107666
-
#8500 nem is olyan csúnya:'( amúgy meg nincs NASA gépem sry... -
#8499 Danman nem megbántani akarlak, de te h élvezed ilyen graf mellett?:D -
#8498 na hát akkor énis megosztok pár képet:
-
#8497 Még pár kép:)
-
#8496 sikerült? -
#8495 mondjuk ez 1értelmű :) de ha nincs ilyen opció akkor csöcs :( max vmi ekecs átírás amiről én nem tudok... -
Fox44 #8494 Mert most nincs gorgos egerem es nem tudok zummolni a mapon!) -
#8492 De miért kéne másik gombra beállítnai? -
Fox44 #8491 Megneztem!! Nem lattam...Azert irtam, mert lehet en neztem el! Nincs bocsanat! -
#8490 nézd meg a beállításokban... ezért felesleges beírnod. már bocs... -
Fox44 #8489 Be lehet allitani a mapon a zummolast masik bill gombra? -
#8488 A nagyfelbontású térképen nézd...azon pont ott van. -
#8487 így érdemes :) amikor rendesen látszik a különbség :) -
#8486 ja főleg ez a szar után (ati 9200). most veszek egy gainward 7600 gt 256mb DDR3 as karit. remélem azzal már elcsordogál valahogy :) -
#8485 1 új vga mindig öröm :) -
#8484 Hol van a Lotus Tuning? Mert a térképen nagyon nem ott van.... -
#8483 köszi szépen :) alig várom már a február végét :D (akkor kapuk videokártyát) -
#8482 ügyes vagy :P -
#8481 Sikerult nekem is beallni az arnyekba:) -
#8480 -
-
#8478 Az az egy ami nincs meg a "sorozatbol";) Kicsit draga:) -
#8477 esetleg ha valakinek van a gyüjteményében egy shelby gt 500 arrol csinálna nekem pár képet? :)
Hykao: szép kocsi! :) -
dashed_ #8476 ha jol emlekszem mar vki irta hogy mikor inditod a gamt , continue stb ottvan hogy hardcore mod.. -
#8475 Főmenüből lehet választani a HC módot...versenypálya meg valahol lent van, de nem nagy tűz... -
cheatman #8472 Szasztok! Épp most csöppentem át a Champion szintre. Elvileg most kellene működni a HARDCORE MOOD-nak és lehetne versenypályán is menni! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet bekapcsolni a hardcore mod-ot, és hol a versenypálya? Előre is köszi. (AZÉRT JÓ HOGY ILYEN SEGÍTŐKESZK VAGYTOK....) -
#8471 Nem -
#8470 Hát végigszaladsz a sziget körüli versenyen egy gyors motorral (amik ugye jóval olcsóbbak az autóknál), és máris 45-50 perc alatt megvan a lóvé rá. -
juve1127 #8469 offlineból onlineba átlehet vinni a profilom? -
#8468 Ne legyél fárasztó...én a 100-200 ezerért sebtiben bevásárolt Ferrarikról és Lambókról pofáztam...amikre sok majom pályázik, ahogy van egy kis lóvéja... -
#8467 nekem is nagyon fáj erre a fogam, de 1 milla sajnos nem hiszem hogy össze fog jönni rá :P -
#8466 Kihívni ellenfelet? Arra ott vannak az online lehetőségek. Nem muszáj a sok egyjátékos feladattal bíbelődnöd, ha más lenne kedvedre. -
#8465 de ha nagyon akarod akkor le nyomlak az F430-asommal is :) -
#8464 én tutura le nyomlak a jó kis ENZO-mal vagy a MV-el.... -
#8462 Na azért nem csak a vadiúj autókra kell gyűjteni. Az én kedvenc G kategóriás autóm a Shelby Cobra Daytona Coupe. Egymillióba kerül + a tuning ára. A 200 km-es sziget körüli versenyért járó pénzt mindig erre költöm el. G kategóriában nincs párja. A sok ifjú titán mindig ugrik rá, ha meglát valahol freeride-ban. Azt hiszik könnyű préda leszek a B kategóriás Ferrarijuk vagy Lambójuk számára azzal az öreg szarral...és már villantanak is... :) Aztán miután jócskán rájuk verek, sértődötten oldalognak el, nem élve a visszavágó lehetőségével... :)))
-
cheatman #8461 Szasztok! Épp most csöppentem át a Champion szintre. Elvileg most kellene működni a HARDCORE MOOD-nak és lehetne versenypályán is menni! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet bekapcsolni a hardcore mod-ot, és hol a versenypálya? Előre is köszi. -
#8458 Köszönöm!
Vettem még két Ferrarit, meg két Fordot, és kinyílt a mézesbödön, mehetek tovább:) -
#8457 Egyetértek: Expert szinten vagyok és már meguntam. Semmi értelme ennek a teletüzdelt feladatoknak.
Kéne neki valmi keret hogy legyen miért csinálnod. Kihivni ellenfeet, vagy akármi pl mint az NFS-ekbe volt!
Valami introk.
Naon uncsi már. -
#8456 mike az nem az tjelenti hány autod van hanem hány autot árulnak online
vki help
keresem azt a műhelyet ahol amcsi autok vannak
és keresek mégpár járműszállitosat
-
#8455 képek tölem:D