107666
![N%C3%A9vtelen-1.png](https://lh3.googleusercontent.com/-i57L-wmcERA/VFuN6bguKFI/AAAAAAAAAP0/dKcJwGaYMsM/w625-h280-no/N%C3%A9vtelen-1.png)
-
jól látom hogy télleg ki lett törölve az uccsó hsz?O.o milyen alapon? -
Hát sajna látom el sem indul !
Azért offline még működhetne...
Na seba úgy is rendszert akartam rakni....
-
Nem, március közepéig várni kell! -
gabf1 #8549 Vinfos újrarakás után nem működik már a profil? Hiába visszamásoltam, látni látja a játék, de úgy veszi, mintha uj profil lenne. -
ntex #8548 Kár hogy lejárt a BETA. Atomzsírosdeszka ez a játék. :P 3 nap alatt sikerült többé kevésbé bejárnom a térképet. már most hiányzik a játék...
3 napig egyfolytában toltam reggeltől estig, egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Ez az első olyan autós játék amit nem tudtam megunni. Még az NFS -el se bírtam ennyit játszani.
Tuti megveszem eredetiben -
most akkor még 8nap és kijöööööööööööön? :) -
Na akkor én is megosztanám egy-két képemet a nagyérdeművel. :)
Írtóra tetszik a játék, alig várom, hogy megjelenjen.
A képek mérete elég nagy, mert mind több darabból áll.
Képek 1.
Képek 2.
Képek 3.
Itt egy véletlen sárga-kocsis találka. Én legalábbis tök véletlen arra jártam. Ők ott voltak. :) -
Ráadásul ha nyomod a féket a kanyarba és blokkol a kerék akkor tudsz kanyarodni. de ha gázt nyomsz akkor nemhogy behuzná, tolja ki az elejét:(
-
én egyszerüen letöröltem miután csináltam bizt-i másolatot a c gyökérröl :) tényleg elment minden, de visszamásoltam a fájlokat és csá. felraktam a closed-ot, kért aktikválást, adtam neki egy zsir uj nem használt open serialt, és csodálatosan megy. amig ki nem jön elleszek vele :) ugyis van még mit versenyezni, még csak pro voltam eddig :) -
Thx -
nalam megy,most is,azt irja 0 nap -
Hmm..Nekem most volt winreinstall.Megnézem megy-e ez a dátumvisszaállitós megoldás!:P -
talan a fullban lesz ablaktorlo,ami jo lenne mert eleg rendessen koszolodik a szelvedo -
az ugy nem eleg,en probaltam manualisan aztan RegCleaner,de mikor ujra akartam telepiteni azt irta fent van a gepen a jatek es uninstall eloszor,de vegul is uninstallaltam es nem torolt le semit,mondjuk elotte iras vedettre raktam mindent,de ugy se indult,aztan vissza allitottam a datumot 4.ere ugy mar megy es meg eleg sokan fent vannak neten -
Minek ablaktörlő, ha nincs eső a játékban? Egyébként azt írták, lehet, hogy egy későbbi peccsben "csinálnak esőt" a játékba... -
Toya #8530 Oks, bocsi! -
Töröld le manuálisan a játékot a vinyóról, majd a RegCleaner nevű programmal töröld ki a TDU regeket. Ennyi. Nem érdemes kísérletezgetni a játék uninstallerével. -
#8515, valaki? -
Részletesen kidolgozott autók és motorkerékpárok. Működő rádió, elektromos ablakemelő, duda, ablaktörlők, stb. ebben a sorban az ablak törlő nem is igaz... nem is lehet működésbe hozni, szar... -
288gto ferrari mellett ez a jaguar ami legjobban tetszik a játékban :) ahogy lejjebb Hyako is írta,én is inkább a régebbi tipusokra gyüjtök...vhogy nem tud érdekelni az olyan tucat autó úgymond amivel minden második ember furikázik online -
Kar. Majd osszesporolunk meg 3 ezret. -
Nem rontottunk el semmit. Pénteken még ezt volt a hivatalos ár. -
nehezedre esne leírni, mi? -
Toya #8517 Igen, sajna a SeVenM-nél elrontottak valamit a kiírásnál, de már náluk is ez az ár szerepel. -
Elolvastad az EZT OLVASD EL!!!-t? Majd utána kérdezd ujra... -
Mivel kell vigyázni az uninstallnál? -
Ez érthetetlen..Csak nekem nem megy ez a nyomorult beta?Olvasva a kommenteket,elég sok embernek még működik!Beszarok!:D -
Kár! -
sziasztok!
3 nap alatt sokat változik a világ. Az Atari felülbírálta pénteki 6990.- fogy. árat, így sajnos 9990.- lesz a PC-s verzió. -
Nekem még műxik az open. Kíváncsi vagyok meddig... -
Megtaláltam a lexus kereskedést, de nincs nyitva.
Később fog kinyílni vagy egyáltalán nem elérhető Open-ben? -
PC DOME Cikk
ELŐRENDELÉS!!!!
9990Ft
Nekem Cepheus szólt, hogy már elő lehet rendelni! -
Leky #8508 Müködik az Open béta valamilyen formában? A Closed simán elindul. -
Hát igen, tényleg nagyon szánalmas, amikor valakinek szövegértelmezési problémái vannak, de azért erőlteti magát... -
Szabi1991 #8506 nem érted...
-
voto #8505 jó nagy f.sz vagy ha attól majom valaki mert egy játékba ferrarit vagy lambot vesz esetleg többet is. Nagyon szánalmas mikor ilyen commenteket olvasok..... -
És hogy tudsz játszani offlinba?:O
Nekem már else indul.. -
taylorp #8503 Na nekem most lett vége az Open Bétának. Már nem enged az online profillal játszani. Szerencsére az offline még megy, de az már nem olyan. -
Sziasztok!
Hogyan tudom biztonságossan eltávolítani a játékot??
-
a JAGUAR-nak az utcajaban :)