Gömbvillám a laborból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haha
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
A vizbûl nyeri ki a zoxigént<#zavart2>#zavart2>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A fény haladási irányának megfordítása tényleg roppant tudománytalan, az akadémikusok azonnal bannolják az embert, ha beszél ilyesmirõl. Én súgásokból azt hallottam, a parakutatók egy úgynevezett "tükör" nevû berendezést használnak ehhez, de ezt szinte említeni se merem, mert elvágom magam minden további publikációs lehetõségtõl.
Összefoglalva: ha létezne a hülyeségnek nyomása, akkor a hozzászólásod elolvasását csak batiszkáffal rendelkezõ bátor vállalkozóknak javaslom, annyit préseltél bele :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
The fireballs observed in our laboratory experiments differ, however, in several aspects from the ball lightning observed in nature <2>2>. The latter were described by eyewitnesses as possibly larger than our laboratory fireballs (up to 1 m versus 3 cm diameter, respectively), as persisting longer (for seconds versus our 0:04 s measurement), and as moving faster (0:1–10m=s versus 0:3 m=s, respectively) at a roughly constant height.
Natural ball lightnings were seen also as passing through glass windows, unlike our laboratory fireballs that slightly melt and break the glass, and then move forward. Several other features common to the natural ball lightning and to laboratory fireballs include the tendency to attach to metallic bodies (and moving or bouncing along them), the ability to be divided spontaneously
http://www.eng.tau.ac.il/~jerby/67.pdf
Aham.
http://jlnlabs.imars.com/plasma/gmrtst/index.htm
Szerintem itt a videon nem olyan, mint egy sima kisülés.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Na olyat nem csinál. Max. ionizálja õket, ami teljesen más tészta.
Csak anyagban. Vákuumban egészen pontosan állandó a fénysebesség mindentõl függetlenül.
Persze lehet hogy tévedek, de a puszta ívvel elég sok érdekes dolgot lehet csinálni (pl ezt is)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
a Neoncsõben meg tényleg csak gerjesztett atomok sokasága van, és az elektronok ugrálnak az energiaszintek közt.
<#nevetes1>#nevetes1>Nem lehet, hogy a gömbvillámok némelyike inkább ufószonda, mint plazmagömb<#nevetes1>#nevetes1>
Ekkora baromságot is csak néha tudok mondani.
Na mindegy, ezek plazmagömbök és nem gömbvillámok és kész!
A gömbvillám meg nem csak néhány mp.-ig "él", a videó juk is több mp.-es volt egy-egy plazmagömbrõl, még bele is beszéltek, erre azt mondják csak néhány miliszekundum volt?
Vagy ezek lasított felvételek kommentárral?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként én is láttam gömbvillámot, de csak egy pillanatig, mert bement egy fa mögé.
De a természetesek meg lebegnek cikáznak ? Akkor hogy is van ez ?
Amúgy mi az a hot spot ?
Ennyit a házasságról!
A másik mókás meg amiokr egy parasztbácsi nem ment el orvoshoz, csak amikor üszkösödött a lába (ja nem úgy vitték) Mert nem merte a doktornak azt mondani, hogy belerugott egy UFO-ba és az fölrobbant :)
<#violent>#violent><#ticking>#ticking>
Ha nyitva használod a mikrohullámú sütö az kissé balesetveszélyes, még ha nem is lehet azonnal belehalni, szerintem ne adjatok ilyen ötleteket másoknak.
A kisérletben egy mikrohullámû sütõ erejét használták, de kis helyre koncentrálták, az originál mikro szeritem nem ezt teszi, azután pedig mindez nekik századmásodperc töredékéig tartott ami egy villanás. Mégis ki látja azt egy gyufa fényében, hogy az gömbvillám. Ha felvételt is készítesz róla akkor sem biztos, hogy a felvételen meg lesz, de oda amikrohullámúd :)
Azért ilyenekben nem igen hiszek.
Blackmail the Universe