107666
-
#6423 Nekem úgyis újabb VGA-t kéne vennem, mivel a Geforce 6600 GT kártyám már "kezd megöregedni", az újabb játékok egyre lassabban futnak rajta, és ahogy olvastam, legalább 256 MB-os memóriával ellátott 6600 GT kell a Test Drive: Unlimited normálisabb futtatásához, a 128 MB-al felszerelt kártyákon nagyon szaggatt. És ha már vennék kártyát, akkor inkább olyat, ami még jó lesz darabig a legújabb játékokhoz, és normálisabban támogatja a HDR effektet. Ahogy nézegettem a TDU-s képeket, úgy láttam, hogy - ebben a játékban - HDR effekttel sokkal szebb képet mutat a játék.
PlayWare - Captainm képei, HDR kikapcsolása mellett:
Valamiért nem nagyon tetszik, az autó csillogása Most Wantedre emlékeztet.
Persze vannak ettől szebb képek, mint pl. Sland képei, szintén HDR kikapcsolása mellett készültek:
Audi TT Front
F430 + Vízesés
-
Reyes #6422 így van...Én is reagálni akartam rá, de inkább kitöröltem... -
#6421 Igazából éppen ez a lényege, nem tudom monacoi pályán láttál e már versenyt, az alagut végén gyakorlatilag vakok egy pillanatra... Ráadásul a 10. körnél már illene tudnod h nem 180al kell belemenni a hajtűbe -
#6420 jól szoltál :) -
Code92 #6419 a HDR az egy effekt amitől max élethűbb lesz a jaáték kicsit de a grafika semmit sem változik engem spéci autós gammákban még zavart is a HDR...volt már soxxor olyan más játélkbnam h. 180 al jövök ki alagútból beüt a hdr ami persze nagyon gyönyörű de az a gáz h. utána volt egy nagy hajtűkanyar szalk szívtam és ez v.mi 10 edik körben....... -
#6418 Elnézésüket kérem, kicsit rosszul fogalmaztam.
A sebességérzetre az FPS számát értettem.
HDR meg azért kell, mert a szebb grafika még tovább emeli az élményt. -
#6417 Jah. Meg sajna felháborítóan gagyi a Ms. új kormánya. -
#6416 hát szerintem ugy értette hogyha nemfut normálisan sok fpsel akkor nincs meg a sebességérzet -
#6415 Szerintem ő sem tudja, csak beszél a vakvilágba és olyan trendi a HDR kifejezest zsolozsmázni:) -
#6414 Hat jahh:) Boxon nincsen FFB:) Szivacs:) -
bucsher #6413 Mi köze a HDR-nek a sebességérzethez? Ezt magyarázd már el! Sőt, szerinted mi az a HDR? -
#6412 Én Nvidia Geforce 8600 Ultra kártyára várok, remélem, majd azon normálisan fog futni persze HDR-el együtt, hogy a sebességérzet meglegyen. -
#6411 Hát én erössen remélem! Direkt emiatt a játék miatt cseréltem video kártyát(x1600xt->x1950xt) és még roszabban fut mint a régivel. Városon kivül 25-30 fps városban 10. Sajnos ez így játszhatatlan. Hiába van meg boxon, mert ott kisebb nekem az élmény normális kormány hiányában. -
#6410 csak keményen tartsd öket :) kihagytam a délutánt erre 43 uj hsz. fasza :) -
#6409 PS2 Trailer -
#6408 OFFOT, WAREZT BE LEHET FEJEZNI! -
Reyes #6407 De poénos valaki:P
Yoututbe-n találtam volna én is, azért kérdeztem meg itt, mert arra lettem volna kiváncsi, hogy ITT megvan-e már valakinek -
DJ BP #6406 elvileg a teljes játék gyorsabb lesz? szóval optimalizálják még vajon a beta után? mert nem hiszem -
#6405 Bazz szolnom kell az ápolóknak.. megint nyitvahagyta a majomketrecet... -
#6404 3 millából veszek egy 20 éves 325ix-et 170 lóval, meg 3 éves bérletet valamelyik versenypályára.. -
#6403 pfff... ezért a szarért:D -
Redokee #6402 3milla ?:D lol énis csinálok iet hidraulikus emelőkarokbol (vagy nem:D) -
#6400 Betört az értelem, meneküljünk!!!! -
#6399 3 milla -
#6398 Kezdődik [...] -
Redokee #6397 mennyi ennek a kis gagyi kormány féleségnek az ára?:D -
#6396 Hááááát... xD -
#6395 sehogy, várd ki az open bétát -
#6394 Helló!
