3334
-
#1331 Hamann BMW X5: (Roosevelten láttam)
-
#1330 pár Alpina BMW, hmmmm -
#1329 a formatervezés nekem sem tetszik, de a technikai újítások tényleg komolyak, tátott szájjal néztem a videót -
#1328 Ez egyrészt szerintem iszonyat jól néz ki, márészt eszméletlen milyen technikai újítás húzódik meg mödötte, érdemes megnézni a videót. -
#1327 még 1 gyönyörűség a BMW-től...hányinger -
-
#1325 Most nézem a hozzászólásomat... jújj de rossz a mondat szerkesztésem, najó ezt nnak tudom be hogy lassan 2 éve alig fórumozok. Tényleg azt akartam mondani hogy a 90-nél régebbi modellekről nem rí le hogy cigány verda. De az újabb típusoktól szörnyen berezelek. Főleg ha sötétített ablak van. Mercedesről nem is beszélve... -
#1324 Messze a BMW halad legjobban a hidrogénüzemű négykerekűek fejlesztésével, ami nem meglepő, hiszen nem kevesebb, mint harminc éve kísérleteznek ezzel az anyaggal. A gyártó 2000-ben a világon elsőként, a Hannoveri Expón mutatta be 750hl típusú, folyékony hidrogénnel hajtott modellekből álló tesztparkját, ezeket az autókat pedig azóta is folyamatosan fejlesztik, használhatóságukat így már több ízben volt lehetőségük bebizonyítani a világnak.
A Hydrogen7-esek egyik legnagyobb gondja ugyanakkor ennek a szeszélyes anyagnak a tárolása volt, a kapacitás korlátozottsága miatt pedig hatótávolságuk kevesebb, mint 200 kilométer. Erre a problémára kerestek gyógyírt a gyártónál, amit úgy néz ki, hogy végre megtaláltak. Az újonnan kifejlesztett, speciális hidrogéntanknak köszönhetően egy nagy lépéssel közelebb kerültek ezek az autók a szériagyártáshoz, hiszen az eddiginél olcsóbb és nagyobb tárolóegységet fejlesztettek ki a BMW mérnökei több partnercég hatékony együttműködésével. Az új tank sokkal könnyebb elődjénél, ráadásul a különböző modellekhez lehet igazítani formáját, így szélesebb körben tudják majd alkalmazni. A 10 kilogramm folyékony hidrogén tárolására képes egységnek köszönhetően a következő hidrogénhajtású BMW 500 km-nél is többet képes majd megtenni egyetlen feltöltéssel, ez a hatótávolság pedig már igen közel áll egy hagyományos üzemanyaggal hajtott autóéhoz.
Azt még sajnos nem tudjuk, hogy mikor válik szériaéretté a már igen régóta fejlesztett technika, de reméljük, hogy már nem kell nagyon sokat várnunk az első hidrogénnel üzemelő szériaautóra.
a5.hu
-
#1323 hova jársz te? anglia? -
Ronny #1322 majd ha mész külföldre, akkor figyeld a bömösökben a barna arcokat! -
#1321 hazugság -
Ronny #1320 itthon (és külföldön is)a kissebbségiek autója a BMW! -
#1319 az inkább a mercedes -
#1318 Ha én vezetem akkor nem az. Nehogymár azért mert sok féreg ilyenekben mereszti a szaros seggét, már bemocskolhasson egy legendát... -
#1317 Úgy emlékeszem hogy korábbi hozzászólásban, vagy priviben valakinek írtam, hogy szerintem az 1990-nél régebbi BMW típusok mindegyik olyan dilleres, gengszteres cigány autó. Azok szoktak ilyen új BMW-vel menni, szerintem totálisan bemocskolták a kocsi hírnevét. Viszont ezek a régebbi típusok nagyon kellemesek és lazító kinézetűek.... -
#1316 haverom vett egy közel 30 éves E21-est, mikor beleültem lefostam a bokám, annyira jó érzés volt. az a tudat, hogy megy, hogy benne ülök, hogy bírja, hogy kényelmes, stb. ezekhez már egy külön érzés jár. más mint beleülni egy új E60-ba. biztos abban is fülemig érne a szám, de biztos másfajta érzéssel ülnék benne. sokkal nagyobb látványosság az utakon egy jó állapotú öreg BMW, mint egy vadi új BMW. szerintem, legalábbis én a régebbi autókat jobban csípem minden téren. BMW ez alól kivétel, de én azt mondom hogy például egy régi Countach sokkal nagyobb tiszteletet érdemel, mint az új Murciélago, vagy Gallardo. (csak egy példa volt) -
#1315 kurvára nem győzködjük egymást a Bmw-ről,nesszójjámábele -
#1314 Arról, hogy nem érted az egész lényegét. -
Ronny #1313 "kuriózum luxusautókat."
Ma már a segélyen élők is megvehetik őket. Akkor miről beszélünk? -
amúgy itt az sg.n nehéz meggyőzni az embereket hogy a BMW a legjobb a világon márkailag -
#1311 Baromság. A józanságot nem itt kell keresni.
-
Ronny #1310 2. A benzinre költött pénzt semmi értelme nincs összevetni a kocsi értékével. Aki ezt teszi, nem ért hozzá.
Vagy inkább józan?
Amúgy nem akarok flamelni, nekem is a szívem csücske a kék fehér embléma! -
nyertünk F1
2ős győzelem :D Grat -
#1308 És ki nem szarja le, már bocs? Aki spórolni akar vegyen 1.3as dízelt, ne ilyen kuriózum luxusautókat. -
#1307 magyarázd ezt annak,aki kis hulladék 1.6-ban ülve autós balesetben elveszti a hozzátartozóit,pedig egy 3 literrel többet fogyasztó nagyautóban (pl Bmw) karcolásokkal megúszták volna. szerinted vigasztalja őket a dumád? nemhiszem... -
Ronny #1306 mi az hogy magyar felfogás? Ezzel kicsit mellélőttél, de lényegtelen! A kocsid Pesten legalább 11-12 litert fogyaszt(ha állatkodsz, akkor sokkal többet), ami barátok között is legalább 3 literrel több, mint egy 1.6-os! Számold csak ki mennyibe kerül ez a különbség, mondjuk három évre levetítve!
-
#1305 tipikus magyar felfogás,ami nagyobb mint 1.6 az már csak sokat ehet,és benzinkút kell hozzá :D idiótaságot írtál már ne is haragudj... -
#1304 1. Leszarom a sztereotípiákat, a tuskó büdös parasztok véleményét akik semmit nem értenek hozzá. Inkább érdekel azoké akik tudnak értékelni egy ilyen kocsit.
2. A benzinre költött pénzt semmi értelme nincs összevetni a kocsi értékével. Aki ezt teszi, nem ért hozzá. -
Ronny #1303 szép-szép, de egy normális motorral annyit fogyasztanak, hogy nem egész másfél év alatt elköltöd a teljes autó árát a benzinkutaknál! Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen korú BMW-hez már inkább csak negatív sztereotípiák tartoznak! -
#1302 BMW -
-
http://img340.imageshack.us/img340/9971/dsc0126la8.jpg
-
S70 6.0 V12 McLaren 550hp POWER 9000rpm-10000rpm 1000hp!
-
#1298 M5 Kombi :D
E30-be V12 :D
szép
1976_BMW_Karmann_Asso_di_Quadri
-
-
#1296 ajándék képek csak nektek :D
-
#1295 ez a kedvencem Mikor V12-es motor van az M3-asba :D
-
DJ BP #1294 a legfelső tiszta Renault Laguna :D -