107666
-
#4622 Na belököm mégegyszer. Akár mehetne a FAQ-ba is...
"A MyDocuments-ben (vagy Dokumentumokban) a \Test Drive Unlimited\savegame\"gépneved" almappában létre kell hozni egy "Radio" nevű könyvtárat, és azon belül meg egy olyat "amilyen nevet akarsz a rádióadódnak" - ide lökheted be az MP3-akat vagy elég egy MP3 lista-fájlt..."
Amúgy a véglegesben az ígéretek szerint rádióadónként 31 zeneszám lesz. -
#4621 Oks thx! Sorry :) -
#4620 az nem baj ha road closed. Attól még oda tudsz menni, ha bejelölöd az itinerben. -
taylorp #4619 Azt meg lehet nézni valahol, hogy hány %-át fedeztem fel az utaknak a szigeten? A kószálás nekem mára véget ért. Jóccakát mindenkinek! -
#4618 Hát akkor hajts el arra. (az a szöveg csak azt jelenti, hogy nem tudsz odateleportálni, mert még nem jártál arra)
Úgy nem. Hogy hogyan lehet berakni saját rádióadót, már többször beírtuk, használd alul a keresőt. -
#4617 Lehet úgy bepakolni zenéket hogy a radiok könyvtárban nyitok egy külön mapát és oda ami kell?
Ahol a Hun klubb van még nem elérhető nekem. (legalábbis mappon road closed) -
#4616 Érdekes, hogy 16:10-es aránynál laposabbnak tűnik a tető, és a béta vízjel is jobban a sarokban van. (a legnagyobb pozitívum a nagyobb belátható tér, és a látható visszapillantó tükrök)
-
#4615 Persze, hogy meg tudod. Keresd meg a többieket (ha jól láttam Hmuda és taylorp is épp a szigeten kószál...:D), ha már barátok lesztek, akkor meg is tudnak hívni, illetve te is tudsz csatlakozni. -
#4614 Ford GT is jó, és nem csak a Ford versenyek miatt ám! Ha jól emlékszem a legjobb kezelhetőségű "B" kategóriás autó. (A legnagyobb végsebességű meg a Jaguar XJ220!!! 375km/h-val - persze minden amit írtam a 3. tuningpakkal értendő) -
#4613 8800GTS
Mohus pc-re ez lehet a GT4 (szvsz) élményben. :) -
#4612 támogatja a Beta is. -
Rolesz #4611 Bocs ha már kérdezték(de most lett G25öm)H váltót és kuplungot támogatja a Beta?Vagy ha a Beta nem a Final majd igen?Lehet erről valamit tudni?Tudom hogy ez egy acade-szim játék de mégis...:D Válaszokat előre is köszönöm szépen! -
#4610 milyen videókarid van? -
#4609 Megtudom lesni így a magyar klubbot hogy kb 15 percet játszottam?
[NST]Johan néven megyek ha minden igaz :) -
#4608 Elnézést...
Én hibám, nem vettem észre a beírásod - illetve figyelmetlenül olvastam. -
#4607 Végül a szívemre hallgattam, és vettem egy Ford GT-t +3-as tuning. Megnézem, mit tud a FORD bajnokság. De Enzot is veszek mindenképp, bár utálom :P -
#4606 Nem szoknál már le végre róla??? Már kértem egyszer szépen... -
#4605 Miért vettem volna ezt 100%-ra? :D
(Ha lenne VW Bogár azzal indulnék.) :) -
#4604 Telepítés után azonnal.
Jah és kormánnyal is nagyon élvezhető. (Logitech DFP kiváncsi vagyok a 900fokos beállítást hogy viseli egyenlőre csak a megszokott ~250-et használom)
-
#4603 Peccccccset felraktad Te is ugye?
-
Nekem még telepedik. -
#4601 Hát ez fenomenális! Nagyon korrekt kis game! Autós játékokban etalon lesz több mint valószínű. Ilyet vártam volna anno az NFS 1 után :)
1280*1024, 4x AA, HDR-on, 40-55 fps nagyon szép.
A rádió érdekel még mert szívesen hallgatnék zenét crusing közben :) -
#4600 Hát ha mindenáron Enzóra vágysz, akkor elég az pontgyűjtéshez. Bár hozzáteszem, hogy elsősorban a kanyargós versenyeken jön ki az előnye (legjobb kezelhetőség). Rövidtávú egyenesebb szakaszokon a Saleen (legjobb gyorsulás), míg hosszútávú egyenesebb szakaszokon a Koenigsegg (legnagyobb végsebesség). Legalábbis az eddigi tapasztalataim szerint. A másfél millás McLarent még nem volt lehetőségem kipróbálni, de nagy csodákra nem számítok tuning után sem, ha egyáltalán lehet (mert nem lehet minden autót)... -
#4598 Gondolkodom én is a box360-on. jók az online lehetőségei (Gold-al, ami végülis nem drága 1 évre), és a ps3 még egy "kis" idő míg kijön EU-ban. No és a ps3 online-ja is kérdéses, hogy fog indulni... -
#4597 változott :) Már Expert. -
#4595 Én BOX-on játszok. Van egy Ferrari F430 Spyderem 1-s tuning kittel, és MV Agusta F4 Tamburinim, egy Nismo 350Z-m, meg egy Audi A3-am.
8-10% százalékon vagyok valahol, szal sok élményben nem volt még részem de iszonyat jó ez a játék...
Az miért van hogy instant challengeben nem nyerek pénzt
Azt írja hogy nyeremény 0$, az ellenfélnek meg veszteség 0$
Hogy lehet pénzt felrakni? Vagy nem lehet? -
#4594 Nem lehet. -
#4593 Valami olyan autót, ami hasznos lehet Pro fokozaton pontgyűjtés szempontjából, és maradjon is még pénzem bőven az Enzora. -
#4592 Menteni csak futamok előtt és után lehet gondolom?
Csak azért kérdem mert volt szó 1 órás futamról is és ha el kell menni vhova vag akármi lehet-e futam közben menteni. -
#4589 Ha már egyszer levezetted az utat, akkor utána lehet "teleportálni". -
#4588 Az attól függ mit szeretnél... -
#4587 Itt pl ha a térkép egyik végéről a másikba akarok eljutni akkor van "gyors lehetőség" is pl hogy kijelölöm a pontot ahova akarok menni katt és már ott is vagyok? -
#4586 Jó a telepitő alatt a zene :DDD -
#4585 Akár...de csinálhatod fordítva is. Nem lesz gond.
(az olyan hozzászólsokat, hogy kinek hány százalék van még hátra a letöltésből, megy ilyenek - hanyagoljátok legyetek szívesek...valamint ha gyökér hozzászólás "érkezik" akkor ne reagáljatok, mert csak az adminoknak növelitek vele a munkát...) -
#4584 Van most egy Nissan 3-as tuning Nismo 350Z-m + 1.3 millióm, és nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek belőle :) -
#4583 Ja értem.
Amúgy rákérdeztem a GLOBAL RANKING eltűnésére a béta fórumon, és az egyik moderátor azt írta, hogy szerinte azért nincs most GLOBAL RANKING, mert a szünidőben az adminok szabadságolása miatt nem üzemel a szerver ezen "szolgáltatása"...hát lol... :) -
#4582 Tehát a sorrend: telepítés--->patch---->START----->serial megadása.
Ugye? -
#4580 Hát azért ha ingyen adnák nem utasítanám el -
#4579 ez még régi kép -
#4578 Te nem peccselted még? :O