107666
-
#6379 "Oh yeah, if you want to continue with the closed beta, simply make a new profile (an offline one, just don't fill out the gamespy details) and then copy the "Playersave" file from "C:\Documents and Settings\<username>\My Documents\Test Drive Unlimited\savegame\<username>\playersave" to the new profiles name..." -
peti79 #6378 Sajnos nekem ideáig tartott a játék. Ahogy kimennék az utcára, kidob egy hibaüzenettel. Utána már újraindulni sem hajlandó, csak ha az egész gépet újraindítom, de akkor is újból csak a házig jutok. Gondolom a leállított szerverek miatt. December 9-től azért jó móka volt, tuti, hogy megveszem majd eredetibe. -
Passy #6377 Sikerült, megoldottam.
Thx magamnak. :) -
#6376 igen, úgy gondoltam
mindegy már találtam róla ingame videót a GOOGLE segítségével :D -
Szabi1991 #6375 ...
...
-
#6374 Mi a konfigod?:)
[kiváncsi] -
#6373 Kár, hogy nem csinálták meg a felnik optikai "illuzióját", így olyan az autó képeken, mintha állna egyhelyben, és csak háttér lenne elmosva. -
#6372 FAQ -
Reyes #6371 Hát, szvsz ugyanúgy néz ki a játékban, mint élőben;D -
#6370 Csá.Mikor adják ki ezt a játékot vagy honnan lehet beszerezni? -
Reyes #6369 A Chrysler ME FOUR-TWELVE-t sikerült már vkinek megszereznie? Mert eddig nem nagyon láttam videókban:S -
Szabi1991 #6368 sztem ugy gondolta hogy a PC Bétából... -
Reyes #6367 Ehh, köszi:) -
#6366 inkább magyarul add neki -
Reyes #6365 Tessék
Khm... -
#6364 valaki tud mutatni képet Pagani Zonda C12S-ről? -
Passy #6363 Nem, az nem lehet mert ez még akkor történt amikor még biztosan mentek a serverek.
Egyébként ma is volt v. van is online.
-
#6362 Egyszerűen felcserélte a fájlokat, azaz valójában motorral megy.... -
Reyes #6361 Hawaii-on jól megy a dolga az útmunkásoknak...
Enzoval gyalulják az aszfaltot:D -
#6360 hát ez rohadt jó :) -
Reyes #6359 LoL?
http://www.youtube.com/watch?v=kHHPLN4g5Tw&NR -
Szabi1991 #6358 :DD -
Reyes #6357 Az a minutes, seconds inkább, nem? -
Szabi1991 #6356 70 000 $ in 30 minutes -
#6355 nekem még mindig megy online-ban a játék :S -
#6354 Elképzelhető hogy már leállították a szervereket... -
Passy #6353 Hali!
1 problémám lenne:
Betöltés közben kifagyott a gép és azóta csak offlineban megy a profilom. hogx lehet ezt vissza csinálni. Valaki tud segíteni?
Előre is kössz.
-
#6352 Mák? ALAP :DDDD
Ezzel fogok a legtöbbet furikázni a szigeten
BIG Thx -
#6351 Tess. Mák, hogy épp volt az istállóban egy. :-)
-
#6350 Sajna igen! Mondom kipróbálom a Ferrarit a kifutón, de hát így? -
#6349 Corvette Z06-ról is lehetne kapni képet? :) PLS :D -
#6348 Most próbáltam ki, hogy működik-e még a TDU online, és láss csodát, még mindig megy! -
Leky #6347 Egyébként a HDR funkció mit takat? Én annyit vettem eszre, hogy világosabb lett a kép és a fps visszaeset nagyon. -
#6346 én is öltönyben nyomtam, az a fasza juppi szerelés :D -
#6345 Öltöny azért, mert meg kell adni a módját (azért előfordul, hogy egy időre felveszem az egyik Hawaii ingem és a kopott farmert ^.^), a kopasz fej meg azért mert nincs olyan frizura a játékban amit egy kicsit is normálisnak találnék (pölö én nem találtam hátranyalt sérót, pedig ha lenne akkor azt használnám). :P -
#6344 Az a FordGt álomszép. Egyébként eléggé Hitmanesre vetted a figurát:) Oltonoy meg koasz fej:D Hol a vonalkód? hova dugtad?:D -
#6343 Nekem is az lenne, de "convertible" kategórián kívül nem szivesen állok szóba vele. -
#6342 Az igazi Hawaii verda a Ferrari 288 GTO :) márcsak MAgnum miatt is :D -
#6341 Képek:
Ford GT
Chevrolet Corvette Stingray 69
Dodge Viper SRT10
Caterham CSR 260
Wiesmann Roadster MF3 (oltári béna egy járgány, de ez az igazi "Hawaii feeling" verda )
-
#6340 Sajna ahogy elnézem ott is földútnak veszi a kifutót. :-/