107666
-
#4412 Milyet kér uraságod??? :) (karácsony van egye fene...) -
#4411 Köszi! -
Neoncsoves #4410 még mindig fizetős a beta? -
#4409 Hangulatfokozó :)
A 2. kérdésre:
Házban Info/News -
#4408 ja és kaptam már csomó üzenetet, azt hol lehet megnézni? -
#4407 Végül vettem 30ezerért egy Nismo 350Z-t 3-as tuninggal használtan. 300 km-rel :) Tényleg a KM számít valamit, vagy csak hangulat-fokozó eszköz? :) -
#4406 motoros screenshotot please -
#4405 Anno még beszéltük ,hogy nincs lexus a játékba,majd packal lessz...
Kocsikázást bukkantam erre rá,szal sztem van a játékba lexus,csak bizonyos %-tól engedélyezi majd...
-
Leky #4404 Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
#4403 Az online autóvásárlás az O:K: mostmár, de hiába próbálok narancssárga versenyen indulni mindig aszonja hogy senki sem versenyzik. Amúgy hogy tudok a klubjaitokba belépni, mert az se világos teljesen csak létrehozni tudnék ha lenne rá pénzem -
#4402 nah letöltöttem és feltettem a játékot. HUH. Nagyon ott van a szeren. Szerintem a grafikára nem lehet semmi panasz, az oline menés pedig elég nagy buli :D igaz most kezdtem még csak, van egy autom meg egy versenyt mentem, most probálom felfedezni, miket lehet csinálni. Nagyon durvás :D az irányitás pedig szerintem egyáltalán nem árkádos, kormánnyal felettéb feelinges :D -
#4401 Kezdek arra gyanakodni, hogy a játék futása attól függ, hány online emberke van... Tegnap éjjel csak 50-60 madár volt, és soha nem látott sebességgel száguldott a játék a gépemen. Kevesebb volt a swap is... Komolyan mondom hihetetlen volt ez a látványos sebességnövekedés. Gyorsan meg is csináltam a maradék idegesítő 20km-es stoppos és modelles küldetéseket. Aztán levásároltam a felhalmozódott mintegy 270 kupont, és máris elértem a Champion fokozatot! :))) -
#4400 Én meg amit írsz, azt nem értem teljesen... :))) -
#4399 Nem kell izgulni, előfordul az ilyesmi! Nekem minden második indulásnál ilyen szar a grafika, de mindig megoldja a dolgot valamelyik grafikai beállítás módosítása! (részletesség és fényerő kivételével...) -
#4398 Hi hogy lehet ezeket a neten feltett autókat megvenni? meg netes versenyt sikerült csálni semmit, szal nem teljeseb értem ezt a mmultis dolgot -
#4397 Ha a 13-as számú kocsira gondolsz, akkor az egy Shelby Daytona, abban ülök én. :) (a piros meg a sárga talán Ascari) -
#4396 Egyértelműen a 25ezer dodós Mustang! (de ha körbenézegetsz az autókereskedésekben, magad is rájössz) -
#4395 Másnak sincs :( -
#4394 Én 50e-ért vettem. Annyit bőven megér:D -
#4393 Így igaz!! Élvezhetetlen a szaggatás miatt! Kipróbáltam már mindenféle beállítást, de hiába! Teljes gáz a gém! Eddig semmi jót nem mondhatok róla!!! Remélem javítanak rajta! -
#4392 Ez nevetséges hogy nemtudom befizetni.... most vagy a 3dgamers subscribe oldallal nics valami rendben vagy az otp-vel...
Akinek már van serialja (ez nem kunyizás!!) az csinálhatna nekem is 1et, természetesen most azonnal utalok pénzt a számlájára!! -
taylorp #4391 Tnx. Csak azért kérdezem, mert 300000$-ért árulja valaki. De akkor inkább megnyerem majd. -
#4390 thx -
#4389 offline, online játékért kell fizetni. nincs olyan hogy csak az onlineért kell fizetni, és mondjuk a offline meg ingyenes lenne.
magyarul nincs lehetőség ingyenes otthoni játékra -
#4388 Ha megcsináltad a Tour the Island versenyt (kábé háromnegyed óra) akkor ingyen megkapod az egyik Alfa boltban. -
#4387 olvastam a faq-t de számomra nem vált egyértelművé, h a játék jelenlegi bétája cska online játszható pénzért, mert fizetni kell a serial-ért, vagy van lehetőség otthoni ingyenes játékra is -
taylorp #4386 Az Alfa Competizione mennyibe kerül a boltban? Jó kocsi ez? Érdemes megvenni? -
#4385 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#4384 Nekem meg jobban megy a peccsel -
taylorp #4383 Dettó ugyanez van nálam is. Komolyan mondom, mióta fenn van a pecs, csak szarabb lett. Szaggat, a globál lista eltűnt. Én azért látok néha egy-két onlájn játékost, de szinte élvezhetetlen úgy szaggat. -
#4382 Nem tudom mit csinálnak ezzel a játékkal de egyre szarabbul fut
Meg az elején még láttam kocsikat,egy napra rá már nem, azóta a Global Ranking s tartotta bennem az érzést, hogy van Online, de mostmár az sincs, és még szaggatni is elkezd :(((((( -
#4381 mocival sikerült beugratnom,minjá készítek videót... -
#4380 Elkezdtem játszani a gémmel de valami nagyon nem stimmel...
[IMG]http://members.chello.hu/seven/test drive.jpg[/IMG]
Radeon x700 PCI 256-os kártyám van+ 2GB memó..
Mi a gond véle? -
#4379 hehe,úgy visszapattan a kocsim...de még ptóbálkozok -
#4378 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=aQYhwVWDW-Y]itt is van egy "airport to acces" [/URL] -
#4377 youtube-on van vhol video hogy hogy jutottak be a reptérre.
tessék itt a video :D -
#4376 Annyit írtam el, hogy az info menüpont alatt nézd.
És itt van legújabb szerzeményem, önerőből, nem a az autóvásárról:
-
#4375 Valakinek sikerült már bejutni valamelyik repülőtérre?én mindet megnéztem,de úgy körbe vannak zárva... -
#4374 Ha megnézed a news fül alatt a game progress menüt,akkor látod mennyi pontod van, és hogy mennyi kell a championhoz.Ha ezen a menün belül léptetsz jobbra, akkor meglehet nézni, milyen opciókra ad pontot.Pl 3 motorod van, 3 ferrari, 2 ház, 15 ház , stb.Ezeket csináld meg a pontokért, és ha megvan a 450 pont, akkor leszel champion. -
#4373 Boldog Karácsonyt :)