nem tudjátok honnan szerezhetnék CD-kulcsot a bétához?
nem fizetősen persze -
#6393 ha lenne ilyen akkor mindenki ezzel tolná. nem? -
#6391 Hát ez igen LOL -
#6390 Csak az első videót néztem meg,de elég idiótán fest benne a csákó!:D
Olyan mintha vlmi kisegitő eszköz lenne betegek számára.Nekem legalábbis ez jut róla eszembe,ha ránézek!:D
Egypk jó stuff! -
Szabi1991 #6389 -
#6388 nekem nem kéne szar holmi logitech g25 :S...
ennél lejjebb nem adnám :D
http://www.force-dynamics.com/video/force-dynamics_301-lfs-1.wmv
http://www.force-dynamics.com/video/force-dynamics_301-rbr-rallyschool.wmv
http://www.force-dynamics.com/video/force-dynamics_301-lfs-dicetest.wmv
bocsi az offért -
#6386 hát de windows reinstall után a dokumentumok megmaradnának legalábbis ha értelmesen csinálod,viszont a reg filek azok amik eltünnek -
#6385 Rosszul gondolod, mert itt tárolja:
c:\Documents and Settings\TEJÚZERED\Application Data\SecuROM\UserData\ -
#6383 szerintem nem,mivel mondták hogy windows reinstall után már újra kellet aktiválni nagy valoszinüség szerint egy reg file-ban tárolja az aktiválást amit valakinek kikellene menteni és megosztani velünk,de persze ez csak feltételezés...viszont nemhiszem hogy nagymunka lenne ezt feltörni csak ugye beta-val egyik cracker csapat se foglalkozik :(
amit ők mondanak az csak anyi hogy csinálj egy új profilt anélkül hogy kipipálnád a gamespy-t vagyis az online részt, és a rége mentésed másold át az új offline profilba...
valaki megtehetné nekem hogy futtatásba beirja hogy regedit és ott hkey_local_mashine-->software-->atari-->tdu azon jobb klikk importálás és kimenti nekem ,ezzel lehet megis oldanánk a témát...
uhh bocsika nem import hanem export... tudom hogy no warez bocsika érte de ez egy elég logikus dolog és ezzel nemtudom hány ember jutna játékhoz ha müködik... -
#6382 Na igen, ez kicsit engem is zavar. Még csak a gyors shutter-speedre se lehetne ráfogni mert akkor meg nem lenne elmosva a háttér (GT4-ben még fókusz is volt, a fene egye meg, ha már átvesznek ötleteket akkor nem rontani kell rajta hanem továbbfejleszteni (bár a GT4 ezen módjánál jobbat nehezen tudok elképzelni, de rsszabbat akkor se kellene)).
#6374: Intel 2.8GHz, 1024MB RAM, 7800GS 256M
Hozzá kell tennem, hogy csak a képek kedvéért eröltettem rá a 16xAF/8xAA párost, ilyen látványnál nálam játszhatatlan lenne verseny közben. Általában csak 8xAF/4xAA van rajta motion-blur nélkül (de akkor is driverből, mert a kocsikra valamiért nem megy fel rendesen a játék AA-ja). Akkor általában egész jó, bár Honolulut messziről kerülnöm kell. :-/ -
#6381 Elvben nem. Mivel nincs savegamejük.
De nem tudom
Viszont nekem még mindig megy online a játék. Nemrég autókáztam egyet vmi német sráccal. Szal nem tudom mit dumáltak erről a hétfőn server off dologról -
#6380 És ezzel a módszerrel az is játszhat akinek nem volt meg a lezárás előtt?