107666
-
Szabi1991 #4742 amugy az ősszes rendszám TDU-505 -ős ?
-
#4741 na igen nálam nem igazán így néz ki, de még úgyis szép :) -
Szabi1991 #4740 -
Szabi1991 #4739 tudom hogy nagyon jó game , de februárban jőn ki :( -
#4738 De ez itt sokkal jobb :D Oahu szigetének az egész útvonala kb méteres pontossággal le van modellzve, vannak eldugott kis föld/murvautak, amin kész élmény felhajtani az Enzoval, méterenként ezerdolláros kárt okozva benne :D Viszont tok jó érzés felfedezni a szigetet. Már csomó ideje nem is versenyeztem, csak felfedezek :) -
Szabi1991 #4737 nekem sajna nincs meg a TDU béta ,ezért a wr2 vel gyakorlok
ott is van hawaii.. -
#4736 ja még cirkálók is vannak a dokkban, érdemes elnézni arra :) bár a pearl habor emlékmű nincs ott. -
Szabi1991 #4735 pearl harbor-ban ott van a kikötő , meg a katonaireptér ? :D -
#4734 Na az Enzomban már 900 mérföld van :) a térkép 82%-át felfedeztem, aminek az eredménye, hogy a legutóbbi ámokfutásom után sittre vágtak, mivel már nem volt pénzem az előző büntetések miatt. :D -
#4733 én sem vagyok tag, de én láttalak is tegnap estefelé, csak aztán eltűntél :( -
#4732 ja engem is :P ICram néven vagyok. -
#4731 Ha eléred az amateur szintet. -
#4730 Valaki majd engem is bevehetne a magyar klubba :) Scyythe vagyok. -
#4729 Ja tunningra vissza térve nissanhoz megtaláltam, mikor lehet majd igénybe venni? -
#4728 Néhány magyar ;)
Nagyon szép a füst szvsz :)
-
#4727 thx -
#4726 nem -
#4725 sazl azért már nem kellesz fizetni? [nagyonbuta] -
#4724 január közepe -
#4723 Sziasztok mikor lessz open béta? -
#4722 -
#4721 bocsánat nem Forza Italia :D hanem Forza tuner :D -
#4720 Nissant a japan tunernél, alfa-t a Forza Italia nevűnél. A japán tuner ott van valahol pearl harbor környékén, a Forza Italia pedig a VW szalontól nyugatra. -
#4719 A nissan-t és az alfát lehet picit upgradelni? ha igen hol? -
#4718 Ott van a Volkswagen szalontól nyugatra a másik városrészben. -
#4717 A betaban van jó pár autó ami nem érhető el a tesztelőknek. -
#4716 Az mit jelent a FAQ ba hogy ezek késöbb kerülnek a játékba?
Még a Bétába nincsnek vagy mi? -
#4715 Nekem is recseg meg elmegy a hang néha, elég érdekes de van olyan is hogy utána elkezd diázni ami naon faxa egy 70 km-es versenyen. amúgy megvan az enzo ferrari nagyon zsír de nem tom hogy hol van az olasz műhely, belinkelne vki egy képet róla, mert az alap fék elég gyér -
#4714 Én is ugy hallottam, de még mindig lehet rá regelni, nekem is sikerült, meg azota még számtalan embernek! -
vass17 #4713 akkor most nincs megszabva a beta userek száma?
Korábban mint ha azt olvastam volna, hogy maximalizálva van... -
#4712 ismert probléma a beta-ban. a patch ota van valamiért. -
#4711 Van egy kis hardver problémám. Néha olyat csinál, hogy elkezd recsegni a hang, aztán elmegy, és tök néma a játék. Viszont, ha alt tabolok a winben tökéletes a hang. Mi lehet a baja :( Legújabb hangdriver van fent. -
vass17 #4710 Közben megtaláltam, de azért kösz. -
#4709 Itt van hogy mit kell tenned pontosan. -
partotmos #4708 ez egy negyed éves előfizetés ára... -
vass17 #4707 Ez lenne az: az
mert itt 15 dollárt ír és nem 5-öt... -
#4706 Még kicsit növelem a skillem és akkor én is felkeresem majd a klubbot ;) De egyenlőre az a rész számomra zárolt :S -
partotmos #4705 hááát, biztos nagy rizikó 1 ropit kockáztatni, de szvsz a 2006-os év legdurvább játékát próbálhatod ki a pénzedért:PPP -
#4704 1. STOP WAREZ!
2. 1600km út van és lesz
3. Mint minden új, nagy nevű cég által kiadott, nagy bevételt igérő játék, 12900FT környékén lesz.
És a Bétában lehet neten játszani. Valszeg ha lesz warez a teljes verzióból - mert a bétából még nincs - akkor avval is offline módban lehet játszani.. -
Neoncsoves #4703 Srácok tudom korai még a warez és bocs warez de... most ez neten megy? szoval akkor ha lesz kint warez neten.... azzal nem tudok neten jatszani? Mert sztem a multi a legélvezetesebb benne sztem... és mekkora map van? :) És KB mennyibe fog fájni ha kiadják a fullt?