107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Truck Driver001
    Ne sajnáltasd már magad..Úgyse fogsz kapni kulcsot!Teleszemeteled a topikot.Nekem sincs hozzá kulcsom.És?Kitérdekel?Nem írom be 400x!
    Létszíves fejezdbe,és várj türelmesen!
  • TunerX
    Ez szar, nem tudok semmit sem kezdeni vele :( Mind1, akkor most várni fogok jó sokáig. Számomra 13 nap most az örökkévalósággal egyenlő.
  • ST220
    nekem van egy 1000 lovas saleen S7 twinturbom
    2,7 100-ra és 417-et már mentem vele
  • Teflon Mike
    hehe sztem ja 22
  • TunerX
    Sry, tahónak is éreztem magam. 3DGamers oldalán már ki is fogytak belőle, szal várjak 22ére ?
  • Teflon Mike
    sztem nem fogja oda adni senki a kulcsát még akkorsem ha nem jó
  • TunerX
    Vkinek nincsen egy kulcsa ami nem működik nála ?
  • wander01
    sztem mindegy, engem kihivott egy koenigsegg-es csávo, én a viperrel voltam . neki A nekem Bkategoriás volt igy a verda. a pénzt sztem a kihivásnál megjelenö képernyön kell állitani, mondjuk még nem versenyeztem pénzben, jobban is jártam :D
  • ST220
    ööö az i és az o egymás mellett van, elütöttem.
    és arra gondoltam, hogy nem normálisan közlekednek, azaz a versenytársakra gondoltam. De hogy lehet velük pénzben fogadni? meg a kategórai mindegy?
  • wander01
    "Ja és mi a célja annak, hogy másik tolják nagyon? " ezzel a mondattal nem vagyok kibékülve :D mivan?
  • ST220

Mondhatom úgy is, csak megerősítésre vártam!
  • cenobite
    LOL! És tényleg! :DDD
  • wander01
  • I.C.ram
    Gyakorlatilag minden kérdésedre válaszoltál.
  • ST220
    Hali!

még csak 42%-nál tartok de elfogytak a küldetések.
    El kell kocsikázzak a még be nem járt utakra, mert ott találok küldetéseket? Meg motort nem tudok venni, valszeg még nem találtam meg mindent autószalont.
    Ja és mi a célja annak, hogy másik tolják nagyon? Akiket nevekkel is kiír. Azokkal is lehet versenyezni valahogy?
    Légyszi adjatok válaszokat!
    Köszi
  • wander01
    nemtom hányan tolják még kormánnyal a game-et pc-n, de van egy nagyon idegesitö bug. illetve gondolom hogy bug. amikor test drive-ra viszek kocsit a kereskedésböl, nincs force feedback. nagyon tré mert nem lehet jol kormányozhato kocsit választani :((( mondjuk most éppen belenyultam, vettem egy maranellot. jo kis c kat-os gép, de nem hinném hogy a leggyorsabb. mindenesetre driftelni már egész jol megy :P bár nagyon tanulni kell
  • Alwares
    Én úgy tudtam hogy a TDU-nak az lesz a nagy technikai újitása hogy eggyütt játszhat box-os és PC-s. Bár gondolom ez még nincsen igy hiszen a PC-sek még béta szerverek vagy mi...
  • cenobite
    Szerintem nem, mert külön vannak a boxos és külön a pc-s szerverek.

Javítsatok ki ha tévedek.
  • Casseus
    Nemvagyok otthon a box témában, de elképzelhető hogy egymással játszon xboxos és pc-s egy szerveren?
  • cenobite
    Aloha! :)

Tegnap végre megjött a játék! Nagyonnagyonnagyon tetszik! Ilyennek képzeltem el és nem csalódtam benne. Gratula Atari!
    Eddig 2 házam és 6 autóm van. Egyenlőre még a felfedezés örömeit éltem át (hajdnal fél kettőig), de kipróbáltam néhány online versenyt is - ahol persze rendre elkalapáltak. :) Bár egyszer sikerült 3.-nak lennem.

Ha valaki Box-on tolja, az aláírásomban ott a gamertag-em, esténként (fél kilenc után) fent vagyok, gurulhatnánk egyet! :)

További jó játékot Mindenkinek!

• Bucser
    Felejtsd el ez az új Open beta third stage csak arra szolgal, hogy stressztesztet csinaljanak egy meghatarozott kapacitasra, hogy be tudjak loni a szukseges serverbeallitasokat.Ergo => LAgos lesz mint a picsa és még elnézést sem fognak kérni érte:)

MMO-k is így csinaljak:)
  • wander01
    na lenyomtam mocival a 2 misis futamot. 48 perc, nem volt egyszerü :(
  • Atkamon
    Már akinek, nekem például 2 gépre engedte, azóta nem tudok játszani vele.
  • Szabi1991
    nah jó , akkor gtr2 :P
    ott a(z egyik) kedvenc gyári autóm :)
  • DJ Skyline
    ja, meddig!? amíg a játék elején el nem vesztetted, aztán a végéig nem is láttad! Carbonban meg még annyi szerepe sem volt!:D
  • Teflon Mike
    unlimitednek a betűtípusát nem tudná valaki megmondani hogy honnan tudnám le xedni?? asszem volt már csak nem működik nekem a kereső :S (a lap nem jeleníthető meg)
  • Teflon Mike
    hááát ha új játékot adnának ki amibe több cucc van meg mittom én és nem kéne serialt adni a gaménak akkor az terjeszthető lenne de ha cask serialt osztanak akkor az a jó
  • TunerX
    Olvasd el az én kérdésemet és tedd hozzá hogy szerinte csak kiosztanak serialt :D
  • I.C.ram
    Ebből egy kukkot nem értettem.
  • TunerX
    Én is ezt szeretném megtudni :) Mert akkor jobban is járok ha csak serialt osztanak :)
  • Teflon Mike
    gyerekek ez az OPEN BETA hogy a faxban lessz ki osztanak 25eDB serialt vagy új letöltő baxás lessz de szerintem csak serialokat osztanak mert ha új game lenne akkor az terjeszthető lenne
  • TunerX
    Open Beta Január 22 ugye ? akkor le kell tölteni megint 3,5GB-t, vagy pedig az is serialos lesz és csak kulcsokat osztanak ?
  • Redokee
    szerintem rajtvan a copyright felirat, azaz eleve bün akár béta akár nem...
  • TunerX
    Most egy Closed BETA-t ha feltörnék, akkor nem Online mókával meg mindennel együtt elvárnám hogy működjön, elég nekem az Offline is. Nem hacker szeretnék lenni, de szerintem egy BETA-t feltörni nem lenne bűn, főleg ha csak kipróbálni szeretném.

Lacusnhl én is ezem töröm magam, meg szegény fórumozókat. köszönet a helpért Teflon, majd meglátom mi lesz ha lejött a stuff.
  • Nohab
    Vársz vagy 10 napot és legálisan el tudod indítani ingyenesen...
  • Nohab
    Csak szeretnéd... Azért nem egy egyszrű dolog tökéletes töréseket csinálni. (mert gondolom nem akarsz csak offlinen játszani)
  • I.C.ram
    no comment.
  • TunerX
    Kár hogy nem programozónak fogok tanulni, hanem mechatronikusnak...könnyen megoldanám az ilyen ejllegű problémákat :) és ez nem warez ! :D
  • gduck
    Securom 7.01-es védelem van rajta...
  • autoszimulator
    CSerélj ki vmi hardvereszközt :) Hülyén hangzik de bejön :) Vagy vinyoját dobd át a te gépedbe... Máris lekezd sírni :)