107666
-
#6047 Leginkább ja :DDDD -
TunerX #6046 Basszus akkor feleslegesen tartogatom én itt a 3,5 GB-t Open Betara ? -
#6045 Aha,köszi. -
#6044 Nem tudja még senki, hogy honnét lehet majd leszedni. Valószínű, hogy ugyanonnét, ahonnét a closed betát is. -
#6043 Jólvan örülök hogy kinevedted magad.A kérdésemre is tusz válaszolni? -
#6042 odaadtam T c S -nek az accom de neki sem jó, ugyhogy valószínü hogy már nem adnak serialt a closed beta-hoz! -
#6041 teljesen igazad van! -
#6040 hát lehet hogy csak 3 nap de ha valaki már nemtom hány hónapja várja 3 óra is rengeteget jelentetne... -
#6039 Az egy dolog, én nem erről beszéltem, hanem arról amiről írtál: hogy mindenáron a 3 nap múlva befejeződő béta tesztre akartad magad regisztrálni... -
#6038 "faquát" ezen beszartam :D -
#6037 Én nem az open bétáért fizettem, hanem a subscriberségért!
Ezáltal biztos hogy fogok kapni open beta key-t, és biztos hogy nem 50k-val fogok leszedni az open betat! Tehát megérte regisztrálni akármilyen szempontból nézem! -
#6036 Te most mit akarsz már? 15-én bezár a bazár. Addig nem érdemes leszedni, regisztrálni stb...ha egyáltalán lehet még. 15-én új verziót kell letölteni, a régi mehet a kukába... -
#6035 bármikor :) énse tudnám ha az uj angol span nem dob meg vele, mert én a 3dgamerstöl semmi hasonlot nem kaptam. na mindegy, kitanultam magam mára megyek döngetek egyet -
Dash #6034 Köszönjük a hírt! Azért egy patchet jobb lett volna kiadni hogy ne ekljen nektek újból ennyit letölteni. -
#6033 Nemtudom, de mintha régebben is lett volna valakinek ilyen problémája.
Próbáld meg esetleg más browserrel. -
#6032 Lehetséges hogy már nem adnak ki key-t? -
#6031 Nálam ott megjelenik a key! -
#6030 Kijelöltem mindent, de a key.aspx-nél még mindig semmit nem csinál, se mail se semmi! :( -
DJ BP #6029 mindent az a legtisztább -
#6028 Sland azon már tulvagyok!
A képet amit linkeltem kitöltöttem és itt:
http://dnet.3dgamers.com/betas/tdu_key.aspx
csak fekete a kép és semmit nem ír ki! -
#6027 EZT! -
#6026 PC-n játszok vele -
#6025 Itt melyiket kell kiválasztani?
-
#6024 Hy all!Most potosan mikor és hol lehet majd letölteni az Open Betat?A faquát olvastam de itt az van hogy 15.-én és az IGN-en a faqa-ba meg az van hogy 22.-én most akkor hol és mikor lehet leszedni?Előre is köszönöm. -
#6023 Venezuelában meg kb 10-20 huf a literje :) -
#6022 Az igénlyés után mennyi idővel érkezett meg a mail a serial-al? -
DJ BP #6021 gondoldd el, 55 litert tankoltunk 22000Ft-ért kb... -
#6020 az már tényleg elborult :O
aztán meséltem neki, hogy mikor voltam nyáron egyiptomban, ott utánakérdeztem, átszámolva 35 ft a benya lityije, és 25 a gázolaj. az milyen durva :) -
DJ BP #6019 nyáron még 395Ft körül volt egy liter, 0,96 font, durva volt :) -
#6018 De ott ilyen benzinárhoz a bérezés is máshogy van :) Legalábbis bizonyos szint felett, már ami a munkádat illeti :) Takaritónak nembiztos hogy megéri :) -
#6017 Először ment nekem is, de másodszorra már nem. -
#6016 jaja :) tuti nálam is ez lesz. amugy tegnap éjjel vágta közben lespannoltam egy londoni csávoval, jo arc. utána msn-en dumáltunk kb éjjel négyig :) tudtátok hogy uk-ban most 350 ft körül van a benya literje? azért az elég durva. viszont 10k-ért kapni otthonra 10mbit-es netet. azért ezt irigylem :) -
#6015 Valószínű h mégegyszer nyomom a versenyeket open bétába, majd mégegyszer a Fullosban :DDD -
Szabacs #6014 Én is most raktam újra a wint az új komputer miatt, és gond nélkül nyomatom a seriallal. -
#6013 equal opportunity :D kizárt hogy jo legyen :D -
#6012 Nem lenne rossz, mert kb. 60%-nál jártam. -
#6011 Ez azért van mert eltárolták a neked kiadott serialodat! ÉN párszor rámentem közvetlenül arra az ".aspx" oldalra, ami megadta a serialt és minden esetben a saját serialomat láttam
Kíváncsi leszek a PROFIL átmenthető lesz-e az OPEN BÉTÁba? -
#6010 Már lemondtam, de végülis még akkor egy hónapig él az előfizum. Ezer Ft nem vág földhözm viszont próbáltam új accountot kérni a TDU BETA-hoz, és a régi kód jött ki megint. Ez azért érdekes. Pedig jó lett volna egy új, mert a régivel nem tudok már belépni elég régóta, win újrainstall miatt. -
#6009 Írtam pár nappal ezelőtt itt a fórumban, hogy le kell mondani mert különben újra levonják a pénzt! Az "apróbetűs" részben volt leírva, hogy automatikusan meghosszabbodik az előfizetés a következő hónapban. A manit pedig 5 nappal előtte vonják le újra... Neked ezért vonták már le...
UI: Viszont így (előfizetőként) gyors szerverről tudod letölteni majd az OPEN BÉTÁt... -
#6008 Köszi. Dec.15-én fizettem elő, az hogy lehet, hogy már megint levették az 5 dolcsit?