BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Nincs feles 20milliónk X5ösre vagy 25millió M5-ösre.

- Használt autó rulez - 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
És közölte ottan már valakivel hogy új BMW-t szándékozik vásárolni? 😊 Mert ha ez nem történt meg, akkor nem csoda.
Sland
Hát faterom nagyon sokat jár az egyik Walisba munkájából adódóan, de még soha, egy ilyen tesztre sem hívták meg.
Nem kevés pénzt hagyott már a Váci úti szalonba, mondjuk egy idõ után már elég nagy kedvezményeket kapott, viszont meghívás sehol...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
Sajnos még így sem vezethetnél, csak utas lehetnél mucikám <#puszis>
DanielT
Egyébként, ha elmész egy szalonba, kurvahihetõen adod elõ magad, lehetõleg többször is, akkor van esélye, hogy felkerülsz a listára, bár ez nagyon nagyban múlik azon, hogy kivel tárgyalsz. Ha valami kis értékesítõcske palántával, akkor nem valószínû, hogy összejön. 😊
Továbbá minden szalon egy meghatározott számú vendéget hívhat, szal ez is behatárolja a lehetõségeket.
GregSB
Te figy, beadjuk hogy homokos vagy, én meg az élettársad, és akkor engem is beengednek.

Cserébe vezetheted nagynéném 1.3-as suzuki stiftjét. Ugye hogy nem tudsz ellenállni ilye ajánlatnak? <#nezze>

GregSB
Akkor én valszeg kiestem 😛 Bár lesz 5ösöm a lottón, akkor tuti veszek X-driveos új BMW-t, ez az ígéret nem elég hogy beengedjenek? 😊)

Közben eszembe jutott, a TC-sek valamelyik skandináv országban voltak az X-drive bemutatóján...

DanielT
Olyanokat hívnak meg akiknek mindenáron el akarnak sózni verdákat 😊

Hmm, nemtom, én nem találkoztam velük, de a mûsorban illetve a honlapon sem volt róla anyag.
GregSB
Mi kell ahhoz, hogy valaki részt vehessen egy ilyenen?

A múltkorin ott voltak a totalcarosok is egyébként ugye?

DanielT
Na, utáljatok egy kicsit, mert pénteken az Euroringen új X5, 5-ös, 1-es tesztelés vár rám 😊 A legutóbbi is állat volt, versenypálya/épített terepakadályok/közút/autópálya/erdõ minden ami kell kb 30 autó volt kint akkor az új X drive bemutatkozása kapcsán 😊
TCelica
off

Nézz átt a milyen kocsim van fórumba. Video & Képek <#taps> hihetetlen h még mindig ezen rágodtok.

Sland

M6-ja van aszondja... De sztem max. a szülõknek 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Falconer
Lehet van egy hamann m6-ja nem? 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

TCelica
de nem

Falconer
lool 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

TCelica
Ti is? 😄D
Én tegnap láttam egyet az úton épp állt be a parkolóba. Ne tudjátok meg milyen élmény volt ez nekem. 😄

DanielT
Nyomd a képet róla, mi úgyis azokról láttunk még csak BMW-t 😄
Sland
tudjuk tudjuk... 12éves kisfiú nagy álma

GregSB
<#bdead><#lama><#banplz>

TCelica
Most mit futtatod a sz*rodat

Van is itt valakinek BMW je? 😊

Én is BMW owner vagyok, csatlakoznék a topichoz 😉

GregSB
Nem titok többé, hogy mivel hajtják a hármas sorozat csúcsváltozatát. A korábbi pletykáknak megfelelõen egy vadonatúj V8-as motort készített a BMW sportrészlege, az M5-ösben és az M6-osban használt V10-es alapján.

A motorblokk két hengerrel rövidebb lett, így a hengerûrtartalom 3999 köbcentiméterre csökkent, viszont a fajlagos teljesítményt növelni tudták, így az M3-as motorjából 420 lóerõ szabadulat ki 8300-as percenkénti fordulatszámon. A 400 Nm-es maximális forgatónyomaték is hasonlóan magas fordulaton jelentkezik, de ez nem azt jelenti, hogy a nyolchengeres kis fordulatszámon nyomatékszegény volna: a csúcsérték 85%-a már 2000-es fordulatnál jelentkezik. Jogosan merülhet fel a kérdés bárkiben, hogy miért kellett az M3-as számára új motort készíteni, hiszen a BMW eddig is többféle jól bevált V8-ast gyártott, elég lett volna jól megtuningolni az egyiket. A válasz azonban ugyanilyen kézenfekvõ: nem akarták, hogy a nagyobb motor orrnehézzé tegye az autót. Az új nyolchengeressel ez a veszély aligha áll fenn: a tömege a könnyûfém és mûanyag alkatrészeknek köszönhetõen csupán 202 kilogramm.

