegesebb adatok egy jelentős részét is, hogy a potenciális vásárlók barátkozhassanak az új típussal addig is, míg az év vége felé meg nem kezdik a tényleges forgalmazást.
Totalcarról -
#1350 Nekünk E32-es 750-es volt az sem votl rossz:) -
#1349 Szerintem az E38-as 7-es bömösök voltak (most is azok) a legszebbek. azóta valahogy nem olyan szépek a gépek... :( -
#1348 Ez sem? :D:P -
#1347 hetes széria nekem sosem jött be úgy igazán, túl nagy már :D ettől függetlenül kíváncsian várom hogyan fog kinézni -
#1346 BMW 7 2009
Ha minden igaz akkor Júli 7.-én (jövőhét hétfőn) fogják lerántani róla a leplet :) -
#1345 Rendőrkocsik helyére ezt inkább -
-
#1343 300km/h-s kilométeróra betét az szép -
-
#1341 -
#1340 -
#1339 -
#1338 eléggé lehányom az asztalt kinézete van. -
#1337 lekjobb :D
-
#1336 Hót nöm??? -
#1335 Uhhhh
-
#1334 Először Dacia-nak néztem.... -
#1333 megrendelés :D
-
#1332 2006 BMW LeMans Classic - BMW M1 ..