107666
-
#7919 Könyörgök, hogy lehetnek egyesek ilyen Seggek?????
Bemész az Options menübe, ott a Controls, és megkeresed! Hidd el meg fogod találni! -
#7918 a villágítást mivel lehet felkapcsolni és az ablakot melyik gombal lehet lehúzni. Légyszi segítsetek mert egyik gombal se sikerül. -
#7916 1, A kormányod driver-ében kell babrálni a Death Zone beállitást.
2, Pár oldallal arébb találsz egy képet hogy hol van a magyar klüb.
Odaautozol és wait-ingelsz egy magyarra, majd ha ott van rányomsz az f-betüre. Majd a numpadon nyomod az irányokat amerre kell. És majd ö felvesz a kluba ha akar.
3, Szerinted??? Miért érné meg nekik??? -
Spyk3r #7915 1.Nemtudom
2.Nemtudom
3.Nemtudom -
#7913 Majd válaszol rá valaki, vagy nem!
NE TÜRELMETLENKEDJ! NEM ÉRTED VAN A FÓRUM! -
#7912 Valaki légyszi!!! -
#7911 Urak!
Az ellen lehet tenni valamit hogy ne faggyon meg minden 3. percben?
Nem tudok befejezni 1 versenyt, sőt még odáig sem jutok el mert megfagy és kivág deskre.
Erre van orvosság? -
#7907 Én is kerestem hogy van e de nem találtam meg hogy hol lehet. -
#7906 az elöttem lévő autók az utcán forduláskor mindig kiteszik azért kérdeztem -
nyx #7905 a options /controls/optiosns pontban lévő steering és steering bar között mi a különbség?
próbálom valahogy rendesen beállítani az érzékenységet, de 80-al beveszek egy derékszögű kanyart, átcsúszok a másik sávba, és "beragad" a kerék/kormány, olyan mintha túl lenne kormányozva, ötlet? -
#7904 Az szerintem nincs is. -
#7903 Srácok irányjelző melyik gombal működik? Vagy csak az úton lévő autókon van. -
#7901 jön valaki nyomulni?:) -
#7899 hálás kössz
-
#7898 Hali!
Lenne egy pár kérdésem!
1.Hogyan tudom beállitani a kormányom hogy jól működjön vagyis ne legyen nagy holtjátéka? Azokon a csúszkákon a beállitásokba mit lehet beállitani?
2.Felvennétek majd a magyar klubba ha igen akkor mit kell hogy keressek?
3.Az offline fog működni akkor ha kijön a teljes verzió?
Előre is köszi!!! -
#7897 legujabb winrar a rarlab.com oldalról -
#7896 Srácok, letöltöttem a fileplanetről a játékot és kitömörítésnél hi9bát ír ki. Mit csináljak? -
#7895 Valaki nyomja Logitech momo-val???
Tapasztalat?? -
#7894 mostmár mindegy! nekem megérte, volt rá keret -
#7893 Kicsit el vannak szállva az árakkal:) 360on 50e körül lehet kapni. -
#7892 ja oké, én is valahogy így gondoltam.
felmentem megnézni netes kínálatot és ott láttam 155.000-ért, gyorsan lecsapatm rá mert a többi 8c az 1.000.000+-nál kezdődött! -
#7891 Megnyerni lehet. A sziget körbeautózásos bajnokságban :)
Az összes concepció autó nyeremény valahol. -
Dash #7890 MIért nem tudok/unk rácsatlakozni a szerverekre? -
#7889 Ha te mondod biztos úgy van. Amugy a végsebessége is lassú, de itt arról volt szó hogy driftelni lehet vele faszán. -
#7888 Hát ha automatán nyomod akkor. Vagy a váltó lassu?? -
#7887 csak ey gyors kérdés! az Alfa 8c mennyibe fog kerülni? -
#7886 a FORD GT az egy nagy szar mert lassan vált... Online nick nevem: Teflon_Mike[HUN] -
#7885 huháhé, kár hogy nem lehet a legelején már hardcore modban kezdeni. Ez nagyon állat, fordgt-vel nagyon lehet csapatni a kocsi seggét. -
csoola #7884 ha simán elinditom a game-t az már online mód? vagy ahhoz kell a gamespyos sz@r? -
#7883 Hardcore mod-rol mit lehet tudni?
-
#7882 már meg van... -
#7881 Egyet kell, hogy ertsem... -
Reyes #7880 Magyar mentalítás rulZ...amikor nyáron voltam spanyolban, és reggel svédasztalos reggeli volt, láttam, hogy majdnem mindenki 3 tányérral hordja magának a kaját, amiről azt sem tudja, hogy mi az, meg a felét sem eszi meg... De hát ingyé' volt, akkor annyit kell vinni, amennyit még nem szégyell az ember...
Ha már nem lehet online nyomni, akkor én letörlöm, nem akarom lelőni a poénokat, addig is inkább csak furikázok... Most van egy Ferrari 430 Spyder-em, annál jobb nem kell.
Jah, meg a kölcsönkormányom is ótvar szar, rángat jobbra-balra,meg a pedálok is elég érzéketlenek, úgyhogy nem szenvedek vele... -
#7879 Tesztelem tesztelem, már beleraktam 2800 mérföldet:)
Majd ma nyomatom online is. -
#7878 Hogy tudom vissza rakni a savémat a gaméba???? van elmentett savém + profilelist is és nem láttya a savét valaki HELP PLS -
#7877 Kit érdekel bazz, hogy lehet-e utána még egyjátékosban nyomni??? Azzal törődj, hogy amit találsz bugot, azt küldd el nekik, hogy a teljes játék majd minél kevesebb hibával jelenhessen meg...
A béta teszt lényege nem az, hogy minél tovább lehessen ingyen élvezkedni ezzel a szarral... -
#7876 előbb írta h nem tudja, nem tudsz olvaskodni? -
#7875 Volt egy kérdésem:"Hali! Basszus a tdu kiírta hogy a jogosultságom 3 nap múlva lejár!!!Ez most mi? Nektek is volt ilyen? Megoldás?" Gondolom akkopr ezért van!? Singleben sem lehet majd nyomni? -
#7874 hmmm? milyen plusz memó? -
#7873 jaja:)
Városban leesik az fpsem az tény, de nem nagyon megyek városba, általában autópályán vagy a sivatagban küldöm:) Meg mondjuk ha sok ember ellen megy a verseny (8) akkor amíg együttvan a mezőny akkor akad. De ezen nem csodálkozom, gyenge már a gépem ezekhez a mai gémekhez:)