A kompakt V8-ast elõször az õsszel bemutatkozó M3 Coupéban lehet majd kipróbálni, de a pletykák szerint az új M3-asból ismét lesz kabrió, szedán és kombi karosszériás változat is, ugyanezzel a nyolchengeres motorral.

---------------------

A BMW új vezére, Norbert Reithofer szerint egy kisebb szabadidõautó, és egy drága sportkocsi gyártásának lehetõsége is napirenden van. Az igazgató egy német lapnak adott interjú során beszélt a tervekrõl, amelyek az évtized végéig formát is ölthetnek. Az X1-esként emlegetett kis hobbiterepjáró lehet az elsõ olyan modell, amellyel a BMW tovább bõvítheti vásárlóinak körét. A típus fejlesztésénél a tervek szerint az X3-as hajtásrendszerét, és az 1-es sorozat padlólemezét használnák fel, így ha a tervezet zöld utat kap, viszonylag rövid idõ alatt, 2010-ig elkészülhetne a gyártásra érett változat.

A gyors sportkocsiról Reithofer csak annyit mondott, hogy a BMW-nek szüksége volna olyan típusokra is, mint a középmotoros M1-es vagy a Z8 Roadster, de arról egyelõre nem beszélt, hogy folyik-e ez irányban valamiféle fejlesztés, illetve hogy született-e döntés az ügyben. Annyi bizonyos, hogy a BMW-nek jól jönne egy ilyen álomautó, hiszen jelenleg az M6-os a legkomolyabb sportos modelljük. A nehéz, négyüléses kupé azonban túl hétköznapi külsejû, és túl nagy számban készül, így félelmetes teljesítménye ellenére aligha képes ugyanazt az imázsépítõ szerepet betölteni, mint az Audinál az R8-as, vagy a Mercedesnél az SLR McLaren.

(Mindkét hír a Totalcarról van)

norbi56
huhhú heidfield a 3.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

mennyit fogyasztott városban szereplésés állatkodás nélkül(gondolom már rég nincs meg)?

Magnumrolcsi

Sland
vannak videók is youtubeon

GregSB

<#worship><#worship><#worship><#worship>

Az X6-ost láttátok Bildben? Igen böszmén néz ki😊 És állítólag lesz belõle cabrio változat is o_O

balumaci
volt már bildben, az 100%
meg még valamelyik újságban asszem
de bildben biztos

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GregSB
Pedig SZVSZ szép lett, még a lenti hasznaltauto-s linken lévõ amatõr képeken is tetszik 😊

Valamit nagyon eltolhattak a hazai bemutatásával...

megértem, én is nagyon mérges lettem, hogy nem hívtak meg az automata Quattroporte bemutatójára 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

DanielT
Itthon még nem. (Legalábbis meg lennék sértõdve, ha nem hívtak volna meg 😛P)
nem volt sajtóbemutató?

DanielT
Gyártják, megvehetõ, használtauto.hu is tele van már vele.

Például
biztos nincs még kinnt...

GregSB
Mi van az új X5-el, gyártják már?

Eddig amikor megjelent egy új BMW, heteken de max 1 hónapon belül láttam egyet az utcán, vagy a sajtóban írtak róla teszteket. Az X5 viszont már kint van õsz óta, de az utcán nem látni, totalcarban, fifth gearben vagy más sajtóban nem tesztelték...

Ennyire eltolták volna az új dizájnt hogy nem kell senkinek? 😊

még jobban használhatatlanná válik 😄D, mint az csapottseggû 😊

DanielT
Csak ne rontsák el a seggét!
Sland

Magnumrolcsi
STRUT Monaco Collection

STRUT Venice Collection

Magnumrolcsi
Ezt Nektek! <#vigyor3>

DanielT
Sokkal?? Kb egymilliárdszor! Eddig a hátsó visszatartott attól, hogy nagyon vágyjam a gépre, de most "sajnos" elhárult ez az akadály is, úgyhogy agyalhatok, hogy hogy lesz nekem ilyen 😄
GregSB
Szerintem is sokkal jobban néz ki így.

ez sirály így 😊

DanielT
Nem kamu szerencsére! Megmentette az autót ez az új fajta lámpa!
GregSB
Ez most valami kamu, vagy az új 3-ast lehet úgy rendelni, hogy a hátsó lámpájának felsõ csíkja végig fehér?

Kép
Hozzá tartozó népítélet.

2x ez, mint egy 7-es, ugyanez igaz az Audi S6 kombira

balumaci
képzelem ahogy a bajorok gondolkoznak...gyerekek, ha az Audinak van, nehogy már nekünk ne legyen kombi erõgépünk...M5 touringot mindenkinek! 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"