107666
-
#8267 kawasaki ninja 50 perc kornyeke -
Szabi1991 #8264 -
Bilux #8258
Én ezzel mentem végig. -
Leky #8256 A millios versenyt milyen autóval érdemes elkezdeni, mert Saalen-nel kész rémálom csuszkál mintha jégen menne. Melyik a legjobb autó a versenyhez. -
#8255 Szerintem teljesen okés a motorok irányítása. Ha jobban bedöntessz, akkor erősebben is kell visszahozni (azaz a játékban nem jön vissza magától egyenesbe), csakúgy, mint az életben. Ez nem autó... -
#8254 oksa,yo8 -
#8253 jó holnap vis ma és majd nyomjuk egymás ellen hehe jóccakát all -
#8252 :D
nembaj,mert mikor respawn-oltam nekem meg elkezdett szaggatni megint azt ki is léptem....:S
majd holnap felhúzom a jaguar-t :) -
#8251 Igen itt jár vlen egybeesés pont most nézek fel:P hehehe:D bocs hogy nem tudtam visszamenni de nem tudtam már felcsatlakozni:) -
#8250 hu most mijot multiztam :) vettem egy ducati999r-t,hát mit mondjak nemgyengén furcsa az irányitása a mcoiknak :D
meg közbe találkoztam egy magyar sráccal is,megmutatta merre tudom tuningolni a jaguar-omat (ezúton is thx neki ha itt járna!:)
szal még így kemény laggba is élvezetes a gém,hát még ha kijavítják a teljesbe.... -
#8249 Vagy Beta bug, vagy mar az ugyes gyerekek kihasznaljak a teljesen nyitott online rendszert, es poenkodnak masokkal;) -
#8248 ITT VAN A SAVÉMRÓL PÁR KÉP :S
No comment..... (ezt miért lehet???)#8245 -
#8247 ahha -
#8246 vkivel történt már olyan hogy megbüntették a zsaruk és ne mvotl elég pénzed ezért bizonyos időt a dutyiba kellett lenni? :D -
#8245 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LOL valami történt a savémmal a pénzem meg maratt + a kocsimis + a moci de minden felfedezett dolog eltűnt meg más ruhában van a pali csakhogy a pénzem idági 160,000 volt most meg lett hírtelen 800,000 ez hogy a faszba? meg expert lettem szóval valahogyan mentem 1 sec alatt 400 mérföldet mehetek a verseny pályára.... valakinek volt már ilyen??? -
#8244 audi parkoló megyek.... -
#8243 oks én ott vok:D -
#8242 de en jovok,zold kawasaki ninja -
razz #8241 márcis 20baze
kb 46nap
ne má
legaláb valmi uj ütös gém lenne
pl.moha airborn vagy valami -
#8240 valaki nem jön??
szintén audi parkoloba -
#8239 nekem egy hete 9600as karim volt,szaggatott mint a vadkan legtöbbször
most a héten vettem egy 7600gs-t,ezzel is szintúgy szaggat...de őszintén szolva már kezdek hozzászokni :| -
vass17 #8238 Nekem is 9600pro-m van és elfut a game, de a 640*480-as felbontás miatt nem sokat látni a chat-ből.....:P -
#8237 Ezt viszont cáfolom mert nekem 9600 pro 256MB semmi gondom nem volt vele és nem egy új kari -
#8236 Na kicsit nézelődtem. A komolyabb tengerentúli online oldalakon már előrendelhető, és mindenhol Március 20. van feltűntetve megjelenési időpontnak...európai megjelenésnek pedig Március 2. - bár lehet, hogy csak elírás ez utóbbi... -
#8235 Kötve hiszem, hogy kijön februárban, de ha mégis, akkor az szomorú lesz... :)
Ha ezt a Seven M oldalon olvasottak alapján gondolod, akkor van ott még egy "Tervezett" szó is...és már hónapok óta ott van a Seven M oldalán a játék az ELŐKÉSZÜLETBEN szekcióban, csak az árak kerültek ki most. -
Szabi1991 #8234 :)) -
#8233 vagy elaggyam a DB4-est? csak porfogó xD -
#8232 jaja hogyan csalt??? nekem is kéne sok pénz :) -
#8231 én is azzal szerzem a lóvémat én a 3milkát szettem vele össze egy nap alatt :) utána mentem aludni mert már nem volt erőm meg venni a DB4-es zagatót :) -
#8230 Hűűű én azt mennyiszer megcsináltam,amikor az elején voltam!:DD
1millió dollárt biztos összeherdáltam vele!:D
De már fájtak a szemeim+a kezem.. -
#8229 ty -
#8228 blur - song 2? -
#8227 most így visszagondolva nem tudja vki milyen zene megy a régi trailerben? amikor a sárga lambo van vs aston...vki?:s -
Szabi1991 #8226 nekem nemindul el :(
ha uninstalálom , akkor törli a C meghajtómat ? -
#8225 thx -
#8224 :-C
én az előbb néztem éppen,meg tudtam volna venni,csak nincs annyi lóvém :S -
Szabi1991 #8223 amikor pl. trafipaxok vannak , és gyorsan kell menni , vagy mondjuk 300-al kell menni akármelyik úton , és akkor kapsz pénzt :) -
#8222 Én már lefoglaltam a ferrarit a shopban, de az istennek sem akar jönni az értesítés hogy megvehetem :S -
#8221 a sebesség feladat az melyik? :D
most lehet hülye vagyok,biztos toltam már olyat,de most hirtelen nem ugrik be [magnum-os ferrari-ra kéne neki a máni de nagyon] -
#8220 nekem elindul. még 2napot ír