107666
-
#8004 offline nekem elég jól megy de online az ezer játékost vivő szerveren már nagyon szaggat/laggol fps-t nem mértem nem tudom megmondani
remélem h ha kijön a teljes akkor már lesz normális szerver -
tzsoltika #8002 OK. kösz a segitséget! -
#8001 Több autó, játék mod stb. -
tzsoltika #8000 BETA-val mentek? Mi van a teljesben, ami a BETA-ban nincs? -
ATi0021 #7997 Én a rendszeridőmet febr. 10-re állítottam. A játék kiírja, hogy: "Sajnáljuk, de a jogosultság határideje lejárt.
Kérjük, lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával, hogy naprakésszé tegye a szoftvert vagy meghosszabbítsa a jogosultságot." A kérdésem az lenne, hogy a bétás mentéseimet elfogadja majd a végleges verzió? Az első fizetős bétával csinált mentéseimet az open béta nem fogadta el. -
tzsoltika #7996 A játék megjelent már? A FAQban azt irja hogy február 13.-án jelenik meg, de akkor ti mivel és hogyan játszottok? -
leipsig #7995 #7990 re valaki? -
#7994 Attol hogy majd az 50. ember is beirja hogy télleg 3 nap mire leáll a játék attol még le fog állni/vagy nem fog! Majd kiderül hogy offline mehet-e tovább vagy azsem! mindensetre kussmár:D -> majd jön valami hir vagy kiderül 4.-én. -
#7993 B*ssza meg! [Elnézést]
Tényleg három nap, és megáll a játék? Ne, hogy már :'(
Olvasom a híreket, és egyre nagyobb a valószínűsége. Ez szivatás mindenképpen :/
-
#7992 Akkor tényleg csak 3 nap és vége???? Az szar mert én most töltöm éppen és még csak 25%-nál tartok a letöltésben ,vagyis amikorra letöltődik már nem is lehet vele játszani??? -
#7991 Gondolom már biztos elhangzott,de azért megkérdem!:D
Ha mondjuk meghívnak vlmi klubba,azt akkor hol tudom megnézni,és elfogadni?Vagy az a friend list vagymi?:D[nem érti] -
leipsig #7990 Sziasztok!
kéne egy kis segitség. minden autószalonba voltam és mégsem nyiltak meg a motorszalonok, még kell valamit csinálni?
Köszi! -
#7989 vki meg udna mondani hogy az online profilomat hogy tudom offlineba rakni?ugyanis a kedves szolgaltatom szorakozik a nettel es hat eleg idegesito 10x neki allni a 200 km es versenynek mert ha megszakad a net akkor elorol az egeszet meg akkor is ha epp 179 km mentem mar -
#7988 ftp cimet kernem ,ahol lehet tesztelni es feltolteni elereseket!Koszi -
bucsher #7987 Ja igen ezt csinálta nekem is. Most már tudnak róla :) -
bucsher #7986 Na ma már nem indul a game. Így én lettem a 1367eske :) -
#7985 olyan kerdesem lenne ha onlineba van a profilom akkor azt at lehet rakni offlineba?mert igy az online profilom nem mukodik csak akkor ha neten vagyok -
#7984 A levélben van a link, amiben a kulcsot is kaptad. -
#7981 sajna nekem is kiírta a 3 napot. azért ezt a 3 napot kihasználom haverral és vadászunk a hibákra :) és közben jókat autókázunk. remélem mihamarabb megjelenik a full :)
-
#7980 Hova kell küldeni a Bug Reportot??
-
#7979 A closed beta akkor kezdődött. Akkor gondolom te abban benne voltál. És most akkor offline nyomod? Elindul simán a játék?
Nekem nem jött fel ez a "3 nap múlva véged" üzenet, nem tudom mi lesz. Lehet, hogy valami fix dátumellenőrzést tettek az openbétába, és lehet majd visszaállítgatni a dátumot, hogy eliduljon.
Na mindegy, az online biztos megszűnik 4-én, offline meg nincs sok kedvem nyomni.
Azért ahhoz képest, hogy két hónapja megy a béta, tegnap feladtam egy bugot, és az 1317-as számot kapta... kicsit többre számítottam volna. -
#7978 Beta a hibák észlelésére és jelentésére van. Nem arra hogy végigtoljuk és huuu de játsszunk vele -
dzsiii #7977 most olvastam hogy 4-én bezár a beta teszt.remélem nem igaz! -
dashed_ #7976 3 napig meg hasznalod aztan letorlod.. -
#7975 nekem is kiírta. ilyenkor mit lehet csinálni? -
dzsiii #7974 mulva -
dzsiii #7973 srácok.. ma reggel kiirta hogy a jogosultságom 3 nap muéva lejár? csak egy hétig lehet probálgatni?? hogy van ez? -
#7972 Az gáááz. Olyan mintha peugeot automata váló lenne benne. Tapasztalat. -
#7971 Rohadjak el hogy nem figyeltem oda.Még jó hogy csak egyszer szenvedtem végig autóval. -
#7970 sDAS:DAS:AS
mA is A! :D -
#7969 Nagy NFS fan vagyok (minden részét végigjátszottam :D ), de az utolsó két NFS-t a végén már marhára úntam... (de azért végigvittem)
Ezt lassan két hónapja nyúzom (és küldöm a bugreportokat), de egyáltalán nem úntam meg...
Az egy nagyszerű játék!!! -
#7968 Pontosan! A béta teszt már december eleje óta megy... -
#7967 kérdés: ha a zsaruk üldöznek, (már háromjelvénynél tartok, néhol kordonokat is állítanak elém, és vadásznak rám :D), azelől hogybújok ki? itt nincs olyan mint gta-ban hogy bemegyek egy garázsba ésakkor leráztam őket? -
#7966 Nem csak A-s verdákkal lehet azon a versenyen menni? -
#7965 Éjjjj ez a game ugy megeszi a gépemet hogy szörnyű :D -
#7964 Hát... :D Haver enzoval 65 perc, én koenigseggel 62...
Utánna Motorral szinte simán beértünk... -
#7963 Szintén 63 perc Enzoval :) Mondjuk elég nehéz úgy jó időt futni hogy a fél pályán csak repkedek, meg pattogok. -
#7962 srácok véletlenül nem tudjátok hogy hogy lehet save gamet átmenteni?
-
#7961 Úgy értem hogyha váltok akkor lassan megy vissza a fordulat szám és egy olyan 1-2 sec után kezd el húzni :( -
#7960 oksa