107666
-
#5967 :D
Úgy emléxem Hykao-nak is volt, meg Hmunda-nak is... -
#5966 csak neked nyugi :D -
#5965 van valakinek első helyezése valamelyik pályán global rankingban? -
#5964 bezony net nélkül nem megy -
TunerX #5963 A játékot el sem lehetne indítani net nélkül ? Mert néztem hogy neten ellenőrzi a serialt a program. -
#5959 Jah, mindegy. Szerintem nem kell törölni. -
#5958 kit érdekel hogy látja? he? most kapok pár bünti pontot na most hova sz*rjak? -
#5957 IC és én miért is kérdeztem volna ilyet? mondjuk öcsi most jött játszani, de eddig csak offline-ban tudta nyomni, ugyhogy kezdhette elöröl. lepasszolom neki az enzomat hogy keressen kis pénzt :) nekem ugysem tetszik.
btw tök ász hogy nincs más dolgotok mint adatlapokat nézegetni meg hogy ki hány éves :) szánalom. ha meg velem dobáloztok akkor elötte lehet kérdezni hogy szabad-e bunkokáim :DD -
#5956 Ominózus hsz alatt #5940-et értem. -
#5955 Nem törlöm, hadd lássa csak Borg bácsi -
#5954 Jó, akkor a valaki törölje az ominózus hozzászólást.
Amúgy f*sz kivan az ilyen hozzáállással. Bocs. -
#5953 és??? de te mondtad hogy ne sűllyesszed le wander telfon szintjére :l -
#5952 A PC részleg a teljes verzió megjelenéséig hanyagolható szerintem. De jó ötlet -
#5951 Annyiban zavar, hogy nem szeretem a keveredéseket. Nem véletlenül van külön KONZOLOS fórumrészleg. -
DJ BP #5950 na látod pont ezen hozzászólásod miatt is lehet téged lealacsonyítani...
Kultúra... -
Ajánlom figyelmedbe az alatta lévő hsz-t is. (#5927)
Eddig miattad kellet a legtöbbet törölni, de írsz egymást után 6hsz-t stb stbg stb... -
#5948 Van, de ezt szerintem többen látogatják. Rajtam kívül szerintem van más Box-os is.
Amúgy zavar? -
#5947 És még egy dolog:
Készülőben van egy weboldal, amelyen a magyar Test Drive Unlimited klubok kapnának bemutatkozási lehetőséget, mind az XBOX360-as, mind a PC-s platform részéről.
Az oldal célja, hogy az új játékosok, akik még egyedül tengődnek és kedvet éreznek csapatjátékhoz könnyebben találjanak maguknak társakat, valamint klubversenyek szervezése, közös játék megkönnyítése.
A Klubok vezetőitől a következő adatokra van szükség az oldalon való megjelenéshez:
Platform (XBOX360/PC)
Klub Neve
Klub alakulásának dátuma (ha nincs pontos dátum, jó a kb. is)
Klubvezető neve/Gamertag
Klubtagok nevei/Gamertag
Van -e felvétel a klubba?
Klub elérhetősége (weboldal/e-mail/msn, stb...)
Speciális feltételek a csatlakozáshoz?"
Jelentkezni: [email protected]
-
#5946 Van, de csak a témanyitó látogatja, és ő sem egy kedves személy...
Szvsz jobban jár ha ide ír :) -
#5945 OFF:
*nyádat süllyesszed le te kis p*cs arcu kislany, bu*ika azért mert házi f*sz vagy azért nem kell le nézni más emberkéket köcs*g
ON:
valahol olvastam hogy az OPEN BETA 16-án lessz csak már nem tom hol olvastam. ez igaz? -
#5943 Ezt miért nem a játék konzolos topikjába írod? Ha jól tudom van neki olyan is... -
#5940 Aloha!
Megalakult a Club Carpathia! (XBOX360-on)
Tegnap este/ma délelőtt összefurikáztam a szükséges pénzt hozzá. :)
Jelentkezni még lehet, este fél 9 után leszek fent.
