107666
-
#4492 Én is így tartom logikusnak. És remélem, hogy így is van. Nincs kedvem most kiadni 100k-t egy Box-ért. -
#4491 Nem szeretnék kötekedni, de szerintem egy honap után nem a játék KEY fog lejárni, hanem a 3dgamers subscribe-od :D utána szerintem még tudsz játszani ugyanugy, mint eddig. Gondolom. -
#4490 fileplanet-en kívül nem lehet sehonnan leszedni? -
#4489 Elindult a letöltés, de tetű lassú. :(((( 80-90k/sec.
Elvileg még 11 és fél óra mire lejön.
Asszem addig WRC4-ezek egy kicsit... -
#4488 Én szívesen segítenék, de nekem is az öcsém intézte, mert nekem nincs olyan kártyám amivel neten lehet fizetni. :( -
#4487 Te még akkor jól jártál a 10 perccel, én fél órát várakoztam anno :S -
#4486 Szintén zenész.... nekem is ezt csinálja napok óta! -
#4485 szisztok segitséget kérek van pénz a kártyámon de mikor a adatokat beirom a továb gombnál pirosan irja a mail cimem majd futo csik után visszadob az elejére ez miért van a vip státusz akkarom megvenni a kártya dombornyomásos ezel fizetem a wowot is tehát nem azal van gond -
#4484 Most azonnal utalok pénzt valakinek hogy elintézi a subscrib-emet.. -
#4483 Próbáltam, de nem engedi a subscribe szerverekről való töltést. :(
Pedig be vagyok jelentkezve, meg minden. De csak a free szervereket engedi, ahol viszon 'sorba kell állni'. Rettentő nagy faszságnak tartom. :( -
#4482 Ha már előfizettél akkor Subcribe szervert válassz, azon elvileg nem kell várakoznod. -
#4481 Még 10 perc, mire beindul a letöltés... :( -
#4480 Sikerült előfizetni, most a fileplanet-en várok, hogy le tudjam tölteni. -
#4479 Hát nem biztos hogy elég ha 1-2 autód van, mert akkor nem lesz választási lehetőséged kategórián belül.
Nekem van 27 járgányom, plusz hozzá 5 ház, meg maradt még 1,5 milla zseton :PPPP
Így biztos tudok majd választani a versenyre kocsit :P -
#4478 Nah ráadásul az öcsém kapta
Én pénzt kaptam hogy tudjak venni új gépet, hogy tudjak majd TDU-zni :P
-
#4477 megjött a jézuska -
#4476 tényleg??? ezt én mér nem tudtam??
-
#4475 Nah kipróbáltam BOX-on a TDU-t...
Basszus szerelmes lettem
Kurvajó. Legszívesebben egész nap játszanék vele, csak hát vendégek, kaja, pia stb...
Majd este :(
Megcsináltam 5 versenyt, bementem pár szalonba, és van egy Audi A3-asom.
1080i -s felbontásban nagyon faja a cucc :P -
#4474 Ha sikerül előfizetned szólj mert én ma is próbáltam és semmi..... -
taylorp #4473 Igen. Havonta újra kell csengetni. -
#4472 Sziasztok!
Megnéztem néhány TDU videót és kedvet kaptam a játékhoz. Kérdésem az lenne, hogy ha előfizetek a megadott módon, akkor az előfizetésem csak 1 hónapig fog élni? Vagyis havonta újra kell csengetni az 5 dolcsit? Nem az összeg miatt, hanem csak hogy tudjam.
Előre is köszönöm a választ! -
#4471 Bazz ezt naon nem találom meg... most mentem még útközbe egy multis csákót is megkérdeztem de ő se tudja hogy hol van. Nem tudnál közelebbi képet adni vagy nem tom mi van a környékén?? -
#4470 Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Ismeritek ezt a zenét? (00:26-tól)
Link: TDU Movie 01 (GamesRadar) -
DJ BP #4469 mint a WR2, csak free ride-ban van SIM :D -
#4468 Ja csak még nem volt időm mindent kipróbálni, hogy melyiket a legkönnyebb teljesíteni :P -
#4467 Ha nézelődtél, akkor miért kérdezed? :) Ott van fehéren-feketén, hogy mivel, hány pontot tudsz szerezni! -
#4466 Már nézelődtem, pont ezt kérdeztem, hogy melyik "achievment" gyűjtésével lehet gyorsan fejlődni, tekintettel a béta zárásra. :)
Van most 700ezrem, de nem tudom mire kölcsem, ami jó befektetés. Házat nem akarok venni, mert úgyis csak 1-2 autó kell egyszerre. Majd, ha champion leszek elkezdem gyűjteni őket :) -
#4465 Menj haza, és az infók között olvasgass. Nem csak a versenyek megnyerésével jutsz előre, hanem pl. autók, házak, klubok, ruhák gyűjtésével is...de olyan nagyon gyorsan nem lehet elérni a CHAMPION fokozatot, pont ez a lényeg... -
#4464 A magyar klub pedig itt van, már többen is kérdezték: (bár nyilván olyan klub van ott, amilyet csinál valaki...érdekesebb lett volna több ház, több klub, de mindegyik csak egy valakié lehetne...)
-
#4463 adjatok tanácsot, hogy jussak el gyorsna champion fokozatra? (pro vagyok) csinálják versenyeket, vagy van gyorsabb módja is? -
#4462 Itt a múltkor kimaradt szöveg a HC módhoz. A dolog szépséghibája, hogy kiválasztása esetén csak MP versenyek érhetőek el...
-
#4461 Igaz. Egy JAguar szalon elbújt egy csavarkulcs mögé. Filter powahh :D -
#4460 Ja, azt hiszem megtaláltam az eddigi legrohadékabb időmérő versenyt: TANTALUS a neve... :( -
#4459 Akkor mégse látogattál el az összes szalonba... :) -
#4458 Már majdnem megvettem az Enzo-t amikor rájöttem, hogy a 180mph-s versenyhez championnak kell lenni. Én meg csak Pro vagyok... pedig a pénz már meglenne rá.
a 170 mph-s versenyhez mi a követelmény, és melyik ferrari ajánlott hozzá? -
#4457 kösz, megnézem. -
#4456 akkor a 170mph in heavy traffic. ahoz egy olcsobb ferrari is elég, 15k-t fizet, ezis kb 15mp-s verseny -
#4455 Azokból már 4et megcsináltam: Enzo, Miura, Diablo, Ford GT Concept, Chrysler concept. Ebből 2öt sikerult perfectre, mert a többinél a városban beszaggatott, aztán csak annyit láttam, hogy nekivágódtam valaminek :D -
#4454 hát ha az elején vagy, ott van egy ENZO leszállitás. nincs időlimit, kb 10 perc, lényeg h ne törd szét a verdát, akár 80k-t is fizet! -
#4453 na ahhoz kéne Enzo is, ami nem nagyon van :( Nekem az is jó, ahol rövid idő alatt olyan 30kt is meglehet keresni, a lényeg, hogy kevés szenvedés, rövid idő legyen, és azrt fizessen is, ami olyan 30-40k jó is nekem.