107666
-
#6583 valakinek figyelnie kéne állandóan FP-t + a(z) IGN-t (de szerintem lessz 22.-én) :) (én reménykedem) -
#6582 Egyébként nem 100, hogy 22-én már tölthető lesz. Én eddig két - egyáltalán nem pontos - időpontot olvastam a bétateszt fórumon. Az egyik a jövő hét végéről szól, a másik pedig 22.-e KÖRNYÉKÉRŐL... -
#6581 milyen cd kulcsokról beszéltek már? :) -
#6580 felkelsz 6kor és akkor szerválsz cdkeyt. a gamet meg letöltöd később.
-
Lacusnhl #6579 légyszi privát mailt -
Lacusnhl #6578 Hello én fogalmam sincs hogyan fogok cd kulcsot szerezni az open betára mert iskolába vagyok és max csak hétvégén tudom letolteni a gamet a cd kulcsot meg max este ki tudna nekem kulcsot szerezni -
#6577 ja, és ha Offline szeretnék játszani akkor is kellene CD Key? -
#6576 mikor jön már ki PC-re?
annyit halasztják már, hogy a végén meg sem várom, és nem fog érdekelni... -
#6575 Valószínűleg a closed béta kulcsok is jók lesznek... -
#6574 Magyar vagy?
Jó lenne ha ezt a CD-key dolgot is befejeznétek, meg hogy hány óra bla bla bla. Minden ki fog derülni, nem kell itt jósolgatni, meg nyomni a baromságokat -
#6573 Akkor magyarán csak 6-től lehet szedni? -
#6572 Én azt szeretném kérdezni hogy nekem nincs meg a fizetős béta és akkor nekem nem csak cd key kell hanme a játék is azt is le tudom majd tölteni? -
Redokee #6571 EST 0:00 az itt 06:00 -
#6570 valszeg én is ezt fogom csinálni :) csak kéne valami infó arról, hogy mikortól lehet szerezni cdkeyt -
OLIII #6569 OFF: bahh ezt a kijelentésedet gondold át még párszor; a jövőben is... :D:D LOLL -
#6568 Én elinditom a letöltést amikor kirakják azt addig elmegyek vagy suliba vagy aludni (időzónaszámitás rulez!) -
#6567 Fileplanet -
Neoncsoves #6566 na linket adjatok pls, hol lessem az open betat :) Ki akarom próbálni gamet... ha fullban kint lesz lehet megveszem :Pp -
#6565 Aki a nap minden percében azt bámulja mikor lessz open beta írjon pls, mert félek elfogyik a key mire én észre veszem! :S
Előre is thx ;] -
#6564 az itteni ez időben kb mikor van? -
Redokee #6563 beteget jelentesz :D Mindegy, nekem is tankoljatok fel cd keyyel, de azért énis igyekszem, EST időzóna szerint 0:00 kor fenntleszek :D -
#6562 én amúgy most nézegetem a fileplanet oldalát, és hát... elég húzós lesz leszedni 3.5 gigát public szerverről(amik persze full tele lesznek) -
#6561 hehe ezért jó ha már dolgozó emberke vagy De mostmár vége az OFFolásnak -
#6560 hát ja mert ha minden ember össze szed 5-6 Keyt akkor a "megjelenéstől" számítva 20 percen belül már nem lessz keyyy :S és ez a szar és szerintem voltak olyan okosak hogy ezt megvédjék :D -
#6559 suliból kár hogy nem lehet kivenni szabadságot
-
#6558 Zsír ki vettem szabadságot hétvégére + hétfőre :D:D:D szóval végig követek mindent :) reggel fölkezelk FP azt góóó -
TunerX #6557 Hát ez így nem lesz jó, hogy fejenként vagy 3 kulcs kerülne kiosztásra.
-
#6556 (mögöttünk) Hát ez se mindegy :D -
#6555 De ők 6-7 órával előttünk vannak :D -
#6554 amúgy valaki tudja, hogy mikortól lehet szerezni cdkeyt?
mert 14:00-ig suliban vagyok, de ha 0:00-tól lehet szerezni, akkor korábban felkelnék -
Szabi1991 #6553 :)
#6543 : jőhet majd nekem is egy CD-key :) -
#6552 hála istennek dínamic ip-m van, plusz 3 gép is a netre van kötve -
#6551 Én nem akarom bántani a playstation 2-öt de a tdu-t nem arra a hardver-re tervezték. Borzalmasak a shotok. Tudom 4-6 éves géptöl mit is várhatnánk. -
#6550 Lessz ebböl collectors edition? -
Redokee #6549 ha adsl van akkor gyorsan lehet ipt cserélni... -
#6548 hát pont azért kérdeztem, fileplanet multkor még reges volt ha jol emlékszem (nagyon multkor), és azt meg akartam sporolni :c
#6547: dinamic ip win -
#6547 hát szerintem 1 ipröl max 1 key lesz majd... -
#6546 Szerintem reggelni kell de nem biztos hogy IGN ről lehet szerintem FP-ről is lehet. Idézek Hmudatól: "Itt van minden feketén fehéren az érdeklődőknek az open bétáról. 22-én lehet kezdeni az F5 rituális kivégzését a FP főoldalon" (#6506)
-
Redokee #6545 kuci06, szeretlek :D
de azért énis megprobálom iigy -
#6544 még annyit, hogy szerintetek az ign-re kell-e majd regisztrálni a letöltéshez, vagy anélkül is lehet majd?