Gamertag: hun cenobite
Most pedig megyek alszok egy kicsit. ;) -
#5935 Nekem is a hanggal van baj. Néha recseg, néha csak a bal hangszóróból jön hang, néha csak a jobból, néha egyikből sem, néha lehalkul stb...
De csak ennél a játéknál
"
Mióta lecserétem az SBLive eredeti windows-os WDM driverét a Creative-os driverre, azóta nem csinálja..."
Ezt kifejtenéd bővebben gduck? -
#5934 Nálam is volt hasonló:
- hosszabb játék után reccsent a hang, majd teljesen elment, majd ezután belassult 1 FPSre a játék! Csak a játék "restart" segített!
Mióta lecserétem az SBLive eredeti windows-os WDM driverét a Creative-os driverre, azóta nem csinálja... -
#5932 Szar az idő és nem lehet motorozni? Miről beszélsz? Semmi csapadék és +12 fok -> megfelelő idő a motorozáshoz. :) -
#5931 Baszki vmit nagyon elszámoltam :S Nemtom hogy hogy bírtam ezt alkotni, de szégyellem magamat
Rossz hatással van rám, hogy szar az idő és nem lehet motorozni :S
Nah jah. Mivel kb 30másodpercenként nyersz pénzt, az egy perc alatt 140ezer. 10perc alatt 1.4millió, és 60perc alatt 84millió.
-
#5930 15mpes versenyt megcsinálod 15szor és megvan a pénz... az még barátokközt sem 1 óra hanem kevesebb mint 5perc. -
#5929 Avval kb 10 perc az 1 milla nem 1 óra :P -
#5928 Az kéne, hogy végre Champion legyek, hogy elérhető legyen a 15másodperces 70ezres verseny. Avval egy óra alatt kb 1millát.
Egyébként Wandert nem kéne teflon szintjére lealacsonyítani...
Eddig 8 leszállítos küldim volt, abból 7 perfect és egynél 57dollárt vont le valami miatt :S
XBOXon nagyon jó pénzért találtam autókat. De itt alig van pár autó és azok is drágák. Láttam egy 0km-es Saturn Sky-t 3as tuninggal 500ezerért is. Mégis mit hisz? Azt hiszi h valaki meg is fogja venni? :o
-
#5927 Ez kész :D Ha Wander vagy Teflon írta volna, még azt is mondom, hogy oké... van ilyen, de te? :D
Amúgy rohadt nagy meló tényleg összeszedni 1 milkát... kb leszállítáasz perfectre 7-8 autót. -
#5926 Mellesleg ha szerencséd van, találhatsz zsebpénzért százezres autokat, mikor valaki probálkozik, vagy vmit félrenyom, gyorsan emgveszed, és annyit lát hogy hopp nincs auto :) Érdemes néha a tradet körbefutni :) -
#5925 az egy ingyenes autó... -
#5924 Ez már nekem is sok :)))
Ezek kicsit drága autok ám :) -
Ha JohnnySmith ingyér kapott Alfa 8C-t akkor bármi megeshet -
#5922 Lol, te viccelsz? :))) -
#5921 A következő autókat egyikét keresem INGYEN vagy max 100000 dollárért!
Chrysler ME FOUR-TWELVE
McLaren F1
Pagani Zonda C12S
Aki eladná onlineban ingyen vagy nagyon alacsony összegért, az légyszi privizzen, vagy ide írjon! -
#5920 Csináld azt, hogy bmp-ben mented el. Akkor egy kép kb 3MB-os lesz. Aztán Photoshoppal átméretezed 700×560-as felbontásra, hogy szép legyen a kép amikor linkeled, és jpeg-ben mented el, azt töltöd fel és azt linkeled. És jó lesz minden ;)
-
#5919 Engem kirúghattok. Egyelőre nem játszom. ICram a nickem asszem. -
#5918 Valami akkor nincs jól beállítva. Nálam a FRAPS nem üti ki az élsimítást. -
#5917 vazze, nincs valaki a magyarklubban aki már nem játszik? öcsi jönne de tele a ház. vagy nagyobb klubházat nem lehet venni? :D