107666
-
#4371 Hello!
Megvan a serial, de nektek is le kellett tölteni vmi patchet mer idegesít hogy még várnom kel... -
Szabi1991 #4369 lol -
#4368 Én "megbuktam" vele, úgyhogy rövid úton megszabadultam tőle :D -
Szabi1991 #4367 vagy az egy Shelby Daytona ? -
Szabi1991 #4365 mi a sárga meg a piros autó ?
amugy jól megy a Ferrari ?
vagy a srác csak gizdázik a legdrágább autóval ? -
taylorp #4364 A globál lista másnak sincs, vagy csak nekem nem jó? -
#4363 Melyik E kategóriás autót érdemes megvenni. Nem szeretnék rá sokat költeni, de menjen is azért :) -
#4362 Na úgy látom ideje lesz körbenézegetni, hogy mi a helyzet a globális ranglistákon, és visszaszerezni a dicsőséget! :)))
Amúgy végsebességre azt hiszem a Koenigsegg a legjobb.
Más: rátaláltam 4 francia madárra, akik épp sziesztázgattak a kilátó parkolójában... :)))
-
#4361 gyorsulásra meg végsebbeségre jó a saleen de nekem baromi bonyolult az irányítása. egyik rekordod egyébként saleenel döntöttem meg :P -
#4360 Ja értem. Én akkor lepődtem meg, amikor a .pdf formátumú "manual"-ba "lapoztam" volna bele... :) -
#4359 User Interface
Végeredményben a kezelőfelület. Mivel a tutorial ezen a téren egy szép nagy rakás nulla, ezért kénytelen voltam magam kisilabizálni a nagyját. -
#4358 "A" kategóriából nekem Saleen van. Nem túl drága, viaszont 3-as tuninggal elég baráti adatai vannak. -
#4357 UI? Az mi? :O (amúgy most is a fűben állok, ha arra járna valaki, azért nem reagálok, mert kint vagyok a játékból! :) -
#4356 Nekem jobban bejön mint az enzo, kényelmesen irányíthato és gyorsul is ha kell :)
-
#4355 huhu,micsoda kocsik:D -
#4354 Te felvettél a listába, de akkoriban én még tanulgattam az UI-t, és azóta nem is láttalak, szóval csak msot volt alkalmam felvenni. :-) -
#4353 Dobj már egy képet az autó adatairól a 3-as tuninggal légyszi. -
#4352 sikerült a maserattis is :)) a 750ezres autoval, 450ezres tuningal.. :D
Viszont most nincs több versenyem :( Fuvarozzam a modelleket meg a stopposokat vagy inkább csak járjam be azokat az utakat amik eddig kimaradtak(szállíthato auto nincs több a térképen) a champion ranghoz? -
#4351 Hehe...bocs, nem léptem ki, hanem "connection lost" volt szokásához híven...amúgy meg épp Alt+Tabbal kint voltam a játékból, azért nem reagáltam... :)
De láttalak, hogy nagy "autókölcsönző látogatásban" voltál előtte! :)
Na de mi már "BARÁTOK" vagyunk, nem? Mert láttam, hogy a "BARÁTOM AKARTÁL LENNI"!
Van egy amcsi klubtársunk is???
Ja, amúgy kipróbáltam én is, hogy bementem a klubba, amikor Tufa bent volt, és akkor engem sem írt ki, ahogy téged sem...nem értem ezt az egész klubosdit így...:) -
#4350 Áh, ha egyszer látsz valakit akkor minden megy rendesen. Eddig sose volt olyan, hogy ha összefutok valakivel akkor ne láttam volna, hogy mit csinál. -
#4349 Remélem a fullban jól meg lesz oldva a multi már. -
#4348 Szerintem csak szar volt a netkód :) -
#4347 Bazd, ott bambulsz ki a fejedből a tengerparton, én dudálok mint egy 6 éves akit hagy apuka kormányozni, te meg csak állsz ott. Még arra is volt időm, hogy a ferrarit kicseréljem a Kawasakimra és tegyek pár kört körülötted mielőtt kiléptél. :P
Viszton belefutottam az egyik amcsi klubtársunkba és gyorsan nyomtunk egy insta challange-et. :-) -
#4346 Mindenesetre az egyedi fényezéseket látják a többiek is, kipróbáltuk Tufával:
-
#4345 Shelbys megvan, maserattisal meg nem tudom mit csináljak. nem hibázok mégis 9mpvel később érkezek be a max időnél... -
#4344 nem baj -
#4343 Hát úgy ahogy... -
#4342 Köszi!
Szerintem kissé túl van bonyolítva!! De ők tudják...
Viszont elég lassan jön lefelé! 150 és 170 között...
Ez a megszokott sebesség? -
#4341 pm ment! -
#4340 Az is benne van a FAQ-ban
DE INNEN tudod -
#4339 Üdvözlet!
Roppantul szégyenlem, de nem tudok tovább lépni a letöltéssel.
Pedig el olvastam a "Hogyan fizessünk a BÉTA-ra?" c. segítséget...
Loginoltam, előfizettem, de nem tudom hogyan tovább?! Megvan az azonosító is...nos, hol is találom a szervert amiről le lehet tölteni a cuccot?
Előre is kösz. -
#4338 egy pár percre feltudnál jönni msnre? -
#4337 Megvan. Minden kategóriából megtartottam a szerintem legoptimálisabbat (kivéve F és mB), van amelyikből kettőt is. (ha nagy a különbség a legjobban gyorsuló és a legnagyobb végsebességű verda közt az adott kategóriában). És mindegyiket lefényeztettem a luxus fényezdében... :) -
#4336 Hát rendeld meg. Én eddig amit megrendeltem, nem sokkal rá, már jött az értesítő, hogy megérkezett a járgány a kereskedésbe. :) -
#4335 És a shelby megmaradt neked azóta vagy eladtad már? -
#4334 gransportom nekem is van 3as tuningal, de azzal csak ezüst sikerült, bár ha megizzadok vele akkor talán összejön. miurával próbálkoztam, a bérelhető nekem nagyon csúszott, igy nem merem megvenni... :S -
#4333 Szerintem GranSporttal (3. tuningpakkal) teljesítettem a Maserati Trophy-t. Az biztos, hogy nem vettem meg 750e$-ért az MC12-t. Az eredményem 2.14.79 - szal épphogy időn belül sikerült. :)
A másikat valószínűleg a Shelby Daytonával. (G-kategóriában az a csúcs) -
#4332 Igazából sok értelme nincs, annyi hogy őt látod a kocsiban, és nem fogsz x+1 ugyanolyannal találkozni.
Az meg már sokszor le lett írva, hogy a beta nem kerül pénzbe, csak a subcribe jog a fileplaneten meg a 3dgamers-en , hogy csatlakozhass. -
#4331 lamborghini Miurat vedd meg, az jó lesz arra. A Maserathi trophyt meg úgy láttam sokan meg tudták csinálni a Gransport-tal, de vannak akik az MC12-vel csinálták.Mind2 lehet bérelni.Gransprottal nekem is majdnem sikerült, csak az egyik kanyart elbaltáztam . -
#4330 Nincs sajna shelby ami eladó lenne. Neked megvan még?