107666
-
#6087 igen USB-s -
TunerX #6086 THX az infot, ma megyek kormányt vásárolni, asszem akkor megnézem ezt is :) USB-s ? -
#6085 GT4-hez találták ki :) Ergo PS2-re van, de ha pc-hez csatlakoztatod akkor sincs semmi gond :) Ráadásúl pc-n tudod 200foktól 900 fokig tetszőlegesen szabályozni :) természetesen minden más FFB-es opcióval együtt. -
TunerX #6084 Ez a Driving Force PRO nem Playstation 2-höz van ? vagy lehet alkalmazni PC-n is ? -
#6083 A bétát bellentyűvel nyomom, de a fullt megpróbálom kormánnyal (előveszem a "poros" MS SideWinder FF kormányt ) -
#6082 Én még mindig ezt mondom G25 után :) Ameddig nem volt G25 szvsz ez volt a csúcs :)
Driving Force PRO
-
Redokee #6081 hát te hülye vagy... nekem bőven megteszi... tudom te nagy májer vagy -
#6080 ja csak az szar (aki már áldoz pénzt kormányra akkor ne valami "szart" vegyen már) -
Redokee #6079 momo is megteszi... -
Szabi1991 #6078 15-vok , nincs fölös 60ezrem :( -
#6077 nem drága azt hozzá tenném 60eFT és akkor házhoz is hozzák neked -
Szabi1991 #6076 oké , fizeted ? :P -
#6075 Én meg nem rég vettem G25 és azzal nyomom és szerintem nagyon jó és te is vegyél G25-őt
Wander: igen kormyán után billel alig bírom irányítani az autót :D -
#6074 én egy logitech rumblepad 2-vel fogom nyomni nem rég vettem.
de szerintem nagyon jo. -
Reyes #6073 Ne is legyen;)
Jah, egyébként THX! -
#6072 Ha benyomod kb középszintre az aid-et, akkor teljesen korrektül lehet menni billel is. NFShez meg semmi köze, se az autók fizikájának, se az irányításnak. LEgalábbis az új NFSekhez biztos nincs sok köze. -
Reyes #6071 Nekem sajna csak billentyűzetem van, de ha ilyen jól ki van dolgozva a belső nézet, akkor úgy érzem, hogy be kell hozzá szereznem egy kormányt...úgyis mindig motorháztető nézetben játszok autó játékoknál, belső nézet hiányában:S
1)Bill-el mennyire nehéz vele játszani?
2)Olyan szar bill-el, mint a GTR2, vagy inkább NFS-es?
3)Szal árkád, vagy szimulátor? -
#6070 Én tuti hogy gamepaddal fogom nyomni. -
TunerX #6069 Akkor ok, ha GTR2-ni tudok gamepaddal, mindenféle rásegítés nélkül, akkor meg lehet oldani gondolom. Tervezem kormány beszerzését, de egyenlőre be kell érnem mással :) -
#6068 Gran Turismo-ban is elég nehéz a Viper lovacskáit megfogni. -
#6067 elöször billentyüvel olyan elmegy... volt. aztán kormánnyal brutális. most billentyüvel borzaszto. most erre mit mondjak? :) tipikusan viperesen irányithatalan :) mint a többi játékban :DD -
TunerX #6066 Akkor az jó :) Az irányítása azért volt szar mert hátsókerekes modern izomautó ? Egyébként az irányítás kivitelezhető billentyűzettel, vagy inkább kormány hiányában gamepad lenne jobb választás ? -
#6065 közvetlenül akkor volt mikor beköltöztem az első kecóba amit venni kell :) utána sarokba állitottam a TT-t. aztán jo sokat nyomtam a viperrel és azt hittem egy darabig hogy minden erős kocsi olyan szarul irányithato :) -
#6064 Ezzel nem értek egyet! A FULL verziónál se egyszerre telepíti mindenki! Lesz aki akkor kezd el játszani, amikor már több hónapja nyomjuk a FULLt No de majd kiderül! -
TunerX #6063 Az komoly lehetett... HA így kezdeném a karrieremet, akkor asszem nem kéne bánkódnom egy darabig :) -
#6062 LOL! :D -
#6061 az nekem jött össze :) 1k-ért egy viper (nem corvette) 3-as tuninggal. lecsaptam rá mint rétisas a laborpatkányra. de elötte ugyanennyiért elszalasztottam valami astont. nemtom ki bénázhatott ennyire de tuti ideges volt :) -
martinho040150 #6060 ok.köszi
akkor a single nem ingyenes....kár! -
#6059 PC-n és XBOX360-on is van. (és jön még több platformra is)
Nem. Nem ingyenes. -
martinho040150 #6058 Hello!
ez egy PC-s játék,ugye?
ingyenes?
(BOCSI A LÁMA KÉRDÉSEMÉRT)? -
TunerX #6057 Hallottam hogy vki szerzett Corvettet 1000-ért, meg ehhez hasonló árakért is lehet vásárolgatni :) -
#6056 Én ma így adtam el egy Lambo Miura-t a vételártól 50k-val drágábban. De néha olyan árak vannak, hogy ihaj! Mondjuk jó vételt is ki lehet fogni. Aston Martint pl. olcsóbban vettem mint a "bolti". -
#6055 hát hasznosabb, de baromira nem biztos, hogy meg is veszik. -
TunerX #6054 Akkor eladni hasznosabb hirdetőtáblán, ugye ? -
Leky #6053 Köszi -
#6052 bemész házba, ott sell, és kiválasztod az autót, majd direct sell gomb, és akkor eladja a vételár feléért, vagy pedig fel is rakhatod a hírdetőtáblára, és akkor más játékos is megtudja venni. -
Leky #6051 Hogyan lehet eladni a megunt autókat? -
#6050 Sokan vagyunk így ;) -
TunerX #6049 Hát igen, de szeretném ingyé kipróbálni és nyomni pár napig :) -
#6048 Még egy hónap, és itt a teljes :)