107666
-
#6658 NEm rakom ki, mert nem biztos hogy pont 6kor eleht leszedni. Sőt az sem biztos még hogy egyáltalán le lehet hétfőn. Csak LEHET -
#6654 OFF:
Te Sland... inkább nem mondok semmit.
ON:
Bétával kapcsban, hétfő reggel 06:00kor lessz leszedhető. Sland rakd ki bannerba hogy mikor lehet majd le szedni (mert sok ez a köcsög kérdés) -
#6653 nEM AZ A GOND, hanem az, hogy arról offolok, hogy ki mikor fog felkelni reggel, meg meddig marad fent, meg hányszor nomyja meg az F5-öt.
Aztán a másik hogy serial kunyizás van már megint.
Soroljam még? -
TunerX #6651 Nem értem miért baj, hogyha éppen a BETA megjelenéséről, stb. beszélünk. Ugyanúgy játékkal kapcsolatos. -
#6650 Be lehet fejezni! -
bucsher #6649 "so watch for it, around the 22nd of January" akinek ez jan.22. 00:00:00-ot jelent, azt még sok csalódás fogja érni ebben az életben:) -
#6646 Ja igen ez a hivatalos megjelenés. -
#6645 Hát mért ne?Fear Combatot is hajszál pontosan adták ki:-) volt egy visszaszámláló is. -
TunerX #6644 Nem 2. hónapban vagyunk, hanem az elsőben, szal szerintem az vmi másra vonatkozik. -
#6643 Én addig nyomom offline-ba a closed bétát -
#6641 "Der neue Release Termin für die beiden Versionen ist der 23.02.2007, also acht tage später als vorgesehen." - Nem tudok németűl de úgy tűnik, hogy egy nappal késik. -
bucsher #6640 Ezt a fasságot honnan vettétek hogy 6kor elérhető lesz? Mer usába éjfélkor? LOL Ki a picsa rakná föl szerverre éjfélkor a drága kedvetekért? Gondolkozzatok már ... SG -
#6636 fileplanet.com
elvileg hétfőn osztják a kulcsokat -
Szabi1991 #6630 van ingyenes is :)
most is bevagyok lépve :) -
#6628 elő kell fizetni?? vagy van ingyenes reg is? -
#6627 "The open beta announcement will be on the www.fileplanet.com web site -- so watch for it, around the 22nd of January. All who desire to participate, must register."
azaz: 22.-e körül és aki le akarja tölteni, annak be kell regisztrálnia magát a fileplanet-ra!
-
#6626 pedig sztem annak több az esélye hogy még hétfön se lesz minthogy hétfő elött lesz... szal inkább vettél volna ki szabit hétfő+kedd+szerdára és akkor még játszani is tudsz... -
#6624 Bakker mindenki azt mondja hogy hétfőn lessz az open béta de ez még közelről sem biztos :S (nem tom mit remyénykettek, azért én kivettem egy szabit a hétvégére :D xD) -
#6623 Valószínűleg újra mennek a szerverek!
A béta 3.65A verziónak nem engedélyezik a hozzáférést, a patch link meg direkt nem működő címre mutat! (Mivel nem lesz olyan patch amivel a closed béta open bétára patcholható!)
Azaz, hamarosan (pl. hétfő) itt az open béta... -
Szabi1991 #6622 lehet hogy az új verzió az Open Béta lesz.. -
#6619 Bejárat a repterekre (Motorral, egykerekezve, nagy sebességgel nekihajtani a nyillal jelzett objektumnak! Beugrás után "bookmark" létrehozása, hogy bármikor vissza lehessen menni akár autóval is!):
Honolulu airport
Kalagloa airport
Dilingham airfield -
#6618 Milyen szerverek vannak? vagyis hány playeres? ja és laggosak? -
Redokee #6617 ajánlom is nekik xD -
#6616 Pedig már egy patch jött ki a bétához :D Ez inkább azt jelenti, hogy az Ataris fiúk beüzemelik a szervereket... -
Redokee #6615 nekem is ezt irja de nemcsinál semmit...
multkor aztmondták uj kliens leszés nem lehet átpatchelni:S -
#6614 BETA patch? ilyenről még nem is hallottam -
Frenzy9 #6613 jött ki új patch
csak nem tudom letölteni innen akarná leszedni: www.none.com - itt nincs semmi -
#6612 ha elő fizettél akkor buktál 1200FT-ot :D mert nincs több kód, meg kell várni az opent -
#6611 Hi all!
Ilyenkor mit csináljak???:
-
#6610 ja az sem biztos hogy hétfőn lessz (de azért ki vettem a szabit erre a hétvégére + hétfőre) :D -
Dash #6609 Ingyenes lesz, és egyáltalán nem biztos a 6 óra -
#6608 Dankeeee.Akkor már csak a hétfő 06:00 -t kell várni;-)..egyébként az tudja vki hogy havidíjas lesz vagy sem ( a full) ?=) -
#6607 IGEN! És jobb is vele játszani, mivel nagyobb a belátható "terület" De a TUTI a 3 LCD monitor egymás mellett! -
#6595 A test drive ban van 16:10 es támogatás?:-S -
#6594 Ha valaki észreveszi hogy már lehet magyar oldalon előrendelni, írja be a fórumba! -
#6592 A vak is ezt mondta, mégse látott meg semmit. -
#6591 Majd meglátod -
#6590 És mi van a 3dgamers-szel? Onnét is lehet majd szedni az open bétát? -
dzsiii #6587 én nem akarok open beta-zni én elörendelni akarom a teljest, már jo lenne ott tartani h itthon lehetne rendelni:)) -
#6584 Én is !!!!!