107666
-
#8088 En vartam, irtam is, de senki sem reagalt. Lehet, hogy problemas a cset? -
#8087 igy van.. ez van ott.. (?) -
#8086 de itt nem 5-6 ember van, hanem 700-800, és a térkép is kicsit nagyobb ;) -
#8085 az olnine rész elég gyatra lett miért nem lehet olyanr acsinálni mint a CS-t? hogy nem laggol nem tűnik el vagy ha jobb példát akarsz akkor ott a FLATO OUT 2 ott nem laggol nem szaggat és nem tűnik el :) -
#8084 nah nyomd meg az M betűt és ott a térkép bal oldalt fenn van egy olyan felirat hogy TDU SERVERS UNAVIALABLE ugye? (pirossal) -
gabesz012 #8083 Áhh ez a netes rész elég fos. Egyszer látok embereket, egyszer nem. De azért vicces volt, hogy együtt mentünk, aztán eltűntetek. A lock sem ér semmit... És nálam is laggol, plusz még jobban is akad. -
#8082 hogy lehet online lenni?? kiirja h. van körülöttem 1 online játékos.. -
#8081 Amugy én már 4-szer uninstalláltam a tdu-t és semmit nem tüntetett el.... -
#8080 Mert nem vagyonline. akkor nem tudsz chatelni!
-
#8079 ott állok az AUDI nál.. sehol senki..(F430 sárga) Tt nyomok akkor semmi chat szerüség nem jön ki.. csak kis hang.. de semmi :D -
#8076 én egyszer láttam battyo-t, aztán ennyi :D
(és akkor is laggolt mint állat :P)
a netkódon még bőven van mit javítani ... vagy csak az én netem szórakozik :D -
#8075 Nahh mennyünk vissza az audi bolthoz de mindenki legyen kocsival és 20:45-kor tali.... T gombal lehet csetelni :) -
#8072 én is találkoztam egy két emberrel
egy pagani zondás srác meg kihivott versenyre,a kemény audi tt-mel :DDd -
Reyes #8071 Én Nomac[HUN] néven vagyok, gyorsan fel is vettem teflont, meg kucitfriend-nek:)
Egy fekete-piros flip-flop TVR Sagaris-szal tolom az ipart:)
Írtam chatbe is, hgogy láttok-e, de nem nagyon jött válasz:S -
#8070 Téged láttalak is egyszer..Aztán eltűntél. -
#8069 Ott vagyok, de csak mapon látom a többieket :( -
#8068 Hát vannak ott..Csak éppen Magyar nincs!:D -
#8067 De leehtőleg úgy gyertek az audi bolthoz hogy ne teleportáljatok hanem valéahova a közelbe azt hajcsatok oda :) -
#8066 oké megyek az audi parkolóba :) motorral Teflon_Mike[HUN] -
#8065 Én már ott vagyok!:D -
#8064 Egyszer már láttalak a térképen, de nem tudtalak elkapni, majd ma megpróbálom megint:P -
#8063 Leszek;) Legalabb is autokazom, nezelodom, tesztelek, stb.:) Elsosorban nem versenyezni megyek be (egyreszt majd a veglegessel, masreszt, kicsit meg szaggat:))) De azert, ha valakivel talakozom, megyek nehany karikat;)
Tegnap is mentem nehany rovid versenyt, de:
- nem tudtam beinditani az autot
- lefulladt
- elvaltottam magam
- eltevedtem;)
De osszessegeben jo volt;)) -
#8062 Regebben volt egy jatek, talan Atari-s (de lehet hogy Sierra-s?!) ami ugyanezt csinalta, rossz volt az uninstall, es torolt mindent! Attol fogva, nem mertem semmit unintalallni egy ideig;)
Nem olvastam el a liszensz-szerzodet (:DD), lehet hogy van errol is benne valami aprobetus resz:D -
#8061 Leszel ma onlány a tdu világában?:) -
Reyes #8060 Na megtaláltam azt, amelyik dél-keleten van:)
De azért köszi:), pont azon az utcán nem mentem tovább, csak a TVR-t megvenni:D
Így szokott lenni:) -
#8059 Bazzeg mostmár értem miért tűnt el a multkor minden cuccom onnan.:(((
Mivel nem indult el a játék első telepítés után, leszedtem ujrafelraktam. A hiba, amugy akkor sem oldódott meg, szal winreinstal volt.
Egy csomo photoshopos félkész meg kész cumom odalett. Ráeresztettem egy getdataback-et is, de az sem segített.
Ez azért elég durva dolog sztem, egy zsíros peren gondolkozom! -
#8058 a japan tuning műhely fölött van egy jaguar bolt abban az utcában van a british tuning :) -
#8057 Nekem mind1 mert már végigjátszottam és igy már eléggé unalmas! -
Repülő Gyík #8056 Térkép alsó közepe.
-
#8055 Asse' rossz :))
Hádde basszus azért ez milyen dolog? Most teszem azt ott tárolom valami fontos, pótolhatalan munkám, ez meg letörli..
kész.. -
Reyes #8054 Valaki pls csináljon nekem egy screenshot-ot a British Tuner-ről, ahol a TVR-t lehet tuningolni, mert hiába nézem meg a FAQ-ban lévő térképen, a játékban nem találom, pedig már bejártam az összes utat arrafelé:
-
#8053 NAH MA MINDENKI ESTE 8-kor az AUDI BOLT PARKOLOJÁBAN VAN TALI... én egy MV Agusta-val vok vagy 1 citrom sárga koeningel :) -
#8052 a versenypalya merre találhato? -
#8051 Nem 9 nappal, legalabb 29 nappal kesobb:) -
#8050 Ez nem szivatás, mert utánna 9 nappal már a fullnak kell jönnie :D :D :D -
#8049 Most is online nyomom az open bétával :D -
#8048 Basszák meg az anyjukat!
bannerben hogy tudom a betűméretet nyövelni? -
#8047 Inkabb a banner ala nagy betukkel! :) -
#8046 Ehh a méretezési procedúra ezen formája nem kompatibiis ezzel a forummal :))) -
#8045 [size=5]AZ UNISTALLAL MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON!!!!!!!!!!!!!!!! [/size] <------KATT!
Bocsi a nagy betűkért, de így talán feltünő. Ezt bele leheten írni a faq-ba is szvsz.