308
-
echo #28 Mi az a plazma gömb? Mi az, hogy plazma? -
roliika #27 Ez nem gömbvillám hanem rabvillám...felhúztam magam...gömbvillám..ehh...kapcsolák ki a magnetront aztán meglátjuk mennyire gömbvillám...ennek a sz*rnak a működése: Nagyon kicsi térbe koncentrálnak viszonylag nagy energiát ami fénysebességre gyorsítja az ott lévő gázokat,ezért lehet meleg és viágít...pont mint 1 neoncsó...csak neonnak kell gyújtás és cső alakú. -
roliika #26 Megnéztem a videókat...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...öcsém ez parasztvakítás nem gömbvillám!!! Ez sima plazmagömb! Ilyen van a neon csőbe is bakker csak nem gömb alakú! Tuti ezek is mikrohullámmal tartották életbe és fogva...ha a ketrecen kiengedték volna azonnal megszűnne!!! Nem találták fel a spanyolviaszt!!! Érdekességnek elmegy. -
roliika #25 Hot spot: forró pont. ahova lecsap a villám. hát ja...nem hideg. Szal ja. Igaziak lebegnek cikáznak üvegen átmennek néha falakon is néha gond nélkül embereken is pl nem tom kinek mond valamit a Mikao Usui név. Ő volt a REIKI feltalálója. Mászkált 1 hegyen és egy világítő gömb belé bent. azóta tudott "bioenergiával' gyógyítani. Szal ez a laboros valami csak 1 halvány utánzat. Majs akkor híreszteljenek ilyeneket ha stabil 2mp-ig legalább...de ilyen külső energia betáplálása nélkül még nem működik!!!! -
plamex #24 Namost én azt vettem észre ezeknél a műgömböknél hogy tapadnak a kalitka oldalához ... (videó)
De a természetesek meg lebegnek cikáznak ? Akkor hogy is van ez ?
Amúgy mi az a hot spot ? -
roliika #23 Vannak Ún. Földfények is, mai napig nem tudják hogy mi lehet, és az az érdekességük,hogy földrengések előtt láthatók! Ezek nem rohangásznak semerre sem. csak világítanak. és megjegyezném itt,hogy Nikola Tesla is tudodd ilyen vagy hasonló fényeket előállítani, 2 fémlap földre helyezésével, és a fémlapok között volt látható 1 fénylő gömb, de megjegyezte, hogy nem érdemes vele foglalkozni és nem jó semmire. Szerintem ezeket érdemes lenne legalább kivizsgálni,mert nem a szomszéd Pistike, hanem többek között a generátor feltalálója állította ezt. -
plamex #22 Nem vagy hülye ... milyen lenne az élet humor nélkül ... -
zjápsretne #21 Még régen azt olvastam (ilyen daniken kategoriás könyvben) , hogy valakinek bejött az ablakán és az pedig "eltolta" nagyon lassan és csak ott égett szénné az újja ahol az aranygyűrűje volt.
Ennyit a házasságról!
A másik mókás meg amiokr egy parasztbácsi nem ment el orvoshoz, csak amikor üszkösödött a lába (ja nem úgy vitték) Mert nem merte a doktornak azt mondani, hogy belerugott egy UFO-ba és az fölrobbant :) -
roliika #20 Biztos mert az igazinak nem kell mikró..lehet hogy a kajád is megmelegíti...harcászatban is fontos szerepe lehet mert az ember után megy és a fémtárgyak után...:-D...dehülyevagyok.:-DD -
plamex #19 hát én nem szivesen tapogatnám :) -
plamex #18 Jahh ... és energiatakarékos ? -
roliika #17 Qwa fényes , tehát világításra.:-DD -
plamex #16 Amúgy mire lehetne használni a gömbvillámot ?
-
roliika #15 Nem biztos hogy forró...senki sem tapogatta még meg.:-) -
plamex #14 maradjon csak az eredeti funkcónál a mikró : macskaszárítás -
roliika #13 "Elméletileg a gömbvillám egy plazmagömb, ami akkor alakul ki, amikor egy villámcsapás eléri a talajt és egy "hot spot"-ot hoz létre, egy területet, melyen heves hőhatás megy végbe."<- Ez nagyon szép elmélet meg biztos van benne igazság, de mi van akkor mikor csillagos nyári forró éjszaka van és egy gömbvillám kergeti az autót hosszú másodperceken keresztül??? Na az honnét jön? Mert velünk is megesett. Akkora volt mint 1...focilabda kb.Ja meg honnét szedi az energiát? Mert ugye kint nem sok labor meg mikrosütő szaladgál... -
Inquisitor #12 Mondjuk Gömbvillámban nem az a furi, hogy néha átmegy szilárd anyagon, annélkül, hogy azt károsítaná, pedig nagyon forró? -
Inquisitor #11 Igaz, de (elég veszélyes) kísérletezés közben némi fémet és egy kis ezt-azt használva normál mikróban is csinálhast plazmagömböket. Más tészta, hogy utána lehet kidobni a sütőt, vagy ha elszúrod, akkor nem kell hamvasztást kérni :) -
zjápsretne #10 Azt hiszem a hozzászólásokat olvasva biztosan nagyon szkeptikus alkat vagyok.
Ha nyitva használod a mikrohullámú sütö az kissé balesetveszélyes, még ha nem is lehet azonnal belehalni, szerintem ne adjatok ilyen ötleteket másoknak.
A kisérletben egy mikrohullámű sütő erejét használták, de kis helyre koncentrálták, az originál mikro szeritem nem ezt teszi, azután pedig mindez nekik századmásodperc töredékéig tartott ami egy villanás. Mégis ki látja azt egy gyufa fényében, hogy az gömbvillám. Ha felvételt is készítesz róla akkor sem biztos, hogy a felvételen meg lesz, de oda amikrohullámúd :)
Azért ilyenekben nem igen hiszek.
-
Su0my #9 Tök ász...:) -
plamex #8 bámulatos hol tart ma már a tudomány -
rolika #7 miket meg lehet tudni a hozzászólásokból :))) -
HUmanEmber41st #6 Szerintem nagy különbség van a laboratóriumi plazmagömb és az igazi gömbvillám között -
juzosch #5 Csak ki kell pöckölni azt a szerkezetet ami figyeli a zárást -
Cat #4 normális mikrot nem tudsz beindítani nyitott ajtóval - legalábbis a miénk automatán kikapcsol. -
Andris #3 Én is olvastam valahol, hogy így lehet gömbvillámot csinálni... vagy helyesbítek: inkább plazmagömböt. Mikrót be kell indítani nyitott ajtóval és egy gyufát kell az ajtóba rakni. Elvileg így kilő egy plazmagömböt. -
Commandante #2 Haverom gombvillammal nyirta ki a mikrosutojuket. Ego gyertyat kell bele allitani, azzal allitolag mukodik. Egyszer-ketszer, aztan mehet a szemettelepre. -
szotyikaa #1 meleg