107666
-
#4577 #4570,#4569: Nagyon szép,és köszönöm!;)
#4556: Izlések és pofonok.Kinek a pap,kinek a papné!
#4553: Nem a sebbeség a lényeg.Egypk ottvan a Ferrari FXX ha már ennyire a sebbeségre hajtasz!Asszem aláza a Bugatit.410 fölött van a topspeed!;) -
#4574 Egyre szebb a grafika -
#4570 belső nézet se maradjon akkor már el,saját készítésű...
-
#4569 Sok-sok kép az nagy kérés lenne. De egy saját készítésűt dobok neked:
-
taylorp #4568 Ma sem lesz klubtali? Minek akkor a magyar klub, ha sose vagyunk ott? -
#4567 Bemész->INVITE->és kiválasztod a barátaid közül, akit meg akarsz hívni!!! De ha már barátok vagytok, akkor elméletileg ő is tud csatlakozni! -
#4566 Ha már Ferrari, akkor 250GTO!!! :)
(amúgy talán a legjobb kezelhetősége az Enzonak van az "A" kategóriás autók közül) -
DJ BP #4565 nekem jó, mondjuk én GTR2-t, Nascart, Trackmaniat és Most Wantedet (carbont már ki se próbáltam), stb. ezzel tolok/tam mindent, szóval begyakorolni volt időm :) -
taylorp #4564 Van egy Logitech Rumblepad 2-m, de még nem próbáltam vele. Király gamepaddal? -
DJ BP #4564 állítólag G25-tel állat :)
ja és van egy szimulátoros hardcore mód, azzal már kanyarban is vigyázni kell, egész jól sodródik kifele az ívről -
#4563 Akkor kormánnyal élvezetes lesz! :) -
DJ BP #4562 csúszni csúszik mint állat ha nincs segítség bekapcsolva :), bill-lel sztem lehetetlen lehet :), én gamepaddal tolom, 1-esben, de a legerősebb autó még 3-as fokozatban is kipörgeti (1000LE-s tuning Saleen :), ha tövig nyomod. Szóval alsó fokozatban óvatosan az erősekkel :) -
#4561 Kedvenc Ferrarim a 288-as és a 348-as valamint az F40-es:)
Azok még oldschool gépek voltak:) Igazán gyönyörű vonalakkal. -
#4560 X-Box live-on mennyien szoktak fent lenni, milyen élet van? Kérdem azoktól akik boxon nyomják. -
#4559 Nekem meg még mindig nem jött le, ennyit a szupergyors subsciption-ös letöltésről.
Elvileg még 3-5 óra míg lejön (attól függ mennyivel vakarja), most jár 67%-nál. Ehhh.... -
#4558 Mennyire lehet érezni az erőt a kocsikban? Mondjuk kormánynál! Lassan haladva vagy kb.50km/h-nál ha letapossa az ember a gázt akkor visit esetleg csuszásnak indul-e az ótó? -
#4556 Vannak szép Ferrarik, de az Enzo nekem sem tetszik. Olyan mint valami robot. Vagy mi... -
#4555 Nekem se tetszik az Enzo... F50 utan vlhogy csalodas az Enzo.
A F360 viszont csodalatos. -
#4554 nekem se teccik,de izlések és pofonok -
#4553 Én a mai napig nem értem ki miért imád egy autót ami a Ferrari Enzo... csúnya. ÉS még csak nem is a leggyorsabb a világon... -
#4552 na másodjára sikerült :D #4549 nemsokára vezsek egy enzot majd csálok róla képeket, de ma már nem sztem -
#4551 én még régebben tettem róla képet -
#4550 MOst buktam be egy 60 km-es versenyt 15 mp-el asszem be kéne vásárolni vmi újat mer tetű a gyorsulása szerintetek mit vegyek?? -
#4549 Nagy kérés lenne,ha vlki betenne sok-sok képet a kedvenc automról,egy Ferrari Enzo-ról?:)) [irigykedve nézi azokat,akiknek megvan és jól fut]
Csak azért mert olyan jó nézni a képeket,csak hát kevés van!:(
Én meg nem tudom kipróbálni mert else futna a gépemen.Azon kivűl nem fizetek egy beta-ért!:D
Előre htx!Ja és sokkal több kép kell ide!^^ -
taylorp #4548 Nemtom hogy kell. -
#4547 Te is meg tudod hívni, vagy bárki, aki már klubtag!!! -
#4546 Biztos hogy nem fogják megkapni, ugyanis nem a TDU-ért fizettél hanem a 3dgamersnek,fileplanetnek a subscriber-ségért! -
#4545 Jó volt csak amikor kiléptem a win-be megnézni a neved akkor visszalépés után bekrapált az ffb és oan arősen tartotta magát hogy alig tuttam kanyarodni ha metg elfordítottam akkor el a csába az útról :D -
#4544 nemtom :D Volt itt egy videó a secret car-ról nemtom honnan lehet működésre bírni, de elég istenesen lépdel :D -
Neoncsoves #4543 mármint a nem béta verziot megkapjátok-e mert ez is teljes csak teszt verzio -
Neoncsoves #4542 hm... most nem akarok hülyeséget mondani de ha te most előfizettél a BETA-ra játszol vele, februárban kijön a teljes és adios BETA nem? vagy akkor sztetek megkapjátok a full gamet? mert ha megkapjátok akko sztem énis előfizete m:P -
#4541 használtan 200 ezer -
Egy ideig nem lesz gondod a játékokkkal ;)
Valaki játszik innen XBOX360-on TDU-val? -
taylorp #4539 Mennyiért vetted a Ferrarit? -
#4538 Off
kb 2havi fizum bánta~290K (offkorz áfa nélkül ügyeskedtem), de kitermeltem az idén ;) -
#4537 na probléma megoldva már csak meghívó kel XDXD 2 versenyt buktam de nem baj :D:D:D:D -
taylorp #4536 Frankó volt, de a Te kocsid kicsit jobb, mint az enyém. Kérj meghívót hyako barátunktól a klubba! -
#4535 OFF
Jaaaj de szar géped van :P:P:P:P:P
Mennyibe fájt neked?
( TDU-val tuti nem lesz gondod szvsz ;) )
ON -
#4534 Elmegyek a clubházhoz ok? 5 perc és ott vok -
#4533 mire jó ez a secretcar?