107666
-
Szabi1991 #8407 nállam még 3 napot írki :))
átálitottam elsejére a dátumot =) -
#8406 nekem ugy jo ez az idö visszaálítás hogy a rendser visszaálításánál létre hozok 1pontot és utána álítom vissza 1 nappal a dátumot!
mindenki probálja ki hveroknak mindenkinek jo lett:D -
#8405 Most jö a BETA nekem de vaárnap van,akkor bukta? :S -
#8404 márcijus xD -
TunerX #8403 Akkor most Februárban jelenik meg itt EU-ban, vagy eltolták márciusra ? -
#8402 Na én meg befejeztem a tesztelést :D Bugreportok leadva ;) Várom a fullt ;) Az UNINSTALL nekem is kitakarította a c:\-ből a fájlokat, de a figyelmeztetésnek hála előtte elmentettem így simán visszamásolva semmilyen problémát nem okozott :D -
#8401 A multiplayernek az a lényege hogy amikor nem csinálsz semmi (freeride módban vagy) akkkor látsz más embereket is és csatlakozhatsz online versenyekhez is, de amint elkezdesz egy single player küldetést autómatikusan lecsatlakozik a serverről -
Gabor12070 #8400 Ha majd multiplayer módban játszok, akkor ugyan úgy tudok autót venni, mint, ha csak egyedül játszanék?
-
TunerX #8399 mm nem hagyom hogy a számítógép órája lépjen egy napot, ezért mindíg visszatekerem, és a securom sem vinnyog miatta :) -
TunerX #8398 én tegnap lefekvés előtt visszatekertem az órát éjfél utánra, és ma még mindíg egy napot ír ki a TDU. -
Leky #8397 Elnéztem tényleg ez az open. -
Lacusnhl #8396 ez a link nem a closed beta ez az open ott van file nam TEST DRIVE UNLIMITED OPEN BETA CLIENT CLOSED ez nem a closed beta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8395 Network connection was lost.
Ennyi lett volna? -
bucsher #8394 Közbe már megmagyarázta a topik esze, hogy a kupé a tető nélküli :) -
#8393 aha -
Szabi1991 #8392 lol , én se találok "sima" gallardo-t , pedig tegnap a leszállitos küldiben vezettem is... -
Szabi1991 #8391 látszik figyel vki :P
szoval #8316 cupé=cábrijó :) -
Leky #8390 Megtaláltam a Closed Béta Fileplanet-es letöltését akinek kell nézze meg müxik-e. Be kell hozzá regisztrálni az oldalra de elég a ingyenes reg.
-
#8389 húúú tényleg lol, mi is örülünk! -
#8388 Vettem is egyet gyorsan, kösz a tanácsot -
#8387 ja értem
szal énis tudnék annyit menni ha vki adna szélárnyékot? -
#8386 Ja meg most csináltam csak meg a Tour of the Islandot a Saleen-el. 44'27"08 alatt sikerült csak. Az elején nem egyszer csobbantam a tengerben... :DDDD -
#8385 Aston Martin DB9 -
#8384 Valaki tudna ajánlani egy jó "D" kategóriás vasat? -
#8383 MV Agusta F4 Tamburini
Nekem ennyit sikerült mennem vele (leszabályzott szegényke).
Nem árt ráhasalni a motorra, meg az is kell h menjen valaki előtted (drafting). 3-as tuning van rajta.
-
#8382 Még szimulátorosabb mód. 450 pont után választható a főmenüből. -
#8381 ninja enyém is annyit megy:D -
#8380 láttam egy videot ahol csávo 360at tudott enni motorral
nem tudjátok véletlen melyikkel?
3as tuningu mvém csak 320at megy -
#8379 Egyátalán miez a hardcore mód,amiről már annyian írtak itt,de sose írták le hogy micsoda,és mit tartalmaz?:DD -
#8378 javitottam 5 percet:D -
#8377 Hardcore módban még küzdök az irányítással :D A gravitáció mintha kisebb lenne :D , így sikerült az autópályán is átugratnom a másik sávba :D
Truck Driver001: Hardcore módban bekapcsolhatók a telemetrikus kijelzés ;) -
#8376 Áhh, túróst! "A" kategóriában legjobb kezelhetőség: Enzo, legjobb gyorsulás: Saleen, legnagyobb végsebesség: Koenigsegg :) -
#8375 :DDDDDDDD
Ezt hogy sikerült? hardcore mód milyen? -
#8374 Miaz a vlmi a sebességmérő fölött?:D -
#8373 OFF: Ráadásul az előzéseknél soha nincs előtte semmi akadály :D
Kép -
#8372 megcsináltam a millionare futamot
rohattjo:D
nem tűnthosszunak, mv-vel tuning nélkül mentem és 55perc volt
tom szaridő de jár érte a pénz:D -
#8371 Gyorsak és jól kezelhetőek. A túrdösziget versenyt is Lambóval csináltam, kb 47-48 perc alatt :D -
#8370 Én is próbáltam, de nem tetszett meg. A hangja az jó.
Most Saleen S7-em van 1000lóerőre tuningolva. Hát elég nehéz irányítani már! :DDD -
#8369 Én abszolút Ferraris vagyok. Van egy piros Enzo, egy piros F430, és egy fekete 575 Maranello. Az F430 és a Maranello 3-as tuninggal. Az Enzo tuningjára még gyűjtök. -
#8368 Naés! Ha kell simán letörlöm a gamét, regcleanerrel meg eltüntetem a maradék szemetet.
Amúgy egyszer már uninstalláltam, és a boot.ini-t nyírta ki. De ettől függetlenül ment a gép (boot.bkk).